3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kávéfőzők

Kávéfőzők

Induljon jól a reggel a Klarstein kávéfőző és eszpresszó készítő gépek segítségével. Minden otthon és minden konyha fontos kelléke egy megbízható kapszulás- vagy darálós kávéfőző. A Klarstein kínálatában számos különböző stílusú és kialakítású automata kávégép terméket talál, amelyek közül biztosan ki tudja választani az ön és családja számára tökéletes kávéfőzőt. Az eszpresszókávé kedvelői számos különböző eszpresszógépet találnak kínálatunkban, míg a frissen darált kávé szerelmesei szintén megtalálják a számukra tökéletes készüléket nálunk.

Kávéfőző beépített darálóval

A Klarstein darálós kávéfőző 150g kapacitású kávébab tartállyal van felszerelve, amelynek köszönhetően mindig frissen őrölt kávét tud főzni a reggelihez. A kávéfőző vezérlőjével különböző őrlési módok közül választhat így készíthet kávét finoman őrölt kávébabból az aromadúsabb ízekért, vagy durvábban őrölt kávébabból a gyengébb ízekért. A legtöbb kávéfőző időzített működésre programozható, aminek köszönhetően a reggeli ébredésnél már kész, forrón gőzölgő kávé várhatja, önnek mindössze az alapanyagok cseréjére kell figyelni. A darálós kávéfőző tartozéka az 1,25 literes üveg kávéskancsó, amely az elektromos lap segítségével melegen tartja az elkészült kávét.

Eszpresszógép

A Klarstein kínálatában az eszpresszó kávé kedvelői is megtalálják a számukra tökéletes eszpresszógép terméket változatos színekben és kiszerelésekben. A legtöbb eszpresszógép és automata kávégép 1350 W teljesítmény mellett 20 bar-os szivattyúnyomással működik, amely segítségével más kávéfőzőkhöz képest erősebb, aromadúsabb ital készíthető. Az eszpresszógép portafiltere, illetve a kivehető csepegtetőtálca is rozsdamentes acélból készült, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a kávéfőzőnek.

A tejhabosító gőzfúvóka segítségével krémes hab készíthető az eszpresszó kávéhoz. A Klarstein eszpresszógépeivel egyidejűleg két csésze kávét is főzhet, így akár párjának is elkészítheti a reggeli kávét. A gép úgy került kialakításra, hogy a kávéscsészéket egy melegített főzőlapon lehet tárolni, így az elkészített kávé hosszú ideig melegen tud maradni.

A kávéfőző készülékek fő tulajdonságai

A Klarstein automata kávégép vagy kapszulás kávéfőző készülékei akár nyolc csészére elegendő kávét is el tudnak készíteni egyidejűleg, amely a melegen tartott kávéskancsó segítségével akár a készítést követő 40 percen át forró marad. A legtöbb termék 1,25 literes víztartállyal van felszerelve, amely számos csészére elegendő vizet tud tárolni, a víz lágyításáról pedig az aktív szenes szűrő gondoskodik. Az aktív szenes szűrő mellett számos termék aranyozott szűrővel is fel van szerelve, amely úgy lágyítja a vizet, hogy nem befolyásolja a kávé ízét. A készülékek különböző darálási és pörkölési üzemmódokban képesek működni, amelyek egyszerűen beállíthatók a LED kijelző és a vezérlőgombok segítségével.

Hogyan válasszunk kávéfőzőt?

Kávéfőző választása előtt állva az adott termék vételára mellett számos más szempontot fontos mérlegelni. Az egyik legfontosabb szempont a személyes kávépreferencia, hiszen vannak, akik a frissen őrölt tejeskávét, míg mások az eszpresszót részesítik előnyben. Emellett érdemes átgondolni, hogy a háztartásban hány rendszeres kávéfogyasztó él és egy olyan készüléket választani, amely minden reggel elegendő kávét képes készíteni mindenki számára. Ha ezen feltételek alapján sikeresen leszűkítettük a listát, érdemes olyan kávéfőző berendezést választani, amely színben és stílusban illeszkedik a konyha stílusához, így nem bontja meg otthona harmóniáját.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi kávé főzhető egyszerre egy Klarstein kávéfőzővel?

A darált kávébabból főző, kancsós készülékek akár 6-8 csészényi kávét is képesek egyidejűleg elkészíteni, míg az eszpresszógépek egyidejűleg két csészébe készítik az italt.

Hogyan érdemes darálni a kávét?

Minél finomabb szeműre vannak darálva a kávébabok, az ízek annál erősebbek és aromadúsabbak. A Klarstein kávéfőző termékei segítségével különböző darálási opciók közül választhat, így mindenképpen ízlésének megfelelő lesz az elkészült kávé.

Mennyi ideig tartja melegen a kávét a kávéfőző?

Egyes Klarstein kávéfőzők a melegítővel ellátott csészetartó lap segítségével akár 40 percig melegen tartják a kávét elkészítést követően.

fel