3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kompakt toronyventilátor: nagy teljesítmény és gyönyörű design

Az éghajlatváltozás egyre gyakoribbá teszi a nyári hónapokban a hőhullámokat. Sokan nyögik a rekordhőmérsékleteket, különösen a beltéri hőmérsékleteket, amelyek hatalmas fizikai megterhelést jelentenek. Az oszlopventilátorral sokkal kellemesebb légkört teremt: a keletkező szél hűsítő hatású - jobban elviseli a magas hőmérsékletet. A kompakt padlóventilátorok különösen alkalmasak erre a célra.

Üdvözlő frissítő a ventilátorból otthonokban és irodákban

Az oszlop alakú padlóventilátort kompakt felépítése és elegáns kialakítása jellemzi. Vékony kialakításának köszönhetően rugalmasan elhelyezhető a sarokban vagy a szoba más pontján. Ami a torony- vagy állványventilátorok kérdését illeti, az előbbi nagyon helytakarékos az utóbbihoz képest. További előnye a vonzó megjelenés. Egy minőségi toronyventilátor ideális egy modern lakó- vagy irodahelyiségbe. Ezek a modellek exkluzív kialakításukkal értékes szolgálatot tesznek a vendéglátóhelyeken és a kiskereskedelmi üzletekben is.

Nagy teljesítményű állványos ventilátor számos funkcióval

Az üzletben lévő ventilátorok nagy légáramlással és alacsony energiafogyasztással győznek meg. A hatékonyság lenyűgöző: a legtöbb modell óránként több száz köbméter levegőt keringet, és ehhez mindössze 40-50 wattra van szükségük. Ez garantálja a frissítő hatást még nagyon magas szobahőmérsékleten is. Egyes ventilátoroknál bekapcsolhatja a vízszintes oszcillációt: ekkor az oszlopventilátor egy bizonyos szögben forog, és nagy területen friss szellőt ad a helyiségnek. A márka termékei különböző sebességeket tesznek lehetővé, a legjobb modellek olyan szerkentyűkkel nyűgöznek le, mint a természet üzemmód. A "Természet" beállítással a szellőzési áram erőssége megváltozik - úgy érzi, mintha kint lenne! A szűrővel ellátott ventilátorok emellett megszabadítják a szoba levegőjét a portól és a szennyeződésektől.

Ventilátor a toronyban: csendes működés és kényelmes használat

Nagy teljesítmény és alacsony zajszint: ez az oszlopventilátorok másik előnye. A minimális zajkibocsátás előnyös a munkakörnyezetben. Sok felhasználó értékeli a csendes ventilátort is a lakásban. A Klarstein áruházban található összes modell könnyen kezelhető - ez is fontos szempont a vásárláskor. Vásárolhat például távirányítóval ellátott toronyventilátort. Ha be- vagy ki szeretné kapcsolni az állványventilátort, azt kényelmesen megteheti a fotel vagy az íróasztal mellől. A sebességet a távirányítóval is módosíthatja. Ebben a kategóriában sok ventilátor rendelkezik időzítővel mint kiegészítő funkcióval: programozza be a padlóventilátort igény szerint, és az egy meghatározott időpontban be- vagy kikapcsol. A komfortventilátorok beépített hőmérséklet-érzékelővel is rendelkeznek. A légáramlás erőssége automatikusan alkalmazkodik az aktuális szobahőmérséklethez.

Vásároljon egyénileg megfelelő toronyventilátort a Klarsteintől

Ebben az üzletben számos oszlopventilátor közül választhat, amelyek jellemzői, például teljesítményük, funkcióik és színük tekintetében különböznek egymástól. Na stránkach jednotlivých produktov nájdete podrobné popisy a všetky príslušné technické údaje. A helyiség mérete nagy szerepet játszik a döntésben: ha a helyiség nagy, akkor megfelelő teljesítményű toronyventilátor ajánlott. Minden modell vonzó ár-érték arányban rendelhető a Klarsteintől. Ön a minőségbe fektet - a talapzatos ventilátorok hosszú évekig megbízhatóan működnek. A márkás minőségű komfortventilátorral a meleg és pangó levegő a szobában a múlté!

fel