Oszlop ventilátor

Klarstein Highwind, torony ventilátor,45 W, oszcillációs, időzítő, LED kijelző
Highwind torony ventilátor Fekete Torony ventilátor
27 490 Ft 63 690 Ft
Oszlop ventilátor, Skyscraper 3G, érintésvezérléssel, 50 W, távirányító Tesztgyőztes
Skyscraper 3G oszlop ventilátor Fehér ventilátor
32 390 Ft 59 390 Ft
Oszlop ventilátor, Skyscraper 3G, érintésvezérléssel, 50 W, távirányító Tesztgyőztes
Skyscraper 3G oszlop ventilátor Fekete ventilátor
35 890 Ft 59 390 Ft
Oszlop ventilátor, Twister, 45W, oszcilláció, max. 343m³/h, 4 üzemmód, fekete
Twister torony ventilátor Torony ventilátor Fekete
36 190 Ft 72 190 Ft
Oszlop ventilátor, Icetower Smart, 45 watt, applikáción keresztüli vezérlés
Icetower Smart torony ventilátor Padló ventilátor, Álló ventilátor, Torony ventilátor Fekete / Fehér
27 090 Ft 55 190 Ft

Kompakt toronyventilátor: nagy teljesítmény és gyönyörű design

Az éghajlatváltozás egyre gyakoribbá teszi a nyári hónapokban a hőhullámokat. Sokan nyögik a rekordhőmérsékleteket, különösen a beltéri hőmérsékleteket, amelyek hatalmas fizikai megterhelést jelentenek. Az oszlopventilátorral sokkal kellemesebb légkört teremt: a keletkező szél hűsítő hatású - jobban elviseli a magas hőmérsékletet. A kompakt padlóventilátorok különösen alkalmasak erre a célra.

Üdvözlő frissítő a ventilátorból otthonokban és irodákban

Az oszlop alakú padlóventilátort kompakt felépítése és elegáns kialakítása jellemzi. Vékony kialakításának köszönhetően rugalmasan elhelyezhető a sarokban vagy a szoba más pontján. Ami a torony- vagy állványventilátorok kérdését illeti, az előbbi nagyon helytakarékos az utóbbihoz képest. További előnye a vonzó megjelenés. Egy minőségi toronyventilátor ideális egy modern lakó- vagy irodahelyiségbe. Ezek a modellek exkluzív kialakításukkal értékes szolgálatot tesznek a vendéglátóhelyeken és a kiskereskedelmi üzletekben is.

Nagy teljesítményű állványos ventilátor számos funkcióval

Az üzletben lévő ventilátorok nagy légáramlással és alacsony energiafogyasztással győznek meg. A hatékonyság lenyűgöző: a legtöbb modell óránként több száz köbméter levegőt keringet, és ehhez mindössze 40-50 wattra van szükségük. Ez garantálja a frissítő hatást még nagyon magas szobahőmérsékleten is. Egyes ventilátoroknál bekapcsolhatja a vízszintes oszcillációt: ekkor az oszlopventilátor egy bizonyos szögben forog, és nagy területen friss szellőt ad a helyiségnek. A márka termékei különböző sebességeket tesznek lehetővé, a legjobb modellek olyan szerkentyűkkel nyűgöznek le, mint a természet üzemmód. A "Természet" beállítással a szellőzési áram erőssége megváltozik - úgy érzi, mintha kint lenne! A szűrővel ellátott ventilátorok emellett megszabadítják a szoba levegőjét a portól és a szennyeződésektől.

Ventilátor a toronyban: csendes működés és kényelmes használat

Nagy teljesítmény és alacsony zajszint: ez az oszlopventilátorok másik előnye. A minimális zajkibocsátás előnyös a munkakörnyezetben. Sok felhasználó értékeli a csendes ventilátort is a lakásban. A Klarstein áruházban található összes modell könnyen kezelhető - ez is fontos szempont a vásárláskor. Vásárolhat például távirányítóval ellátott toronyventilátort. Ha be- vagy ki szeretné kapcsolni az állványventilátort, azt kényelmesen megteheti a fotel vagy az íróasztal mellől. A sebességet a távirányítóval is módosíthatja. Ebben a kategóriában sok ventilátor rendelkezik időzítővel mint kiegészítő funkcióval: programozza be a padlóventilátort igény szerint, és az egy meghatározott időpontban be- vagy kikapcsol. A komfortventilátorok beépített hőmérséklet-érzékelővel is rendelkeznek. A légáramlás erőssége automatikusan alkalmazkodik az aktuális szobahőmérséklethez.

Vásároljon egyénileg megfelelő toronyventilátort a Klarsteintől

Ebben az üzletben számos oszlopventilátor közül választhat, amelyek jellemzői, például teljesítményük, funkcióik és színük tekintetében különböznek egymástól. Na stránkach jednotlivých produktov nájdete podrobné popisy a všetky príslušné technické údaje. A helyiség mérete nagy szerepet játszik a döntésben: ha a helyiség nagy, akkor megfelelő teljesítményű toronyventilátor ajánlott. Minden modell vonzó ár-érték arányban rendelhető a Klarsteintől. Ön a minőségbe fektet - a talapzatos ventilátorok hosszú évekig megbízhatóan működnek. A márkás minőségű komfortventilátorral a meleg és pangó levegő a szobában a múlté!

fel