3 év jótállás 14 napos elállási jog

Grillsütők


Kültéri grillek, a tökéletes szabadtéri élvezetek

Van-e jobb nyáron, mint a kertben vagy a teraszon grillezni finom kolbászokat vagy szaftos steakeket? Aligha! A frissen grillezett hús, hal vagy zöldség csábító illata, valamint hűsítő italok és néhány ízletes köret: ennyi kell ahhoz, hogy a meleg évszakban boldogok legyünk. A téli grillezés azonban egyre népszerűbbé válik. Kényelmes kabátokba burkolózva, forró forralt borral élvezzük a tűz melegét és a grill ellenállhatatlan illatát. De akár a napot, akár a telet kedveli inkább, egy igazán jó szabadtéri grillezés nélkül a szórakozás feleannyira sem lesz szórakoztató. Néha a hús nem sül át egyenletesen, néha nincs hely a grillcsipesz és hasonlók tárolására, és néha az egész szerkezet egyszerűen túl instabil. Ezért javasoljuk, hogy már a kezdetektől fogva vásároljon egy igazán jó minőségű grillt. Ezt - valamint a grillezési kiegészítőket - természetesen nálunk megtalálja. A kérdés csak az: faszén, elektromos vagy gáz? Támogatjuk a döntésedben!

Faszéngrill: klasszikus rusztikus bájjal

Sokan esküsznek a faszenes grillekre, mert a grillezett ételeknek jellegzetes füstös aromát kölcsönöz. Eltart egy darabig, amíg elég parázs lesz, de ez nem számít, mert a kellemes hangulatban gyorsan telik az idő. Egy másik előnye, hogy a faszéngrillel teljesen független az elektromos hálózattól és a gáztól. Ezáltal ideális a rövid időn belüli grillezéshez. Itt megtalálja az Önnek megfelelő faszenes grillsütőt: a népszerű vízforraló grillsütőtől az igényes ínyenceknek szánt füstölőig! És ha nem csak grillfunkciót vár: többfunkciós modelljeink is vannak, mint például a stílusos grillhordónk!

Elektromos grill: ideális kíméletes és spontán grillezéshez

Csak csatlakoztassa az elektromos grillt a hálózathoz, és kapcsolja be: A grillezési móka azonnal elkezdődhet! Mindig megfelelő választás, ha minden előkészület nélkül szeretne finom grillezett ételeket fogyasztani. A kezelés szintén gyerekjáték és meglehetősen egyszerű. Nem kell tapasztalt "grillmesternek" lennie ahhoz, hogy a steakeket, kolbászokat és zöldségeket precízen elkészítse. Ön is választhat: elektromos asztali grillsütőt szeretne vásárolni keret nélkül, vagy inkább egy olyan modellt szeretne, amely stabil kerettel és praktikus tárolórekeszekkel rendelkezik? Ahogy az a Klarsteintől elvárható, minden modell kiváló minőséggel és első osztályú kivitelezéssel nyűgöz le. Így semmi sem állhat egy újabb spontán grillparti útjába!

Gázgrill: a szakemberek esküsznek rá

A gázgrill ugyanolyan gyorsan használatra kész, mint az elektromos modell. Használat közben nem termel füstöt vagy kormot, így az erkélyen is használhatja anélkül, hogy a szomszédok panaszkodnának. A kívánt hőmérséklet nagyon pontosan szabályozható, és amíg a gáz kitart, mindig új ételeket tehet a grillre. Így ideális megoldás azok számára, akik szeretnek órákig a grill mellett ülni és élvezni a hangulatot. Ezenkívül a gázgrill rendkívül tiszta és könnyen karbantartható megoldásnak számít. Kompakt gázgrilleket kínálunk egyszemélyes háztartásoknak és extra nagyméretű modelleket családoknak.

fel