3 év jótállás 14 napos elállási jog

Sörfőző gépek

Házi sörfőzők

A házi sörfőzés szórakoztató és kifizetődő hobbi. A megfelelő otthoni sörfőző készlettel könnyedén elkészítheti saját ízletes sörét a saját konyhájában.

A sörfőzés házi sörfőzővel művészet, és egy kis gyakorlással tökéletesítheti saját receptjeit, és olyan egyedi söröket készíthet, amelyek bármilyen alkalomra tökéletesek.

A házi sörfőzdék tökéletes lehetőséget kínálnak arra, hogy elkezdje ezt a lenyűgöző hobbit. Mindössze néhány egyszerű összetevőre és alapfelszerelésre van szüksége, és máris profi módon kezdheti el a sörfőzést.

  • Válasszon egy otthoni sörfőzdét és csapolóberendezést, amelyen keresztül kézműves sört főzhet, majd felszolgálhatja barátainak otthonában.
  • Ezt követően a már megfőzött sör tárolása is fontos. A sör általában nem érintkezhet közvetlenül fénysugarakkal, mivel az ultraibolya sugárzás negatívan hat a sörben lévő komlóanyagokra, és kellemetlenül megváltoztathatja magának a sörnek az ízét.
  • Ezért a legjobb, ha a főzött söröket a hűtőszekrényben tárolja, vagy ha palackozni szeretné a sörét, használhatja a otthoni borhűtőket, amelyek nem foglalnak sok helyet.

Hogyan kell kiválasztani a megfelelő házi sörfőzdét?

A házi sörfőzők a kedvenc háztartási gépek közé tartoznak, különösen a férfiak körében, de a nők szívében is megtalálják a helyüket. Bár nehéznek tűnhet a megfelelő házi sörfőzde kiválasztása, nem az. A kezdeti kiválasztás során néhány alapvető paramétert kell megvizsgálnunk, mint például:

  • Méretek - Mekkora a készülék.
  • Kapacitás - Mennyi nyersanyag fér el a berendezésben, és mennyi sört lehet előállítani.
  • Anyag - Milyen anyagból készült a berendezés, és hogy ez az anyag alkalmas-e a sörfőzésre és a sör erjesztésére.
  • Beépített funkciók - Milyen funkciókkal rendelkezik a sörfőző - a cefrézési folyamat, a hőmérséklet, az idő és a teljesítmény beállításának kézi vagy automatikus vezérlése, vagy más, az Ön számára szükséges beállítások.
  • A hely, ahol az otthoni sörfőzőt elhelyezi - Az otthoni sörfőző méreteinek összeegyeztethetőnek kell lenniük az Ön helyével, hogy a készüléket gond nélkül tudja üzemeltetni.
  • Ár - Az ár-minőség arányt is figyelembe kell venni.

A sörfőzde méretei

Az otthoni főző kiválasztásánál a legfontosabb tényező a méret. Meg kell győződnie arról, hogy könnyen kezelhető, és elegendő hely van a főzni kívánt sörmennyiségnek.

Egy másik figyelembe veendő tényező a tartály típusa. A két legelterjedtebb típus a malátázó és az erjesztő kazán. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. A malátakészítő üstöt a maláta főzésére, míg az erjesztő üstöt a sör erjesztésére és tárolására használják. Egyes házi sörfőzdék mindkét edénnyel rendelkeznek, a sörfőzéshez és a már erjesztett sör későbbi tárolásához.

Miután eldöntötte az otthoni sörfőzde méretét és típusát, ideje kiválasztani a helyszínt. Győződjön meg róla, hogy megfelelő helyen van, és hogy elegendő hely van az összes berendezés számára, valamint hogy Ön kezelni és működtetni tudja azokat.

Rozsdamentes acélból készült otthoni sörfőzők

Minden otthoni sörfőzőnk kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. A rozsdamentes acél előnye, hogy a sörfőzésre, erjesztésre vagy a sör tárolására szolgáló edények könnyen moshatók. A rozsdamentes acélszerkezetnek köszönhetően a főzött és a demizsonban tárolt sör a legmagasabb minőségű marad, utóíz nélkül.

Az otthoni sörfőzés előnyei a sörfőzés más módjaival szemben

Az otthoni sörfőzde nagy előnye, hogy közvetlenül a maláta kazánban főzhetjük a sört főzőlap használata nélkül. Elég csatlakoztatni a maláta kazánt az elektromos aljzatba és bekapcsolni. Az otthoni főzőgépen beállíthatja és fenntarthatja a pontos hőmérsékletet és a főzési időt. Ez egy meghatározó előny a tűzhelyen, egyszerű edényben történő sörfőzéssel szemben.

A házi sörfőzdével egyszerűbb a sörfőzés, és kicsi a valószínűsége annak, hogy nem sikerül a sör. A házi sörfőzés másik nagy előnye, hogy teljes mértékben Ön döntheti el, hogy mi kerül a sörébe. A kereskedelmi sörfőzés gyakran sok tartósítószert és vegyi anyagot ad a sörhöz. Egy jól főzött sört aztán a kerti grillezés közben is elő lehet venni, és egy jól behűtött sör tökéletes ital a kerti grillen készült húsokhoz.

fel