Hűtőszekrények és fagyasztószekrények

Hűtő- és fagyasztószekrények

Egy jól megválasztott hűtő vagy fagyasztószekrény központi eleme lehet konyhájának és megkönnyítheti a családi étkezéseket és előkészületeket. A Klarstein webáruház kínálatában különböző no frost hűtőszekrény, fagyasztószekrény és fagyasztóláda opciók közül választhat változatos színekben, amelyek magas minőségüknek köszönhetően hosszú évekig jó szolgálatot tehetnek. A Klarstein hűtőszekrények gondoskodnak arról, hogy az italok és élelmiszerek mindig a megfelelő hőmérsékletre legyenek hűtve minden alkalomra.

Kombinált, fagyasztós hűtőszekrény

A kombinált hűtőszekrény manapság a legelterjedtebb háztartásbeli hűtőgéptípus. Nevét onnan kapta, hogy egyaránt található benne fagyasztó, illetve hűtő rész is. Kombinált hűtőkön belül megkülönböztetünk felülfagyasztós és alulfagyasztós hűtőszekrényeket, attól függően, hogy a fagyasztó rész a hűtő mely részén található. A kombinált no frost hűtőszekrény jellemzően két ajtóval felszerelt, külön a hűtő- és külön a fagyasztórészhez. Ezen felül találkozhatunk szélesebb, nagy fagyasztóterű kombinált hűtőkkel, ahol a gép hosszában van két részre osztva. Ezeknél a hűtőknél a két szárnyú ajtók középről nyithatók, amely impozáns megjelenést kölcsönöz a berendezésnek.

Fagyasztószekrény

A fagyasztószekrény abban különbözik a hagyományos hűtőszekrényektől, hogy a teljes 69+ literes térfogat hűtőterület -15 és -26 Celsius fok közé hűthető, így nagy mennyiségben lehet a segítségével élelmiszert tartósítani és hosszú távon tárolni megromlás nélkül. A Klarstein fagyasztó készülékek szabadon álló típusú hűtőszekrények, melyek 2-3 részre osztott belső térrel rendelkeznek. A legtöbb fagyasztószekrény no frost technológiával működik, amely megakadályozza a felesleges jégképződést a fagyasztótér belsejében, ami javítja a hűtő teljesítményét és energiahatékonyságát. A fagyasztószekrény alkalmas kisebb és nagyobb háztartásokba is, ahol rendszeresen szükséges nagyobb mennyiségű fagyasztandó élelmiszert tárolni, illetve ideális olyan személyeknek, akiknek nincs minden nap idejük főzni a hosszú tárolási időnek köszönhetően.

Fagyasztóláda

A Klarstein Iceblokk fagyasztóláda készülékek 50, 78 és 98 literes térfogattal is elérhetőek, így kis- és nagycsaládosok is megtalálják a számukra ideális készüléket. A fagyasztóláda segítségével hosszú hetekre vagy akár hónapokra tartósíthatók halak, húsételek, zöldségek, illetve számos mirelit élelmiszer is. A berendezés a fedélen található zárnak köszönhetően biztonságos és gyerekbiztos. A láda nincs rekeszekre osztva, így a lehető leghatékonyabb módon tudjuk hasznosítani a térfogatát, továbbá tartozéka egy felakasztható kosár, ami lehetővé teszi a kisebb méretű élelmiszerek tárolását, így azok mindig kéznél vannak. A fagyasztóláda a fagyasztószekrényekhez hasonlóan -15 és 26 Celsisus fok közötti tartományon hűt, így minden tárolási igényt képes kielégíteni.

Az fagyasztó berendezések fő tulajdonságai

A Klarstein fagyasztó készülékek -15 és -26 Celsius fokos tartományon hűtik a bennük tárolt élelmiszereket, ami lehetővé teszi a hal- és húsételek, mirelit ételek és zöldségek hetekre-hónapokra történő tartósítását. A fagyasztószekrények és fagyasztóládák hasonló teljesítményre képesek, mindössze kialakításbeli és méretbeli eltérés van közöttük, így minden háztartás képes megtalálni a tökéletes megoldást egyedi igényeikre. A kombinált no frost hűtőszekrény készülékek egyaránt képesek (limitált mennyiségben) élelmiszerek fagyasztására, illetve hűtött tárolására belső jégképződés nélkül, ami gazdaságossá és energiahatékonnyá teszi a Klarstein termékeit.

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt és fagyasztószekrényt?

Kombinált hűtőszekrény, minibár hűtő vagy fagyasztó vásárlása esetén az egyik legfontosabb választási szempont a hűtőszekrény mérete és hasznos térfogata. A hűtő méretének választása esetén érdemes mérlegelni, hogy hány főre, milyen mennyiségű élelmiszert és italt szeretnénk tárolni benne. Emellett fontos felmérni, hogy a hűteni kívánt termékek milyen arányban igényelnek fagyasztást, ugyanis egy kombinált hűtőszekrény csak limitált mennyiségű fagyasztani kívánt élelmiszert képes tárolni.

Nagyobb igények esetén érdemes a hűtőszekrény mellé egy dedikált fagyasztószekrényt is beszerezni, amely biztosan kielégíti otthona és konyhája igényeit.A Klarstein kínálatában számos különböző színű és stílusú készülék elérhető, így érdemes figyelembe venni otthona stílusát és a használni kívánt helyiség színvilágát vagy bútorozását a megfelelő hűtőszekrény kiválasztása során.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen hőmérsékleten működik a fagyasztószekrény?

A Klarstein fagyasztó készülékei -15 és -26 Celsius fok közötti hőmérsékleten tudják tárolni az élelmiszereket.

Mennyi élelmiszer fér be egy Klarstein fagyasztóládába?

Egy fagyasztós hűtőszekrény vagy fagyasztóláda 50 litertől akár 100 liter térfogatú méretben is elérhető, így kiscsaládosok és nagycsaládosok egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő készüléket.

Beépíthetők a Klarstein hűtőszekrények?

Igen, a Klarstein termékei kialakításuknak köszönhetően konyhabútorba vagy más helyre is beépíthetők, de alapvetően szabadon álló stílusúak.

fel