3 év jótállás 14 napos elállási jog

Hűtőszekrények és fagyasztószekrények

Hűtőszekrények és fagyasztók

A hűtőszekrények és a fagyasztók az egyik legszükségesebb konyhai eszközök közé tartoznak a háztartásban, mivel ezekbe helyezzük el nyersanyagokat, hogy azok minél tovább elálljanak. A piacon többféle típusú hűtőszekrény és fagyasztó létezik, amelyek mindegyike eltérő kapacitással és hűtési jellemzőkkel rendelkezik. Ezért fontos meghatározni vásárlás előtt azokat a paramétereket és jellemzőket, amelyeknek ezeknek az eszközöknek meg kell felelniük. Jelenleg több mint 180 különböző típusú hűtőszekrényt vagy fagyasztót kínálunk, amelyeket több kategóriába sorolunk:

  • Különálló hűtőszekrények
  • Szabadon álló fagyasztók
  • Kombinált hűtőszekrények
  • Minibárok
  • Borhűtők
  • Italhűtők

Különálló hűtőszekrények

Az önálló hűtőszekrények olyan elektromos készülékek, amelyeket az élelmiszerek hűtésére használnak, hogy azok tovább maradjanak frissek és ne romoljanak meg. Ez a hűtőszekrénytípus nem rendelkezik beépített fagyasztóval a mélyhűtött élelmiszerek számára. A fagyasztó azonban külön is megvásárolható, ha szükséges. A különálló hűtőszekrények előnye a készülék belsejében lévő nagyobb térfogat. Másrészt a hűtőszekrénynek nincs akkora hűtőkapacitása, mint a fagyasztónak, ezért bizonyos élelmiszereket, például húst nem lehet benne sokáig tárolni.

Különálló fagyasztók

A szabadon álló fagyasztók vagy egyszerűen fagyasztók mélyhűtött élelmiszerek tárolására szolgálnak. Az ilyen típusú önálló fagyasztók különösen népszerűek a nagycsaládosok vagy a többgenerációs otthonokban, mivel az önálló fagyasztók nagy tárolóhelyet kínálnak.

Megkülönböztetünk ládafagyasztókat és fiókos fagyasztókat. A fagyasztóládáknak nincsenek polcai, amelyek helyet foglalnának. Ezért ez a típusú fagyasztó ideális nagy mennyiségű élelmiszer tárolására. A fiókos fagyasztók kisebbek, kialakításukban a hűtőszekrényekre hasonlítanak, és inkább az élelmiszerek külön polcokra történő szétválogatására szolgálnak.

Kombinált hűtőszekrények

A kombinált hűtő-fagyasztó olyan hűtőszekrénytípus, amely hűtő- és fagyasztórekesszel is rendelkezik. Ez a típusú hűtő-fagyasztó nagyon népszerű, mert praktikus, és minden rekeszhez külön ajtó tartozik. A hűtő-fagyasztó kombináció nagyszerű választás azok számára, akik a hűtő és a fagyasztó kényelmét szeretnék egy készülékben.

Minibárok

A minibár egy kis hűtőszekrény, amelyben italokat vagy egyéb frissítőket tárolhat. A minibár legnagyobb előnye a kompakt mérete, ennek köszönhetően bárhol könnyen el lehet helyezni. A minibár gyakran üvegajtóval és stílusos kialakítással is rendelkezik, amely finom hűtött italok fogyasztására csábít. A minibár másik előnye, hogy segíthet az italok hűtésében anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

Borhűtők

A borhűtő kötelező minden jó borásznak. A bor íze attól is függ, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel, ezért a palackokat precízen kell tárolni. Ha nincs otthon saját pincéje, érdemes elgondolkodnia egy otthoni borhűtő vásárlásán. Ennek a segítőnek az előnye a kompakt mérete, mivel az otthoni borhűtő nem foglal nagy helyet, és polcai pontosan az üveg borospalackok számára vannak kialakítva. Két alternatíva - beépített borhűtők és szabadon álló borhűtők - közül választhat.

Italhűtők

Az italhűtők nagy segítséget jelentenek a kereskedelmi létesítményekben, de jól kihasználhatóak mint háztartási készülékek, például a nyári kertben vagy a teraszon. Ezeket a készülékek az alkoholos vagy alkoholmentes italok tökéletes hűtésére szolgálnak. Előnyük, hogy a legtöbb ilyen hűtőszekrény elülső ajtaja üvegből készült, így könnyen látható, hogy milyen ital van benne.

A hűtőszekrényeken és fagyasztókon kívül a sütők,mikrohullámú sütők vagy főzőlapok is nagyon fontos elemei a konyhának. Ha megbízható és kiváló minőségű készülékeket keres otthonába vagy konyhájába, akkor a legjobb helyen jár, teljes kínálatunkat megtekintheti.

fel