3 év jótállás 14 napos elállási jog

Grill kiegészítők

 oldalsó alkatrészek, Parforce, tartozékok, nagy tárolófelület, fekete
Visszatérés: -10%
Steakreaktor, GN, edény, gasztro edény grillsütőhöz 2.0, rozsdamentes acél
Visszatérés: -10%

Grillezési kiegészítők - kiváló minőség és nagy választék a Klarstein-nél

Egy minőségi grillhez megfelelő tartozékokra van szükség. Válasszon minőségi egyedi alkatrészeket, amelyek közül sokat univerzálisan használhat. A Klarstein saját grillekhez kínál tartozékokat. A termékeket nemcsak magas színvonalon gyártják, hanem pontosan testre szabottan is.

Gázgrillek tartozékai a nyugodt esti grillezéshez

Szereti a laza grillezést a barátokkal és a családdal? A minőségi gázgrill számos előnnyel jár. A grillezéshez nem szükséges többé faszenet vagy öngyújtót vásárolni. Nem kell meggyújtania a tüzet, és nem kell sokáig várnia, hogy vendégeivel együtt élvezhesse az ízletes grillezést.

A gázgrill kevés karbantartást igényel. Akkor biztos lehet benne, hogy az új grillje évekig boldoggá fogja tenni. Válasszon kiváló minőségű kiegészítőket, amelyeket a Klarstein nagy választékában talál. Szeretnénk bemutatni a Klarstein.de webáruház néhány termékét.

Grillsapka

A gázgrillt egész évben kint hagyhatja. Nem feltétlenül kell fészert építenie. Mindazonáltal jó ötlet a gázgrillt védeni a különböző időjárási viszonyoktól. A nedvesség problémát jelenthet az anyag számára, különösen, ha hosszú ideig ki van téve neki.

A fedéllel megfelelő védelmet nyújt a gázgrillnek az eső és a csapadék ellen. A grillfedél úgy készült, hogy pontosan ráilleszthető legyen a grillre. Materiál je odolný voči poveternostným vplyvom. Fedéskor ügyeljen arra, hogy a grill lehetőleg tiszta és száraz legyen. Ez optimális védelmet garantál még hosszú időn keresztül is.

Evőeszközök grillezéshez

A gázgrill egyik legfontosabb tartozéka a grillező eszközök. Egy fogóból és egy forgatóból áll, amellyel könnyen és egyszerűen megfordíthatja a húst. Tartozékként grillvillát is vásárolhat.

A grillező evőeszközökkel szemben támasztott követelmények magasak. Tartósnak és kültéri használatra alkalmasnak kell lennie. Az ergonomikusan kialakított fogantyú szintén fontos. Fából vagy kiváló minőségű fémből készül. Az evőeszközök korrózióállóak és rendkívül tartósak.

Grillrost aus Edelstahl

A grillrács rendkívül nagy igénybevételnek van kitéve. Ha nagyon elhasználódott, akkor cserélje ki. A rozsdamentes acél grillrács különböző változatokban kapható. A grill tartozékok könnyen cserélhetők.

A rozsdamentes acélgrill előnye az öntöttvas modellel szemben, hogy rendkívül könnyen tisztítható. Tisztíthatja kefével, vagy öblítse le meleg víz alatt szappannal. Az első használat előtt nem szükséges a barnítás.

Grillspieß

Egy nyárs segítségével forgassa meg a húst a tűz fölött, hogy különösen finomra süljön. A hús nem párolódik a saját levében, és rendkívül egészséges. Ha a nyársat grillkellékként szeretné használni, akkor figyelnie kell arra, hogy kompatibilis legyen a grillsütővel. Kell lennie egy eszköznek a grillrács megemelésére. Gyakran utólag is felszerelheti a konzolt.

Holland sütő azok számára, akik még rugalmasabban szeretnék használni a grillt

A grillező ínyencek szeme felcsillan a holland sütő szó hallatán! Nem csoda, hiszen egy hatalmas fazék igazi érték. A masszív öntöttvas edény fedővel és stabil állvánnyal hihetetlenül sok mindenre képes: alkalmas sütésre, pörköltfőzésre, főzésre és sütésre. Közvetlenül a tűzbe helyezheti, vagy a tűz fölé akaszthatja egy külön hozzáférhető akasztóra. Az öntöttvas edény már előmelegített és azonnal használható. Három méretben kapható. A fedél nemcsak fedőként szolgál, hanem fejjel lefelé is használható. Ezenkívül a fedelén lehetőség van faszén elhelyezésére, így az edényt felülről is be lehet tüzelni. Mérettől függően a vízforraló ideális kisebb, közepes és nagyobb sültekhez, pörköltekhez, levesekhez és főzelékekhez. Ha egyszer igazán megismeri, akkor lehet benne sütni - a kenyér nagyon jól sül. A sütés is működik, a tűzifa igazán sokoldalúan használható! Az öntöttvas edény ideális kempingezéshez, más konyhai eszközökön spórolhat.

Különlegességként több darabból álló holland sütőkészletet kínálunk. Ha holland sütő készletet rendel, kap egy fedeles és fogantyús edényt, egy fedeles acéledényt, egy serpenyőt és egy sütőlapot - természetesen mind minőségi öntöttvasból.

A grillezési tartozékokra vonatkozó minőségi előírások

A grilltartozékok esetében a magas minőségi követelmények a legfontosabbak a vásárlási döntés meghozatalakor. Vegye figyelembe, hogy a tartozékok nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ez nem csak arra a magas hőfokra vonatkozik, amelyen az ételt elkészíti. A különböző időjárási körülmények szintén befolyásolják a tartozékokat.

Ha a Klarstein grillkellékeit választja, rendkívül magas minőséget kap. A Klarstein.de webáruházban a grillrácsot és egyéb tartozékokat talál különböző változatokban. Böngésszen ajánlatunkban, és válassza ki a használni kívánt tartozékokat.

fel