3 év jótállás 14 napos elállási jog

Mobil klímavizsgálat és tanácsadó

A mobil klímaberendezések praktikus megoldást jelentenek a magas hőmérsékleten történő kényelmes hűtés biztosítására. Az állandóan telepített légkondicionáló berendezésekkel ellentétben, amelyek általában csak megfelelő előkészítéssel telepíthetők lakó- és kereskedelmi helyiségekbe, a mobil légkondicionálók könnyen szállíthatóak, és számos helyiségben, sőt akár a szabadban vagy lakókocsikban és kempingekben is használhatók. Útmutatónkban bemutatjuk a mobil klímaberendezések különböző modelljeit, jellemzőiket, valamint előnyeiket és hátrányaikat. Egyébként: Ha további tippekre van szüksége a hőség elhárítására, ajánljuk a témával kapcsolatos útmutatónkat.

Mobil hűtőberendezések: a jellemzők és a teljesítmény összehasonlítása

A mobil légkondicionálók alapvetően úgy működnek, mint a hagyományos légkondicionálók, hogy meleg levegőt szívnak be, egy szűrőn keresztül megtisztítják, majd hűtőközeg segítségével ismét lehűtik. Van azonban néhány különbség, amelyet figyelembe kell venni a mobil légkondicionáló kiválasztásakor. A készülékek teljesítménye függ például a helyiség méretétől és a külső hőmérséklettől. Különböző modellek is léteznek különböző funkciókkal, például időzítő funkciókkal, szellőzési fokozatokkal vagy légtisztító rendszerekkel. A készülékek között az energiahatékonyság és a hangerő tekintetében is vannak különbségek, amelyeket a választáskor figyelembe kell venni. Hogy segítsünk Önnek kiválasztani az ideális mobil klímaberendezést, bemutatjuk a különböző típusokat. Akár elszívótömlővel, akár anélkül, smart készülékként vagy más klímaberendezésként: kínálatunkban biztosan megtalálja, amit keres!

Mobil klímaberendezések lakások számára

Metrobreeze Rome

Terméktípus

Metrobreeze Rome

A 4 az 1-ben klímaberendezés csendesen és hatékonyan hűti az akár 49 négyzetméteres helyiségeket. Távirányító, időzítő és könnyű kezelhetőség a csomag részét képezi!

 • Beleértve a légtelenítő hurkot
 • Távirányítóval és időzítő funkcióval
 • A+ energiahatékonysági osztály
A mobil légkondicionálókhoz

Otthoni klímaberendezések: Ezek az egységek ideálisak bérelhető lakásokhoz, tetőteres lakásokhoz és egyéb hűtésre szoruló helyiségekhez. Különösen halkan működnek, és megfelelő berendezéssel vannak felszerelve, hogy a levegő az ablakon keresztül ki távozhasson. Ugyanakkor kevés helyet foglalnak és kevés áramot fogyasztanak.

  Előnyök:

 • Megfelelő energiahatékonyság
 • Beleértve. Univerzális elvezető rendszer
 • Csendes működés

  Hátrányok

 • Szükséges légelvezető tömlő
 • Viszonylag magas ár

3 az 1-ben mobil klímaberendezés

Metrobreeze New York 7k

Terméktípus

Metrobreeze New York 7k

3 az 1-ben: klímaberendezés, ventilátor és párátlanító egyben. Ez a készülék ideálisan hűti a kisebb helyiségeket, és könnyen kezelhető

 • Kompakt méretek
 • Légkondicionáló, ventilátor és párátlanító egyben
 • Egyszerű kialakítás
A mobil légkondicionálókhoz

Légkondicionálók mint multitalentumok? A légkondicionáló berendezésen kívül egy ventilátor és egy párátlanító is telepítve van. Ez lehetőséget ad arra, hogy a szoba klímáját pontosan az Ön ízlésének megfelelően alakítsa ki. Az egyszerű, a készüléken vagy a távirányítóval történő működtetésnek köszönhetően teljes mértékben Ön irányíthatja a készüléket.

  Előnyök:

 • Kompakt kialakítás
 • Több funkció egy egységben

  Hátrányok

 • Alkalmasabb kisebb helyiségekbe
 • Szükséges légelvezető tömlő

Intelligens mobil klímaberendezés

Kraftwerk Smart 12K

Terméktípus

Kraftwerk Smart 12K

Erőteljes légkondicionálás intelligens vezérléssel - nem probléma a Kraftwerk Smart készülékkel. A kivételes színválasztéknak köszönhetően mindenki talál magának valót.

 • 4 szín közül választhat
 • Kényelmes vezérlés az alkalmazáson keresztül
 • Erőteljes: 60 négyzetméterig terjedő helyiségekhez.
A termékhez

Intelligens klímaberendezés, mobil és erős? Mindezek a funkciók könnyen kombinálhatók. A forró nyárban a kellemes klíma biztosítása már azelőtt is gyerekjáték, hogy hazaérne. Miért is ne próbálná ki most azonnal! Alkalmazásunkkal vezérelheti az összes intelligens eszközét, és mindig tudja, mi történik otthon.

  Előnyök:

 • Intelligens vezérlés alkalmazáson keresztül
 • Erőteljes légkondicionáló
 • Mobil

  Hátrányok

 • Szükséges légelvezető tömlő
 • elég drága

Mobil klíma légelvezető tömlő nélkül

Léghűtő vízhűtéssel

Terméktípus

Léghűtő vízhűtéssel

Mobil klíma elvezetőcső nélkül: a megoldás egy léghűtő A levegőt itt párologtatással hűtik - teljesen légelvezető tömlő nélkül.

 • Vékony kialakítás
 • Hűtés és párásítás
 • Mobil és könnyen belállítható
A termékhez

Ha nem szeretne egy légelvezető tömlőt az ablakon, akkor egy léghűtő a megoldás. Itt a meleg levegőt nem vezetik ki a szabadba, hanem párolgás útján lehűtik, és visszavezetik a helyiségbe. Így optikai zavarok nélkül érhet el hűtési hatást. Ha többet szeretne megtudni erről a témáról, ajánljuk a léghűtő témáról szóló útmutatónkat!

  Előnyök:

 • Kompakt és csendes
 • Nincs szükség légelvezető tömlőre
 • Viszonylag olcsó

  Hátrányok

 • Kevésbé hatékony, mint a klímaberendezés
 • Alkalmasabb kisebb helyiségekbe

Mobil légkondicionálók összehasonlítása

Metrobreeze Rome Metrobreeze New York 7k mobil légkondicionáló Power Station Smart 12K 3 az 1-ben légkondicionáló Léghűtő vízhűtéssel
Egység típusa mobil légkondicionálás mobil légkondicionálás mobil légkondicionálás Léghűtő
Hűtési kapacitás 10.000 BTU/3,0 kW 7000 BTU/2,05 kW 12.000 BTU/3,4 kW
Teljesítmény 900 Watt 785 Watt 1350 Watt 45 Watt
Súly 24,1 kg 23 kg 27 kg 5,8 kg
ajánlott helyiségméret 29 - 49 m² 15 - 20 m² 35 - 59 m²
Max. működési zajszint 63 dB 65 dB 65 dB 65 dB
Hűtőfolyadék R290 R290 R290
Különleges jellemzők - 3 üzemmód: hűtés, szárítás és ventilátor
- elszívótömlővel és ablaktömítő készlettel együtt
- minden funkció távirányítóval használható
- 3 üzemmód: hűtés, szárítás és ventilátor
- Alvó üzemmód funkció
- 1500 mm-es elszívócsatorna
- Vezérlés a Klarstein alkalmazáson keresztül
- 3 üzemmód: hűtés, szárítás és ventilátor
- programozható időzítő akár 24 óráig 1 órás lépésekben
- Tartály mérete: 4 liter
- 3 üzemmód: természetes, alvó és normál
- Időzítő: automatikus kikapcsolás, 9 óráig állítható óránkénti időközönként

Vásárolja meg a megfelelő mobil klímaberendezést

Modelljeinknek és összehasonlításuknak köszönhetően most már van alapja az Ön igényeihez ideális mobil klímaberendezés kiválasztásához. Tekintse meg ajánlatunkat, és válaszoljon erre a négy kérdésre:

  • 1. Melyik légkondicionáló felel meg az Ön helyiségének a méretéhez?
  • 2. Milyen magas legyen a légkondicionáló energiahatékonysági osztálya, és milyen gyakran szeretné használni?
  • 3. Különösen csendes légkondicionálóra van szüksége, például irodákba vagy hálószobákba?
  • 4. Milyen felszerelésre van szüksége, milyen funkciókat és színeket szeretne?

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásával pontosan azt a mobil légkondicionálót választhatja ki, amelyre szüksége van. Jó szórakozást a teszteléshez!

Mini légkondicionáló

A mini légkondicionáló egy kompakt készülék, amelyet személyes hűtésre használhat. Kicsi és praktikus, így könnyen magával viheti. A légkondicionáló ideális az íróasztalnál vagy alvás közbeni használatra. Könnyen használható, és nem igényel bonyolult telepítést. A mini légkondicionáló általában egy víztartállyal működik, amely egy ideig hűtést termel. A levegő a tartályon keresztül van beszívva, és egy ventilátor segítségével van kifújva vissza a helyiségbe. A folyamat során a levegő párásodik és ezáltal lehűl. A modelltől függően további szűrők is felszerelhetők a jobb levegőminőség biztosítása érdekében.

Gyakran feltett kérdések

A mobil légkondicionáló berendezés meleg levegőt szív el a helyiségből, párologtatással lehűti azt, majd hideg levegő formájában ismét kibocsátja. A nedvességet ki van vonva a levegőből, és az elvezetőtömlőm keresztül távozik a szabadba. A hőmérsékletet és a ventilátor sebességét beállíthatja a kényelmes beltéri klíma megteremtése érdekében.

A mobil klímaberendezés energiafogyasztása a teljesítményétől és energiahatékonysági osztályától függ. Vásárláskor ellenőrizze az energiacímkét és az energiafogyasztási adatokat, hogy megbecsülje az üzemeltetési költségeket. Az A energiahatékonysági osztályba tartozó mobil klímaberendezések energiafogyasztása 900 és 1200 W között lehet, a modelltől és a teljesítménytől függően.

Nem, a mobil klímaberendezés nem használható fűtésre, mivel csak hűtési és szellőztetési funkcióval rendelkezik.

A lakókocsik számára léteznek speciális mobil klímaberendezések, amelyek a kempingezés körülményeihez és igényeihez igazodnak. Ilyen például a Klimamobil légkondicionáló rendszerünk lakókocsikhoz. Ha padlón álló készüléket szeretne használni, akkor egy kisméretű és különösen csendes készüléket ajánlunk. Itt egy gazdaságos és nem túl erős készüléket választhat, hogy megtakarítsa az áramköltségeket.

A elvezetőtömlővel ellátott mobil klímaberendezés úgy működik, hogy a meleg levegőt elszívja a helyiségből, és egy radiátoron keresztül vezeti, amely lehűti a levegőt. A hő kifelé távozik, míg a hűvös levegő visszajut a helyiségbe. A működéshez általában elektromos csatlakozó szükséges a légkondicionáló berendezés áramellátásához.

Mobil klímaberendezés légelvezető tömlő nélkül technikailag nem lehetséges, mert a levegő hűtésekor a meleg levegőt mindig el kell távolítani. Léteznek azonban léghűtők. Ezekhez nincs szükség légtömlőre. A léghűtő olyan készülék, amely víz elpárologtatásával és a levegő keringetésével csökkenti a helyiség hőmérsékletét

Igen, a mobil légkondicionáló berendezés párátlanítóként is működhet, mivel kivonja a nedvességet a levegőből, és a kondenzátumot egy légelvezető tömlőn vagy egy külön tartályon keresztül elvezeti.

fel