Beerenberg elektromos kandalló

182 990 Ft ÁFA-val
 • Elektromos kandalló
 • Barna kő
 • 1800 watt
Termékkód: 10038398
Beerenberg elektromos kandalló
182 990 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  155 540 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Meleg és fény: Realisztikus tűz illúziója választható fűtési funkcióval

 • Tiszta természetesség: valósághű kő és fa dekoráció

 • Nemes keret: Finoman megtervezett fa felület

Termék leírása

A kandalló romantikus hangulata élő lángokkal - tűz és füst nélkül. A különböző fényerősségű, lágy fény a lángokat és a parázsló fahasábokat imitálja, így a Klarstein Beerenberg elektromos kandalló azonnal egyedi, hangulatos ékszerré varázsolja a szobát. A kapcsolható fűtési funkció 10 és 30 °C közötti hőmérséklet-tartományban kellemes meleget biztosít. Az időzítőnek köszönhetően kényelmesen beállíthatja, és a Klarstein Beerenberg kandallót háztartása heti ritmusához igazíthatja. Ezt a kényelmet tovább növeli a távirányító. Külső megjelenése részletekbe menően egy valódi kőkandalló mintájára készült, habár az anyaga lényegesen könnyebb.

Érezze magát kényelmesen otthon: A Klarstein Beerenberg elektromos kandalló a pattogó tűzhöz hasonlóan meghitt, melengető hangulatot varázsol.

Megjegyzés: Ez a termék csak jól szigetelt helyiségekben vagy alkalmi használatra alkalmas.

Tulajdonságok

 • Kikapcsolás az egységen vagy távirányító segítségével
 • Teljesítmény: 1800 watt
 • Láng teljesítmény: 6 watt
 • Mesterséges LED láng üveg mögött
 • Valódi tűz illúziója
 • Villogó láng effektusok
 • Realisztikusan izzó széndarabok
 • Különböző fényerő szintek
 • Opcionális fűtési funkcióval
 • Hőmérséklet beállítása 10 és 30 °C között
 • Kikapcsolás közvetlenül az egységen vagy távirányító segítségével
 • Heti időzítő
 • Nyitott ablak érzékelése: a készülék automatikusan kikapcsol, ha csökken a hőmérséklet
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Keret anyaga: Polirezin
 • Művészi kőutánzat gyönyörű részletekkel
Termékkód: 10038398

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek (állva): kb. 59 x 67 X 22 cm (Sz x M x M)
 • Kábel hossza: kb. 1,30 m
 • Tömeg: kb. 21 kg
 • Tápegység: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz

Mi lett kiküldve?

 • 1 x elektromos kandalló
 • 1 x távirányító
 • Kezelési útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
9 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 04/01/2024

Genial muy bonita y eficiente

Nagyszerű, nagyon szép és hatékony

Ellenőrzött ellenőrzés 02/01/2024

Muy satisfechos con la compra. Artículo de calidad y precio competitivo.

La chimenea eléctrica simula con gran realismo la llama real, con efecto de humo y chispas. El aspecto imita perfectamente madera y ladrillo visto. Es pesada (más de 21 kg) y de aspecto robusto.

En cuanto a la atención de la empresa, deseamos mencionar que la chimenea, aunque la enviaron bien protegida con porexpán, parece que no había sido bién manipulada (supononemos que durante el transporte) y presentaba unas pequeñas fisuras causadas por un golpe. Lo comunicamos a la empresa, documentando con fotos, y la respuesta fue inmediata: nos ofrecieron la posibilidad de devolverla gratuitamente o bien quedarnos con ella a cambio de un descuento del 20%.

Finalmente, decidimos aceptar la segunda propuesta y nos ingresaron el descuento en la tarjeta con la que habíamos pagado. Resumiendo, nos parece que la empresa es de confianza y que los artículos ofertados se corresponden con la informaciónpublicitada.

Nagyon elégedett a vásárlással. Minőségi cikk és versenyképes ár. Az elektromos kandalló valósághűen szimulálja a valódi lángot, füst- és szikrahatással. Megjelenése tökéletesen utánozza a fát és a kitett téglát. Nehéz (több mint 21 kg) és robusztus megjelenésű. A cég figyelmével kapcsolatban meg kell említenünk, hogy a kandalló, bár jól védve volt hungarocell, a jelek szerint nem volt megfelelően kezelve (szállításkor feltételezzük), és ütés okozta kisebb repedéseket. Fényképekkel dokumentálva értesítettük a céget, és azonnali válasz érkezett: felajánlották, hogy 20% kedvezménnyel cserébe ingyen visszaküldjük vagy megtartjuk. Végül úgy döntöttünk, hogy elfogadjuk a második ajánlatot, és jóváírták nekünk a kedvezményt a kártyán, amellyel fizettünk. Röviden: számunkra úgy tűnik, hogy a cég megbízható, és a kínált cikkek megfelelnek a meghirdetett információknak.

Ellenőrzött ellenőrzés 24/09/2022

Sehr gut schnelle Lieferung immer wieder gerne.

Nagyon jó, gyors szállítás, mindig elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés 17/08/2022

Das Problem wurde behoben, wie schon erwähnt wunderschöner kamin, sehr zufrieden.

A probléma megoldódott, mint már említettük gyönyörű kandalló, nagyon elégedett.

Ellenőrzött ellenőrzés 16/08/2022

Sehr schön

Nagyon szép

Ellenőrzött ellenőrzés 02/08/2022

Wir haben den Heizlüfter mit Flammeneffekt und Kaminoptik gekauft um im Winter eine jeweils kurz nutzbare elektrische Heizquelle zu haben, die zugleich dabei hilft den Gasverbrauch zu senken. Es ist aber klar, dass das immer nur ganz kurz geschehen wird, damit nicht auch noch die Stromrechnung explodiert. Das wäre dann kontraproduktiv. Das Stück verbindet das Nützliche mit dem Schönen auf gelungene Art. Der schnell gelieferte Kamin sieht wirklich sehr elegant und wertig aus, ist recht schwer (23 kg) und wirkt wie aus echtem Stein. Stilistisch kann ich den "Frosty Peak"- Kamin nicht eindeutig zuordnen, auf jeden Fall Antik in Richtung klassischer Landhausstil. Der Flammeneffekt ist realistisch, auch in ein entsprechend eingerichtetes Schlafzimmer passt er sicher gut, da er recht klein und kompakt ist. Am Tag der Lieferung war es über 30 Grad warm, darum haben wir die Heizung nur ganz kurz geprüft. Das Gebläse ist recht kräftig, aber nicht zu laut. Es gibt auch einen Timer und einen Fernbedienung. Auf jeden Fall ein Hingucker und eine Bereicherung im Salon.

A lánghatású, kéményes megjelenésű hőlégfúvót azért vásároltuk, hogy télen rövid ideig használható elektromos hőforrás legyen, ami szintén segít a gázfogyasztás csökkentésében. Nyilvánvaló azonban, hogy ez csak nagyon rövid ideig fog megtörténni, hogy ne robbanjon fel a villanyszámla. Ez kontraproduktív lenne. A darab sikeresen ötvözi a hasznosat a széppel.A gyorsan szállított kandalló igazán elegánsnak és értékesnek tűnik, elég nehéz (23 kg) és úgy néz ki, mintha valódi kőből lenne. Stílusilag a "Frosty Peak" kandallót nem tudom egyértelműen antikhoz rendelni, mindenesetre a klasszikus vidéki stílus irányába. A lánghatás valósághű, és minden bizonnyal jól illeszkedik egy megfelelően berendezett hálószobába, mivel meglehetősen kicsi és kompakt. A szállítás napján 30 fok felett volt, ezért csak nagyon röviden ellenőriztük a fűtést. A ventilátor elég erős, de nem túl hangos. Van még időzítő és távirányító. Egyértelműen figyelemfelkeltő és gazdagító a szalonban.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/01/2022

Das ist wirklich cool. Es imitiert einen echten Kamin ziemlich gut. Super einfach zu steuern. Die Qualität scheint gut, das Ganze ist schwer, aber dadurch stabil.

Nagyon klassz. Elég jól utánozza az igazi kandallót. Szuper könnyű irányítani. A minőség jónak tűnik, az egész nehéz, de ezért stabil.

Ellenőrzött ellenőrzés 11/01/2022

Der Artikel wird komplett geliefert und so kann es also sofort los gehen. Er wärmt schnell und zuverlässig und es lassen sich zudem noch verschiedene Stufen einstellen. Auch ohne eine Wärmeleistung kann man den Kamin anstellen. So hat man dann das schöne Licht, aber halt keine Wärme. Es schaut dabei sehr toll aus. Wir haben ihn im Wohnzimmer stehen und sind begeistert davon. Von den Optik her toll und man denkt, dass es sich dabei um einen echten Kamin handelt. Es schaut sehr gut und hochwertig aus- das war uns auch sehr wichtig gewesen.

A cikket kompletten szállítjuk, így azonnal elkezdheti. Gyorsan és megbízhatóan felmelegszik, és különböző beállítások közül is választhat. A kandalló hőteljesítmény nélkül is bekapcsolható. Szóval megvan a gyönyörű fény, de nincs hő. Nagyon jól néz ki. Nálunk a nappaliban van és nagyon szeretjük. Az optika nagyszerű, és úgy gondolja, hogy ez egy igazi kandalló. Nagyon jól néz ki és jó minőségű – ez is nagyon fontos volt számunkra.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/01/2022

es mag trügerisch erscheinen, aber glauben Sie mir: Es tut genau das, was von ihm erwartet wird! sieht hübsch aus, wärmt perfekt, ist stilvoll und fügt sich wunderbar in jeden Stil Ihres Hauses ein. sehr zufrieden damit kann ich zu 100 % weiterempfehlen

megtévesztőnek tűnik, de higgyétek el: pontosan azt csinálja, amit elvárnak tőle! jól néz ki, tökéletesen melegít, stílusos és gyönyörűen illeszkedik otthona bármely stílusához. Nagyon elégedett vagyok vele és 100%-ig tudom ajánlani