[Használt] Cucinata indukciós főzőlap

92 210 Ft ÁFA-val
Termékkód: 53034503
Cucinata indukciós főzőlap
92 210 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Új termék vásárlása
  108 490 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

A termék állapota: enyhe kopásnyomok

Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.

Fö jellemzök

 • Luxus a konyhában: elegáns indukciós főzőlap üvegkerámia felülettel

 • Erős teljesítmény: 3100 W összteljesítmény két főzőzónán egyenként 1800 és 1300 W teljesítménnyel

 • Pontos teljesítmény: 10 szintben állítható teljesítmény 200 - 1300 W és 60 – 240 °C hőmérséklet

Tulajdonságok

 • áramszükséglet: 3100 W (1800 W + 1300 W)
 • állítható hőmérséklet: 60 – 240 °C
 • időzítő: 1 – 180 perc
 • tápegység: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz
Termékkód: 53034503

Méretek és műszaki adatok

 • méret: 60 x 8 x 37 cm (SZ x M x M)
 • hálózati kábel hossza: 120 cm
 • tömeg: cca 5,1 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x indukciós főzőlap
 • német nyelvű használati útmutató (további nyelv: angol, spanyol, francia, olasz)

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

Vásárlói értékelések
10 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 19/03/2024

Love this. I'm new to induction so still getting used to cooking on it, but just being able to set and forget my moka coffee maker for 1200W for 4 minutes is fantastic!

It's a bit too sensitive to airflow restrictions at the front; sometimes just briefly standing in front of the hob can cause it to error.

I am probably fine with 2 cooking zones but it would be nice if there was a matching single unit if I decide I need a third.

Szeretem. Új vagyok az indukcióban, így még hozzászokok a főzéshez, de az is fantasztikus, hogy 4 percre be tudom állítani és elfelejteni az 1200 W-os moka kávéfőzőmet! Kicsit túl érzékeny az elülső légáramlási korlátozásokra; Néha csak rövid ideig áll a főzőlap előtt, az meghibásodhat. Valószínűleg rendben vagyok 2 főzőzónával, de jó lenne, ha lenne egy hozzáillő egység, ha úgy döntök, hogy szükségem van egy harmadikra.

Ellenőrzött ellenőrzés 15/01/2022

Entgegen des Fotos ist die Oberfläche geteilt. Die Einstellungen sind recht unkomfortabel. Die Wärmeleistung ist wie erwartet gut. Es funktioniert, aber würde ich nicht wieder kaufen.

A képpel ellentétben a felület megosztott. A beállítások meglehetősen kényelmetlenek. A hőteljesítmény a vártnak megfelelően jó. Működik, de nem venném újra.

Ellenőrzött ellenőrzés 10/07/2021

Zuerst muss ich sagen alle die etwas zu bemängeln haben das die Geräte immer besser werden! Das Gerät macht was es soll und das sehr schnell und die Handhabung ist schnell erlernt! Es hat einige Extras wie Zeituhr aber schon aus normaler Sicherheit sollte man beim benutzen dabei bleiben! Wir sind sehr zufrieden das gerät arbeitet schneller als unsere Kochplatte in der Küche! Ganz klare Kaufempfehlung !!!

Először is el kell mondanom mindenkinek, akinek van panasza, hogy egyre jobbak a készülékek! A készülék azt csinálja, amit kell, és nagyon gyorsan megteszi, és gyorsan megtanulhatja a használatát! Van néhány extrája, például egy időzítő, de csak a biztonság kedvéért ragaszkodjon hozzá használat közben! Nagyon elégedettek vagyunk, a készülék gyorsabban működik, mint a konyhában lévő főzőlapunk! Nagyon egyértelmű vásárlási ajánlás!!!

Ellenőrzött ellenőrzés 21/06/2021

Alles Super, wie von mir gewollt.

Minden szuper, ahogy szerettem volna.

Ellenőrzött ellenőrzés 28/02/2021

Alles gut.

Minden rendben.

Ellenőrzött ellenőrzés 29/03/2020

Das Kochfeld erscheint sehr hochwertig und ist in der Bedienung sehr einfach. Temperatur läßt sich sehr gut und schnell individuell einstellen. Preis-Leistung ist Top.

A főzőlap nagyon jó minőségűnek tűnik, és nagyon könnyen kezelhető. A hőmérséklet nagyon gyorsan és egyszerűen egyedileg állítható. Ár-érték arány a legjobb.

Ellenőrzött ellenőrzés 02/03/2020

NEGATIV Ich hatte die Kochplatte am Donnerstag bestellt. Das Lieferdatum war mit Freitag angegeben. Kam aber erst am Samstag an. HIer schon mal verziehen. Die Bedienung ist gewöhnungsbedürftig, da man erst das Gerät einschalten muss und danach nochmals mit der Leistungseinstellung aktivieren muss, danach kann man erst mit dem (+,-) Zeichen die Leistung erhöhen oder senken. Also der Zwischenschritt ist einfach unnötig. Wähle ich eine Temparatur aus, z.B. 800 und aktiviere dann den Timer für 5 Minuten, springt die Leistung wieder auf den Ursprungswert, also 1600. Hier muss ich dann wieder manuell den Wert korrigieren. Wenn ich den Timer wähle und wieder zur Einstellung der Leistung springe um den Wert einzustellen, wird die Timer Einstellung gelöscht. POSITIV Entschädigung von 5,- EUR durch Amazon erhalten. Ich habe endlich ein Dualplatte. Essen kann sehr schnell zubereitet werden. Beide Platten können ohne Leistungsverlust kombiniert genutzt werden. Im großen und ganzen OK, aber es gibt bessere Platten für den Preis.

NEGATÍV Csütörtökön rendeltem meg a főzőlapot. A szállítás időpontja péntek volt. De csak szombaton érkezett meg. Itt már megbocsátottak. A művelet szoktatást igényel, hiszen először be kell kapcsolni a készüléket, majd a teljesítménybeállítással újra aktiválni, ezután már csak a (+,-) jellel lehet növelni vagy csökkenteni a teljesítményt. Tehát a köztes lépés egyszerűen felesleges. Ha kiválasztok egy hőmérsékletet, pl. 800, majd 5 percre aktiválom az időzítőt, akkor a teljesítmény visszaugrik az eredeti értékre, azaz 1600-ra. Itt újra kézzel kell korrigálni az értéket. Ha kiválasztom az időzítőt, és visszaugrok a teljesítménybeállításhoz az érték beállításához, az időzítő beállítása törlődik. 5 EUR POZITÍV kompenzációt kapott az Amazontól. Végre van egy dupla lemezem. Az étel nagyon gyorsan elkészíthető. Mindkét lemez használható együtt, teljesítményvesztés nélkül. Összességében rendben van, de vannak jobb rekordok az árért.

Ellenőrzött ellenőrzés 02/02/2020

bis es angelaufen war jedoch geräuschvoll

de zajos, amíg el nem kezdődött

Ellenőrzött ellenőrzés 31/01/2020

ich bin so froh, dass ich mich für dieses Produkt entschieden habe. Es geht so schnell mit dem Essen zubereiten und ich kann ohne Probleme die Temperaturen einstellen. Okay der Geräusch Pegel ist erst mal Gewöhnungsbedürftig, aber das rasseln ist gut denn so weiß ich genau wann gerade erhitzt wird. Bei voller Energie dauerhaftes rasseln und sobald man es runter dreht nur noch im Intervall je nachdem wie weit man es runter gedreht hat. Habe dieses Produkt auch schon weiterempfohlen und werde es auch weiterhin machen.

Nagyon örülök, hogy ezt a terméket választottam. Az étel elkészítése nagyon gyors, és gond nélkül be tudom állítani a hőmérsékletet. Oké, a zajszintet megszokni kell, de a zörgés jó, mert így pontosan tudom, mikor van bekapcsolva a fűtés. Állandó zörgés teljes erővel és amint lekapcsolja csak időközönként attól függően, hogy milyen messzire kapcsolta le. Ezt a terméket már ajánlottam másoknak, és továbbra is így fogom tenni.

Ellenőrzött ellenőrzés 09/01/2020

Sehr gut verarbeitet, Startgeräusch etwas ungewohnt

Nagyon jól kidolgozott, kissé szokatlan indítási zaj