3 év jótállás 14 napos elállási jog

Miért érdemes megfontolni a légtisztítóba való befektetést?

A légtisztító jelentősen csökkenti a káros mikroorganizmusok mennyiségét. A készülék különösen ajánlott az allergiában vagy asztmában szenvedők, valamint a gyermekek és az idősek számára. A légtisztító jelentős előnye, hogy nem használ vegyszereket a környezet tisztításához - csak egy fizikai folyamat zajlik. Ennek köszönhetően a készüléket a biztonság és az egészségre gyakorolt minimális hatás jellemzi.


Friss levegőt szívni otthon

A negatív ionok nagy koncentrációban fordulnak elő természetes vízforrások, például vízesések vagy a tenger közelében. A körülöttünk lévő levegőt folyamatosan pozitív ionokkal bombázzák, amelyeket az olyan elektronikus eszközök, mint a számítógépek, televíziók vagy mobiltelefonok generálnak. Mivel folyamatosan ki vagyunk téve a pozitív ionoknak, fontos, hogy a környezetünkben legyen negatív ionforrás az egészséges egyensúly fenntartása érdekében. A légtisztító nagyszerű módja ennek elérésére.

Sokféle légtisztító van a piacon, ezért fontos, hogy olyan légtisztítót válasszon, amely megfelel az Ön igényeinek. Vannak kis hordozható légtisztítók, amelyek egyetlen helyiségben használhatók, valamint nagyobb légtisztítók, amelyeket úgy terveztek, hogy az egész otthonában tisztítsák a levegőt. Ha allergiában vagy asztmában szenved, fontos, hogy HEPA-szűrővel ellátott légtisztítót válasszon, amely eltávolítja az allergéneket és egyéb részecskéket a levegőből.


Mik azok a HEPA-szűrők és előnyeik

A HEPA-szűrők egyik legfontosabb előnye, hogy jelentősen javíthatják a beltéri levegő minőségét. A HEPA-szűrők valóban nagy mennyiségű (akár 99,5%-os) káros részecskét távolítanak el a levegőből, beleértve a különböző vírusokat és baktériumokat, amelyek különféle légzőszervi problémákat, például asztmát és allergiát okozhatnak.

A HEPA-szűrők emellett segítenek csökkenteni más egészségügyi problémák, például a rák és a szívbetegségek kockázatát is. A HEPA-szűrők másik előnye, hogy jelentősen csökkentik a környezet zajszintjét. A HEPA-szűrők ugyanis sok hanghullámot képesek elnyelni, ami akár 50%-kal is csökkentheti a környezet zajszintjét. Ezenkívül a HEPA-szűrők a környezetben lévő elektromágneses sugárzás szintjét is csökkenthetik.


Az ionizátoros légtisztító fő előnyei

  • A levegő minőségének javítása

  • Javítja a vérkeringést

  • Hozzájárulás a nyomás csökkentéséhez

  • Segítenek az erek tágításában

  • Megszünteti a szagokat és a füstöt a szobában

  • A légtisztítókra hosszú élettartam jellemző

  • Különösen hatékony a HEPA-szűrő, amely felfogja és rögzíti a levegőből a káros részecskéket.


Lélegezzen tisztább levegőt

Szerezzen be még ma egy légtisztítót, és lélegezzen egészségesebb, tisztább levegőt otthonában. Ha párátlanítókat vagy párásítókat keres, azokat is megtalálja kínálatunkban. A levegőminőség javítására szolgáló termékek széles választékát kínáljuk, és tartozékokat és alkatrészeket is.

fel