Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő 2 | Fehér

Delicatessa Slim Domino indukciós főzőlap

Üvegkerámia főzőlap, Indukciós főzőlap Fehér 3500 watt
78 990 Ft 115 990 Ft ÁFA-val
Főzőlapok száma:
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog ingyenes szállítás

Fö jellemzök

Pontosság: állítható teljesítmény a csúsztatható hőmérséklet szabályozó segítségével és  programozható kikapcsolási időzítő akár 99 percig

Flexibilis főzőmezők:VarioHeating a bal oldali főzőmezők kombinálásához a közös használatra, mint flexi zóna

Magas teljesítményű hő: két főzőzóna 1500/2000 W teljesítményig és 3500 W összteljesítménnyel

Termék leírása

Egyszerűen flexibilis főzés: A Klarstein Delicatessa Slim indukciós főzőlap optimális helykihasználást tesz lehetővé főzés közben minimális energiafogyasztással. A technikai újításokat luxus megjelenéssel ötvözi, és üvegkerámia felületével új ragyogást hoz a konyhai egységbe. 

beépített Klarstein Delicatessa Slim  főzőlap két főzőlapot kínál, összesen 3500 W teljesítménnyel, amelyek 1 x 2000 W és 1 x 1500 W  vannak felosztva az egyes főzőlapokon, amelyeknek köszönhetően  csúcsidőben melegítik fel az edények és serpenyők tartalmát. Ugyanakkor mindkét főzési zónát egy flexi zónává lehet egyesíteni a VarioHeating funkcióval.

Minden főzőlap külön kezelhető, és rendelkezik a ThermoBoost funkcióval, amely a gyors melegítés teljesítményét 2300 W-ra növeli. A Klarstein Delicatessa Slim üvegkerámia főzőlap könnyen kezelhető az integrált érintőképernyős digitális kijelzővel. Tehát még a gombok és a szabályozók sem zavarják a konyhai egység felületét. A teljesítményen kívül minden főzőlaphoz egy 99 perces időzítő is programozható. 

Annak érdekében, hogy főzés közben minden zökkenőmentesen működjön, a beépített tűzhely biztosítékok széles skálájával rendelkezik: A túlmelegedés elleni védelem automatikus kikapcsolással aktiválódik, ha a főzőlap túl meleg. Az EcoThermal Control elv maradékhő-jelzője nemcsak arról tájékoztat, hogy a kikapcsolt sütőfelületek még mindig forrók-e. Ez lehetővé teszi a maradék hővel történő főzést az energia megtakarítása érdekében. A ThermalRecall funkció megjegyzi a beállított hőmérsékletet, és akkor használja, ha a főzési folyamat rövid időre megszakad, és később újra kell folytatnia. Ezenkívül aktiválható a gyerekzár is, hogy megakadályozza a főzési beállítások véletlen megváltoztatását. 

Klarstein Delicatessa Slim indukciós főzőlap optikailag lenyűgöz elegáns, könnyen karbantartható üvegkerámia felületével. Ily módon a főzőlap játékosan integrálódik bármilyen konyhai egységbe - akár klasszikus, akár modern.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • érintőképernyős kezelőpanel
 • időzítő 99 percig
 • billentyűzár
 • gyerekzár
 • boost funkció, grillezés és hőmegtartás
 • teljesítmény: 3500 W
 • beleértve a rögzítőanyagot is
 • tápegység: 220 - 240 V ~ / 50/60 Hz  
Delicatessa Slim Domino, indukciós főzőlap, 3500 W, időzítő

Méretek és műszaki adatok

 • teljes méretek: kb. 29 x 5,5 x 52 cm (Sz x M x M)
 • beépítési méretek: kb. 26,8 x 5 x 50 cm (Sz x M x M)
 • kábelhossz: kb. 100 cm
 • tömeg: kb. 4,6 kg  

Mi lett kiküldve?

 • 1 x üvegkerámia főzőlap
 • 1 x szerelési anyag
 • többnyelvű használati utasítás

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(18 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Fonctionne très bien, bon rapport qualité prix

Nagyon jól működik, jó ár-érték arány

Ellenőrzött ellenőrzés

Phantastisch und unbeschreibbar gut, das Teil kocht besser als jeder Gasherd. Ich bin so extrem begeistert, bin fast sprachlos.

Zusammen mit dem Grillaufsatz ist es ein Gedicht für die Küche.

Danke Klarstein... ich liebe euch.

Fantasztikus és leírhatatlanul jó, minden gáztűzhelynél jobban sül a dolog. Annyira izgatott vagyok, hogy szinte szóhoz sem jutok. A grilltartozékkal együtt egy költemény a konyhába. Köszönöm Klarstein... Szeretlek.

Ellenőrzött ellenőrzés

Preis-Leistungsverhältnis ist gut. Die Wärmeleistung find ich prima.

Ár-érték arány jó. Szerintem nagyon jó a hőteljesítmény.

Ellenőrzött ellenőrzés

Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Funktioniert tadellos. Lässt sich leicht reinigen und verkratzt nicht. Die separate sowie kombinierte Nutzung der Heizzonen klappt ausgezeichnet. Ich hatte vorher ein (vor zwei Jahren erheblich teureres) Modell vom Schwedischen Möbelhaus, das nur mit getrennten Zonen betrieben werden konnte und zudem nach kurzer Zeit total zerkratzt war (dafür gab's zwar dann eine Gutschrift, aber die Qualitätsfrage stellte sich dennoch).

Megéri az árát. Tökéletesen működik. Könnyen tisztítható és nem karcolódik. A fűtési zónák külön és kombinált használata kiválóan működik. Korábban a svéd bútorüzletből volt egy modellem (két éve, ami lényegesen drágább volt), amit csak külön zónával lehetett üzemeltetni, és rövid idő után teljesen karcos is volt (ennek volt hitele, de a kérdés a minőség még mindig fennáll).

Ellenőrzött ellenőrzés

Macht was es soll, und das ausgezeichnet! Bin bis jetzt sehr zufrieden. Zum Anschluss wird jedoch zum Elektriker geraten, da dass Kabel relativ kurz ist und nur über 2 Adern verfügt. Ich habe es zwar selbst gelöst, aber für jemanden der hier nur den geringsten Zweifel hat rate ich zum Fachmann. Was die Kindersicherung betrifft, und das "abstöpseln": Glückwunsch, Piktogramme sind schonmal nicht die Stärke jener Personen die dies bemängeln. Natürlich lässt sich die Sperre problemlos lösen. Dazu einfach auf das + und - gleichzeitig ca. 5 bis 10 Sekunden gedrückt halten. Das Entsperren wird akustisch quittiert. Eben auch so, wie es in der Anleitung steht, und auf dem Gerät angeichnet ist ;)

Azt csinálja, amit kell, és kiváló! Eddig nagyon elégedett vagyok. A csatlakoztatáshoz azonban villanyszerelőt javasolunk, mivel a kábel viszonylag rövid és csak 2 vezetékből áll. Én magam is megoldottam, de akinek a legkisebb kétsége is van, annak szakembert javaslok. Ami a gyermekbiztonságot illeti, és a "kihúzás": gratulálok, a piktogramok nem erőssége azoknak, akik emiatt panaszkodnak. Természetesen a zár könnyen oldható. Ehhez egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre a + és - gombot körülbelül 5-10 másodpercig. A feloldást akusztikusan nyugtázza. Ahogy a használati utasításban és a készüléken is szerepel ;)

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Induktionsfeld gefällt mit optisch sehr gut, und die Funktionen, die es bietet, sind sehr sinnvoll. Allerdings sollte man den Stecker immer in Reichweite haben. Wir müssen ihn bei jeder 3. Nutzung ziehen, da es sonst auf keine Berührung reagiert. Außerdem funktioniert die Tastensperre nicht. Das ist beim sauber machen etwas nervig, da es sehr oft und laut piept.

Az indukciós mező vizuálisan tetszetős, és az általa kínált funkcióknak sok értelme van. A csatlakozódugónak azonban mindig kéznél kell lennie. Minden 3. használatnál meg kell húznunk, különben nem reagál semmilyen érintésre. Ráadásul a billentyűzár sem működik. Ez egy kicsit bosszantó takarításkor, mert nagyon gyakran és hangosan sípol.

Ellenőrzött ellenőrzés

Hab die Induktionsplatte in der Outdoorküche eingebaut. Natürlich hat sie nicht die Leistung wie ein “richtiger” Induktionsherd aber für meine Anwendungen passt sie sehr gut. Ein Stern Abzug, da mich die Abschaltautomatik und die Kindersicherung nervt.

Az indukciós lemezt a kültéri konyhába szerelték fel. Természetesen nem rendelkezik egy "igazi" indukciós tűzhely erejével, de az én alkalmazásaimnak nagyon megfelel. Egy csillag levonás, mert idegesít az automata kikapcsolás és a gyerekzár.

Ellenőrzött ellenőrzés

der Herd ist klasse und ich hätte nie gedacht, dass eine derart preiswerte Flexplatte so gut funktioniert. Ich benutze die sogar lieber als meine mittlerweile wieder intakte Hauptplatte. Gute Regulierbarkeit. Ich koche insgesamt lieber mit Gas, weil kein Kochen so fein in der Hitzeregulierung ist und der Geschmack eben überwältigend. Nun ist es wie es ist und diese Platte eine gute (keine perfekte, aber die gibt es ja eh nicht) Alternative.

a tűzhely nagyszerű, és soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen olcsó hajlékony lemez ilyen jól működik. Még szívesebben használom, mint a fő meghajtómat, ami most ismét sértetlen. Jó állíthatóság. Összességében én szívesebben főzök gázzal, mert egyetlen más főzési mód sem képes ennyire jól szabályozni a hőt, és az íze is elsöprő. Most ez van, és ez a lemez egy jó (nem tökéletes, de amúgy nincs) alternatíva.

Ellenőrzött ellenőrzés

Leider etwas ärgerlich, dass das Kochfeld kleinere Töpfe oder eine Kasserolle nicht erkennt. Nur bei der höchsten Temperatur (Stufe 9) wird auch der kleinere Topf erkannt. Das heißt köcheln lassen geht hier nicht. Reagiert sehr schnell auf die kleinste Berührung. Beim drüber wischen nervig. Ich muss das Ding leider behalten, da ich jetzt die Küchenplatte danach ausgeschnitten habe und das Kabel aufwändig von einem Fachmann hab verlängern lassen.

Sajnos kicsit bosszantó, hogy a főzőlap nem ismeri fel a kisebb edényeket vagy egy rakott serpenyőt. A kisebb edényt csak a legmagasabb hőmérsékleten ismeri fel (9. fokozat). Ez azt jelenti, hogy a párolás itt nem lehetséges. Nagyon gyorsan reagál a legkisebb érintésre. Bosszantó törléskor. Sajnos meg kell tartanom a dolgot, mert a konyhai munkalapot utólag kivágtam, és a kábelt meghosszabbítottam szakemberrel nagy költséggel.

Ellenőrzött ellenőrzés

Sieht gut aus, aber so sensibel, irgendwie gut, dass es gleich piept und die Kindersicherung anspringt. Doch manchmal dauert es bis diese wieder zu entsperren ist. Manchmal schaltet sich auch der timer nicht aus, also schaltet dann das Kochfeld nicht aus, sehr große Wärme unterhalb des Feldes im Betrieb. Beim benutzen einer 28 Pfanne wird es für einen 2 ten Topf sehr eng bis nicht möglich. Leicht zu reinigen, wenn man von dem gepiepe absieht. Ansonsten bin ich zufrieden.

Jól néz ki, de annyira érzékeny, olyan jó, hogy sípol és a gyerekzár be van kapcsolva. De néha eltart egy ideig, amíg újra feloldja. Előfordul, hogy az időzítő sem kapcsol ki, így a főzőlap ilyenkor nem kapcsol ki, használat közben nagyon nagy hő a főzőlap alatt. 28-as serpenyő használatakor nagyon szűk lesz, vagy nem lehetséges a 2. fazéknál. Könnyen tisztítható a hangjelzésen kívül. Különben elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés

Anschluss unproblematisch. Bei Enstellung der Leistungsstufe ist immer die Platte vorzuwählen. Nach wenigen Sekunden wird diese Auswahl zurück gesetzt, so dass man sehr zügig die Reihenfolge eingeben muss. Die Berührungssensoren arbeiten sehr gut. Die hohe Geräuschentwicklung des Lüfters ist ein wenig nervig, zumal er permanent läuftinklusive einer Nachlaufzeit nach dem ausschalten der Platte, und dies unabhängig ob gekocht wurde oder nur testweise eingeschaltet, Die Lautstärke kann man mit einer Dunstabzugshaube auf fast max. Leistung vergleichen.

A csatlakozás problémamentes. A teljesítményszint beállításakor mindig elő kell választani a lemezt. Néhány másodperc múlva ez a kijelölés visszaáll, így nagyon gyorsan kell megadnia a rendelést. Az érintésérzékelők nagyon jól működnek. Kicsit zavaró a ventilátor által keltett nagy zajszint, főleg, hogy folyamatosan működik, beleértve a tányér kikapcsolása utáni ráfutási időt is, és ez függetlenül attól, hogy elkészült-e a főzés, vagy csak tesztelés céljából kapcsolták be. A hangerő szinte maximális teljesítmény mellett egy páraelszívóhoz hasonlítható.

Ellenőrzött ellenőrzés

Für den Preis ist das Gerät gut. Wäre es im preislichen Bereich von bekannten Markenprodukten würde ich das Lüftergeräusch und den manchmal auftretenden "Error" bemängeln, der nur noch mit Strom aus behoben werden kann. Ansonsten ist das Gerät völlig in Ordnung.

Árához képest jó a készülék. Ha az ismert márkás termékek árkategóriájába kerülne, akkor a ventilátorzajra és az időnként előforduló "hibára" panaszkodnék, amit csak az áram kikapcsolásával lehet orvosolni. Egyébként teljesen rendben van a készülék.

Ellenőrzött ellenőrzés

Funktioniert eigentlich sehr gut, ist relativ leise und schaltet bei Beendigung des kochvorganges den Lüfter bald ab. Mich stört nur die Kleinigkeit das sich die Platte beim abwischen einschaltet, eine Verzögerung bei Betätigung der Ein-Taste von ein bis zwei Sekunden wäre da hilfreich gewesen.

Valójában nagyon jól működik, viszonylag csendes, és a főzési folyamat végén hamarosan kikapcsolja a ventilátort. Engem csak az zavar, hogy törléskor bekapcsol a lemez, hasznos lett volna egy-két másodperces késleltetés a bekapcsoló gomb megnyomásánál.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Gute: die Kochplatte funktioniert und auch recht kleine Kochtöpfe werden erkannt. Die Bedienung ist gewöhnungsbedürftig und leider nicht selbsterklärend - auch nicht nach längerer Nutzung. Das liegt in erster Linie daran, dass man auf der dunklen Platte die Tastenfelder nicht so leicht sieht und die Anordnung der Led Beleuchtung neben den Tastenfeldern liegt - es ist so ein blindes Herumtasten. Die Kombi-Nutzung ist nicht unbedingt sehr pragmatisch (ich habe sie noch nie benutzen müssen. Wer hat schon recheckige Töpfe). Die Induktionsfläche, also die Fläche, die Hitze im Topf erzeugt ist etwas klein, so dass sich, zum Beispiel eine große Pfanne nicht unbedingt sehr flächig erhitzt. Alles in allem etwas zu teuer, wenn man die Mängel und Unperfektheiten bedenkt. Sie hatte auch schon mal Aussetzer und Es gab keine Erwärmung, obwohl die Anzeige einen Topf erkannt hat und die Platte heizen sollte.

A jó dolog: a főzőlap működik, és még az egészen kicsi edényeket is felismerik. A művelet szoktatást igényel, és sajnos nem magától értetődő – még hosszan tartó használat után sem. Ez elsősorban annak tudható be, hogy a sötét panelen nem olyan könnyen látni a billentyűzeteket, és a Led világítás elrendezése a billentyűzetek mellett van - ez olyan vak tapogatózás. A kombinációs használat nem feltétlenül túl pragmatikus (soha nem kellett használnom. Akinek egyébként téglalap alakú edényei vannak). Az indukciós felület, vagyis az a felület, amely az edényben hőt termel, kissé kicsi, így például egy nagy serpenyő nem feltétlenül melegszik fel túl nagy területen. Összességében egy kicsit túlárazott, figyelembe véve a hibákat és hiányosságokat. Kiesések is voltak, és nem volt fűtés, bár a kijelző felismert egy edényt, és a tányérnak fel kell melegednie.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Herd ist bei uns jetzt ein Monat im Betrieb. Die Lieferung war schnell und gut, der Herd kam Gut Verpackt und Heil bei uns an. Wie man auf dem Bild sehen kann ist er neben einem Teppanyakifeld verbaut worden. Der Einbau war kein Problem. Die Bedienung ist für Jemanden der schon mal ein Herd mit Touch-Bedienung hatte simpel und einfach. Das Bedienfeld ist intuitive bedienbar. In dem Monat haben wir den Herd regelmäßig benutzt und alle Funktionen getestet. Die Lautstärke des Kochfeldes ist nicht hoch ( nicht lauter als der Induktionsherd das Vorher bei uns eingebaut war). Die Kochleistung der Einzelnen Felder ist SUPER, stärker als unser alter Induktionsherd. Zusehen ist der Herd auf wirkochenwas bei YouTube. Wir können den Herd nur Empfehlen. Ich könnte mir den Herd auch gut als vier Zonen Herd vorstellen. Würde auch gerne andere Gräte der Firma Klarstein Testen.

Már egy hónapja használjuk a tűzhelyet. A szállítás gyors és jó volt, a tűzhely jól becsomagolva és biztonságosan megérkezett. Ahogy a képen is látszik, egy teppanyaki mező mellé telepítették. A telepítés nem volt probléma. A művelet egyszerű és könnyű azok számára, akiknek volt már érintőgombos tűzhelyük. A kezelőpanel használata intuitív. Ebben a hónapban rendszeresen használtuk a tűzhelyet, és minden funkciót teszteltünk. A főzőlap hangereje nem nagy (nem hangosabb, mint az általunk korábban beépített indukciós tűzhely). Az egyes mezők főzési teljesítménye SZUPER, erősebb, mint a régi indukciós tűzhelyünk. Megnézheti a tűzhelyet a wirkochenwas oldalon a YouTube-on. Csak ajánlani tudjuk a tűzhelyet. A kályhát négyzónás kályhának is el tudnám képzelni. Szeretnék más Klarstein készülékeket is tesztelni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Herd ist schon in Ordnung. Es braucht etwas, bis man ihn einwandfrei bedienen kann. Die Bedienungsanleitung ist da leider keine gute Hilfe: dort wird nämlich auf einen anderen Herd Bezug genommen, sodass einem die Anleitung genau null bringt. Anfragen beim Hersteller kann man sich auch sparen, da bekommt man nur Monatelang die Info, dass die Fragen an die zuständige Abteilung weitergeleitet wurden und man auf eine Antwort wartet... So ist das, wenn selbst der Hersteller seine Geräte nicht kennt. Ein technisches Problem gibt es definitiv: eine Kindersicherung ist vorhanden, aber die lässt sich weder willentlich ein noch ausschalten. Es ist eher so, dass die Kindersicherung manchmal einfach so anspringt, danach muss der Herd erstmal komplett vom Strom getrennt werden, damit er sich zurucksetzt - denn deaktivieren funktioniert am Herd nicht, auch wenn die Anleitung was anderes sagt - aber die bezieht sich ja auch auf einen anderen Herd. Eingebaut ist der Herd relativ leise. Die meisten Bewertungen wegen hoher Lautstärke beruhen darauf, dass der Herd nie eingebaut wurde (natürlich ist der dann lauter, da ist ja nichts um den Herd herum, dass den schall dämpft). Baut man den Herd ein kann man ihn zwar hören, aber das ist nicht der Rede wert. Fazit: kann man nehmen, natürlich muss man bei dem Preis einige Abstriche machen bzgl. Support usw. Aber alles in allem kann man doch ganz gut verwenden

A tűzhely rendben van. Kell valami ahhoz, hogy megfelelően tudja használni. Sajnos a kezelési útmutató nem jelent jó segítséget: van utalás egy másik tűzhelyre, így az utasítás pontosan nullát ad. A gyártó megkereséseit is megspórolhatod, mert hónapokig csak azt az információt kapod, hogy a kérdéseket továbbították az illetékes osztályhoz, és válaszra vársz... Így van ez, amikor még a gyártó sem tudja a készülékeit. Technikai probléma mindenképpen van: van gyerekzár, de azt nem lehet tetszés szerint be- és kikapcsolni. Inkább az a helyzet, hogy a gyerekzár néha csak úgy beindul, utána teljesen le kell kapcsolni a kályhát az áramellátásról, hogy visszaálljon - mert a deaktiválás nem megy a tűzhelyen, még akkor sem, ha az utasítás mást ír - de ez egy másik tűzhelyre is vonatkozik. Beszerelés után a tűzhely viszonylag csendes. A legtöbb hangos zajról szóló vélemény azon alapul, hogy a tűzhelyet soha nem építették be (nyilván akkor hangosabb, a tűzhely körül nincs semmi, ami tompítja a hangot). Ha beépíted a kályhát, akkor hallod, de ezt nem érdemes megemlíteni. Következtetés: elviheted, persze némi kompromisszumot kell kötni az árral a támogatás stb. terén. De összességében jól tudod használni

Ellenőrzött ellenőrzés

Lieferung schnell und gut verpackt. Funktionen exakt wie beschrieben. Highlight ist die BBC Funktion, wenn beide Platten gleichzeitig eine große Pfanne erwärmen. Leise im Vergleich zu den Vorgängermodellen. Einziger Kritikpunkt nach 1 1/2 Jahren im Einsatz: Beim Putzen über die Schalter wird manchmal irgendeine Kombination gedrückt/geputzt die das Kochfeld komplett deaktivert. Reset geht nur durch Ziehen des Netzsteckers. Fazit: Preis Leistung gut --- Funktion super --- klare Kaufempfehlung uns uns

Gyors és jól becsomagolt szállítás. Pontosan a leírtak szerint működik. A csúcspont a BBC funkció, amikor mindkét tányér egyszerre melegít fel egy nagy serpenyőt. Csendes a korábbi modellekhez képest. Az egyetlen kritika pont 1 1/2 év használat után: a kapcsoló tisztításakor néha olyan kombinációt nyomnak/tisztítanak, ami teljesen deaktiválja a főzőlapot. A visszaállítás csak a hálózati csatlakozó kihúzásával lehetséges. Következtetés: jó ár-érték arány --- nagyszerű funkció --- egyértelmű vásárlási ajánlás és mi

Ellenőrzött ellenőrzés

This is my third induction stove top. It works without problem. One thing I dislike about it is that the on/off "button" is very sensitive and can be turned on/off by just touching it with something. My previous models both required a 2-second press, ensuring that that is what I intended to do. I'd like Klarstein to change this mechanism in future models.

Ez a harmadik indukciós tűzhelyem. Probléma nélkül működik. Egy dolog nem tetszik benne, hogy a be-/kikapcsoló "gomb" nagyon érzékeny, és ki-be kapcsolható, ha csak megérinti valamivel. Mindkét korábbi modellem 2 másodperces nyomást igényelt, biztosítva, hogy ez az, amit meg akartam tenni. Szeretném, ha a Klarstein megváltoztatná ezt a mechanizmust a jövőbeli modellekben.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése