LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc, LED Antracit
LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc, LED Antracit
LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc, LED Antracit
LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc, LED Antracit
LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc, LED Antracit
LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc, LED Antracit
LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc, LED Antracit

LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc

Porszívó Antracit
92 490 Ft 112 590 Ft ÁFA-val
Alap szín:

LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc

92 490 Ft 112 590 Ft ÁFA-val
Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Praktikus: akkumulátoros, porzsák nélküli porszívó

Porérzékelő: automatikusan szabályozza a szívóteljesítményt

EPA E12 szűrő: eltávolítja a pollen és a finom por 99,5%-át

Termék leírása

A vezeték nélküli, porzsák nélküli és nagy teljesítményű Klarstein LARMA porszívó könnyedén megbirkózik a porral és a szennyeződéssel. A beépített porérzékelő automatikusan a tisztítandó felülethez igazítja a teljesítményszintet. Az erős LARMA motor akár 45 percig folyamatosan porszívózza a hajat, a morzsákat és a pihéket az EPA E12 szűrővel felszerelt portartályba. A LED-világítású motoros padlókefe nehezen hozzáférhető helyekre is eljut, két további fúvóka-tartozéka pedig kiegészíti a porszívó univerzális képességeit.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • akkus porszívó
 • 3 teljesítményszint
 • Teljesítmény: 300 watt
 • Szívóerő: max. 24 kPa.
 • Az akkumulátor üzemideje: max. 45 perc.
 • Szűrő típusa: EPA E12 (szűrőhatékonyság 99,5%)
 • porzsák nélküli
 • vezeték nélküli
 • cserélhető akkumulátor
 • Porérzékelő: automatikusan szabályozza a szívóteljesítményt
 • motoros padlókefe LED világítással
 • 2 tartozék: résfúvóka és bútorkefe
 • könnyű átállítás a kioldógombnak köszönhetően
 • fali tartó töltési lehetőséggel
 • Porgyűjtő tartály nagy peremmel
 • flexibilis padlókefe forgatható (180°)
LARMA, porszívó, vezeték nélküli, zsák nélküli, maximális üzemidő 45 perc, LED

Tulajdonságok és méretek

 • Méret (teljes): kb. 25 x 120 x 20 cm (SzxMxH)
 • A fali tartó méretei: kb. 19 x 19 x 6 (SzxMxH)
 • A padlókefe mérete: kb. 21 x 4 cm (HxØ)
 • A résfúvóka méretei: kb. 2 x 25 x 3,5 cm (Sz x H x D)
 • Bútorkefe mérete: kb. 7,5 x 19 x 3,5 cm (SzxMxH)
 • Tápkábel: kb. 150 cm
 • Súly: kb. 3 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x porszívó
 • 1 x porszívócső
 • 1 x padlókefe
 • 1 x résfúvóka
 • 1 x bútorkefe
 • 1 x fali tartó
 • 1 x elem
 • 1 x adapter
 • Többnyelvű kezelési útmutató

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések

(9 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Aspirateur pratique et de bonne qualité, Autonomie suffisante à moyenne vitesse.

Praktikus és jó minőségű porszívó, elegendő önállóság közepes sebesség mellett.

Ellenőrzött ellenőrzés

Super qualité top du top

Kiváló csúcsminőség

Ellenőrzött ellenőrzés

Just bought this vacuum. So far working good. Delivered promptly. Hope it will last long.

Most vettem ezt a porszívót. Eddig jól működik. Azonnal kézbesítve. Remélem sokáig fog tartani.

Ellenőrzött ellenőrzés

Formschön und handlich Sehr gute Saugleistung auf glatten Böden und auf Teppichen Sehr leise Praktische Wandhalterung, welche gleichzeitig Ladestation ist

Elegáns és praktikus Nagyon jó szívóerő sima padlón és szőnyegen Nagyon csendes Praktikus fali tartó, amely egyben töltőállomás is

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Sauger ist top, bin sehr zufrieden damit. Was mich stört: entgegen dem, was in der Anleitung steht, gehen die Leuchten vom Akku nach der Ladung nicht aus. Das ist mehr als lästig, weil nach der Vollladung weiterhin Strom verbraucht wird. Es muss also immer kontrolliert werden, ob die Leuchten blinken oder dauerhaft Leuchten. Weiter stand bei meinem Kauf noch beim Angebot, der Sauger wäre 120 cm hoch. Das war der Grund für meinen Kauf. In Wahrheit ist er aber nur 108 cm hoch. Der Verkäufer reagiert nicht auf meine Mails deshalb, ihn telefonisch zu erreichen, dauert Stunden mit immer wieder neu wählen, weil man ständig aus der Leitung geworfen wird. Deshalb nur 3 Sterne.

Szuper a balek, nagyon örülök neki. Ami zavar: a használati utasításban leírtakkal ellentétben töltés után nem alszanak ki az akkumulátorról a lámpák. Ez több mint bosszantó, mert a teljes feltöltés után is áramot fogyasztanak. Ezért mindig ellenőrizni kell, hogy a lámpák villognak vagy folyamatosan világítanak. Amikor megvettem, az ajánlatban is az volt, hogy 120 cm magas a tapadókorong. Ez volt a vásárlásom oka. Valójában azonban csak 108 cm magas. Az eladó nem válaszol az e-mailjeimre, így órákba telhet, amíg felhívom és folyamatosan tárcsázom, mert folyamatosan kidobnak a vonalból. Ezért csak 3 csillag.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe neben meinem Robi schon lange einen Akku Sauger, da ich einen Hund habe, der sehr stark haart und der Robi nun mal nicht das Treppenhaus saugen kann, benötige ich einen solchen dringend. Bisher hatte ich einen Dyson V8 bei dem jetzt der Akku streikt und es hat mir widerstrebt, selbst für ein älteres Modell, mehrere 100 € hinzulegen. Der Klarstein Larmasauger war für knapp 130 € verlockend günstig. Jetzt habe ich ihn und bin glücklich. Ausgepackt und in 2 Minuten zusammengesteckt. Akku ist abnehmbar, kann aber auch in der mitgelieferten Wandbefestigung geladen werden. Das Teil ist klasse im Handling und sehr wendig. In der Saugleistung vielleicht nicht ganz so stark wie der Dyson, aber ich habe nur Holzböden/Treppen und es geht hauptsächlich um Hundehaare. Das Teil ist perfekt für mich und meine Frau ist glücklich, dass er auch um einiges handlicher und leichter ist als der Dyson. Ich gebe hier eine klare Kaufempfehlung für ein tolles Gerät mit unschlagbarem Preis-Leistungsverhältnis!

Az én Robimon kívül már régóta van egy akkumulátoros porszívóm, mivel van egy kutyám, aki sokat nyel, és a Robi egyszerűen nem tudja felporszívózni a lépcsőházat, sürgősen szükségem lenne rá. Eddig egy Dyson V8-asom volt, ahol az akkumulátor most sztrájkol, és nem szívesen fizettem több 100 €-t még egy régebbi modellért sem. A Klarstein Larma porszívó csábítóan olcsó volt, 130 euró alatt. Most megvan és boldog vagyok. 2 perc alatt kibontva és összerakva. Az akkumulátor levehető, de a mellékelt fali konzolban is tölthető. Az alkatrész kiválóan kezelhető és nagyon jól manőverezhető. Lehet, hogy nem annyira erős, mint a Dyson szívóképességét tekintve, de nekem csak fapadlóm/lépcsőm van, és ez elsősorban a kutyaszőrre vezethető vissza. Az alkatrész nekem tökéletes, és a feleségem is örül, hogy sokkal kézibb és könnyebb is, mint a Dyson. Egyértelmű vásárlási ajánlást adok egy nagyszerű készülékhez, verhetetlen ár-érték arányban!

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Staubsauger ist top: kabellos, mehrere Saugstufen, wo gesaugt wird ist die Fläche beleuchtet, perfekte Größe, super Saugleistung - Klare Kaufempfehlung!

A porszívó remek: vezeték nélküli, több szívószint, a felület megvilágított ahol porszívózik, tökéletes méret, szuper szívóerő - egyértelmű vásárlási ajánlás!

Ellenőrzött ellenőrzés

I'm very happy with it. It's very easy to operate, clean, storage and recharge battery. Cleans really well. I have it one week and and so far I didn't have to use my regular 2200 Wats vacuum cleaner. Led lights are really great, you can vacuum in the dark and see dusty areas and all dirt you wouldn't see without those lights. Great value for money.

nagyon örülök neki. Nagyon könnyen kezelhető, tisztítható, tárolható és újratölthető az akkumulátor. Nagyon jól tisztít. Egy hete van meg, és eddig nem kellett használnom a szokásos 2200 wattos porszívómat. A led lámpák igazán nagyszerűek, porszívózhat a sötétben, és láthatja a poros területeket és minden szennyeződést, amit nem látna ezek nélkül a lámpák nélkül. Kiváló ár-érték arány.

Ellenőrzött ellenőrzés

Preis für den Staubsauger ist super fair und die Saugleistung ist besser als erwartet. Ich habe eine Katze und die Haare sind ziemlich gut eingezogen. Er liegt erstaunlich gut in der Hand und mit den mitgelieferten Aufsätzen sind auch Spinnweben kein Problem. keine Kabel zu haben, die einem das Leben leichter machen. Eine klare Weiterempfehlung für mich.

A porszívó ára rendkívül méltányos, a szívóerő pedig jobb a vártnál. Van egy macskám, és a szőr nagyon jól táplált. Meglepően jól fekszik a kézben, és a mellékelt tartozékokkal nem okoz gondot a pókháló. nem rendelkezik olyan kábelekkel, amelyek megkönnyítik az életét. Egyértelmű ajánlás számomra.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése