High Grow Straight, magaságyás, 180 x 60 x 90 cm, 970 l, horganyzott acél Antracit
High Grow Straight, magaságyás, 180 x 60 x 90 cm, 970 l, horganyzott acél Antracit
High Grow Straight, magaságyás, 180 x 60 x 90 cm, 970 l, horganyzott acél Antracit
High Grow Straight, magaságyás, 180 x 60 x 90 cm, 970 l, horganyzott acél Antracit
High Grow Straight, magaságyás, 180 x 60 x 90 cm, 970 l, horganyzott acél Antracit
High Grow Straight, magaságyás, 180 x 60 x 90 cm, 970 l, horganyzott acél Antracit
High Grow Straight, magaságyás, 180 x 60 x 90 cm, 970 l, horganyzott acél Antracit

High Grow Straight magas ágyás

0 180 cm Emelt ágy
42 838 Ft 57 190 Ft ÁFA-val
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Kiváló minőségű szerkezet: Magaságyás klasszikus kivitelben

Clever: Kényelmes, hátkímélő munkavégzés a kellemes munkamagasságnak köszönhetően

Termesszen saját élelmiszert: Nagyméretű magaságyás virágok, fűszernövények és zöldségek termesztésére

Termék leírása

Ízletes, friss és saját ágyásból: a blumfeldt High Grow Straight magaságyásban meg tudja termelni a napi zöldségadagot, és zöld oázist varázsolhat a teraszon, udvaron vagy az előkertben.

A lédús paradicsom, édes eper, ropogós cukkini és az aromás fűszernövények termesztése az optimális termesztési körülményeknek köszönhetően csupán gyerekjáték. Egynyári növények és a kertészkedés öröme egész évben: A kerti ágyás stabil vázszerkezete hullámos acéllemezből készült, és egy speciális Weather Shield 120 g/m² cink-alumínium felületkezeléssel biztonságosan védett az időjárás viszontagságaival szemben. A High Grow Straight egész évben ellenáll a szélnek és az időjárás viszontagságainak.

Színes látvány a szemnek és egészséges csemege az ízlelőbimbóknak: ablumfeldt High Grow Straight megteremti az optimális feltételeket a termesztéshez. Ez viszonylag nagyobb hozamot tesz lehetővé, mint a lapos ágyások. A kényelmesen, álló helyzetben végzett kertészkedés tekintettel a hátára, még nagyobb örömet fog szerezni. A 60 cm-es munkamagasság a kártevők, például a csigák számára is akadályt jelent. A 970 literes magaságyásba több réteg humuszt is lehet tenni, így közvetlenül komposztálóként is használható: Egyszerűen helyezze a zöldhulladékot a talajrétegek közé - ez nemcsak a talajt fellazító földigilisztákat csábítja oda, hanem friss tápanyagokkal is tartósan ellátja az ágyást.

Itt az ideje, hogy mozgásba lendüljenek a dolgok: mert a blumfeldt High Grow Straightmagaságyással mindenki felfedezheti magában a kertészt.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Ideális olyan zöldségek termesztéséhez, mint a paradicsom, bab, cukkini vagy sütőtök
 • Kerti szórakozás gyerekeknek - ideális eper termesztéséhez
 • Mint egy virágos rét, amely a méhek paradicsoma
 • Anyag: acél hullámlemez
 • Anyag vastagsága: 0,6 mm
 • Térfogat: 970 liter
 • Rozsdamentes acélcsavarok
 • Egyszerű és gyors telepítés
High Grow Straight, magaságyás, 180 x 60 x 90 cm, 970 l, horganyzott acél

Tulajdonságok és méretek

 • Méretek: kb. 180 x 60 x 90 cm (Sz x M x M)
 • Tömeg: kb. 19 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x magaságyás
 • Illusztrált összeszerelési útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(21 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Genau wie ich es mir vorgestellt habe, deshalb habe ich mir gleich noch eins bestellt.

Pontosan úgy, ahogy elképzeltem, ezért azonnal rendeltem egy másikat.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das hochbeet war schnell aufgebaut. In der Mitte haben wir noch 2 holzstücke angebracht damit mehr Stabilität vorhanden ist da es beim befüllen passieren kann das das hochbeet sich ausdehnt.

Az emelt ágyat gyorsan felállították. Középre 2 db fát rögzítettünk, hogy nagyobb legyen a stabilitás, mert előfordulhat, hogy a megemelt ágy megtöltéskor kitágul.

Ellenőrzött ellenőrzés

Its huge and just want I needed. Hope it stands the test of time.

Hatalmas, és csak szükségem van rá. Remélhetőleg kiállja az idő próbáját.

Ellenőrzött ellenőrzés

Man sollte das Volumen angeben ,damit man keine Überraschung erlebt.

Meg kell határozni a hangerőt, hogy ne érjen meglepetés.

Ellenőrzött ellenőrzés

Einfach und gut

Könnyű és jó

Ellenőrzött ellenőrzés

Leider fehlt in der Mitte eine Versteifung?

Sajnos a közepéből hiányzik egy merevítő?

Ellenőrzött ellenőrzés

Das "Hochbeet" wurde pünktlich und gut verpackt geliefert, die Einzelteile vollständig und einwandfrei. Der Zusammenbau ist sicherlich auch für Laien kein Problem aber durch die 70 Befestigungspunkte die mittels Schrauben und Muttern erstellt werden etwas zeitaufwändig. Im Prinzip handelt es sich um eine Umrandung, also ohne Boden. Für uns kein Problem da der "Kübel" auf Pflaster steht. Soweit eine günstige Angelegenheit für diese Größe wenn da nicht die Problematik mit dem Ausbeulen in der Mitte nach Befüllung mit Erde wäre, was andcere hier ja schon beschrieben haben. Dementsprechend habe ich gleich vorgebeugt und zwei Gewindestangen in der Mitte eingebaut. Das verhindert das Ausbeulen unter dem Erddruck verlässlich. Hier sollte der Hersteller schleunigst nachbessern und zwei Gewindestangen und Schrauben dem Set beilegen. So jedoch gibt es unweigerlich Punktabzug für ein unvollständiges und nicht durchdachtes Produkt.

Az "emelt ágyat" időben és jól becsomagolva szállították, az egyes részek hiánytalanok és hibátlanok. Az összeszerelés természetesen még a laikusok számára sem jelent problémát, de a csavarok és anyák segítségével kialakított 70 rögzítési pont miatt kissé időigényes. Elvileg szegély, vagyis fenék nélkül. Nekünk semmi gond, mert a "vödör" vakolaton van. Egyelőre olcsó üzlet volt ekkora mérethez, ha nem lenne a talajfeltöltés után a közepén kidudorodó probléma, amit Andcere már leírt itt. Ennek megfelelően azonnal előrehajoltam, és két menetes rudat szereltem a közepére. Ez megbízhatóan megakadályozza a földnyomás alatti kihajlást. A gyártónak a lehető leghamarabb javítania kell ezen, és két menetes rudat és csavart kell hozzáadnia a készlethez. Azonban elkerülhetetlenül pontlevonás jár egy hiányos és nem jól átgondolt termékért.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ohne haltende Stahlseile für die Längsseiten drücken diese stark nach außen. Das muss man selber nachrüsten. Daher Punkteabzug.

Anélkül, hogy az acélkábeleket a hosszú oldalakhoz tartanák, erősen nyomják kifelé. Ezt magadnak kell utólag beépíteni. Ezért pontlevonás.

Ellenőrzött ellenőrzés

Könnte etwas stabiler sein

Lehetne egy kicsit stabilabb

Ellenőrzött ellenőrzés

Entspricht den Erwartungen mit Verbesserungspotential (Stabilisierung in der Mitte unbedingt erforderlich)

Megfelel az elvárásoknak, van még mit javítani (a középső stabilizálás feltétlenül szükséges)

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Verstrebungen für das Hochbeet sind nicht vorhanden habe ich mir selbst einbauen müssen. Sonst hätte das Hochbeet in der Mitte einen Bauch und verzogen gewesen.

Az emelt ágyhoz való rugóstagok nem kaphatók, magamnak kellett beszerelnem. Ellenkező esetben a megemelt ágy közepén kidudorodtak volna, és megvetemedett volna.

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieses Hochbeet wäre unsere Vorstellung gewesen, war zu unserer Zeit leider nicht erweiterbar, was jetzt aktuell ist kann ich nicht sagen. Daher haben wir es zurückgeben, was jedoch ohne Probleme funktionierte. Die Verarbeitung und Wandstabilität hatte jedoch einen positiven Eindruck gemacht, daher bin ich Der Meinung, wenn die gelieferte Originalgröße genügt, würde ich dieses auf alle Fälle empfehlen! 4 Punkte bei den bewerteten Punkten daher, da ich dieses nur in Einzelteilen gesehen habe und daher keine "1" für ein unvollständig aufgebautes/genutztes Produkt abgeben kann.

Ez a magasított ágy lett volna a mi ötletünk, de sajnos akkor még nem lehetett bővíteni, nem tudom megmondani, hogy mi az aktuális. Így visszavittük, ami gond nélkül működött. A megmunkálás és a fal stabilitása azonban pozitív benyomást keltett, ezért azon a véleményen vagyok, hogy ha az eredeti méret elegendő, akkor ezt mindenképpen ajánlom! 4 pont az értékelt pontokban, mert ezt csak az egyes alkatrészekben láttam, ezért nem tudok "1"-et adni a hiányosan összeszerelt/használt termékre.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Lieferung erfolgte schnell und problemlos und das Hochbeet ist auch kinderleicht aufzubauen, man muss nur schrauben. Allerdings wäre eine Querstrebe in der Mitte des Hochbeetes ratsam, da die Wände sich nach dem befüllen mit Erde nach außen wölben. Wir haben nun außen rechts und links einen Pflock eingeschlagen damit das Beet in der Form bleibt, die höhe ist Ok, ich hätte aber auch gegen Aufpreis ein höheres gekauft. Auf dem Foto links ist das erste Hochbeet zu sehen das wir kauften, diese Höhe finde ich persönlich perfekt, allerdings hat es mindestens doppelt so viele Schrauben und man benötigte extreme Kraft um es aufzubauen, weshalb wir uns dann für dieses Model entschieden haben.

A szállítás gyors és egyszerű volt és az emelt ágyat is nagyon könnyű felállítani, csak csavarozni kell. A megemelt ágyás közepén azonban célszerű lenne egy keresztmerevítés, mivel a falak talajjal való feltöltése után kifelé domborodnak. Mi most bekalapáltunk egy csapot kívül jobbra-balra, hogy formában maradjon az ágy, a magassága rendben van, de felárért vettem volna magasabbat. A bal oldali képen az első emelt ágy látható, amit vásároltunk, én személy szerint ezt a magasságot tökéletesnek találom, de legalább kétszer annyi csavar van benne, és rendkívüli erő kellett a felállításához, ezért döntöttünk ezen a modell mellett.

Ellenőrzött ellenőrzés

Stabiles Produkt, schnell zusammen zu bauen. Preiswert.

Stabil termék, könnyen összeszerelhető. Olcsó.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe die beige Beschichtung gewählt und habe die graue geliefert bekommen. Zusammenbau alleine ca. 2 Stunden. Sind doch 70 Schrauben,70 Muttern und 70 Beilagscheiben. Manche Kunden schreiben dass die Bohrlöcher nicht übereinstimmten. Man sollte auf ebenem Untergrund aufstellen und alle Schrauben erst mit Hand locker anziehen. Dann passt alles.

A bézs bevonatot választottam, és a szürkét szállítottam. Egyedül az összeszerelés kb 2 óra. Ez 70 csavar, 70 anya és 70 alátét. Egyes ügyfelek azt írják, hogy a furatok nem egyeztek. Helyezze fel vízszintes talajra, és először kézzel húzza meg lazán az összes csavart. Akkor minden passzol.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Hochbeet besteht tatsächlich aus einem dicken Metall u ist gut verarbeitet. ICH HABE Silber genommen-da kann kein Kratzer v Spaten o Schubkarre sichtbar sein. Eine Strebe in der Mitte als Stabilisator wäre dennoch gut. Es waren mehr Schrauben usw.vorhanden. Hab a keine verbummelt, also waren d Ersatzschraubteile f mich überflüssig. Morgen kommen die Nächsten Hochbeete. Alles richtig gemacht! Zusatz: Da ich so zufrieden bin mit diesem Hochbeet, haben sich meine Freunde ebenso welche bestellt o von mir besorgen lassen !!!

Az emelt ágy valójában vastag fémből készült, és jól van elkészítve. Ezüst vettem – ásóról vagy talicskáról nem lehet látható karcolás. Egy rugóstag középen stabilizátorként még jó lenne. Volt több csavar stb. Nem lanyhult, így számomra feleslegesek voltak az alkatrészek. Holnap jönnek a következő emelt ágyások. Mindent jól csináltak! Kiegészítés: Mivel nagyon meg vagyok elégedve ezzel az emelt ággyal, a barátaim is rendeltek néhányat, vagy szereztem be nekik!!!

Ellenőrzött ellenőrzés

Mal grundsätzlich nichts gegen Stahlhochbeete, ich mag die. Ich fand außerdem super, daß dieses nur 60 cm hoch ist und nicht die üblichen 80, das spart die Schlepperei von mindestens acht Säcken Erde. Und ja, man kann es alleine aufbauen, *wenn* man handwerklich begabt ist, oder, wie ich, ordentlich pfuschen kann. Denn die deutsche Qualitätsfirma Blumfeldt hat's nicht geschafft, die Löcher der einzelnen Teile so vorzubohren, daß das Zeug auch übereinanderpaßt - die Abweichung betrug bis zu 1 cm, ich mußte mit dem Metallbohrer nachpfuschen, um die Schrauben durchstecken zu können. Geht, ist nicht schön, dauert aber auch nicht ewig. Achtet darauf, daß dieses Ding 180 cm lang ist, das heißt, die Erde drückt mit ihrer guten Tonne Gewicht (wenn naß) ordentlich auf der Längsseite aufs Blech. Ich habe daher im örtlichen Einzelhandel 1-Meter-Gewindestangen und passende Muttern besorgt. Achtet drauf, auch drinnen zu kontern, man will ja weder, daß das Ding platzt, noch, daß es einsinkt. Alles in allem, alleine in drei Stunden ausgepackt, vorbereitet und aufgebaut. Aber: Warum bitte muß man diese unsägliche blaue Rostschutzfolie auf etwas aufbringen, das eh draußen landet und mit nassem Erdreich in Kontakt ist? Die Hälfte der Aufbauzeit ging ungelogen dafür drauf, die Folie abzupopeln (ja, nach einer Weile hat man den Dreh raus und kriegt's ganz gut abgezogen, es bleibt trotzdem Feinarbeit übrig). Alles in allem - würd ich das Ding nochmal kaufen? Ja, denn es hat seine Größe als Alleinstellungsmerkmal, und mit den Gewindestangen sollte es auch ausreichend stabil sein. Viel Spaß damit, happy gardening!

Alapvetően semmi az acél magasított ágyak ellen, szeretem őket. Azt is nagyszerűnek tartottam, hogy csak 60 cm magas volt, és nem a szokásos 80, amivel legalább nyolc zsák földet kell körbecipelni. És igen, meg tudod építeni magad, *ha* ügyes vagy, vagy hozzám hasonlóan büszkélkedhetsz. Mivel a német Blumfeldt minőségi cégnek nem sikerült előfúrnia a lyukakat az egyes alkatrészekhez, hogy a cuccok egymásra illeszkedjenek - az eltérés 1 cm-ig terjedhetett, a fémfúróval kellett vacakolnom. át tudja nyomni a csavarokat. Nem szép, de nem is tart örökké. Vegye figyelembe, hogy ez a dolog 180 cm hosszú, ami azt jelenti, hogy a föld jó tonna súlyával (vizes állapotban) megfelelően nyomja a fémlemez hosszú oldalát. Így 1 méteres menetes rudakat és hozzáillő anyákat kaptam egy helyi kiskereskedőtől. Ügyeljen arra, hogy belülről is kontrázzon, nem akarja, hogy a dolog kipukkanjon vagy elsüllyedjen. Összességében három óra alatt egyedül kicsomagolva, előkészítve és összerakva. De kérem, miért kell ezt a kimondhatatlanul kék rozsdagátló fóliát felvinni valamire, ami úgyis kint végzi, és nedves talajjal érintkezik? A felállítási idő fele becsületesen a fólia felpattintására volt felhasználva (igen, egy idő után rájön az ember és egész jól le lehet szedni, de még van hátra egy kis befejező munka). Összességében – újra megvásárolnám ezt a dolgot? Igen, mert egyedi értékesítési pont a mérete, és a menetes rudak mellett kellően stabilnak is kell lennie. Jó szórakozást hozzá, jó kertészkedést!

Ellenőrzött ellenőrzés

An für sich ganz ok, allerdings müsste eine Kette in die Mitte, den sobald man es mit Erde befühlt biegt es sich in der Mitte. Dafür sind die Wände zu dünn. Eine Verstärkung oder eine Kette wäre Sinvoll. Etwa zu teuer für so dünne Wände.

Önmagában teljesen rendben van, de egy lánc kellene a közepén, mert amint megérinti a földdel, a közepén meghajlik. A falak túl vékonyak ahhoz. Megerősítésnek vagy láncnak lenne értelme. Kicsit túl drága ilyen vékony falakhoz.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe Herbat letzten jahres 3 Beete gekauft, weil die Bewertung so gut waren, habe ich mich das getraut. Im Herbst - weil ich noch Abschnitte aus dem garten als Einfüllung nutzen wollte, das konnte sich dann über den Winter schon mal setzen. Der Aufbau war aufgrund der vieeeelen Schrauben Kräfte zehrend, aber einfach. Aber Vorsicht vor den scharfen Kanten. Bitte Handschuhe benutzen!!!! Darüber hinaus haben die Bohrungen auch nicht so ganz gepasst, aber das war alles noch ok. Ich war zunächst super begeistert. Machen einen hochwertigen Eindruck - einfach schick!!! Habe nur positive Rückmeldungen aus dem garten bekommen. Aber jetzt... ca 8 Monate später sehen die aus wie auf den Bildern.... Sind komplett aus der Form geraten... Was ich besonders ärgerlich finde: die ca 900l pro Hochbeet buddelt man ja auch nicht mehr weg, um die auszutauschen. Das ist schon mehr als ärgerlich! Außerdem rosten die Schrauben... Für den Preis ok. Deswegen 3 Sterne. Aber es ärgert mich, dass ich mich jetzt mit so ausgebeulten Hochbeeten rum schlagen muss, obwohl ich sie genau wegen ihrer Geradlinigkeit ausgewählt habe. Für wenig Geld machen die viel her, wenn man mit dem ausgebeulten leben kann.

Tavaly vettem 3 ágyat a Herbattól, mert annyira jók voltak a vélemények, hogy meg mertem tenni. Ősszel - mert még a kertből származó részeket szerettem volna tölteléknek használni, ami aztán a tél folyamán leülepedhet. Az építkezés megerőltető volt a sok csavar miatt, de egyszerű. De vigyázz az éles szélekre. Kérlek használj kesztyűt!!!! Ráadásul a lyukak nem nagyon fértek el, de ez rendben volt. Eleinte nagyon izgatott voltam. Tegyél jó minőségű benyomást – egyszerűen elegáns!!! Csak pozitív visszajelzéseket kaptam a kertről. De most... úgy 8 hónappal később úgy néznek ki, mint a képeken... Teljesen ki vannak bontva a formák... Amit különösen bosszantónak találok: többé nem kotorod el az emelt ágyonkénti kb. 900 l-t, hogy elkerüljék a cserét. Ez felettébb bosszantó! Ráadásul a csavarok rozsdásodnak... Az árához képest ok. Ezért 3 csillag. De idegesít, hogy most ilyen zsákos emelt ágyakkal kell megküzdenem, pedig pont az egyenességük miatt választottam őket. Kevés pénzért sokat keresnek, ha a táskással együtt lehet élni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Im Unterschied zu einigen anderen Rezensenten liess sich die Folie sehr leicht von den Metallteilen entfernen. Möglicherweise wurde da etwas geändert. Unschön, dass unter der Folie schon einige schadhafte Stellen auftauchten, wo der Lack abgeplatzt war. Ob der Korrosionsschutz trotzdem wirksam bleibt ??? Das Zusammenschrauben erfordert zwei Personen, eine Stunde sollte man einplanen. Ein Tipp dazu: Erst die Schrauben von Hand nicht ganz fest einschrauben, dann den kompletten Kasten an die endgültige Position heben, und erst dort die Schrauben endgültig festziehen - am besten mit einem Akkuschrauber mit Drehmomentbegrenzung. Zweiter unschöner Punkt: Fertig befüllt beulen die langen Seiten unter dem Druck der Füllung aus. Zwei Verbindungsstreben, eine oben und eine unten quer eingeschraubt, würden das verhindern.

Más véleményezőkkel ellentétben a fóliát nagyon könnyű volt eltávolítani a fémrészekről. Lehet, hogy ott valami megváltozott. Kellemetlen, hogy a fólia alatt már volt néhány sérült folt, ahol a festék levált. Hatékony marad-e a korrózióvédelem??? Összecsavarásához két ember kell, egy órát kell tervezni. Egy tipp ehhez: Először ne csavarja be teljesen kézzel a csavarokat, majd emelje fel a teljes dobozt a végső helyzetébe, és csak ezután húzza meg végül a csavarokat - lehetőleg nyomatékhatárolós akkus csavarhúzóval. Második csúnya pont: Feltöltés után a hosszú oldalak kidudorodnak a töltelék nyomása alatt. Két összekötő rugó, egy felül és egy alul becsavarva, megakadályozná ezt.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir sind mit dem Hochbeet sehr zufrieden. Es ist leicht aufzubauen, eine zweite Person wird nicht unbedingt benötigt. Die Stabilität ist wirklich gut. Es bietet mit 180 x 90 cm viel Platz für verschiedenes Gemüse, Obst oder Kräuter, und hat mit 60 cm auch eine gute Arbeitshöhe. Durch die Größe muss natürlich auch einiges am "Erde" rein, wir habenes mit verschiedene Schichten aus Ästen und Zweigen, Rasenschnitt, einer Mischung aus Kompost und Erde und reiner Blemenerde gefüllt. Wenn nötig, sollte man den Boden zuerst mit Mäusedraht auslegen, um die kleinen Nager fern zu halten, ansonsten reicht auch Drainage-Vlies. Wenn man mit Kindern das Hochbeet bepflanzen möchte, sollte man sich noch einen Kantenschutz dazu bestellen, bevor es zu Verletzungen kommt!

Nagyon örülünk az emelt ágynak. Könnyű beállítani, nem feltétlenül szükséges egy második személy. A stabilitás nagyon jó. 180 x 90 cm-es méretben bőven kínál helyet a különféle zöldségeknek, gyümölcsöknek vagy fűszernövényeknek, 60 cm-nél pedig jó munkamagasság is van benne. A méretből adódóan persze némi "talajnak" is bele kell mennie, azt különböző rétegű ág- és gallyrétegekkel, fűnyírással, komposzt és talaj keverékével és tiszta Blemen talajjal töltöttük fel. Ha szükséges, először bélelje ki a padlót egérhuzallal, hogy távol tartsa a kis rágcsálókat, különben elegendő a vízelvezető gyapjú. Ha gyerekekkel szeretné beültetni a magaságyást, a sérülések bekövetkezése előtt élvédelmet is rendeljen!

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése