Mistral, 5 az 1-ben léghűtő, ventilátor, párásító, ionizátor, 360 m³/ó, távirányítóval Fekete
Mistral, 5 az 1-ben léghűtő, ventilátor, párásító, ionizátor, 360 m³/ó, távirányítóval Fekete
Mistral, 5 az 1-ben léghűtő, ventilátor, párásító, ionizátor, 360 m³/ó, távirányítóval Fekete
Mistral, 5 az 1-ben léghűtő, ventilátor, párásító, ionizátor, 360 m³/ó, távirányítóval Fekete
Mistral, 5 az 1-ben léghűtő, ventilátor, párásító, ionizátor, 360 m³/ó, távirányítóval Fekete
Mistral, 5 az 1-ben léghűtő, ventilátor, párásító, ionizátor, 360 m³/ó, távirányítóval Fekete
Mistral, 5 az 1-ben léghűtő, ventilátor, párásító, ionizátor, 360 m³/ó, távirányítóval Fekete

Mistral 5 az 1-ben léghűtő

léghűtő Fekete 50 watt
49 390 Ft 86 190 Ft ÁFA-val
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Termékkategorizálás kép alapján a készülék teljesítményének összehasonlításával: Air cooler

5 az 1-ben: léghűtő, ventilátor, párásító és légtisztító

Friss szellő: Három szélsebesség és három szellőzési mód

Termék leírása

Hűsítő felfrissülés a forró napokon: A Klarstein Mistral 5 az 1-ben léghűtő megbízhatóan gondoskodik a frissítő légáramlásról, és a hideg napokon is lenyűgözi a párásító és légtisztító praktikus funkcióival.

Három szélerősség és három üzemmód biztosítja a változatos, testközpontú felfrissülést, akár egy ventilátor. A kapcsolható 80°-os oszcilláció több személy számára is biztosítja a friss levegőt. Ha a léghűtőt is használja, akkor bármilyen tevékenységhez rendelkezésre áll a hűtés. A víztartály két cserélhető hűtőcsomagja még tovább fokozhatja ezt a hatást. Mintha ez nem lenne elég, télen enyhülést nyújt a száraz levegő ellen, mint egy párásító és eltávolítja a szennyeződéseket és szagokat, mint egy ionizátor. Vezérlőpulton vagy távirányítón keresztül működtethető

Erőteljes, hatékony és környezetbarát: Klarstein Mistral 5 az 1-ben léghűtő.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • 4 az 1-ben: léghűtő, ventilátor, párásító és légtisztító készülék
 • Három sebességfokozat: Magas, Közepes, Alacsony
 • Három üzemmód: normál, természetes és alvó üzemmód
 • Víztartály kapacitása: 4 liter
 • Oszcilláció: 80° balra-jobbra
 • Légáramlás 360 m³/ó
 • Párásítás: 600 ml óránként
 • Működési zajszint: min. 42 dB(A) / max. 55 dB(A)
 • Időzítő funkció: 1-től 7 óráig választható (óránkénti lépésekben)
 • CoolBreeze: a légáram fizikai hűtése elpárologtatással
 • Természetes üzemmód: Változó szélsebesség, amely szimulálja az emelkedő és csökkenő szélsebességet
 • Alvó üzemmód: int a természetes üzemmód, a maximális sebesség rendszeres időközönként történő csökkentésével, egészen a kikapcsolásig
 • Ionizáló funkció: Kiszűri a levegőből a port és a szagrészecskéket
 • Párásító: Enyhíti a száraz levegő hatását
 • Vezérlés vezérlőpanel vagy távirányító által
Mistral, 5 az 1-ben léghűtő, ventilátor, párásító, ionizátor, 360 m³/ó, távirányítóval

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek: kb. 29 x 101 x 29 cm (Sz x M x M)
 • Hálózati kábel hossza: kb. 200 cm
 • Tömeg: kb. 6 kg
 • Energiafogyasztás: 50 W
 • Tápegység: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Mi lett kiküldve?

 • 1 x léghűtő
 • 2 x hűtőcsomag
 • 1 x távirányító
 • Többnyelvű kezelési útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(17 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Bien reçu mon refroidisseur qui semble bien fonctionner pas bruyant, par contre les dimensions indiquées sont fantaisistes en réalité elles sont de 102 x 20 x 30.

Jól fogadtam a hűtőmet, ami úgy tűnik, jól működik, nem zajos, másrészt a feltüntetett méretek fantáziadúsak, a valóságban 102 x 20 x 30.

Ellenőrzött ellenőrzés

5 stars. Awesome unit! I randomly found it on a Google search. I was not aware that it was German as I am based in England but no issues, lol. Takes just a few more days to arrive, and on time. It is taller than I expected but it is beautiful. Works well and I love it! I will now chillout.

5 csillag. Csodálatos egység! Véletlenül találtam rá a Google keresőben. Nem tudtam, hogy német, mivel Angliában élek, de semmi gond, lol. Már csak néhány nap, mire megérkezik, méghozzá időben. Magasabb, mint amire számítottam, de gyönyörű. Jól működik és imádom! most lazítok.

Ellenőrzött ellenőrzés

In der Nacht etwas laut aber sonst sehr gut

Kicsit zajos éjszaka, de egyébként nagyon jó

Ellenőrzött ellenőrzés

Gerade bei den jetzigen Temperaturen ist es wichtig kuehle Raeume zum aufhalten zu haben um sich wohl zu fuehlen und auch schlaf zu finden. Dieses 5 in 1 Klimagerät hat meine Erwartungen uebertroffen. Man kan ihn als normalen Ventilator ebenso nutzen spart da Wasser etc. Allerdings ist es mit den kuehlakkus eine wahre Wohltat und kuehlt den Raum sehe schnell runter. Aus unserem Haushalt ist es nicht mehr weg zu denken. Eine richtige Erfrischung an heissen Tagen. Und die Fernedienung noch einhifhlight miss man zum umschalten etc nicht mal aufstehen. Besser geht nicht !!!Die Klimaanlage ist sauber verarbeitet und leicht funktionsfähig zu machen. Ein klasse Produkt das ich hundert pro weiter empfehlen kann!!!

Különösen a jelenlegi hőmérséklet mellett fontos, hogy legyen hűvös helyiség, hogy jól érezzük magunkat és aludjunk. Ez az 5 az 1-ben klíma minden várakozásomat felülmúlta. Használhatod normál ventilátorként is, mert vizet takarít meg stb. A hűvös csomagokkal azonban igazi áldás, és gyorsan lehűti a helyiséget. Háztartásunk el sem képzelhető nélküle. Igazi felüdülés a forró napokon. A távirányítóval pedig fel sem kell állni, hogy válts stb. Nem is lehetne jobb!A légkondicionáló rendszer tiszta és könnyen működőképes. Szuper termék, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Anfang: Aufgestellt, Behälter mit Wasser befüllt und angemacht. Ein lautes vibrierendes Plastikgeräusch war zu hören. Es roch anfangs auch nach Plastik während des betriebes. Scheint aber evtl.normal zu sein? Modus mit Tröpfchen: Ob die Wasserpumpe arbeitet war nicht heraus zu hören. Schlafen in diesem Betrieb ging nicht. Dafür war es viel zu laut. Der gleiche Wasserstand blieb auch nach einer Woche noch. Die Beschreibung im Angebot waren teilweise nicht für das gelieferte Gerät. Dann wurde das Wasser aus dem Wasserbehälter in die Spüle wieder ausgekippt. WICHTIG: Ein schwarzes Ersatzteil fiel mit heraus. Auf die Frage wo dies hin gehört bekam ich leider nie eine Antwort oder Hilfe vom Verkäufer. Schade. Kundenservice wäre echt wünschenswert!!! Zum Glück habe ich es selber heraus gefunden. Das schwarze Teil gehört hinter dem Sieb von der Wasserpumpe. Der blaue Schlauch sass auch nicht richtig fest drauf. Seitdem das schwarze Teil wieder fest und der Schlauch auch richtig sitzt läuft das Gerät wirklich LEISE. Die Pumpe arbeitet jetzt auch richtig und man hört sie beim an/aus machen sehr leicht. Der Nachtmodus funktioniert bei meinem Gerät nicht. Aber dann stelle ich das Gerät halt auf die erste / unterste Einstellung des Ventilators. FAZIT: So ein kleines Plastikteil, was nicht da war wo es hin gehört, hat die Lautstärke und mit dem Schlauch zusammen die Pumpe zum negativen hin beeinflusst. Jetzt läuft alles super, kühlt und befeuchtet den Raum. 3 Sterne für den Verkäufer: 27.06.bestellt. Schnelle Lieferung . Wegen Defekt/Geräusche/falsche Beschreibung im Angebot etc.Kontaktaufnahme. Am 08-07-22 eine Meldung mit Rabattangebot für den defekten Nachtmodus vom Verkäufer. Umgehend geantwortet und befürwortet. Dann bis zum 01.08.22 keine Meldung/ Antwort auf erneute Kontaktaufnahmen. Danke Amazon für den Einsatz am 01.08.22- Danke für den Rabatt. Leider ist meine Verkäuferbewertung wieder verschwunden :)

Kezdet: Állítsa be, töltse meg a tartályokat vízzel és kapcsolja be. Erős, vibráló műanyag zajt lehetett hallani. Eleinte műanyag szaga volt működés közben. De talán normálisnak tűnik? Üzemmód cseppekkel: Nem lehetett hallani, hogy működik-e a vízszivattyú. Ebben a létesítményben nem lehetett aludni. Túl hangos volt ahhoz. A vízszint egy hét után is változatlan maradt. Az ajánlatban szereplő leírás részben nem a szállított készülékre vonatkozott. Ezután a víz a víztartályból ismét a mosogatóba került. FONTOS: Egy fekete alkatrész esett ki vele. Sajnos, amikor megkérdeztem, hogy ez hova tartozik, nem kaptam választ, segítséget az eladótól. Kár. Az ügyfélszolgálat nagyon jó lenne! Szerencsére magam is rájöttem. A szűrő mögötti fekete rész a vízszivattyúhoz tartozik. A kék tömlő sem volt igazán szoros. Mivel a fekete rész ismét feszes és a tömlő megfelelően illeszkedik, a készülék valóban CSENDES. A szivattyú most megfelelően működik, és nagyon könnyen hallható, amikor be- és kikapcsolja. Az éjszakai mód nem működik a készülékemen. De aztán beállítottam a készüléket a ventilátor első / legalacsonyabb beállítására. KÖVETKEZTETÉS: Egy ilyen kis műanyagdarab, ami nem volt ott, ahol lennie kellett, negatív hatással volt a térfogatra és a tömlővel együtt a szivattyúra is. Most minden remekül megy, hűti és párásítja a helyiséget. 3 csillag az eladónak: 06.27. Gyors szállítás . Hiba/zaj/hibás leírás az ajánlatban stb.Vegye fel velünk a kapcsolatot. 08-07-22-én üzenet a hibás éjszakai üzemmód akciós ajánlatával az eladótól. Azonnal válaszolt és jóváhagyta. Ezután 08/01/22-ig nincs üzenet/válasz a megújult kapcsolattartásra. Köszönjük az Amazonnak, hogy 8/1/22-én használta – köszönjük a kedvezményt. Sajnos az eladó értékelésem megint eltűnt :)

Ellenőrzött ellenőrzés

Naja ich habe da kaltes Wasser reingeleert und das Ding kühlt jz nicht so wie eine Klimaanlage man kann das wie ein normalen Lüfter vergleichen :/

Na, én hideg vizet eresztettem oda és nem hűl a dolog, mint egy klíma, össze lehet hasonlítani egy normál ventilátorral :/

Ellenőrzött ellenőrzés

Wird zur leichten Kühlung beim Schlafen über Nacht benutzt.

Éjszakai alváskor könnyű hűtésre szolgál.

Ellenőrzött ellenőrzés

Kühlt gut aber laut

Jól hűt, de zajos

Ellenőrzött ellenőrzés

Alles super

Minden nagyszerű

Ellenőrzött ellenőrzés

super leise und super kühleffekt obwohl nur mit wasser ohne kühlakkus

szuper halk és szuper hűtő hatás, bár csak vízzel hűtőcsomagok nélkül

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Luftkühler funktioniert ganz gut, wenn er auf mittleren Einstellungen betrieben wird hat man davor das Gefühl es kommt kühle Luft raus. Ersetzt natürlich keine Klimaanlage da man damit die Raumtemperatur nicht wirklich senken kann. Der Luftdurchsatz ist stark, auch auf der niedrigsten Stufe. Dabei ist er sehr leise und stört nicht. Man sollte die Luftbefeuchtung nicht dauernd verwenden da man sich zu viel Luftfeuchtigkeit erzeugt. Ein gutes Gerät mit vielen Funktionen.

A léghűtő egész jól működik, közepes fokozaton üzemeltetve olyan érzése van, hogy hideg levegő jön ki. Persze nem helyettesíti a klímát, mert nem igazán lehet vele csökkenteni a szobahőmérsékletet. A légáramlás erős, még a legalacsonyabb fokozaton is. Nagyon csendes, és nem zavar. A párásítást nem szabad állandóan használni, mert túl sok páratartalom keletkezik. Jó készülék sok funkcióval.

Ellenőrzött ellenőrzés

Lieferzeit war wie gewohnt sehr schnell. Der Geräuschpegel ist auf kleinster Stufe kaum hörbar. Kühlt sehr gut und reagiert zuverlässig auf die Fernbedienung!

A szállítási idő a szokásos módon nagyon gyors volt. A zajszint a legalacsonyabb szinten alig hallható. Nagyon jól hűt és megbízhatóan reagál a távirányítóra!

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Gerät kam schneller als erwartet. (Leider mit einem Paketdienst, der nach dem Klingeln nicht darauf wartet, dass sich jemand meldet, was dazu führte, dass das Paket dann doch erst abgeholt werden musste und nicht vorher da war.) Der Fuß ist etwas wackelig. Wirkliche Kühlung stelle ich mir auch anders vor. Die Lautstärke ist ok. Es ist m. E. einfach ein Ventilator und sollte daher auch nicht Klimagerät heißen.

A vártnál gyorsabban megérkezett a készülék. (Sajnos olyan csomagküldővel, amelyik nem várja meg, hogy valaki válaszoljon a csengetés után, ami azt jelentette, hogy előbb fel kellett venni a csomagot, és előtte nem volt ott.) Kicsit lötyög a láb. A valódi hűtést másképp képzelem el. A hangerő rendben van. Véleményem szerint ez egyszerűen egy ventilátor, ezért nem szabad légkondicionálónak nevezni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich benutze es seit dem ersten Tag und es hat mich an diesen letzten heißen Tagen gerettet. Es ist mein zweites Gerät von Klarstein und ich bin mit Leistung und Preis zufrieden. Die Temperatur mit den beiden Eisblöcken lag bei 19,5°C. Ich kann das Gerät und die Marke empfehlen. Wird den Sommer angenehmer machen.

Az első nap óta használom, és megmentett az elmúlt néhány forró napon. Ez a második Klarstein készülékem, és elégedett vagyok a teljesítményével és az árával. A két jégtömb hőmérséklete 19,5°C volt. A készüléket és a márkát tudom ajánlani. Kényelmesebbé teszi a nyarat.

Ellenőrzött ellenőrzés

Platzsparend, Geräuschpegel...na ja könnte leiser sein, in punkto Klimaanlage ein klares NEIN. Ein Ventilator tut es in dem Fall auch. Mehr als die Wärme Luft verwirbeln hat er nicht getan. Das einzig kühle war der Wind. Er sieht zwar stylisch aus, aber das war es dann auch schon. Schade, hatte mir mehr davon versprochen.

Helytakarékos, zajszint... hát lehetne halkabb is, klíma szempontjából egyértelmű NEM. Egy ventilátor ebben az esetben is megteszi. Nem tett mást, mint hogy kavargatta a hőt a levegőben. Az egyetlen jó dolog a szél volt. Stílusosan néz ki, de ennyi. Kár, de többet ígértem belőle.

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr schöner Luftkühler. Nimmt nicht viel Platz weg und sieht gut aus. Sehr angenehme kühle Prise, bei den heißen Temperaturen. Bedienung ist auch sehr einfach, hab die Gebrauchsanweisung gar nicht benötigt

Nagyon szép léghűtő. Nem foglal sok helyet és jól néz ki. Nagyon kellemes hűvös csipet, a meleg hőmérséklet mellett. Használata is nagyon egyszerű, nem is kellett a kézikönyv

Ellenőrzött ellenőrzés

Endlich mal ein Klimagerät was nicht nur effektiv arbeitet und tut was es soll, sondern auch weitere Vorteile mit sich bringt. Optisch ist das Gerät schlicht und modern zugleich. Die schmale Art gefällt mir. Es ist mobil einsetzbar, dass war mit ein Grund warum ich mich dafür entschieden habe. Tags nutze ich es gerne im Arbeitszimmer und abends im Schlafzimmer. Das hin her transportieren ist aufgrund des Verhältnismäßig leichten Gewichtes einfach möglich. Zudem hier sehr praktisch, dass es keinen Abluftschlauch benötigt. Der Nachtmodus überzeugt ebenfalls. Das Lüfter läuft gleichmäßig ruhig ohne lästige Geräusche. Auch die Timerfunktion ist praktisch. Der Stromverbrauch hält sich in Grenzen, es verbraucht mit seinen 50 Watt fast genauso viel wie ein kleiner Tischventilator. Das ist meiner Meinung nach eine starke Leistung. Nicht nur im Sommer eine gute Möglichkeit kleine Räume runter zu kühlen. Auch für Allergiker ist das Gerät sehr zu empfehlen, da es einen Filter integriert hat. Das Touch Display, die Fernbedienung und das Gerät selbst funktioniert einwandfrei. Die Kühlung erfolgt mit Wasser und 2 Kühlakkus. Ganz ohne chemische Kühlflüssigkeit. Somit wird auch die Luftfeuchtigkeit angepasst. Weitere Punkte die mir sehr gut gefallen. Die Preis-Leistung passt hier einfach

Végre egy légkondicionáló, amely nemcsak hatékonyan működik, és azt teszi, amit kell, hanem más előnyökkel is rendelkezik. Vizuálisan a készülék egyszerre egyszerű és modern. Szeretem a szűk stílust. Menet közben is használható, többek között ezért is esett a választásom. Nappal a dolgozószobában, éjjel a hálószobában szeretem használni. Az oda-vissza szállítása viszonylag könnyű súlya miatt egyszerű. Itt is nagyon praktikus, hogy nincs szükség kipufogótömlőre. Az éjszakai üzemmód is meggyőző. A ventilátor egyenletesen és csendesen működik, zavaró zajok nélkül. Az időzítő funkció is hasznos. Az áramfelvétel korlátozott, 50 wattjával majdnem annyit fogyaszt, mint egy kis asztali ventilátor. Szerintem ez egy erős teljesítmény. Nem csak nyáron jó módja a kis helyiségek lehűtésének. A készüléket allergiásoknak is kifejezetten ajánljuk, hiszen integrált szűrővel rendelkezik. Az érintőkijelző, a távirányító és maga a készülék is tökéletesen működik. A hűtés vízzel és 2 jégcsomaggal történik. Teljesen vegyi hűtőfolyadék nélkül. Ezzel a páratartalom is beállítható. Egyéb pontok, amik nagyon tetszenek. Az ár-érték arány itt pont megfelelő

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése