Cleansmann, szemetes, szenzorral, 50 l, szemeteszsákokhoz, ABS, fekete 50 liter | Fekete

Cleansmann szemetes

0 32,5 cm Hulladékgyűjtő kosár
31 190 Ft 43 990 Ft ÁFA-val
Kapacitás:
Alap szín:

Cleansmann szemetes

31 190 Ft 43 990 Ft ÁFA-val
Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Stílusos: krómszerkezettel vagy teljesen fekete színben kapható

Egyszerű: átlátható kezelőfelület nyitás/zárás gombokkal és jelzőfényekkel

Nyitás: teljesen automatikus szenzoros nyítás vagy manuális nyitás gombnyomással

Termék leírása

Tisztaság mindenek felett: a Klarstein Cleansmann szemetes összegyűjti a hulladékot és a belsejében tárolja azt.

A Klarstein Cleansmann szemetes nagyméretű, 50 literes belsővel a szemeteszsák kényelmes elhelyezését nyújtja. Amikor a zsák megtelt, egyszerűen eltávolítható a megfelelő hulladékgyűjtőbe. A szemetes érintés nélkül tölthető fel. A fedélben lévő érzékelőnek köszönhetően automatikusan kinyílik, ha az szenzortól 20 cm-re tartózkodik. Dobja bele a hulladékot és a fedél 5 másodperc múlva automatikusan lezáródik. Szükség esetén a fedelet egy gombnyomással lehet kinyitni és bezárni, például, ha azt szeretné, hogy a szemetes hosszú ideig nyitva maradjon. A kezelőpanel jelzi a szenzor és a behelyezett elemek állapotát. A Cleansmann szemetes vizuális élményt is nyújt a feketében pompázó rozsdamentes acél vödörnek és ABS műanyag fedélnek köszönhetően.

Egyszerűen tisztább: a Klarstein Cleansmann szenzoros szemetes lenyűgözi majd elegáns kialakításával.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • külső rozsdamentes acél tartály
 • erős ABS műanyagból készült fedél
 • teljesítmény: 3 W
 • szenzoros nyitás
 • szorosan zárt belső tér a szagok távol tartásához
 • alkalmas konyhába, lakásba, irodába vagy kertbe 
 • könnyen tisztítható
 • elemek élettartama: kb. 3 hónap (napi 20 nyitással számolva)
 • tápegység: 4 x AA elem (nem tartozék)
Cleansmann, szemetes, szenzorral, 50 l, szemeteszsákokhoz, ABS, fekete

Méretek és műszaki adatok

 • méretek: kb. 32,5 x 86 x 23 cm (SZ x M x H)
 • tömeg (összesen): kb. 2,5 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x szemetes
 • német használati útmutató (további nyelvek: angol)

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések

(14 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Très pratique mais la qualité de la boîte a beaucoup diminué

Nagyon praktikus, de a doboz minősége jelentősen leromlott

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Mülleimer hat eine super Größe und funktioniert problemlos. Sieht optisch super aus und verschließt gut. Einzige Kritikpunkte: der Sensor ist so fein eingestellt, dass der Mülleimer sich auch öffnet, wenn man nur dran vorbeigeht. Das ist aber nicht weiter dramatisch. Den Punktabzug gibt es eher dafür, dass das Metal am Rand innen so scharf ist, dass man sich den Müllbeutel an der Seite aufreißt, wenn er mal etwas voller ist. Wir haben das ganze mit Klebeband gelöst, sollte aber eigentlich bei dem Preis nicht passieren.

A szemetes nagy méretű és hibátlanul működik. Jól néz ki és jól záródik. Az egyetlen kritika pont: az érzékelő olyan finoman van beállítva, hogy a szemetes is kinyílik, ha csak elmegy mellette. De ez nem túl drámai. A pontlevonás inkább azért van, mert olyan éles a fém a belső szélén, hogy az oldalsó szemeteszsákot felhasítod, ha kicsit tele van. Az egészet szalaggal oldottuk meg, de valójában ennek nem szabadna megtörténnie ezen az áron.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ist eben nur ein Mülleimer-aber durch die Automatik des Deckels leicht einzuwerfen, wenn beide Hände voll sind. Kein lästiges Deckel abnehmen , Schranktür öffnen...ich bin sehr zufrieden und kann den Mülleimer guten Gewissens weiterempfehlen.

Ez csak egy szemetes, de a fedél automata mechanizmusának köszönhetően könnyen bedobható, ha mindkét kéz tele van. Nem bosszantó fedél levétel, szekrényajtó kinyitása...Nagyon elégedett vagyok és tiszta lelkiismerettel tudom ajánlani a kukát.

Ellenőrzött ellenőrzés

Lieferung erfolgt zügig, man muss aber unten auf dem Boden was hinlegen, da er nicht dicht ist

A kiszállítás gyors, de valamit le kell tenni a padlóra, mert nem feszes

Ellenőrzött ellenőrzés

Leider hat der Mülleimer beim Transport ein paar kleine Dellen abbekommen. Das Material ist auch sehr dünn und daher für Dellen sehr anfällig. Sonst sehr schön und funktioniert einwandfrei.

Sajnos a szemetes szállítás közben néhány apró horpadást kapott. Az anyag is nagyon vékony, ezért nagyon hajlamos a horpadásokra. Egyébként nagyon szép és tökéletesen működik.

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieser Sensor Mülleimer steht im Bad einer Behinderteneinrichtung und die Mitarbeiter können so sehr hygienisch arbeiten. Tolle Sache

Ez az érzékelős hulladékgyűjtő egy mozgássérültek számára kialakított létesítmény fürdőszobájában található, és a dolgozók nagyon higiénikusan dolgozhatnak. Remek dolog

Ellenőrzött ellenőrzés

Würde ich jederzeit wieder kaufen

Bármikor újra vásárolnék

Ellenőrzött ellenőrzés

Update 21.8.2022: leider öffnet der Mülleimer nicht mehr automatisch wie am Anfang. Trotz Batteriewechsel öffnet sich die Klappe nur noch minimal und fällt gleich wieder herunter/schließt sich. Warum konnte ich nicht herausfinden. Deshalb aktuell nur noch 3 statt der vorherigen 5 Sterne von mir. Schade. Eigentlich nur noch Öffnung per Hand möglich und dafür dann einfach zu teuer. 2021: Sehr schöner Sensor Mülleimer. Da wir jetzt auch die gelbe Tonne bei uns haben und keine gelben Säcke mehr, habe ich nach einem Sensor Mülleimer gesucht. Hier bin ich den Mülleimer von Klarstein gestoßen. Er ist relativ schmal und passt somit in die Ecke neben der Tür bei mir. Das war mir wichtig. Die Lieferung kam schnell und war gut verpackt. Nach dem Auspacken viel mir die schöne Optik auf. Der Müllbeutel ist einfach zu befestigen und der Sensor reagiert gut. Man kann diesen auch per Kippschalter ausschalten und per Hand öffnen und schließen. (Wenn man dies möchte, aber dafür müsste man keinen Sensor Mülleimer kaufen.) Nun habe ich den Mülleimer seit mehreren Wochen/Monaten in Benutzung und alles ist immer noch top. Klare Kaufempfehlung

Frissítés 2022.08.21.: sajnos a kuka már nem nyílik meg automatikusan, mint az elején. Az elemcsere ellenére a fedél csak kissé nyílik ki, és azonnal leesik/lecsukódik. Nem tudtam rájönni, miért. Ezért jelenleg csak 3 csillag a korábbi 5 helyett tőlem. Kár. Valójában csak kézzel lehet kinyitni, és akkor egyszerűen túl drága. 2021: Nagyon szép érzékelős szemetes. Mivel most már a sárga szemetes is nálunk van, és nincs több sárga zsák, kerestem egy szenzoros kukát. Itt akadtam rá a Klarstein kukára. Viszonylag keskeny és elfér velem az ajtó melletti sarokban. Ez fontos volt számomra. A szállítás gyorsan megérkezett és jól be volt csomagolva. Kicsomagolás után rám tört a gyönyörű tekintet. A szemetestartó könnyen felhelyezhető, és az érzékelő jól reagál. Ki is kapcsolhatja egy billenőkapcsolóval, és kézzel nyithatja és zárhatja. (Ha ezt szeretnéd, de ehhez nem kell szenzoros tartályt vásárolnod.) Több hete/hónapja használom a kukát és továbbra is minden szuper. Egyértelmű vásárlási ajánlás

Ellenőrzött ellenőrzés

Hatten vorher schon einen ähnlichen Mülleimer in runder Form. Funktioniert tadellos. Ein Punkt Abzug für den Preis und das Batteriefach. Preis ist wie bei allen anderen recht hoch. Bei unserem alten Mülleimer hat mir schon nicht gefallen, dass das Batteriefach nicht wasserdicht ist. Wenn man Hausmüll etwas länger drin lässt und dieser anfängt zu schwitzen, bildet sich am Deckel recht viel Schwitzwasser. Dadurch ist bei unserem alten das Batteriefach innen total oxidiert und hat deshalb jetzt den Geist aufgeben. Bei diesem ist es leider nicht anders. Eine Gummidichtung würde da schon helfen.

Korábban volt egy hasonló szemetes, kerek formában. Tökéletesen működik. Egy pont levonás az árból és az elemtartóból. Az ár meglehetősen magas, mint a többi. A régi kukánkban az nem tetszett, hogy az elemtartó nem volt vízálló. Ha a háztartási hulladékot egy kicsit tovább hagyja benne, és az izzadni kezd, sok pára csapódik le a fedélen. Emiatt a mi régiünk elemtartója belülről totálisan oxidálódott, ezért mára feladta a szellemet. Sajnos ez sem más. Egy gumitömítés segítene.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Müllsäcke gehen schwer herrausziehen aber sonst past alles

A szemeteszsákokat nehéz kihúzni, de minden más rendben van

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr gut hab sogar noch eine gekauft

Nagyon jó, még vettem is egy másikat

Ellenőrzött ellenőrzés

I like this box. It is fun to use it but the sensors is too sensitive when you pass it 30-40 cm it is opening and you can’t put under the desk because it will permanently open and close.

Tetszik ez a doboz. Jó móka a használata, de az érzékelők túl érzékenyek, ha 30-40 cm-re elhaladunk mellette nyílik, és nem lehet az íróasztal alá tenni, mert állandóan nyit és zár.

Ellenőrzött ellenőrzés

2 Informationen für Interessenten: Der Deckel ist nur mit Kraft auf den Eimer zu bringen, ich als Frau habe es nicht geschafft. Der Sensor funktioniert nicht 2 x direkt nacheinander... also unpraktisch - Mülleimer geht zurück!

2 infó az érdeklődőknek: A vödörre a fedelet csak erővel lehet rátenni, nőként nem tudtam megtenni. Az érzékelő 2x egymás után nem működik... szóval nem praktikus - a szemetes visszamegy!

Ellenőrzött ellenőrzés

erfüllt gut seinen Zweck und das für einen angemessener Preis. Die Verarbeitung ist sehr gut und ansprechend gemacht. Funktioniert wie beschrieben. So muss es ja auch sein. Ich würde es auch wieder kaufen toll

jól szolgálja a célját és elfogadható áron. A feldolgozás nagyon jó és vonzó. A leírás szerint működik. Ennek így kell lennie. Újra megvenném szuper

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése