Magic-Carpet DX melegítő alátét

24 490 Ft 29 390 Ft ÁFA-val
 • 0
 • 60 cm
 • Fűtésszőnyeg
Termékkód: 10031671
Magic-Carpet DX melegítő alátét
24 490 Ft 29 390 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  20 810 Ft 29 390 Ft
 • Újracsomagolt termék vásárlása
  Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  22 040 Ft 29 390 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • meleg a lábaknak: 75 W-os melegítő szőnyeg

 • biztonságos és kényelmes: időzített kikapcsolás

 • nagyon jó minőségű: strapabíró poliészter és csúszásmentes réteg

Termék leírása

A oneConcept Magic-Carpet DX melegítő szőnyeg kellemes meleget nyújt lábainak, ellazító és pihentető érzést nyújtva. 75 W teljesítménnyel melegít és bárhol gondoskodik a meleg lábakról, például a nappaliban, irodában, hobbi helyiségben vagy lakókocsiban. A kábeles távirányítóval 3 különböző erősségű melegítési fokozatot állíthat be: alacsony, közepes és magas.

A bekapcsoló/kikapcsoló gomb ismételt lenyomásával bekapcsolhatja az időzített kikapcsolást: 30 perc és 5 óra között választhat. Rövid idő alatt felmelegszik, majd állandóan és energiatakarékosan, az időzített kikapcsolással ráadásul precízen és biztonságosan melegít. A praktikus funkciók (állítható melegítési fokozat és időzítő) mellett a szőnyeg felülete puha hatást kelt, de ennek ellenére nagyon masszív és strapabíró. A hátoldalán kis csúszásmentes pontok vannak, amelyeknek sima padlón veheti nagy hasznát.

A semleges antracit színnel a melegítő szőnyeg bármelyik nappaliban vagy irodában jól mutat. Felhasználási lehetőségei korlátlanok: a Magic-Carpet DX melegítő szőnyeget bárhol használhatja, ahol van szabad dugaszoló aljzat, és meleg lábakra vágyik ülés vagy álldogálás közben. A hideg láb már a múlté!

Választható színek: antracit

Tulajdonságok

 • bekapcsoló/kikapcsoló gomb a kábelen
 • időzített kikapcsolás
 • üzemjelző LED
 • mosható felület
 • csúszásmentes réteg
 • fogyasztás: 75 W
 • tápellátás: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Termékkód: 10031671

Méretek és műszaki adatok

 • méretek: kb. 60 x 2 x 40 cm (SzxMxM)
 • tápkábel hosszúsága: kb. 200 cm
 • tömeg: kb. 0,6 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x melegítő szőnyeg
 • Használati útmutató (nyelvek: német, angol)

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
16 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 05/10/2022

Das Produkt kam perfekt verpackt und auch vor dem angegebenen Liefertermin an. Das Material ist sehr angenehm und der Teppich an sich perfekt verarbeitet. Man kann den Bezug sogar via Klettverschluss entfernen und waschen. Da die beheizbaren Teppiche im Büro die kalten Füße bei 19 °C Zimmertemperatur beheben sollten, haben wir uns für die Heizleistung allerdings mehr Temperatur vorgestellt. Die Matten wurden bestenfalls nur lauwarm. Das Preis-Leistungs-Verhältnis wäre perfekt, wenn die Heizleistung genügen würde.

A termék tökéletesen becsomagolva és a megadott szállítási határidő előtt is megérkezett. Anyaga nagyon kényelmes, maga a szőnyeg pedig tökéletesen kidolgozott. A huzat tépőzárral is levehető és kimosható. Mivel azonban az irodai fűtött szőnyegek 19 °C-os szobahőmérsékleten a hideg lábakat hivatottak orvosolni, ezért magasabb hőmérsékletet képzeltünk el a hőteljesítményre. A szőnyegek a legjobb esetben is csak langyosak lettek. Az ár-érték arány tökéletes lenne, ha elegendő lenne a hőteljesítmény.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/10/2022

Unterm Schreibtisch, wenn man keine Fußbodenheizung hat

Az íróasztal alá, ha nincs padlófűtése

Ellenőrzött ellenőrzés 28/03/2022

Über Nacht angelassen. Durchschnittliche Heizleistung nur 14W, obwohl temporär max. 103W Leistung zugeführt werden. 0,21kWh Verbrauch in 15 Stunden. Max. Temp. an der Teppichoberfläche 28°C, aber nicht überall. Wird nach einigen Stunden auch auf der Unterseite warm. Für mich ist diese Heizleistung (14W) nicht ausreichend, da ich die Matte im Wohnmobil (und nicht nur als Büro-Fusswärmer) nutzen wollte.

egy éjszakán át rajta hagyták. Átlagos hőteljesítmény csak 14W, bár átmenetileg maximum 103W teljesítményt biztosítanak. 0,21 kWh fogyasztás 15 óra alatt. Max. hőmérséklet a szőnyeg felületén 28°C, de nem mindenhol. Néhány óra múlva az alsó része is felmelegszik. Számomra ez a hőteljesítmény (14W) nem elég, mert a szőnyeget a mobilházban szerettem volna használni (és nem csak irodai lábmelegítőnek).

Ellenőrzött ellenőrzés 15/02/2022

Die Heizmatte (40X60cm) verwende ich für Arbeiten am PC (Desktop), der in einem Kellerbüro steht. Bislang habe ich ein Heizkissen verwendet, das de facto eine schlechte Lösung war. Mit der Heizmatte ist jetzt alles perfekt. Sie bleibt da, wo man sie hinlegt, rutscht nicht herum und liefert die gewünschte Wärme. Das Schaltelement habe ich an der Tischkonsturtion befestigt. Wie gesagt - alles perfekt.

A fűtőszőnyeget (40X60cm) használom a PC-n végzett munkához (asztali), ami egy pinceirodában van. Eddig fűtőbetétet használtam, ami valójában rossz megoldás volt. A fűtőszőnyeggel most minden tökéletes. Ott marad, ahol tetted, nem mozdul el, és biztosítja a kívánt meleget. A kapcsolóelemet az asztalszerkezetre rögzítettem. Mint mondtam - minden tökéletes.

Ellenőrzött ellenőrzés 09/01/2022

Die Heizmatte strahlt in beide Richtungen ordentlich wärme ab. Dh. die Unterseite wird auch "heiß". Bei empfindlichen Böden muss man etwas zur Isolierung zwischenlegen sonst kann es zu Abdrücken und Verformungen kommen. Ansonsten ist das Produkt gut.

A fűtőszőnyeg mindkét irányba hőt sugároz. Azaz. az alja is "forrósodik". Érzékeny padlóknál valamit a szigetelés közé kell tenni, különben benyomódások és deformációk léphetnek fel. Egyébként jó a termék.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/01/2022

Heizleistung sehr gut. Heizleistung und Heizdauer in Stufen einfach zu programmieren! Habe mir rasch eine weitere bestellt.

Hőteljesítmény nagyon jó. A hőteljesítmény és a fűtési idő egyszerűen programozható lépésenként! Gyorsan rendeltem egy másikat.

Ellenőrzött ellenőrzés 30/10/2021

Gute Entscheidung, warme Füße sind das a und o, ist auch sparsam.

Jó döntés, meleg láb a minden és a vége, gazdaságos is.

Ellenőrzött ellenőrzés 19/10/2021

Die Heizmatte macht was sie soll, allerdings habe ich nicht bedacht, dass die Wärme nur von unten kommt und die Füße oben kalt bleiben, bzw. möglichst nicht bewegt werden sollten und möglichst vollflächig auf die Matte gestellt werden müssen. Dem Hersteller kann ich aber deshalb keinen Vorwurf machen. Die Einstellung der Wärmestufe und des Timers über die gleiche Taste mit unterschiedlichen Betätigungszeiten erfordert immer wieder das heranziehen der Gebrauchsanleitung, was darauf hin weist, das die Schaltung nicht selbst erklärend ist.

A fűtőszőnyeg azt csinálja, amit kell, de nem vettem figyelembe, hogy csak alulról jön a hő, és a lábak felül hidegek maradnak, vagy lehetőleg ne mozdítsák el, és lehetőleg teljesen a szőnyegre helyezzék. . De nem hibáztathatom ezért a gyártót. A hőfokozat és az időzítő ugyanazon gombbal, különböző működési időkkel történő beállításához mindig a használati útmutatóban foglaltakat kell figyelembe venni, ami azt jelzi, hogy az áramkör nem magától értetődő.

Ellenőrzött ellenőrzés 24/01/2021

Prima Größe, passt gut unter meinen Schreibtisch. Heizt schnell auf, mittlere Stufe reicht mir aus. Verpackung war gut, ohne Knick des Teppichs. Lieferung hat gut geklappt, gerne wieder.

Nagy méret, jól elfér az íróasztalom alatt. Gyorsan felmelegszik, nekem közepes fokozat bőven elég. A csomagolás jó volt, nem volt gyűrődés a szőnyegen. A kiszállítás rendben zajlott, ismét szívesen.

Ellenőrzött ellenőrzés 22/12/2020

Heizmatte erfüllt ihren Zweck vollständig und sehr gut. Die Heizleistung ist gut und für den Arbeitsplatz hervorragend geeignet. Die einfachen Zeit Einstellung ermöglicht eine Ziel genaue Beheizung des Arbeitsplatzes. Dadurch wird ein vergessen des ausschalten am Arbeitsplatz vermieden

A fűtőszőnyeg teljesen és nagyon jól teljesíti a célját. A hőteljesítmény jó és ideális a munkahelyen. Az egyszerű időbeállítás lehetővé teszi a munkahely pontos fűtését. Ezzel elkerülhető, hogy a munkahelyen elfelejtsünk kikapcsolni

Ellenőrzött ellenőrzés 19/11/2020

At the beginning I was disappointed because heating was very mild but later I discovered that high heat is not comfortable for long periods. It’s enough to warm up the feet in 5-10 minutes. Still I suggest to the company to increase the heat for the max. You have three different options to regulate the temperature so it would be helpful for the customers who need more heat.

Kezdetben csalódott voltam, mert a fűtés nagyon enyhe volt, de később rájöttem, hogy a nagy meleg nem kellemes hosszú ideig. Elegendő 5-10 perc alatt felmelegíteni a lábfejet. Mégis azt javaslom a cégnek, hogy növelje a hőt a max. Három különböző lehetőség közül választhat a hőmérséklet szabályozására, így a több hőt igénylő ügyfelek számára hasznos lenne.

Ellenőrzött ellenőrzés 06/11/2020

Plus: Diese Heizmatte tut, was sie eben tun soll. Füße sind in der fußkalten Wohnung endlich warm. Die Größe ist für einen Schreibtisch völlig ausreichend. Die Matte ist solide verarbeitet und man hat nicht das Gefühl, durch unsachgemäße Bedienung einen Wohnungsbrand zu verursachen. Minus: Der Toggle-Schalter erfüllt seinen Zweck, ist aber kompliziert zu bedienen. Die Anleitung muss immer griffbereit sein. Hier hätte ich mir klassische Regler gewünscht. Über den angeblich niedrigen Stromverbrauch kann ich erst nach der nächsten BKA sprechen, deshalb gibt es nur 4/5 Punkte bei der Durchsichtigkeit.

Plusz: Ez a fűtőszőnyeg azt teszi, amit tennie kell. Végre meleg a láb a lábhideg lakásban. A mérete tökéletesen megfelel egy íróasztalnak. A szőnyeg szilárdan készült, és nincs olyan érzése, hogy nem megfelelő használat miatt tüzet okozna otthonában. Hátrányok: A váltókapcsoló megfelel a céljának, de bonyolult a használata. Az utasításoknak mindig kéznél kell lenniük. Itt klasszikus vezérlőket kívántam volna. Az állítólagos alacsony fogyasztásról csak a következő BKA után tudok beszélni, így már csak 4/5 pont jár az átláthatóságra.

Ellenőrzött ellenőrzés 22/10/2020

Das Produkt erfüllt meine Wünsche hinsichtlich der Wärmeleistung und Produktqualität. 1 Stern Abzug aufgrund der doch etwas zu kurz geratenen Kabellänge vom Controller zum Stecker (wie bereits von anderen Rezensenten angemerkt). Da wurde am falschen Ende gespart. Dennoch kann ich das Produkt empfehlen.

A termék teljesíti a kívánságaimat hőteljesítmény és termékminőség tekintetében. 1 csillag levonás a kissé túl rövid kábelhossz miatt a vezérlőtől a csatlakozóig (ahogy azt más véleményezők már megjegyezték). Rossz oldalon mentették meg. Ennek ellenére tudom ajánlani a terméket.

Ellenőrzött ellenőrzés 23/06/2020

Habe in der Küche Steinfliesen, sind naturgemäß über die Jahreszeiten saukalt an Füßen und Hausschuhen. Daher habe ich hier eine weitere Heizmatte bestellt. Die Amazonwebseite ist fehlerhaft, die Leistungswerte werden einmal mit 75 Watt und an anderer Stelle mit 100 Watt angegeben. Angekommen ist ein Teppich mit 100 Watt und Regler mit 3 Schaltstufen und Timer. Auf der niedrigsten Stufe ist es nach ca 3 Minuten warm. Nach 15 Minuten wird es sehr warm und ich schalte aus. Es gibt eine genähte Umrandung, der Überzug ist abnehmbar und waschbar. Sogar meine Katze setzt sich gelegentlich dazu, nur wenn er die Krallen reinhauen will, wird er weggeschubst.

Kőcsempék vannak a konyhában, a lábak és a papucsok természetesen fagyosak az évszakokban. Ezért rendeltem ide egy másik fűtőszőnyeget. Az Amazon webhelye hibás, a teljesítményértékek 75 watt, máshol 100 watt. Megérkezett egy 100 wattos szőnyeg, 3 kapcsolási fokozatú szabályozóval, időzítővel. A legalacsonyabb szinten körülbelül 3 perc múlva melegszik. 15 perc múlva nagyon felmelegszik és kikapcsolom. Varrott szegély van, huzata levehető, mosható. Még az én macskám is leül időnként, csak ha bele akar ásni a karmaiba, akkor lökdösik el.

Ellenőrzött ellenőrzés 09/01/2020

Zockerfreunde aufgepasst ! Ich habe diese Matte für meinen Mann gekauft , der unheimlich gerne Konsole spielt und dabei natürlich nur seine Hände bewegt. Seine Klagen über kalte Füße konnt ich nicht länger ertragen , da kam mir diese Matte wie gerufen. Schön wäre, wenn sie eine automatische abschalte Funktion hätte aber ansonsten ist das Teil super. Keine Klagen mehr :)

Játékos barátok figyelem! Ezt a matracot a férjemnek vettem, aki imád konzolozni és persze csak a kezét mozgatja. Nem bírtam tovább a hideg láb miatti panaszait, így ez a szőnyeg pont a megfelelő időben jött. Jó lenne, ha lenne automata kikapcsolás funkciója, de egyébként remek az alkatrész. Nincs több per :)

Ellenőrzött ellenőrzés 01/05/2018

Nachdem ich mich lange schwer getan habe, mir eine Heizmatte für die Füße zuzulegen, bin ich jetzt vollauf begeistert. Ich komme schon oft mit kalten Füßen an die Arbeit und fühle mich von daher meist den ganzen Tag über unwohl, denn wer von unter her kalt ist, der wird nicht warm. Das Gute an der Matte, sie fällt als Heizmatte gar nicht auf, nur wer genauer hinschaut merkt es. Die Zeitschaltung ist zwar von der Bedienung her etwas gewöhnungsgedürftig, funktioniert aber super. Und die Stromkosten für 100 W, lächerlich. Das wird heute noch vielerorts für Licht verbraten. Ich bestelle mir noch eine, für Zuhause.....

Miután sokáig küzdöttem, hogy fűtőszőnyeget szerezzek a lábamnak, most teljesen lelkes lettem. Gyakran fázós lábbal jövök dolgozni és emiatt általában egész nap rosszul érzem magam, mert ha alulról fázol, akkor nem lesz meleged. A szőnyegben az a jó, hogy fűtőszőnyegként nem feltűnő, csak az veszi észre, aki jobban megnézi. Az időkapcsolót egy kicsit megszokni kell a működés szempontjából, de remekül működik. És az áram költsége 100 W-ra, nevetséges. Sok helyen ezt még mindig fényre pazarolják. Rendelek még egyet haza...