Maischfest 30, erjesztő edény, 30 l, erjesztő cső, 304 rozsdamentes acél 30 liter
Maischfest 30, erjesztő edény, 30 l, erjesztő cső, 304 rozsdamentes acél 30 liter
Maischfest 30, erjesztő edény, 30 l, erjesztő cső, 304 rozsdamentes acél 30 liter

Maischfest Fermenter 30 erjesztő edény

Aprító Ezüst
99 390 Ft ÁFA-val
Kapacitás:

Maischfest Fermenter 30 erjesztő edény

99 390 Ft ÁFA-val
Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Higiénikus és ízsemleges: erjesztő tartály 304 nemesacélból

Valódi íz: nem lép reakcióba az erjesztett anyagokkal, nem befolyásolja az ízeket

Nyomás egyensúly: műanyag erjesztő cső akril tömítéssel

Termék leírása

Univerzális tartály erjesztéshez vagy tároláshoz: világos vagy sötét, száraz vagy édes, sör vagy bor, a Klarstein Maischfest erjesztő készülékkel a cefréből finom sör, a gyümölcsléből pedig a legjobb bor készül!

Mindegy, hogy a készüléket kezdők vagy már gyakorlott hobbi sörfőzők használják - a fermentáló tartály légmentesen készíti el a malátából a sört vagy a gyümölcsléből a bort. Az rozsdamentes acél üstben egyszerre max. 30 liter sör/bor készíthető. A stabil szorítók és a gumis tömítés légmentesen zárja le a fedelet, hogy hibátlan erjesztési folyamatot érhessen el. A műanyag erjesztő cső a nyomás kiegyenlítését biztosítja. A leeresztő csap segítségével a friss házi sört közvetlenül a pohárba töltheti vagy palackozhatja.

Természetesen a sör és a bor más tartályban is érlelődhetne, de a Klarstein Maischfest ízsemleges 304 nemesacélból készült: így az egész erjesztési folyamat higiénikus, valamint használat után a tartály könnyen tisztítható. Ez pedig hozzátesz a házi sör vagy a gyümölcsbor élvezetéhez!

Friss sör a saját sörfőzdéjéből vagy gyümölcsbor a saját kertjében termett gyümölcsökből? Nagyon egyszerű: a Klarstein Maischfest erjesztő tartály ezt a hobbit tökéletes szintre emeli. Egészségére!

Mielőtt otthon sört vagy bort készítene, kérem érdeklődjön az ön országában érvényes jogszabályokról.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Űrtartalom: 30 liter
 • Mérőskála literben és gallonban
 • Leeresztő csap az egyszerű kiürítéshez / palackozáshoz
 • Nemesacél fedél peremes szegéllyel és gumis tömítéssel a légmentes lezárásért
 • Akril tömítés az erjesztő cső légmentes lezárásáért
 • Fogantyúk a készülék szállításához
 • Erjesztő tartály sör és gyümölcsbor készítéséhez
Maischfest 30, erjesztő edény, 30 l, erjesztő cső, 304 rozsdamentes acél

Méretek és műszaki adatok

 • Mérete: kb. 42 x 60 x 34 cm (SZxMxM)
 • Belső mérete: kb. 29,5 x 48 cm (ØxM)
 • Tömege: kb. 3,8 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x készülék
 • 1 x fedél
 • 1 x erjesztő cső tömítéssel
 • Használati utasítás nélkül

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron. Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések

(36 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Bardzo fajny kociołek. Szczelny. Ciekawy sposób na zabezpieczenie zaworu spustowego przed przypadkowym otwarciem. Polecam

Nagyon szép bogrács. Szoros. Érdekes módszer a leeresztő szelep véletlen nyitás elleni védelmére. ajánlom

Ellenőrzött ellenőrzés

perfect

tökéletes

Ellenőrzött ellenőrzés

I cannot fail this product. It was safely delivered on time. I was afraid to see damages on the body when unpacked, but the packaging was very good and protective and the kettle arrived without any damages. It would be a good idea if the manufacturer adds a peace of hose fittable to the valve in case someone needs an extension.

Ezt a terméket nem tudom elbukni. Biztonságosan, időben kézbesítették. Féltem, hogy kicsomagoláskor sérüléseket látok a karosszérián, de a csomagolás nagyon jó és védő volt, a vízforraló pedig sérülés nélkül megérkezett. Jó ötlet lenne, ha a gyártó a szelepre szerelhető tömlőtömlőt adna arra az esetre, ha valakinek hosszabbításra van szüksége.

Ellenőrzött ellenőrzés

Funktioniert und ist leicht zu säubern. Sehr zu empfehlen.

Működik és könnyen tisztítható. Ajánljuk.

Ellenőrzött ellenőrzés

Habe den Gärkessel schon 2 mal für das Ansetzen von Wein verwendet. Super praktisch, stabil. Der Auslasshahn funktioniert super. Ich kanns empfehlen.

Kétszer használtam az erjesztőkannát borkészítéshez. Szuper praktikus, stabil. A kifolyócsap remekül működik. tudom ajánlani.

Ellenőrzött ellenőrzés

Einfach aber zuverlässig in der Bedienung. Gute Verarbeitung, würde das Modell erneut kaufen.

Használata egyszerű, de megbízható. Jó kidolgozás, újra venném a modellt.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe stücke einer Gummimatte und die schellen gelegt dann ging es.

Felraktam egy gumiszőnyeg darabjait és a bilincseket, aztán működött.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ist für diesen Preis sehr gut verarbeitet. Einzig der Hahn ist für meinen Geschmack ein Stück zu hoch platziert.

Nagyon jól meg van csinálva ezért az árért. Csak a kakas kicsit túl magasra van helyezve az én ízlésemnek.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Gärtank sieht super aus. Ich freu ich schon auf den ersten Sud der darin gärt. Leider ist einer der vier Spanner nicht wirklich Maßhaltig, sodass nur drei der vier den Deckel wirklich nach unten 'ziehen'. Hier werde ich wohl etwas 'unterlegen' müssen. OK - ich habe B-Ware gekauft, vielleicht liegts daran; glaube ich aber nicht, denn es scheint nichts verbogen, sondern einfach um 1-3mm zu hoch verschweißt.

A fermentációs tartály jól néz ki. Már nagyon várom az első főzetet, ami megerjed benne. Sajnos a négy feszítő közül az egyik nem igazán mérethű, így a négyből csak három „húzza le” a fedelet. Valószínűleg alá kell fektetnem valamit. OK - vettem B-stockot, talán ennek köszönhető; Szerintem nem, mert semmi sem tűnik elgörbültnek, hanem egyszerűen 1-3 mm-rel túl magasra hegesztett.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe mir wirklich lange Gedanken für mein Setup gemacht und mich dann bewusst für dieses Gerät ohne Umwälzung entschieden (selbst rühren fühlt sich mehr nach Handarbeit an). Nach nun 3 Monaten in meinem Besitz und einigen Brautagen, bin ich wirklich zufrieden mit dem Gerät. Wenn man sorgfältig arbeitet, dann brennt nichts an. Die Temperaturen werden schnell erreicht und gut gehalten. Ich habe immer wieder mit einem separaten Thermometer nachgemessen und konnte keine großen Abweichungen zur internen Temperatur Anzeige feststellen. Insgesamt ist das Gerät ganz gut verarbeitet. Es gab bei mir auch noch keinen Ausfall durch Überhitzung. Die Reinigung klappt gut und ist recht einfach. Ich kann das Gerät nur jedem empfehlen. Prost

Tényleg hosszan gondolkodtam a beállításon, majd tudatosan döntöttem a keringés nélküli készülék mellett (még a kevergetés is inkább kézi munkának tűnik). 3 hónap a birtokomban és néhány főzési nap után nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel. Ha gondosan dolgozik, semmi sem ég meg. A hőmérsékletet gyorsan elérik és jól tartják. Többször mértem külön hőmérővel, és nem találtam jelentős eltérést a belső hőmérséklet kijelzőtől. Összességében a készülék nagyon jól van elkészítve. Soha nem volt túlmelegedés miatti meghibásodásom. A tisztítás jól működik és meglehetősen egyszerű. Mindenkinek csak ajánlani tudom a készüléket. Alulról felfelé

Ellenőrzött ellenőrzés

Top Produkt

Top termék

Ellenőrzött ellenőrzés

...schön auch, das es sowohl einen Propf für den Deckel mit Loch für den Gärkolben, als auch einen ohne Loch zum verschliessen gibt. Schöne Haptik und wie oben im Titel schon erwähnt: rundum zufrieden!! Klarstein als Verkäufer ist auch sehr zu empfehlen und war auch toll verpackt!

... az is jó, hogy van egy dugó a fedőhöz, egy lyukkal a fermentáló lombik számára, és egy lyuk nélküli a záráshoz. Kellemes érzés és ahogy a címben is említettük: teljesen elégedett! Klarsteint mint eladót is nagyon ajánljuk, és szintén jól be volt csomagolva!

Ellenőrzött ellenőrzés

I thought there was a heating element with this, but there was not.

Azt hittem, hogy van ebben fűtőelem, de nem volt.

Ellenőrzött ellenőrzés

It works perfectly and it's very practical for home brewing.

Tökéletesen működik, és nagyon praktikus otthoni sörfőzéshez.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir lieben es. Haben es auch direkt ausprobiert und es macht das was er machen soll.. lieferung ging schnell und gut verpackt.

Szeretjük. Közvetlenül kipróbáltam, és azt csinálja, amit kell. A szállítás gyors és jól csomagolt.

Ellenőrzött ellenőrzés

Bin zunächst einmal positv überrascht von dem Gärkessel. Die Verarbeitung ist super und der Kessel wirkt sehr hochwertig! Der Deckel sitzt perfekt und Luftdicht auf. Die "Schnallen" spannen den Deckel fest auf den Kessel, sodass alles dicht sitzt. Das Gärröhrchen funktioniert ebenfalls super. Durch das Material ist die Reinigung kinderleicht und in wenigen Minuten erledigt. Zudem ist Edelstahl perfekt geeignet um Geschmacksneutral zu gären. Nun ein paar kleine Kritikpunkte welche noch verbesserungswürdig sind. - keine genaue Skala im Kessel, lediglich eine "Max" Markierung - der Ablasshahn könnte durchaus 2 cm tiefer sitzen, da doch eine große Menge (geschätzt 4-5L) übrig bleibt. Hier muss man gegen Ende des Ablassens den Kessel kippen und so wird die Hefe aufgewirbelt und Teile gelangen mit in die Flaschen. Von mir trotzdem eine Kaufempfehlung, da hier der Preis sehr gut zur Qualität passt!

Először is pozitívan lepődtem meg a fermentációs bográcson. A kidolgozás nagyszerű és a kazán nagyon jó minőségűnek tűnik! A fedél tökéletesen illeszkedik és légmentes. A "csatok" szorosan rögzítik a fedőt a vízforralóra, hogy minden szoros legyen. Az erjesztőcső is remekül működik. Az anyag nagyon egyszerűvé teszi a tisztítást, és mindössze néhány percet vesz igénybe. Ezenkívül a rozsdamentes acél tökéletesen alkalmas íz-semleges erjesztésre. Most néhány apró kritika, amely még javításra szorul. - nincs pontos skála a kazánban, csak egy "Max" jelzés - a leeresztő csap 2 cm-rel lejjebb lehet, mert nagy mennyiség (becslések szerint 4-5 l) marad. Itt meg kell dönteni a vízforralót a leeresztés vége felé, így az élesztő felpörög, és részek kerülnek az üvegekbe. Továbbra is javaslom a megvásárlását, mert az ár nagyon passzol a minőséghez!

Ellenőrzött ellenőrzés

The Klarstein maischkessel (I bought the 30l) is a step up from using a stove and cooking pot. You can make 25 litre batches easily and the settings are simple. Just a few buttons and switches and you are away. The draw to this particular model is that it comes with a cooling coil unlike most other kettles on the market in the same price range. You can potentially buy a pump to circulate the beer by yourself and have a good set. Pros: Chilling coil. Simple. Cheap (for beginners). Stainless steel construction. Cons: The cooling coil doesn't come with pipes or any instructions about diameter so i had to take a trip to the hardware store and buy what i needed (i was lucky they fit). This model has a tendency to overheat. The temperature sensor in the bottom either isn't very accurate, it's in a bad position, or the software allows too much leeway on the temperature. Do not leave the lid on and set to 100 degrees at 3000W or you can expect either a burnt bottom plate or wort to spray your ceiling (not joking). The boil is too violent. Now i set mine at 1500W and set the temperature at 98 knowing it will overshoot. The other issue is the mash bucket that you can place on top for sparging. It is poorly constructed. The legs welded to the bottom are just twists of metal that feel ready to break off or buckle under the weight. The handle to lift the bucket out of the kettle has protruding ends that will tear any brew in a bag you use (I bought the Klarstein one that only later 2 uses). Finally, it is impossible to lift and place on the supplied lid without help when there's hot wort dropping out of it. Don't even think about doing it alone! However, all in all the kettle seems to work ok. Even in the lower power setting, you can expect to clean wort stuck to it, which is a pain. Although, it shouldn't be burnt on. However some internet forums showcase people less fortunate than me with this model. I have yet to take the beer that was brewed in this kettle but I'm looking forward to it. Hopefully, I won't need to upgrade too soon, but there are some quirks I would like to overcome.

A Klarstein maischkessel (én a 30 litereset vettem) egy lépés a tűzhely és főzőedény használatához képest. Könnyedén készíthet 25 literes adagokat, és a beállítások egyszerűek. Csak néhány gomb és kapcsoló, és már nincs is. Ennek a modellnek az a hátránya, hogy hűtőtekerccsel van felszerelve, ellentétben a legtöbb más, ugyanabban az árkategóriában kapható vízforralóval. Lehetséges, hogy vásárolhat egy szivattyút a sör önálló keringetéséhez, és jó készlettel rendelkezik. Előnyök: Hűtő tekercs. Egyszerű. Olcsó (kezdőknek). Rozsdamentes acél szerkezet. Hátrányok: A hűtőtekercshez nem tartoznak csövek vagy átmérőre vonatkozó utasítások, így el kellett mennem a vasboltba, és meg kellett vennem, amire szükségem volt (szerencsém volt, hogy illeszkedtek). Ez a modell hajlamos a túlmelegedésre. Az alsó hőmérséklet-érzékelő vagy nem túl pontos, rossz helyen van, vagy a szoftver túl nagy mozgásteret enged a hőmérsékleten. Ne hagyja rajta a fedelet és állítsa 100 fokra 3000 W-on, különben egy megégett fenéklemez vagy cefre permetezheti be a mennyezetet (nem vicc). A forralás túl heves. Most 1500 W-ra állítottam az enyémet, és 98-ra állítottam a hőmérsékletet, tudván, hogy túllép. A másik kérdés a cefre vödör, amit a tetejére helyezhetsz a permetezéshez. Rosszul van megépítve. Az aljára hegesztett lábak csak fémcsavarok, amelyek készen állnak arra, hogy letörjenek vagy becsavaródjanak a súly alatt. A vödröt a vízforralóból kiemelő fogantyúnak kiálló végei vannak, amelyek eltépnek egy zacskóban lévő főzetet (a Klarsteint vettem, amelyet csak később használnak 2 alkalommal). Végül pedig lehetetlen segítség nélkül felemelni és ráhelyezni a mellékelt fedelet, ha forró sörcefre esik ki belőle. Ne is gondolj arra, hogy egyedül csinálod! Összességében azonban úgy tűnik, hogy a vízforraló rendben működik. Még alacsonyabb teljesítmény mellett is meg kell tisztítani a ráragadt sörcefrét, ami fájdalmas. Bár nem szabad ráégetni. Néhány internetes fórum azonban olyan embereket mutat be, akik nálam kevésbé szerencsések ezzel a modellel. Még meg kell vennem a sört, amit ebben a bográcsban főztek, de már nagyon várom. Remélhetőleg nem kell túl hamar frissítenem, de van néhány furcsaság, amit szeretnék leküzdeni.

Ellenőrzött ellenőrzés

... aber ich finde der Ablasshahn ist zu weit oben angebracht. Es verbleiben mehr als vier Liter Rest dir nur durch starkes kippen noch raus kommen...

... de szerintem a leeresztő csap túl magasan van. Több mint négy liter van hátra, csak erősen döntve lehet kijutni...

Ellenőrzött ellenőrzés

Wie vom Hersteller beschrieben. Nach 2maligem Gebrauch bin ich sehr zufrieden.

A gyártó által leírtak szerint. Kétszeri használat után nagyon elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Medien konnten nicht geladen werden. Seems to work pretty well. Good value for the price. Does burn the bottom a bit though. The included cooler worked much faster than I expected.

Die Medien konnten nicht geladen werden. Úgy tűnik, elég jól működik. Jó ár-érték arány. Bár kicsit égeti az alját. A mellékelt hűtő sokkal gyorsabban működött, mint amire számítottam.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe den Klarstein Bierbraukessel 35 Liter. Leider passt der Dechel des Klarstein Maischekessels 25 Liter nicht auf meinen Braukessel weil dieser im Durchmesser ein bisschen größer ist.

35 literes Klarstein sörfőzőm van. Sajnos a 25 literes Klarstein cefre bogrács fedele nem fér rá az én főzőmra, mert kicsit nagyobb átmérőjű.

Ellenőrzött ellenőrzés

Guter und praktischer Gärkessel zum bezahlbaren Preis. Er ist leicht zu reinigen und erfüllt seinen Zweck. Nur der Ablasshahn hätte ein wenig tiefer angesetzt werden können, um so das Jungbier bis direkt über die Hefe ablassen zu können.

Jó és praktikus fermentációs vízforraló elérhető áron. Könnyen tisztítható és megfelel a céljának. Csak a leeresztő csapot lehetett volna egy kicsit lejjebb állítani, hogy a fiatal sört közvetlenül az élesztőre lehessen ereszteni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Leider passt der Deckel bei der ersten Lieferung nicht 100 % drauf aber das Gerät wurde anstandslos getauscht und ich bin mit dem Service mehr als zufrieden sowas habe ich bisher selten erlebt

Sajnos az első kiszállításkor nem 100%-ig passzol a fedél, de a készüléket habozás nélkül kicserélték és maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással.Ritkán tapasztaltam ilyesmit

Ellenőrzött ellenőrzés

Zunächst einmal, blitzartige Lieferung. Was sich mir jedoch nie erschliessen wird, ist warum ein stabiler Karton noch einmal in einen weiteren Karton verpackt werden muss...Beim Auspacken bereits beeindruckt von der Verarbeitungsqualität und dem Finish des Gerätes. Das setzt sich bei der Inbetriebnahme fort. Einfache Programmierung der Heizung, dank zweier Heizstufen auch schnelles Aufheizen und sicheres Halten der programmierten Temperatur. Die Schalthysterese der Heizung könnte für meine Anwendung etwas enger sein, aber für das Bierbrauen ist diese sicher optimal. Mein Fazit, guter, Preisgünstiger Braukessel, ich würde ihn wieder kaufen. Sie sollten sich allerdings zusätzlich ein Rührwerk gönnen, wir haben teilweise vier Rasten von 45- 60 minuten, da wird der Arm schnell lahm, wenn Sie das mit dem Braupaddel rühren wollen.

Először is villámgyors szállítás. Amit viszont soha nem fogok megérteni, hogy egy masszív dobozt miért kell egy másik dobozba pakolni... Már kicsomagoláskor is lenyűgözött az összeépítési minőség és a készülék kivitelezése. Ez az üzembe helyezés alatt is folytatódik. A fűtés egyszerű programozása, a két fűtési fokozatnak köszönhetően gyors fűtés és a beprogramozott hőmérséklet megbízható fenntartása. A fűtés kapcsolási hiszterézise az én alkalmazásomhoz lehetne kicsit szorosabb, de sörfőzéshez mindenképpen optimális. Következtetésem, jó, olcsó főzőkanna, újra venném. Érdemes azonban egy keverővel is kényeztetni magunkat, nálunk néha négy 45-60 perces szünet van, így hamar elbénul a karja, ha a főzőlapáttal akarja kavarni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Habe erst einmal gebraut, bin aber zufrieden. Wenn man allerdings den Maischebottich zum Abmeischen herauszieht, muss man sich auf bis zu 15kg Gewicht einstellen. Deshalb den Maischfest Boiler besser etwas niedriger aufstellen, dann gehts einfacher. Der Temperaturfühler sitzt unten am Boden des Gerätes, deshalb wähle ich immer 2-3 Grad höhere Temperaturen aus, damit ich die gewünschte Temperatur auch etwas weiter oben im Bottich habe. Reinigung war einfach, etwas Spülmittel und klares Wasser. Ich würde den Kessel nicht mit einem Topfschwamm schrubben, der verkratzt nur die Oberfläche und der Dreck bleibt dadurch noch besser haften. Muss auch nicht desinfiziert werden, der Biersud wird ja sowieso darin gekocht - das überlebt kein Keim und keine Bakterie.

Még csak egyszer főztem, de meg vagyok vele elégedve. Ha azonban kihúzza a cefre tuningot a cefrézéshez, akkor legfeljebb 15 kg-os súlyhoz kell alkalmazkodnia. Ezért érdemes kicsit lejjebb állítani a Maischfest kazánt, akkor könnyebb lesz. A hőmérséklet érzékelő a készülék alján található, ezért mindig 2-3 fokkal magasabb hőmérsékletet választok, hogy kicsit feljebb legyen a kívánt hőmérséklet a kádban. A tisztítás egyszerű volt, mosogatószer és tiszta víz. Én nem súrolnám súrolólappal a vízforralót, csak megkarcolja a felületet és még jobban tapad a szennyeződés. Fertőtleníteni sem kell, a sörfőzetet úgyis benne főzik - ezt egyetlen csíra vagy baktérium sem éli túl.

Ellenőrzött ellenőrzés

Cheap and does the work, not the best but very good. Edit: used it a couple of times and still very good, recommend!

Olcsó és működik, nem a legjobb, de nagyon jó. Szerk.: párszor használtam és még mindig nagyon jó, ajánlom!

Ellenőrzött ellenőrzés

Bisher zwei mal mit dem Maischekessel gebraut. Gute Verarbeitung und heizt auf der 3000 Watt auch große Mengen Wasser/Sud sehr schnell auf die Zieltemperatur. Mit etwas Übung weiß man, dass man den Kessel 2 Grad höher stellen muss, um eine gute dauernde Kochtemperatur zu erreichen. Nach jetzt ca. 10 Brauvorgängen mit unterschiedlichen Malzarten und Biersorten kann ich nur empfehlen, sich nicht auf den Temperatursensor im Kessel zu verlassen. Die Temperatur im Maischekorb weicht von der Temperatur außerhalb des Korbs am Boden des Gerätes deutlich ab, teilweise mehr als 5 Grad Celsius. Um die Rasten zu treffen, auf jeden Fall noch ein Messgerät (oder Fleischtermometer) anschaffen, um die Temperatur in der Maische zu messen.

Eddig kétszer főzték le a cefrefőzővel. Jó kidolgozás, és a 3000 watton nagy mennyiségű vizet/főzetet is nagyon gyorsan felmelegít a célhőmérsékletre. Egy kis gyakorlással tudni fogja, hogy a jó, állandó főzési hőmérséklet eléréséhez 2 fokkal magasabbra kell állítani a vízforralót. Körülbelül 10 különböző típusú malátával és sörrel végzett főzési folyamat után csak azt tudom ajánlani, hogy ne hagyatkozzon a vízforraló hőmérséklet-érzékelőjére. A cefrekosár hőmérséklete jelentősen eltér a készülék alján lévő kosáron kívüli hőmérséklettől, esetenként több mint 5 Celsius fok. A bevágások eléréséhez mindenképpen vegyünk egy mérőeszközt (vagy húshőmérőt), amellyel a cefre hőmérsékletét mérhetjük.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Produktseite ist etwas unübersichtlich.. aber: der 30L Gärkessel OHNE irgendwelche Touch- und Heizfunktion macht genau das, was er soll: Man kann in ihm Getränke wie Bier gären lassen und am Ende über den Ablasshahn entnehmen. Da der Hahn ca 5 cm oberhalb des Bodens angebracht ist, wird der Bodensatz an Hefe auch nicht mit abgefüllt. P/L ist schon okay.

Kicsit zavaros a termékoldal.. de: a 30L-es fermentációs vízforraló érintés és melegítés NÉLKÜL pontosan azt csinálja, amit kell: erjesztheti benne az italokat, például a sört, majd a leeresztő csapon keresztül eltávolíthatja azokat. Mivel a csap körülbelül 5 cm-rel az alja felett van felszerelve, az élesztőlerakódást nem palackozzák vele. P/L rendben van.

Ellenőrzött ellenőrzés

Super gut, alles wie beschrieben, bereits der zweite Kessel,gerne wieder.

Szuper jó, minden a leírtak szerint, már a második bojler, szívesen újra.

Ellenőrzött ellenőrzés

Funktioniert super. Gut verarbeitet. Wäre aber super wenn es den Kessel als 60 oder 90 Liter Version gäbe. Deshalb nur vier Sterne.

Tökéletesen működik. Jól elkészített. De jó lenne, ha a kazán 60 vagy 90 literes változatban is elérhető lenne. Ezért csak négy csillag.

Ellenőrzött ellenőrzés

Robust, sieht gut aus und es tut was er tun muss !

Erős, jól néz ki és azt csinálja, amit kell!

Ellenőrzött ellenőrzés

Bin damit äußerst zufrieden.

Rendkívül boldog vagyok vele.

Ellenőrzött ellenőrzés

Schnelle Lieferung! Gute Qualität. Habe es zum vergären des selbstgebauten YBieres gekauft, aber auch schon Cider damit gemacht. Schließt perfekt und lässt sich auch leicht und gut reinigen. Werde mir vielleicht ein zweites kaufen.

Gyors szállítás! Jó minőségű. A saját készítésű Y sör erjesztésére vettem, de készítettem már almabort is vele. Tökéletesen záródik és könnyen tisztítható. Lehet veszek egy másodikat.

Ellenőrzött ellenőrzés

Neben 2 Plastikgäreimern, einem Ss Brewtech Brew Bucket habe ich mir auch den Klarstein Fermentor gekauft für 65 €. Für den Preis war der Fermentor ein echtes Schnäppchen. Die Verarbeitung ist in Ordnung, die Schweißnähte sauber. Einzig das Totvolumen im unteren Bereich fällt ein wenig groß aus. Bei dem aktuell abgerufenen Preisen würde ich aber eher zu den hochwertigeren Fermentoren wie beispielsweise dem Brew Bucket tendieren.

2 műanyag fermentáló vödör, egy Ss Brewtech Brew Bucket mellett vettem a Klarstein fermentort is 65 euróért. Az árért a fermentor igazi lopás volt. A feldolgozás rendben van, a varratok tiszták. Csak az alsó rész holttérfogata kicsit nagy. A jelenleg nevezett árakon inkább a jobb minőségű fermentorok felé fordulnék, mint például a Brew Bucket.

Ellenőrzött ellenőrzés

Auf jeden Fall leichter zu reinigen, als ein Glasballon und vor allem leichter an Gewicht. Ich hatte allerdings aufgrund der irritierenden Beschreibungen auch eine Erhitzungsmöglichkeit erwartet. Diese gilt aber nur für größere Modelle. Dafür einen Stern Abzug, ansonsten Top und ich freue mich auf meinen fertigen Met, der zur Zeit darin herumschwimmt und freudig vor sich hin gärt.

Határozottan könnyebben tisztítható, mint egy carboy, és mindenekelőtt könnyebb. Az irritáló leírások miatt azonban fűtési lehetőségre is számítottam. Ez azonban csak a nagyobb modellekre vonatkozik. Egy csillag levonás ezért, egyébként remek és várom a kész mézsörömet, ami jelenleg úszkál benne és boldogan erjed.

Ellenőrzött ellenőrzés

Kann Ich nur empfehlen. Bin sehr zu frieden mit diesem Produkt. Hatten auch andere Sachen schon von diesem Hersteller gekauft.

Csak ajánlani tudom. Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Vásárolt már más terméket ettől a gyártótól.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése