[Újracsomagolt] Purista Americana páraelszívó

37 250 Ft 50 390 Ft ÁFA-val
Termékkód: 52035340
Purista Americana páraelszívó
37 250 Ft 50 390 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  35 180 Ft 50 390 Ft
 • Új termék vásárlása
  41 390 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

A termék állapota: újracsomagolt

Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.

Fö jellemzök

 • Tiszta levegő: kompakt páraelszívó, konyhaszekrény alá szerelhető

 • Baffle szűrő: konyhai párák rendkívül hatékony szűrése, magas hőállóság

 • Nagy légáramlás: akár 306 m³ egy óra alatt

Tulajdonságok

 • megfelelő csere szűrő a 10037867-es termékszám alatt kapható
 • Termékkód: 52035340

  Méretek és műszaki adatok

  • méretek: kb. 60 x 13 x 50,5 cm (SZ x M x H)
  • méretek: zsírszűrő: kb. 27,5 x 1 x 33,5 cm (SZ x M x H)
  • hálózati kábel hosza: kb. 155 cm
  • tömeg: kb. 7 kg

  Mi lett kiküldve?

  • 1 x páraelszívó
  • 2 x Baffle zsírszűrő
  • 1 x borító
  • 1 x visszacsapó szelep
  • 1 x szerelési készlet
  • használati útmutató több nyelven

  Szállítási feltételek

  Utolsó darabok a raktáron.

  Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

  Vásárlói értékelések
  18 értékelés

  Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

  Vásárlói vélemények más országokból
  Ellenőrzött ellenőrzés 08/04/2022

  Leider ist DHL mit der Expresslieferung nicht am nächsten Tag gekommen wofür ich extra Geld bezahlt habe, ansonsten bin ich von Amazon und der Ware sehr zufrieden, ein sehr gutes Produkt besser wie beschrieben und es macht sogar bei mir die Küche moderne mit den Produkt weil es sehr gut aussieht, Geräusche Pegel ist leiser wie mein altes Gerät, und man kann es wie ander eübliche geräte einfach im Schrank montieren ohne probleme, die abdeckungen sind aber Blaue Grau, wenn es aber eingebaut ist sieht man es nicht das der Rand blau ist.

  Sajnos a DHL másnap nem jött meg az expressz kiszállítással, amiért plusz pénzt fizettem, egyébként nagyon meg vagyok elégedve az Amazonnal és az áruval, nagyon jó termék a leírásnál jobb és még a konyhámat is modernné teszi a termékkel mert nagyon jól néz ki, zajszintje halkabb, mint a régi készülékem, és a többi szokásos készülékhez hasonlóan gond nélkül felszerelhető a szekrénybe, de a burkolatok kék szürkék, de felrakva nem látszik, hogy a széle kék.

  Ellenőrzött ellenőrzés 22/12/2021

  Wie auch schon in anderen Rezensionen bemerkt, entspricht mein geliefertes Modell nicht der Beschreibung. 1. Das Gehäuse ist aus Blech und nur grau lackiert und nicht wie die Artikelbezeichnung vermuten lässt aus Edelstahl, oder gar Aluminium, wie es als Material genannt wird. Aus Alu ist nur der Filter. 2. Auf der Klarstein HP und im Handbuch sieht man 2 Lüfter, was teils wohl auch mal so gefertigt wurde. Meine aktuelle hat nur einen seitlich versetzt angebrachten Lüfter, wodurch der die Absaugung etwas einseitig funktioniert. 3. Statt 2 Halos ist eine LED verbaut, was ich nicht weiter schlimm finde und man durchaus als Verbesserung sehen kann. Anmerkung Die Klappe zur hinteren Abdichtung, wenn man den Abzug nach oben wählt, sitzt sehr locker und ist mir schon bei der Montage 1-2x abgefallen. Habs dann zusätzlich mit Tesa gesichert. Was aus meiner Sicht vorbildlich ist, sind die mitgelieferten Schrauben, Dübel und Unterlegscheiben, welche sehr solide sind. Da die Haube funktioniert, ich keine Lust auf eine Rücksendung habe und nicht noch 2 Tage vorm Fest in die Baumärkte fahren möchte, werde ich sie dennoch behalten. Hätte ich mir aber eine baugleiche Noname für 20€ weniger holen können.

  Amint azt más vélemények is megjegyezték, a kapott modell nem felelt meg a leírásnak. 1. A ház fémlemezből készült és csak szürkére van festve, és nem, ahogy a cikk neve is sugallja, nem rozsdamentes acélból, vagy akár alumíniumból, ahogy az anyagot nevezik. Csak a szűrő alumíniumból készült. 2. A Klarstein HP-n és a kézikönyvben 2 ventilátor látható, amelyek egy része valószínűleg így készült. A jelenlegiben csak egy ventilátor van, ami oldalra van eltolva, ami azt jelenti, hogy a szívás az egyik oldalon működik valamennyire. 3. 2 halo helyett egy LED van beépítve, ami szerintem nem nagy baj és mindenképpen fejlesztésnek tekinthető. Megjegyzés A hátsó tömítés csappantyúja, ha a kioldót felfelé választja, nagyon lazán ül, és összeszerelés közben 1-2x leestem. Ezután ragasztószalaggal rögzítjük. Az én szemszögemből példaértékűek a mellékelt csavarok, tiplik és alátétek, amelyek nagyon masszívak. Mivel működik a motorháztető, nincs kedvem visszaküldeni és nincs kedvem a fesztivál előtt 2 nappal a vasboltba autózni, úgyis megtartom. De kaphattam volna egy azonos Noname-t 20 euróval kevesebbért.

  Ellenőrzött ellenőrzés 22/02/2021

  Für den Preis super

  Nagyszerű az árért

  Ellenőrzött ellenőrzés 01/05/2020

  Alles so wie in der Beschreibung angeführt. Montage einfach mussten nur 4 Löcher extra bohren. Farbe gefällt mir gut, ist nicht so empfindlich wie Edelstahl. Licht auch ausreichend. Sind bis jetzt sehr zufrieden.

  Minden a leírásban leírtak szerint. Az összeszerelés egyszerű, mindössze 4 extra lyukat kellett fúrni. Tetszik a színe, nem olyan érzékeny, mint a rozsdamentes acél. A fény is elegendő. Nagyon elégedettek eddig.

  Ellenőrzött ellenőrzés 19/01/2020

  Farbe nicht als erwartet.

  színe nem a vártnak megfelelő.

  Ellenőrzött ellenőrzés 11/11/2019

  Alles bestens für diejenigen, die keine 150-200 Euro investieren wollen. Lieferung, Verpackung top. Schnell montiert. Optisch gut. Weißes LED-Licht, nicht warm. Stufe 2 und 3 ziemlich laut, aber das wusste man vorher.

  Minden rendben van annak, aki nem akar 150-200 eurót befektetni. Szállítás, csomagolás kiváló. Gyorsan szerelhető. jól néz ki Fehér LED lámpa, nem meleg. A 2. és 3. szint elég hangos, de ezt előre tudtad.

  Ellenőrzött ellenőrzés 22/05/2019

  alles bestens

  minden jót

  Ellenőrzött ellenőrzés 31/03/2019

  Top Dunstabzugshaube. Wird gebraucht als Umlufthaube und daher sollte ein zweiter Verschlussdeckel im Lieferumfang dabei sein. Wir konnten uns aber mit dem Deckel der alten Haube und einer Blechschere behelfen. Gebläse sehr Leistungsfähig und die zwei Alu-Fetfangfilter wie aus einer Profiküche. Habe mif noch einen Aktivkohlefilter geleistet und bin jetzt 100 % ig zufriedener Hobbykoch. Danke an Klarstein und den kompetenten Mitarbeitern. Hans-Peter Stellberger

  Felső páraelszívó. Recirkulációs burkolatként használják, ezért egy második tömítőfedelet is tartalmaznia kell a szállítási terjedelemnek. De a régi motorháztető huzatával és bádogszeletekkel meg tudtuk boldogulni. Nagyon erős fúvó és a két alumínium zsírfogó szűrő, mint egy profi konyhából. Még aktívszén szűrőt is kaptam, és most hobbiszakácsként 100%-ig elégedett vagyok. Köszönet Klarsteinnek és a hozzáértő munkatársaknak. Hans Peter Stellberger

  Ellenőrzött ellenőrzés 09/03/2019

  You can install yourself easily. Sound while running is OK. LEDs light are sufficient to cover cocker area. I'm using it with internal circulation 50 cm above the cocker and removes fat and food smills acceptably. Also I have added coal filter the one looks like black cloth and works fine.

  Könnyen telepítheti magát. A hang futás közben rendben van. A LED-ek fénye elegendő a cocker terület lefedésére. Belső keringtetéssel használom a cocker felett 50 cm-rel, és elfogadhatóan eltávolítja a zsírt és az ételt. Szintén hozzáadtam szénszűrőt, amely úgy néz ki, mint a fekete ruha, és jól működik.

  Ellenőrzött ellenőrzés 04/10/2018

  Der Kauf liegt nun schon länger zurück,dehalb kann ich bestätigen,dass es eine gute Entscheidung für Klarsten Purista Dunstabzugshaube war.Sie sieht ansprechend aus,erfüllt voll ihren Zweck,dabei ist sie nicht zu laut. Falls erforderlich wird das nächste Gerät wieder von Klarstein gekauft.

  Hosszú idő telt el a vásárlás óta, így megerősíthetem, hogy jó döntés volt a Klarsten Purista páraelszívó, amely tetszetősnek tűnik, tökéletesen megfelel a célnak, és nem túl hangos. Ha szükséges, a következő készüléket ismét a Klarsteintől vásárolják meg.

  Ellenőrzött ellenőrzés 28/07/2018

  Installation problemlos, wenn man zu zweit ist. Licht hell, beleuchtet aber eher den hinteren Teil des Herds. Bei Stufe eins und zwei ist die Lautstärke des Gebläses noch angenehm, in Stufe drei erheblich lauter. Die Druckschalter für die Elektrik sind weit genug auseinander und sind leichtgängig. Die Oberfläche ist grau lackiertes Blech, silber schaut anders aus.

  Könnyen telepíthető, ha ketten vagytok. Világos, de hajlamos megvilágítani a tűzhely hátulját. Az első és a második szinten a ventilátor hangereje továbbra is kellemes, a harmadik szinten lényegesen hangosabb. Az elektromosság nyomógombos kapcsolói kellően távol vannak egymástól, és egyenletesen működnek. Felülete szürkére festett fémlemez, az ezüst másképp néz ki.

  Ellenőrzött ellenőrzés 01/02/2018

  Gute Verarbeitung, jedoch sehr laut. Die LED-Beleuchtung ist miserabel: Das Kochfeld wird nur im hinteren Bereich ordentlich ausgeleuchtet, das größte Minus ist aber die verfälschende Farbe. Die Lebensmittel weisen eine völlig unnatürliche Farbe auf. Vielleicht kann die LED's austauschen?

  Jó kidolgozás, de nagyon hangos. A LED-es világítás pocsék: a főzőlap csak hátul világít rendesen, de a legnagyobb mínusz a hamisító szín. Az étel teljesen természetellenes színű. Esetleg cserélje ki a LED-eket?

  Ellenőrzött ellenőrzés 13/01/2018

  Die Dunstabzugshaube kam pünktlich und sicher verpackt. Statt der angegebenen 2 Leuchten,hat sie nur eine kurze LED Leiste,die aber genug Licht abgibt. Das Austauschen wird später mal etwas schwierig,ist aber machbar...allerdings hätte ich es besser gefunden,wenn die Angaben in der Beschreibung stimmen würden. Die Lautstärke ist höher als erwartet,allerdings saugt die Dunstabzugshaube auch ordentlich ab,was man ja auch erwartet. Für diesen Preis kann man auch keine Wunder erwarten,da muss man mal die Kirche im Dorf lassen. Ich bin damit zufrieden

  A páraelszívó időben megérkezett és biztonságosan be volt csomagolva. A megadott 2 lámpa helyett csak egy rövid LED szalag van benne, ami elegendő fényt bocsát ki. A csere később kicsit nehézkes lesz, de kivitelezhető...viszont jobbnak láttam volna, ha a leírásban szereplő adatok helyesek. A hangerő nagyobb a vártnál, de a páraelszívó is rendesen szívja, ami szintén elvárható. Ennyiért nem lehet csodát várni, el kell hagyni a falu templomát. ennek örülök

  Ellenőrzött ellenőrzés 01/09/2017

  Alles bestens,bis auf die Lautstärke!Für mich auch auf der kleinsten Einstellung noch zulaut.Qualität in Ordnung.Ware schnell und unbeschätigt erhalten.Danke und Weiterso.

  Minden rendben van, kivéve a hangerőt!Nekem még a legalacsonyabb fokozaton is túl hangos.Minőség rendben.Gyorsan és sérülésmentesen megérkezett az áru.Köszönöm és csak így tovább.

  Ellenőrzött ellenőrzés 29/08/2017

  Also die Installation war sehr einfach und in der Anleitung sehr gut erklärt, so das ich keine männliche Hilfe benötigt habe. Die Haube ist wirklich sehr schön und stabil, wirkt und ist absolut nicht billig. Sie ist nicht zu laut und die Leistung ist super. Ehrlich gesagt bin ich für den Preis absolut positiv überrascht und habe mit einer so guten Qualität nicht gerechnet, deshalb freue ich mich ganz besonders.

  Tehát a telepítés nagyon egyszerű volt, és nagyon jól elmagyarázták az utasításokban, így nem volt szükségem férfi segítségre. A motorháztető valóban nagyon szép és stabil, működik és abszolút nem olcsó. Nem túl hangos, és a teljesítmény is nagyszerű. Őszintén szólva teljesen pozitívan meglepett az ár, és nem számítottam ilyen jó minőségre, ezért különösen boldog vagyok.

  Ellenőrzött ellenőrzés 09/06/2017

  Tolle Abzugshaube die meinen Erwartungen enrspricht. Wo ich aber improvisieren muß ist der 2. Luftausslass. In der Unterbaumontage ist nur eine Abdeckung vorhanden, so daß die abgeleitete Umluft direkt entweder mit der rückseitigen Mauer oder mit dem oberhalb montierten Wandschrank Kontakt hat. Hier wäre eine zweite mitgelieferte Abdeckung hilfreich. Ansonsten ist die Abzugshaube leistungsstark, gleichzeitig aber nicht zu laut.

  Remek kapucnis, ami megfelel az elvárásaimnak. De ahol rögtönöznem kell, az a 2. levegőkimenet. Az alépítmény beépítésében csak egy burkolat van, így az elvezetett keringetett levegő közvetlenül érintkezik vagy a hátsó fallal, vagy a fölé szerelt fali szekrényekkel. A mellékelt második burkolat hasznos lenne. Egyébként a páraelszívó erős, de ugyanakkor nem túl hangos.

  Ellenőrzött ellenőrzés 12/04/2017

  Habe die Haube vor kurzen erworben. Montage war problemlos. Ärgerlich ist nur das die vordere Klappe aus Glas zu schwer ist für die kleinen Halterungen. Nach 3 Monaten ist die Klappe abgefallen.Die Geräuschentwicklung ist doch sehr hoch. Beleuchtung ist auch ok,allerdings stimmt die Beschreibung nicht. Es wurde LED geliefert und nicht 2 x 28 Watt E14. Aber für den Preis eigentlich ganz in Ordnung.

  Nemrég vettem a motorháztetőt. Az összeszerelés könnyű volt. Az egyetlen bosszantó dolog, hogy az első üveglap túl nehéz a kis tartóknak. 3 hónap után leesett a csappantyú, nagyon magas a zajszint. A világítás is rendben van, de a leírás nem megfelelő. LED-et szállítottak és nem 2 x 28 Wattos E14-et. De az árához képest tényleg rendben van.

  Ellenőrzött ellenőrzés 17/12/2016

  Da sich vorher überhaupt keine Haube über meinen Herdplatten befand, habe ich mir diese zugelegt. Grund waren Optik und Licht. Die Glühlampen sollte man durch LEDs ersetzen Die Haube ist nicht gerade leise. Aber das ist mir egal. Beim Kochen öffne ich zusätzlich noch das Fenster. Wenn man, wie ich keine hohen Erwarteungen hat, ist man mit dieser Haube sehr gut beraten.

  Mivel korábban nem volt páraelszívó a tűzhelyemen, ezt vettem. Az ok az optika és a fény volt. Az izzólámpákat érdemes LED-ekre cserélni.A páraelszívó nem éppen halk. De nem érdekel. Főzés közben is kinyitom az ablakot. Ha hozzám hasonlóan nincsenek nagy elvárásaid, ez a motorháztető a megfelelő választás az Ön számára.