FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna Fekete / Fehér
FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna Fekete / Fehér
FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna Fekete / Fehér
FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna Fekete / Fehér
FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna Fekete / Fehér
FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna Fekete / Fehér
FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna Fekete / Fehér
FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna Fekete / Fehér

FutureChef dupla indukciós főzőlap

2 0 55,5 cm
100 790 Ft ÁFA-val
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Egyidejű főzés: indukciós főzőlap 2 serpenyőre, összteljesítményük 3000 W

Világító forgatás: világító gomb és forgatható vezérlés egyben

Gyors felmelegítés: boost funkció 5 perc extra hőhatásra

Termék leírása

A kompakt Klarstein FutureChef dupla indukciós főzőlappal a főzés kétszer olyan szórakoztató. A nagyon egyszerű műveletnek köszönhetően csak az ízletes ételek elkészítésére koncentrálhat.

A Klarstein FutureChef dupla indukciós főzőlap két indukciós főzőzónával rendelkezik, serpenyő-felismerő funkcióval. Ez a két főzőlemez összesen 3000 W teljesítményt oszt meg 10 szinten. A boost funkció elérhető a rendkívül gyors felmelegítéshez.

A kettős indukciós főzőlap nagyon jól működik: egy forgatógombbal és két nyomógombbal a boost és az időzítő funkcióhoz.

A Klarstein FutureChef kettős indukciós főzőlap nemcsak gyors, de biztonságos főzést is lehetővé tesz: túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, észleli a nem megfelelő konyhai eszközöket, majd kikapcsolja magát. Az üvegkerámia felület nagyon könnyen tisztítható.

Diákkotthonokban, mobilházban vagy kerti házban: a Klarstein FutureChef kettős indukciós főzőlappal helytakarékosan és rendkívül rugalmasan főzhet. Modern és fényűző kialakításával a figyelmet is felkelti és szépíti a konyháját.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • összteljesítmény: 3000 W
 • 10 teljesítményszint 1000 és 2000 W között
 • gombnyomásos és forgatási funkció
 • LED kijelző a forgó vezérlőn
 • túlmelegedés elleni védelem
 • automatikus serepnyő felismerés
 • időzítő funkció akár 99 percig.
 • hőmegtartó funkció alacsony szintű melegítés esetén
 • tápegység: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
FutureChef, indukciós főzőlap, 3000 W, 2 zóna

Méretek és műszaki adatok

 • méretek: kb. 55,5 × 6,3 × 32 cm (Sz x M x M)
 • méretek szabályozóval: kb. 55,5 × 6,3 × 33,5 cm (Sz x M x M)
 • kábelhossz: kb. 140 cm
 • súly: kb. 5 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 × indukciós főzőlap
 • 1 × hálózati csatlakozó
 • többnyelvű használati útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(11 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe die Platte auf mein altes Ceranfeld gestellt, dass nicht mehr so schön aussieht und habe damit Herd und Küche aufgehübscht, ohne mir einen neuen Herd kaufen zu müssen. Die beiden Platten reichen vollkommen aus. Alles geht superschnell und mit dem Timer schalten sich die Platten ganz einfach selber nach der gewünschten Zeit aus. Einfacher und schneller geht nicht. Tolles Teil!

A régi kerámia főzőlapomra tettem a tányért, ami már nem is néz ki olyan jól, és ezzel csinosítottam fel a tűzhelyet és a konyhát anélkül, hogy új tűzhelyet kellett volna venni. A két tányér teljesen elegendő. Minden szupergyors és az időzítővel a tányérok könnyen kikapcsolnak a kívánt idő után. Nem is lehetne könnyebb vagy gyorsabb. Remek rész!

Ellenőrzött ellenőrzés

Wie erhofft, top gerät … guter Preis!

Ahogy reméltük, csúcskészülék... jó áron!

Ellenőrzött ellenőrzés

Leicht zu bedienen, schneller gereinigt als schwarze Geräte, ich hätte gern außer der Zeiteinsteelung auch eine Temperatureinstellung, kann ihr Fehlen aber wegen der sonstogen Vorzüger des Geräts gut verschmerzen.

Könnyen kezelhető, gyorsabban tisztítható, mint a fekete készülékeknél, az időbeállítás mellé hőfok beállítást szeretnék, de ennek hiányát a készülék egyéb előnyei miatt könnyen túlteszem.

Ellenőrzött ellenőrzés

Alles Ok

Minden rendben

Ellenőrzött ellenőrzés

viel billiges Plastik am Gehäuse, da gibt es auch bei Plastik wertigere Lösungen bei näherem hinsehen, wirkt das Teil daher billig auch wenn es keine Temperatureinstellung gibt, erwarte ich eine Angabe in der Anleitung, welche Stufe, welcher Temperatur entspricht

sok olcsó műanyag a házon, a műanyagra is vannak jobb megoldások, ha jobban megnézed, így olcsónak tűnik az alkatrész akkor is, ha nincs hőmérséklet beállítás

Ellenőrzött ellenőrzés

I bought the induction hob about 4 weeks ago and are using it 3 to 5 times a week. I love the design! So its a pleasure for me every time I start cooking in front of it :) I'm no chef - so the regulation of heat is a little bit challenging for me, because the temperatur goes very hot very quickly. (mostly quicker than I am^^) But I think the more practicing time I'll spend the more I will get used to it... First thing I really don't like is the ratteling noise while heat is turning on. It's not too loud but disturbing and a little bit annoying. And the second thing I don't like is the constantly blinking of lights even though the hotplates are switched off. You always have to unplug the device to turn off the lights...

Körülbelül 4 hete vásároltam az indukciós főzőlapot, és hetente 3-5 alkalommal használom. Imádom a dizájnt! Szóval minden alkalommal öröm számomra, amikor elkezdek előtte főzni :) Nem vagyok szakács - így a hőszabályozás kicsit kihívást jelent számomra, mert nagyon gyorsan felmelegszik a hőmérséklet. (többnyire gyorsabban, mint én^^) De azt hiszem, minél több időt töltök a gyakorlással, annál többet fogok megszokni... Az első dolog, amit nagyon nem szeretek, az a csörgő zaj, miközben bekapcsol a hő. Nem túl hangos, de zavaró és egy kicsit idegesítő. A második, amit nem szeretek, az állandóan villogó lámpák, pedig a főzőlapok ki vannak kapcsolva. Mindig ki kell húzni a készüléket a lámpák kikapcsolásához...

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Gerät wirkt (in weiß) #qualitativ sehr hochwertig. Das #Format ist von seinen Proprtionen her sehr harmonisch - eben nicht zu hoch und weder zu riesig noch zu winzig. #Technologisch erfüllt es nach mehreren Wochen Gebrauch auch alle Alltagsanforderungen. Alle normalen #Alltagstöpfe und Pfannen passen prima drauf. Der Herd ist insgesamt leise, gibt aber manchmal ungewohnte merkwürdige #Geräusche von sich, vor allem wenn man einen Topf auch nur ganz kurz von der Platte abhebt und wieder draufsetzt. Ein riesiger Vorteil - vor allem wenn #Kinder im Haushalt leben - ist auch, dass die Herdplatten sehr rasch abkühlen, so dass die Gefahr sich an einer kürzlich verlassenen Herdplatte zu #verbrennen, ein Problem von Gestern ist. DAS #BESTE: Die Induktionstechnik spart #Zeit; man muss bei kochen neu kalkulieren, weil die vom E-Herd gewohnten Zeiten alle z.T. mehr als halbiert werden. Und der Herd hat eine enorme #Power: Einen Spaghettitopf mit über 2 L Wasser kann man nach dem das Wasser kocht getrost auf der kleinsten Stufe (1 Punkt) zu Ende kochen - und muss dabei sogar aufpassen, dass das Wasser nicht überkocht, falls der Topfdeckel zu gut schliesst. Einziger unergründlicher (verschmerzbarer) Minuspunkt: Der Herd hat KEINEN #Ausschaltknopf, d.h. es lässt sich nur komplett ausschalten, wenn der Stecker gezogen wird; tut man dies nicht, blinken die beiden Drehregler unaufhörlich. Dieses #Manko lässt sich jedoch leicht durch einen extra zwischengeschalteten Ein-Steckdosenadapter MIT #SCHALTER beheben...

A készülék (fehérben) nagyon jó minőségűnek tűnik. A #formátum az arányait tekintve nagyon harmonikus - nem túl magas és nem túl hatalmas és nem is túl kicsi. #Technológiailag több hetes használat után is minden hétköznapi igényt kielégít. Minden normál #hétköznapi edény tökéletesen elfér rajta. A tűzhely összességében csendes, de néha szokatlan, furcsa hangokat ad ki, különösen, ha egy edényt leemel a tányérról és visszateszi, akár nagyon rövid időre is. Hatalmas előny - főleg ha #gyerekek élnek a háztartásban - az is, hogy a főzőlapok nagyon gyorsan lehűlnek, így a tegnapi nap problémája, hogy #megégeted magad egy nemrég elhagyott tűzhelyen. A #LEGJOBB: Az indukciós technológia #időt takarít meg; főzéskor újra kell számolni, mert a villanytűzhelytől megszokott idők néha több mint a felére csökkennek. A tűzhelynek pedig óriási #ereje van: A víz felforrása után nyugodtan befejezheti a spagettis edény főzését több mint 2 liter vízzel a legalacsonyabb fokozaton (1 pont) - és még arra is figyelni kell, hogy a víz ne forraljuk fel, ha nem, az edény fedele túl jól záródik. Az egyetlen kifürkészhetetlen (fájdalmas) mínusz: a tűzhelyen NINCS #kikapcsoló gomb, azaz csak a csatlakozódugó kihúzásával kapcsolható ki teljesen; ha ezt nem teszi meg, a két gomb folyamatosan villog. Ez a hiányosság azonban könnyen orvosolható egy extra dugaszolható aljzatadapterrel #KAPCSOLÓVAL...

Ellenőrzött ellenőrzés

Ein tolles Produkt.Preis-Leistung sind okay.

Kiváló termék, ár-érték arány rendben.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Herd gefehlt uns. Sieht toll aus. Hat gute Leistung und einfache Bedienung.Nur immer blinkende Diode gefallen uns nicht. Geschmack Sache. Kann nur empfehlen.

Hiányoltuk a tűzhelyet. Jól néz ki. Jól teljesít és könnyen használható.Nem szeretjük a folyamatosan villogó diódát. ízlés dolog. Csak ajánlani tudom.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich bin mit dieser Doppel Induktionskochplatte sehr zufrieden. Das einzige was mich etwas stört ist, das sich das Gerät nicht ganz abschalten lässt, es muss immer der Stecker gezogen werden. Daher einen Stern abzug.

Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a dupla indukciós főzőlappal. Csak az zavar egy kicsit, hogy nem lehet teljesen kikapcsolni a készüléket, mindig ki kell húzni a csatlakozót. Ezért csillaglevonás.

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr ansprechendes Design. Boost Funktion für schnelles Wasser aufkochen funktioniert einwandfrei. Der Timer fürs kochen ist mega gut. Kinderleichte Bedienung.

Nagyon vonzó design. A víz gyors felforralásához szükséges Boost funkció tökéletesen működik. A főzés időzítője nagyon jó. Könnyű kezelhetőség.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése