Boston tűzrakóhely

38 690 Ft 47 990 Ft ÁFA-val
 • 70 cm
 • Felületkezelés
 • kemence
Termékkód: 10030245
Boston tűzrakóhely
38 690 Ft 47 990 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  32 880 Ft 47 990 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fő jellemzők

 • Biztonságos tűzhely és praktikus hőforrás 60 cm-es átmérővel, kerti bulikhoz

 • Elegáns kerti dekoráció kockás mintával, amelyet átvilágít a tűz

 • Minőségi, strapabíró fémből

Termék leírása

A hideg nyári éjszakákon vagy az ősz elején mostantól nem fogja semmi eltántorítani attól, hogy kint töltse a késő esti órákat. Néhány lángoló farönk a Blumfeldt Boston tűzhelyben a teraszt egy közkedvelt, kellemesen meleg helyiséggé alakítja, ahol családjával és barátaival töltheti szabadidőjét, a tűz köré gyűlve. A kettesben töltött vacsorához a tűz extra adag romantikát ad.

Amikor leesik a hőmérő higanyszála és könnyed, hideg szellő fúj, izzítsa fel az impozáns tüzet a 60 cm-es átmérőjű Blumfeldt Boston tűzhelyben a piszkafa és a farönkök segítségével. Az Önhöz közel állók szívesen töltik idejüket a tűz mellett. Élvezze a lángok természetesen lenyűgöző látványát, amelyeket az edény falán található kocka mintának köszönhetően láthatunk is. Melegedjen fel a tűz mellett egész késő éjszaka is. Az igazi tábortüzes hangulathoz a tűzhely használható pálcára szúrt kenyér vagy pillecukor sütögetésére. Miután elégett a tűz, ízletes, alufóliában sült krumplit is készíthetünk. A piszkafa segít a tűzrakásban, míg a finoman kidolgozott védelem a szikrák ellen megakadályozza a szikrák ellenőrizetlen repkedését, tehát megfelelő biztonságot nyújt.

Élje át az estéket kényelmesen és stílusosan a Blumfeldt Boston tűzhely mellett.

Tulajdonságok

 • Dekoratív kerek tűzhely a kertbe
 • Hőforrás a hidegebb estéken
 • Romantikus dizájn kockás mintával, védőráccsal a szikrán ellen
 • Fém megfeketedett vintage küllemmel
 • Robusztus fémedény, piszkafa mellékelve
 • Védelem a szikrákkal szemben, gondtalan üldögélés a tűz mellett
 • Szép, elegáns fogantyúk, egyszerű szállítás
 • Négy robusztus láb
 • Szép kerti dekoráció a meleg napokon is
Termékkód: 10030245

Méretek és műszaki adatok

 • Magasság: kb. 40 cm
 • Belső átmérő: 60 cm
 • Külső átmérő: 64 cm
 • Tömeg: kb. 7 kg

Mi lesz kiszállítva?

 • 1 x tűztartó edény
 • 1 x védőrács a szikrákkal szemben
 • 1 x piszkafa
 • Használati útmutató
 • Használati útmutató

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
17 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
11/06/2024

He pedido este producto hace cuatro días y todavía no se cuando va a llegar, lo cual me indica que no cumpliran lo que ofertan, entrega en 3 o 5 días.

Négy napja rendeltem meg ezt a terméket és még mindig nem tudom mikor érkezik meg, ami azt jelzi, hogy nem teljesítik amit kínálnak, 3 vagy 5 napon belül kiszállítják.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/07/2022

Feuerschale ist echt oft in Betrieb-und,sogar funkschutzgitter ist immer noch top(hätte ich mir nicht gedacht) Finde die Optik echt schön-endlich eine Feuerschale die nicht rund ist…… Ich kann es nur weiter empfehlen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

A tűztálat nagyon gyakran használják - és még a rádióvédő rács is remek (nem gondoltam volna) szerintem nagyon szép a kinézete - végre egy tűztál, ami nem kerek... Csak ajánlom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ellenőrzött ellenőrzés 05/05/2022

Eine sehr schöne, optisch ansprechende Feuerschale. Sie wurde sehr gut verpackt angeliefert, so dass die Mosaikumrandung unbeschädigt ankam (war bei unserer vorherigen und zuletzt neu bestellten Feuerschale über einen anderen Anbieter nicht so). Das Gestell könnte etwas stabiler sein, beim Verschieben wackelt die Schale ein wenig (da die Schale nicht so schwer ist, kann diese aber auch bequem angehoben und versetzt werden). Einziges Manko (falls man es so nennen möchte): es fehlte eine Befestigungsschraube und die Beschreibung war beim ersten Aufbauschritt etwas verwirrend (das Gestell sollte mit Muttern befestigt werden, es waren aber keine entsprechenden Schrauben angebracht). Die mitgelieferten Einzelteile entsprachen nicht der Einzelteilbeschreibung (laut Beschreibung 3 Schrauben, es waren aber mehr; diese wurden aber auch benötigt, um das Gestell zu befestigen/zusammen zu schrauben; am Ende fehlte eine Schrauben, um ein Teil uner der Schale anzubringen). Alles in allem aber eine tolle Feuerschale.

Nagyon szép, tetszetős tűztál. Nagyon jól becsomagolva szállították, így a mozaikszegély sértetlenül megérkezett (korábbi és legutóbb más szállítótól újonnan rendelt tűztálunknál nem volt ilyen). A váz lehetne kicsit stabilabb, mozgatva kicsit lötyög a kagyló (mivel nem olyan nehéz a héj, könnyen felemelhető, mozgatható). Egyetlen hátránya (ha így akarod nevezni): hiányzott egy rögzítőcsavar, és az összeszerelés első lépésénél kissé zavaró volt a leírás (a keretet anyákkal kellett volna rögzíteni, de nem csatolták hozzá megfelelő csavarokat) . A mellékelt egyes alkatrészek nem feleltek meg az egyes alkatrészek leírásának (leírás szerint 3 csavar, de több is volt; ezek is kellettek a keret rögzítéséhez/csavarozásához; a végén egy csavar hiányzott egy alkatrész rögzítéséhez a héj alatt). Összességében egy nagyszerű tűztálca.

Ellenőrzött ellenőrzés 25/04/2022

einfach sehr schön, preiswert.

egyszerűen nagyon szép, olcsó.

Ellenőrzött ellenőrzés 24/04/2022

Es war etwas komisch als das Packet kam und so leicht war, aber zusammen gebaut macht er einen robusten Eindruck, er sieht auch sehr schick aus ;)

Kicsit furcsa volt, amikor megérkezett a csomag, és olyan könnyű volt, de összerakva robusztus benyomást kelt, ráadásul nagyon elegánsan is néz ki ;)

Ellenőrzött ellenőrzés 07/04/2022

Feuerschale ist soweit ok Material sehr dünn stellenweise nicht gut verschweißt aber klar für diesen Preis und um hin und wieder ein Feuerschen zu machen ok ist halt dünnes Metal kein VA Blech .

A tűztálca eddig rendben van, nagyon vékony az anyaga, helyenként nem jól hegesztett, de egyértelműen ennyiért, és hébe-hóba egy kis tüzet rakni, ok, a vékony fém csak nem VA lemez.

Ellenőrzött ellenőrzés 14/08/2021

Sieht auf den Bildern und fertig aufgebaut auf den ersten Blick sehr massiv und wertig aus. Insgesamt aber alles nur dünnes blech. Mehr Schein als sein. Steht jetzt seit 8 Wochen auf der Freiterrasse unten im Garten. Bis jetzt unbenutzt. Liegt zum einen am schlechten Wetter und zim anderen daran, daß es eigentlich irgendwie unnötig ist. Von der Qualität bin ich nicht enttäuscht, aber nur weil mir klar war, dass da gar nichts anderes geliefert werden kann. Beginnt bereits nach dem ersten Regen zu rosten. Wird demnächst auf jeden Fall, in einen nicht gepflasterten Bereich gestellt, da es Rostflecken auf dem Boden gibt. Das ist zwar normal, muss aber nicht sein.

A képeken látható és teljesen összeszerelt első ránézésre nagyon masszív és értékes. Összességében minden csak vékony fémlemez. Több a látszat, mint a valóság. Már 8 hete áll a lenti kert nyitott teraszán. Eddig nem használt. Egyrészt a rossz idő miatt, másrészt valahogy felesleges. Nem vagyok csalódott a minőségben, de csak azért, mert tudtam, hogy mást nem lehet szállítani. Az első eső után rozsdásodni kezd. Határozottan burkolatlan területre helyezzük, ha rozsdafoltok vannak a padlón. Ez normális, de nem kell, hogy így legyen.

Ellenőrzött ellenőrzés 09/07/2021

Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Sicher gibt es hochwertigere. Es bleibt abzuwarten, wie witterungsbeständig das Material ist. Sehr nützlich ist auf jeden Fall der Funkenflugschutz. Außerdem ein schönes Dekoelement im Garten.

Megéri az árát. Biztosan vannak jobbak is. Azt még látni kell, hogy az anyag mennyire ellenáll az időjárásnak. A szikravédelem mindenképpen nagyon hasznos. Szintén szép dekorációs elem a kertben.

Ellenőrzött ellenőrzés 16/06/2021

Vielen Dank für die schnelle Lieferung. Die Feuerschale musste zwar zusammengebaut werden, das war aber schnell erledigt. Optisch schon Mal Top. Wirkt robust, kann ich aber, wie die Qualität erst nach der Nutzung richtig bewerten Die Schale hat für uns eine ausreichende Größe. Soweit erstmal sehr zufrieden.

Köszönöm a gyors szállítást. A tűztálat össze kellett szerelni, de ez gyorsan megtörtént. Optikailag felső. Robusztusnak tűnik, de a minőséget csak használat után tudom megfelelően értékelni.A tál mérete nekünk megfelelő. Eddig nagyon elégedett.

Ellenőrzött ellenőrzés 16/04/2021

Die Feuerschale ist sehr formschön. Die Montage der Standfüße ist, dank des beiliegenden Zubehör`s einfach und schnell erledigt.

A tűztál nagyon formás. A lábak összeszerelése gyorsan és egyszerűen történik a mellékelt tartozékoknak köszönhetően.

Ellenőrzött ellenőrzés 27/01/2021

Optisch ein Highlight und von der Qualität auch super. Bin sehr zufrieden.

Vizuálisan kiemelés és a minőség is kiváló. Nagyon örülök.

Ellenőrzött ellenőrzés 30/12/2020

Grundsätzlich gut! Füße allerdings sehr wackelig!

Alapvetően jó! A lábak viszont nagyon remegtek!

Ellenőrzött ellenőrzés 18/02/2020

Die Feuerschale ist sehr stabil, das Paket wog 20kg. Der Aufbau war schnell erledigt und das Feuer zu genießen gefällt unserer ganzen Familie. Die Optik ist etwas vintagelike, passt zu verschiedensten Stillen. Daumen hoch.

A tűztál nagyon stabil, a csomag súlya 20 kg. Könnyű volt felállítani, és az egész családunk szereti a tüzet élvezni. Kicsit vintage-szerű megjelenés, sokféle szoptatási stílushoz jól passzol. Remek.

Ellenőrzött ellenőrzés 20/12/2019

Super Feuerschale. Schnelle Lieferung. Bin absolut zufrieden damit!

Szuper tűztál. Gyors szállítás. Teljesen elégedett vagyok vele!

Ellenőrzött ellenőrzés 27/06/2019

Sieht schön aus und sitzen regelmäßig am Feuer zum genießen.

Jól néz ki, és rendszeresen ül a tűz mellett, hogy élvezze.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/03/2019

Die Feuerschale wurde zeitgerecht geliefert, sieht sehr hübsch aus und ließ sich problemlos zusammenbauen. Der Funkenschutz ist sehr nützlich - meine Feuerschale steht auf einer Holzterrasse, daher ist der Funkenschutz für mich ganz wichtig. Angestautes Regenwasser rinnt gut ab - die Schale kann also auch nach Regen problemlos angeheizt werden. Ich kann diese Feuerschale wärmstens empfehlen.

A tűztálat időben kézbesítették, nagyon szépnek tűnik és könnyen összeszerelhető. A szikrafogó nagyon hasznos - a tűztálam egy fából készült fedélzeten van, így a szikrafogó nagyon fontos számomra. A felgyülemlett esővíz jól elfolyik – így a tálat eső után is könnyen fel lehet melegíteni. Nagyon ajánlom ezt a tűzoltó edényt.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/01/2017

Diese Feuerschale wurde von mir zu Weihnachten verschenkt und kam überpünktlich an. Hier schonmal einen großen Pluspunkt, trotz sperriger Größe. Zur Verpackung selbst war alles sehr gut und transportsicher verpackt. Es war kein unangenehmer Geruch oder eine Beschädigung festgestellt worden. Die Feuerschale kam so gut als Geschenk an, dass diese sogar später (nach der Bescherung) noch aufgebaut wurde. Der Aufbau war kinderleicht dank der beiliegenden Anleitung und war innerhalb weniger Minuten aufgebaut. Das einzige, was aufgefallen ist, dass das Gitter (der Funkenschutz) minimal verformt war, was der Funktion oder dem Aussehen nicht geschadet hat. Daher fließt dies auch nicht negativ in meine Bewertung ein. Der einzige negative Aspekt (und auch der Grund für die 4/5 Sternen) ist, dass an der Außenseite größere Aufkleber waren(unter anderem ein QR-Code), die nicht so einfach abgingen. An der Stelle vllt ein Verbesserungsvorschlag, diese auf der Anleitung zu vermerken. Wäre letzter genannter Aspekt nicht würde ich auch 5 von 5 Sternen vergeben, aber auch so eine klare Kaufempfehlung. Hinzuzufügen ist zudem, das kein Grillrost der Feuerschale beilag.

Ezt a tűztálat én ajándékoztam karácsonyra és időben megérkezett. Ez egy nagy plusz pont a terjedelmes méret ellenére. Ami magát a csomagolást illeti, mindent nagyon jól és biztonságosan becsomagoltak a szállításhoz. Nem észleltek kellemetlen szagot vagy sérülést. A tűztálat olyan jól fogadták ajándékba, hogy később (az ajándékok átadása után) fel is állították. Az összeszerelés nagyon egyszerű volt a mellékelt utasításoknak köszönhetően, és néhány perc alatt összeszerelték. Egyedül az tűnt fel, hogy a hűtőrács (a szikrafogó) enyhén deformálódott, ami nem rontott sem a funkción, sem a megjelenésen. Ezért ennek nincs negatív hatása az értékelésemre. Az egyetlen negatívum (és egyben a 4/5 csillag oka is), hogy kívül nagyobb matricák (QR kóddal is) voltak, amik nem jöttek le könnyen. Ezen a ponton talán egy javaslat a javításra, hogy ezt jegyezze fel az utasításokban. Ha nem az utoljára említett szempont lenne, én is 5 csillagból 5-öt adnék rá, de egyben egyértelmű vásárlási ajánlást is. Azt is hozzá kell tenni, hogy a tűztálhoz nem tartozott grillrács.