3 év jótállás 14 napos elállási jog

Infravörös fűtés - festmény és fűtés egyszerre

Infravörös fűtés egy festményben? Meg lehet csinálni! A Klarsteinnél az infravörös fali fűtőtestek széles választékát kínáljuk, sokféle kivitelben és formátumban. Így nem csak minden létesítménybe, hanem szinte minden helyiségbe is találunk valami megfelelőt. Az alábbiakban elmagyarázzuk az infravörös képfűtés egyértelmű előnyeit, mellyel szó szerint nem csak meleg gondolatokat, hanem vonzó négy falat is varázsolhat.

Röviden: az infravörös falfűtés előnyei festménnyel és termosztáttal

  • Könnyű telepítés
  • Rugalmas elhelyezési lehetőség
  • Fűtés egy gombnyomásra
  • Okos és egyszerű kezelhetőség
  • Hatékony fűtés hőveszteség nélkül
  • Alacsony helyigény
  • Sokoldalú kialakítások és kombinációs lehetőségek
  • Pormentes és allergiabarát hőátadás
  • Alacsony vételár
  • Falszárítás és penészmentesség

Képfűtés tájfotókkal

Az étkező fala még kínál egy kis helyet? A Klarstein infravörös képmelegítővel most funkcionális dizájn fénypontjává varázsolhatja. A fűtő festményeink rendkívül praktikusnak bizonyulnak, különösen olyan helyiségekben, ahol ritkán tartózkodik: kizárólag a festmény közelében tartózkodó embereket melegítik – de magát a szoba levegőjét nem. Az energiatakarékos fűtés egyetlen gombnyomással még soha nem volt ilyen egyszerű és dekoratív egyben. Mit szólna egy impozáns tájhoz az étkező asztalnál?

Infravörös képfűtés állat motívumokkal

Főleg a gyerekszobákban legyen kellemesen meleg a levegő, hogy a gyerekek fázás nélkül tudjanak játszani, és vidáman szórakozni. A Klarstein képmelegítőivel felmelegített levegőtől a gyermekek kiszáradt orra a múlté. Ehelyett immár kedvenc állataik gondoskodnak vágyaik teljesítéséről, és a kellemes hangulatú játékdélutánokról – mégpedig nagyon okosan: a Klarstein alkalmazáson keresztül okos telefonunkkal egy vagy akár több infravörös fűtési kép is vezérelhető, és a hőmérsékletet pedig a gyerekszobához egyénileg igazíthatjuk.

Infravörös fűtés egy absztrakt művészi képben

Mindannyian ismerjük ezt az érzést: azt a hűvös pillanatot, amikor egy éjszaka után nyitott ablak mellett kelünk fel. A hagyományos radiátor feltekerése általában nem kifizetődő. Itt jönnek a képbe a Klarstein fali melegítők: helytakarékos és dekoratív módon az ágy fölé vagy az éjjeliszekrény fölé akasztva. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja komforthőmérsékletét, miközben az ágyban elfogyasztja a forró reggeli kávét, és élvezi a közvetlen infravörös hőt. És amikor nyáron már nincs rá szüksége, a többfunkciós Klarstein festménye igazi szemet kecsegtető látványt nyújt. Hát nem szívet melengető érzés?

Infravörös képfűtés egy képbe foglalva térképekkel és városokkal

Az iroda szerelmeseinek, városi gyerekeknek és az utazások szerelmeseinek, akik imádják és rajonganak a kellemes melegségért: Klarstein fali melegítőink térkép- és panorámakialakítások széles választékában. Jobban kedveli a várostérképek fekete-fehér vázlatait vagy inkább a nagyvárosok lenyűgöző fotóit? Vagy talán jobban szeretne egy színes atlaszt játékos megjelenéssel? Minden modellnek van közös vonása: a hagyományos és poros radiátort helyettesítik, és lehetővé teszik a fűtőtest helytakarékos és rugalmas elhelyezését – tökéletes még a kis és kanyargós otthoni irodákban is.

Infravörös fali fűtés - a modern művészet festészete

Szeretne egy forró habfürdőt venni gumikacsával és egy pohár borral? Mindeközben a hab a tortán: egy átgondolt pillantás egyik fantáziadús falfestményünkre, amely 37 °C-ig melegítő funkciót is tartalmaz. Így extra hosszú ideig élvezheti a pihenést anélkül, hogy fázni kezdene. Továbbra is szeretné, hogy egy kis nedvesség távozzon a helyiségből anélkül, hogy a fűtési költségeit növelné? Ez sem probléma: az infravörös technológiának köszönhetően csak Ön melegszik fel rezonáns testként - a levegő nem melegszik fel. Egy másik pozitív mellékhatás: száraz falak és ezért penészmentes. Így a pancsolás még szórakoztatóbb!

Növényi motívumok, mint infravörös fűtés: Képek téglalap és négyzet formátumban

Ami a növényképek elhelyezését és kombinációját illeti, itt is teljesen rugalmasak vagyunk - például az Ön nappalijában. Megint megváltoztatta a dekorációt és áthelyezte a bútorokat? Könnyen talál új helyet innovatív infravörös fali radiátorának – különösen, hogy a központosítási helyek elérhető távolságban maradjanak. Ha pedig este fáradtan fekszik a kanapén, az alkalmazáson keresztül könnyedén, kényelmesen beállíthatja kedvenc hőmérsékletét.

Fedezze fel a Klarstein infravörös képfűtésünk még több változatát

Infravörös kép panelek
fel