Kindlewood L Black fa állvány

88 690 Ft ÁFA-val
 • Acél
 • 1,2 mm
 • 104 cm
Termékkód: 10035762
Kindlewood L Black fa állvány
88 690 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Újracsomagolt termék vásárlása
  Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  79 820 Ft 90 890 Ft
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  75 380 Ft 90 890 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Kettős elegancia: lenyűgöző, modern fa állvány pad funkcióval

 • Belül és kívül: a kertbe, a teraszra vagy a nappaliba

 • Minőségi bambusz: 2 cm vastag ülősarok

Termék leírása

Ki ne szeretne egy forró recsegő tűz mellett ülni? A blumfeldt Kindlewood L Black segítségével kényelmesen pihenhet: a rönkök kéznél vannak. Mert szó szerint rajtuk ül. A fa állvány nemcsak helytakarékos és modern lehetőséget kínál a fa tárolására, hanem kényelmes padként is szolgál az ülésre. Ezenkívül lenyűgözi gyönyörű, kiváló minőségű acélból és bambuszból készült purista kialakításával. Fényűző megjelenése csak azután válik teljessé, hogy a tönköket az ülőpadba helyezik el, mert a fa tökéletesen megfelel az anyagoknak. Az átlós partíció teszi teljessé az exkluzív megjelenést és segít a tűzifa halmozásában. Arról is gondoskodik, hogy a fahalmaz ne essen le, amikor kihúz egy rönköt.

A Kindlewood L Black fa állvány tökéletes nappali helyiségekhez, de a fa szabadban történő tárolásához is. Hagyja, hogy elvarázsolja egy minőségi fa állvány kinézetével, és élvezze a tűz mellett a tökéletes kényelmet!

Tulajdonságok

 • praktikus állvány fa számára
 • tönkök tárolására
 • ülőpadként is használható
 • a bambusz és az acél modern kombinációja
 • purisztikusan elegáns kialakítás
 • átlós válaszfalak
 • időjárásálló
 • váz anyaga: 1,2 mm acél
 • ülőfelület anyaga: bambusz
 • beltérbe és kültérbe
 • 2 méretben és színben kapható
 • biztonságos elhelyezkedés
Termékkód: 10035762

Méretek és műszaki adatok

 • méretek (összesen): kb. 104 × 40 × 35 cm (SZ × M × M)
 • bambusz lemez vastagsága: kb. 2 cm
 • acéllemezek vastagsága: kb. 1,2 mm
 • válaszfal méretei: kb. 40 × 3 × 35 cm
 • tömeg: kb. 23 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 × keret
 • 1 × ülősarok
 • 2 × válaszfal
 • többnyelvű használati útmutató

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
11 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 19/09/2022

Der Aufbau war machbar, auch wenn manche Schrauben nur mit viel Fummelei und unter Verrenkungen anzubringen waren. Die Anleitung war nicht auf den ersten Blick leicht zu verstehen und an welcher Stelle welche der verschiedenen Schraubenlängen zum Einsatz kommt, musste man erraten. Das Ergebnis kann sich aber sehen lassen.

A kivitelezés kivitelezhető volt, még akkor is, ha néhány csavart csak sok hegedüléssel és csavarodással lehetett rögzíteni. Az utasításokat első pillantásra nem volt könnyű megérteni, és ki kellett találni, hogy a különböző csavarhosszak közül melyiket használtuk. De az eredmény lenyűgöző.

Ellenőrzött ellenőrzés 05/08/2022

Alles bestens. Vielen Dank.

Minden jót. Nagyon szépen köszönöm.

Ellenőrzött ellenőrzés 08/01/2022

Passt gut zum Kachelofen

Jól passzol a cserépkályhához

Ellenőrzött ellenőrzés 31/10/2021

Ich habe mir 2 Waben bestellt, da sie sehr gut in mein Wohnzimmer passen. Erstaunlicherweise passt viel mehr Holz in eine Wabe als in den vorher benutzen Korb. Und es sieht wesentlich besser aus. Die Waben konnte ich leicht zusammenschrauben und sie machen einen stabilen Eindruck.

2 méhsejt rendeltem, mert nagyon jól elférnek a nappalimban. Meglepő módon sokkal több fa fér egy méhsejtbe, mint a korábban használt kosárba. És sokkal jobban néz ki. Könnyen össze tudtam csavarni a lépeket, és stabil benyomást keltenek.

Ellenőrzött ellenőrzés 06/09/2021

Gut

Belek

Ellenőrzött ellenőrzés 03/08/2021

Wir waren auf der Suche nach einer Aufbewahrungsmöglichkeit für das Holz, mit dem wir draußen in einer Feuerschale Feuer machen. Wir haben dieses Holzregal also nicht für den Innenbereich gekauft, wir haben keinen Kamin. Das Material macht einen guten, robusten Eindruck, ist pulverbeschichtet und sehr schwer. Der Aufbau ist theoretisch einfach, man muss jedoch mit den Schraub-Enden und Muttern schon etwas fummeln. Die Standfüße könnten etwas größer sein, aber es ist auch noch eine Kippsicherung mitgeliefert worden. Mit den drei großen Fächern gibt es eine Menge Platz. Das dürfte auch für die Nutzung am Kamin ausreichend sein (Holzlager ist dann ja sowieso draußen). Sobald das Metall-Gestell beladen wurde, erhält es noch einmal eine deutlich größere Standsicherheit, sodass man theoretisch auf eine Kippsicherung verzichten könnte (je nach Aufstellort). Insgesamt hat das Regal schon etwas künstlerisches – bestehende runde Formen lassen sich damit irgendwie gut aufgreifen. Daher kann ich es denen empfehlen, bei denen es optisch ins Konzept passt.

Kerestünk egy helyet, ahol tárolhatjuk a fát, amit kint, egy tűzrakóhelyen rakunk. Szóval ezt a fapolcot nem beltéri használatra vettük, nincs kandallónk. Az anyag jó, robusztus benyomást kelt, porszórt és nagyon nehéz. A szerkezet elméletileg egyszerű, de a csavarvégekkel és az anyákkal kell kicsit babrálni. A lábak lehetne kicsit nagyobbak, de került bele egy billenésgátló is. A három nagy rekesszel sok hely van. Ez is elegendő a kandalló melletti használathoz (a fatároló egyébként kívül van). A fémkeret terhelése után ismét lényegesen stabilabb, így elméletileg (beépítési helytől függően) kibillentésgátló nélkül is meg lehet tenni. Összességében a polcban van valami művészi – a meglévő kerek formákat valahogy fel lehet vele venni. Ezért ajánlom azoknak, akiknek vizuálisan illeszkedik a koncepcióba.

Ellenőrzött ellenőrzés 31/07/2021

Schlicht, aber schick kommt die Holzhalterung daher. Die Kiepe ist gut eingepackt, was bei der stabilen Edelrostschale gar nicht nötig wäre. Die Schale selber ist recht schwer und beim Zusammenbau sollte man schonmal eine Decke oder ähnliches unterlegen, sonst gibt es Kratzer im Boden. Ruck zuck ist alles zusammengebaut und einsatzfähig. Da der Träger größer ist, als gedacht, muss man ihn wohlüberlegt platzieren. Durch die schroffe Oberfläche wird ein Zusammenstoß beim Vorbeilaufen nämlich echt schmerzhaft. Alles in allem hat man hier ein stabiles, schickes, langlebiges und funktionales Ding, was den Preis wirklich wert ist!

A fa tartó egyszerű, de elegáns. A doboz jól be van csomagolva, ami a stabil patinás héj mellett nem is lenne szükséges. Maga a héj elég nehéz és összeszereléskor érdemes alá tenni egy takarót vagy valami hasonlót, különben karcolások lesznek a padlón. Minden össze van szerelve és pillanatok alatt használatra kész. Mivel a hordozó nagyobb a vártnál, óvatosan kell elhelyezni. A masszív felület miatt az ütközés a mellette haladva nagyon fájdalmas. Összességében egy stabil, elegáns, strapabíró és funkcionális dolog van itt, ami tényleg megéri az árát!

Ellenőrzött ellenőrzés 28/07/2021

Sehr schön und stabil, nur etwas schwer aufzubauen. Eine robuste, ordentliche Struktur, die viel Platz für eine gute Versorgung mit Holz bietet. Durch den Überhang an der Rückseite können Sie das Holz von der Wand fernhalten, damit die Luft zirkulieren kann. Kunststoffkappen für alle Schraubenenden sollten sicherstellen, dass sie nicht rosten. Sehr zufrieden mit dem Ergebnis - jedoch, stellen Sie sicher, dass Sie einen guten Tag für den Bau einplanen! Ich würde sagen, lesen Sie die Anweisungen sorgfältig durch, aber sie waren nicht klar genug.

Nagyon szép és stabil, csak egy kicsit nehéz beállítani. Erős, rendezett szerkezet, amely rengeteg helyet biztosít a megfelelő fakészlethez. A hátsó túlnyúlás lehetővé teszi, hogy távol tartsa a fát a faltól, hogy a levegő keringhessen. A csavarvégek műanyag kupakjainak biztosítaniuk kell, hogy ne rozsdásodjanak. Nagyon elégedett az eredménnyel – azonban mindenképpen jó napot tervezzen az építkezéshez! Azt mondanám, hogy figyelmesen olvassa el az utasításokat, de nem voltak elég egyértelműek.

Ellenőrzött ellenőrzés 20/07/2021

Es ist schwer und robust, perfekt für unser Landhaus. Lieferung erfolgte schnell. Wir sind sehr zufrieden.

Nehéz és masszív, tökéletes a vidéki házunkhoz. A szállítás gyors volt. Nagyon elégedettek vagyunk.

Ellenőrzött ellenőrzés 12/07/2021

Da unser Wohnzimmer in einer Mischung aus Rustikal und Industrial eingerichtet ist haben wir schon länger nach einem passenden Holzkorb gesucht. Hiermit sind wir fündig geworden und es passt perfekt zu unserer schwarzen Wandfarbe und der generell rustikalen Deko. Der Aufbau ist sehr einfach und unkompliziert, es wirkt sehr stabil und ist groß genug, dass einiges rein passt. Für den Preis absolut angemessen und gut verarbeitet. Wir würden es wieder kaufen.

Mivel a nappalink a rusztikus és az indusztriális vegyes berendezéssel van berendezve, ezért régóta keresünk megfelelő rönkkosarat. Megtaláltuk, amit kerestünk, és tökéletesen passzol a fekete falszínünkhöz és az általában rusztikus dekorációhoz. A szerkezet nagyon egyszerű és nem bonyolult, nagyon stabilnak tűnik és elég nagy ahhoz, hogy sok minden elférjen benne. Árához képest teljesen ésszerű és jól elkészített. Újra megvennénk.

Ellenőrzött ellenőrzés 11/07/2021

Ich war anfangs skeptisch ob das Teil wirklich stabil ist, doch diese Skepsis wurde schnell wiederlegt. Doch von vorne: Das Paket kam gut verpackt an, Anleitung und Schrauben etc. war auch alles da. Nach dem auspacken fiel mir auf das es drei verschiedene Schraubenlängen gibt aber in der Anleitung nur von einer die Rede war. Aber man steigt schnell dahinter welche Schrauben wofür sind. Montiert war es dann auch nach ca 15 Minuten. Das sieht klasse aus, ist mega stabil und ist sehr dekorativ wenn dann im Winter noch Holz drin liegt! Um zu zeigen wie stabil es ist, ich wiege 88kg und wenn ich darauf sitze bewegt sich gar nichts, wirklich sehr stabil!

Kezdetben szkeptikus voltam, hogy valóban stabil-e az alkatrész, de ezt a szkepticizmust gyorsan megcáfolták. De a kezdetektől fogva: A csomag jól becsomagolva érkezett, utasítások és csavarok stb. Kicsomagolás után vettem észre, hogy három különböző csavarhosszúság létezik, de az útmutatóban csak egy szerepel. De gyorsan rájön, hogy melyik csavar mire való. Körülbelül 15 perc után telepítették. Nagyon jól néz ki, szuper stabil és nagyon dekoratív, ha télen még van benne fa! Hogy megmutassam milyen stabil, 88kg vagyok és ha ráülök egyáltalán nem mozdul, tényleg nagyon stabil!