Korinth, díszszökőkút, kerti szökőkút, 3 W-os napelem, LED, homokkő hatás
Korinth, díszszökőkút, kerti szökőkút, 3 W-os napelem, LED, homokkő hatás
Korinth, díszszökőkút, kerti szökőkút, 3 W-os napelem, LED, homokkő hatás
Korinth, díszszökőkút, kerti szökőkút, 3 W-os napelem, LED, homokkő hatás
Korinth, díszszökőkút, kerti szökőkút, 3 W-os napelem, LED, homokkő hatás

Korinth, díszszökőkút, kerti szökőkút, 3 W-os napelem, LED, homokkő hatás

39 cm Kerti szökőkút 8 kg
71 916 Ft 100 190 Ft ÁFA-val
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Vízjáték, három emeleten át, áramellátás napenergiával, körforgásos szivattyú

Szabadon elhelyezhető, kint és bent egyaránt

Antik fuvallat a homokkő hatásnak, talapzatnak és a négyfokozatú tálkás vízesésnek köszönhetően

Termék leírása

Az élet forrása az antik világból: A Blumfeldt Korinth kerti szökőkút elhozza otthonába az ókori Görögországot. A négy emelet, amelyen átfolyik a patak, bent és kint is lenyűgözi Önt. A homokkő hatás varázslatos pillanatot teremt.

A Blumfeldt Korinth kerti szökőkút antik hangulatot ad a kertnek, terasznak vagy udvarnak. A szökőkút robusztus polireszinből készült, homokkő hatással. A homokkő és a kékes vízforrás kombinációja a népszerű tengerszorosra emlékeztet bennünket, a peloponnészoszi félsziget és a görög szárazföld között. A víz a kerekded edények alkotta négy emeleten folyik át. A vízcsobogás elvarázsolja az érzékeket. A kicsi, de nagy teljesítményű szivattyú 250 liter per órás vízáramlatával gondoskodik arról, hogy ne fáradjunk a víz feltöltésével. Az éjszakai megvilágításhoz a szökőkút egy kis LED fénykoszorút tartalmaz, amely szikrázó fényt ad a víznek. Mindezt nem tükrözi a fogyasztás: a szökőkutat nem kell elektromos hálózathoz csatlakoztatni. Áramellátására egy 3 W-os napelem szolgál, amely környezet- és pénztárcabarát. A hosszú kábel és a 30 cm hosszú földbe szúrható ék biztosítja a napelem optimális elhelyezését, a legjobb fénykörülményektől függően. A napelem a szivattyú áramellátása mellett tölti a belső, 7,4 V / 2000 mAh akkumulátort is, amely éjszaka gondoskodik a finom csobogásról.

A Blumfeldt Korinth szökőkút a dőlt tálakon csobogó vízzel hozza el kertjébe az antik világ hangulatát.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Stabil konstrukció polireszinből, homokkő hatással
 • Csobogó vízjáték, hatása felettébb nyugtató
 • Fényre érzékeny LED megvilágítás (a LED lámpák automatikusan bekapcsolnak/kikapcsolnak alkonyatkor/hajnalban)
 • LED lámpák színe: fehér
 • Max. vízemelés: 1,2 m
 • Csatlakoztató kábel a napelemhez, 5 méteres hosszúsággal
 • Az akkumulátor legfeljebb 6-8 órát bír ki, teljes feltöltés esetén
 • Üzemjelző az akkumulátoron: zöld = teljesen feltöltött akkumulátor, narancssárga = lemerült akkumulátor
 • Gyorsfeltöltő üzemmód kikapcsolt szivattyú mellett
 • A napelemet földbe szúrható ékekkel helyezhetjük el (max. mélység: 16 cm)
 • Egyszerű telepítés és elhelyezés
 • Szivattyú védettségi típusa: teljes védelem tartós vízbemerítés esetén
 • Áramellátás: 220-240 V, 50/60 Hz
Korinth, díszszökőkút, kerti szökőkút, 3 W-os napelem, LED, homokkő hatás

Méretek és műszaki adatok

 • Szökőkút mérete: kb. 39 x 72 x 39 cm (SzxMxM)
 • Napelem mérete: kb. 15 x 20 x 4 cm (SzxMxM)
 • Tömeg: kb. 8 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x kerti szökőkút
 • 1 x szivattyú
 • 1 x napelem
 • 1 x földbe szúrható ék (3-részes)
 • 1 x kábel: napelem-szivattyú
 • 1 x kábel: napelem-LED
 • Használati útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(15 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Brunnen ist wie beschrieben. Nur DHL als Lieferdienst ist total überfordert.

A szökőkút a leírásnak megfelelő. Egyedül a DHL, mint kézbesítési szolgáltatás, teljesen túlterhelt.

Ellenőrzött ellenőrzés

Nur leider nach einem Sommer löscht sich die Beschichtung (Betonoptik) und das schnöde weiß/beige erscheint. Schade

Sajnos egy nyár után eltűnik a bevonat (beton megjelenés), és megjelenik a sima fehér/bézs. Kár

Ellenőrzött ellenőrzés

Danke alles wie bestellt und vor allem schnell geliefert.

Köszönöm, minden a rendelésnek megfelelő, és ami a legfontosabb, gyorsan kiszállították.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben den Brunnen seit 1 Jahr in Betrieb. Er sieht schön aus und plätschert wunderbar. Allerdings ist auch bei uns die Farbe in den Becken nach kurzer Zeit abgeblättert. Wir haben Steine reingelegt, so sieht man die Stellen nicht mehr und das Plätschern ist auch etwas leiser. Was aber wirklich nervig ist ist das Solar Panel. Der Schalter ist total blöd zu bedienen, man kommt kaum ran und es ist nur ein Tippschalter, das heisst man weiß nie so recht ob man jetzt wirklich drückt oder nicht. Ganz blöd ist es, wenn man das Ganze ziemlich hoch anbringen muss damit man maximale Sonneneinstrahlung hat...Wir kommen nur mit Leiter an den Knopf! Und zum Thema Leistung kann ich sagen...der Brunnen läuft nur bei direkter Sonneneinstrahlung. Ist die Sonne weg läuft nix. Möchte man abends Plätschern und Licht haben muss man den Brunnen tagsüber ausschalten, denn nur dann lädt der Akku auf, totale Fehlkonstruktion! Ich hab aber jetzt festgestellt daß es am Panel noch einen Anschluss gibt, da steht Akku dran. Wahrscheinlich kann man hier noch ein Panel anschließen, das dann den Akku auflädt...steht aber leider nicht in Beschreibung. Der Hersteller sollte da mal dringend nachrüsten...bei dem Preis!

Nálunk 1 éve üzemel a szökőkút. Gyönyörűen néz ki és csodálatosan hullámzik. A tartályainkban lévő festék azonban rövid idő után lehámlott. Köveket teszünk bele, így már nem látszanak a foltok és a csobbanás is halkabb. De ami igazán bosszantó, az a napelem. A kapcsolót teljesen hülye használni, alig éred el, és csak egy hegyes kapcsoló, ami azt jelenti, hogy soha nem tudhatod, hogy valóban megnyomod-e vagy sem. Tényleg hülyeség, ha elég magasra kell szerelni az egészet, hogy maximális legyen a napsugárzás... A gombhoz csak létrával tudunk eljutni! A teljesítményről pedig azt tudom mondani... a szökőkút csak közvetlen napfényben fut. Ha elment a nap, semmi sem működik. Aki csobbanni, fényt akar esténként, napközben ki kell kapcsolnia a szökőkutat, mert csak akkor töltődik az akku, totál rossz kivitel! De most azt tapasztaltam, hogy van egy másik csatlakozás a panelen, amelyen az akkumulátor felirat szerepel. Valószínűleg lehet ide kötni egy panelt, ami aztán tölti az akkut... de sajnos nincs benne a leírásban. A gyártó sürgősen utólag szerelje be...ilyen áron!

Ellenőrzött ellenőrzés

Läuft und läuft und läuft...

Fut és fut és fut...

Ellenőrzött ellenőrzés

leider ist der akku sehr schwach. um die Beleuchtung zu sehen mussten wir ihn rechtzeitung aus- und wieder einschalten.

sajnos az akkumulátor nagyon gyenge. hogy lássuk a lámpákat, időben le kellett kapcsolnunk, majd újra fel kell kapcsolnunk.

Ellenőrzött ellenőrzés

endlich ein Brunnen der so plätschert pumpe höre ich nicht

végre egy szökőkút, ami úgy zúg, nem hallom a pumpát

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Medien konnten nicht geladen werden. Es ist ein wunderschöner Brunnen, und wenn abends die Lichter noch leuchten, eine besondere Freude! Leider muss ich aber eine kritische Äußerung dennoch anmerken: Das An- bzw. Ausschalten der Pumpe bereitet mir große Probleme. Die Vorrichtung, die dafür vorgesehen ist, ist viel zu klein!!! Wenn man zu kräftig darauf drückt, rutscht dieser kleine Gummiknopf einfach nach innen. Ich musste nun schon mehrfach das Gehäuse öffnen um den Knopf in die Vorrichtung zurück zu drücken. Nun überlege ich, ob ich eventuell einen An-und Abschaltknopf nachrüsten lassen kann? Es wäre sehr viel sinnvoller gewesen an dem Solar einen Schalter anzubringen, den man einfacher betätigen könnte. MfG Frau Agné

Az adathordozót nem lehetett betölteni. Ez egy gyönyörű szökőkút, és ha este még égnek a lámpák, különleges csemege! Sajnos még egy kritikus kijelentést kell tennem: A szivattyú be- és kikapcsolása komoly problémákat okoz. Az erre szánt készülék túl kicsi!!! Ha túl erősen megnyomod, ez a kis gumigomb csak befelé csúszik. Többször ki kellett nyitnom a tokot, hogy visszanyomjam a gombot a készülékbe. Most arra vagyok kíváncsi, hogy utólag beszerelhetek-e egy be/ki gombot? Sokkal értelmesebb lett volna egy könnyebben kezelhető kapcsolót rögzíteni a napelemre. Tisztelettel, Ágnené

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe mich für diesen Solarbrunnen entschieden. Ich bin sehr zufrieden damit. Er sieht toll aus, alles funktioniert wunderbar. Leicht zum installieren. Sehr empfehlenswert. Gerne wieder.

Ezt a napelemes szökőkutat választottam. nagyon örülök neki. Nagyon jól néz ki, minden remekül működik. Könnyen telepíthető. Nagyon ajánlott. Újra örömmel.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Medien konnten nicht geladen werden. Der kleine Brunnen ist super, sehr einfach aufzubauen und kam in einer guten Verpackung an. Ich bin sehr zufrieden und er macht sich super in meinem Garten. Kann ich nur empfehlen. Er sieht weder kitschig noch billig aus. Ganz im Gegenteil! Da ich gerade erst bekommen habe, kann ich nicht sagen, wie er sich auf lange Sicht macht, aber der erste Eindruck ist hervorragend.

A hordozót nem lehetett betölteni. A kis szökőkút nagyszerű, nagyon könnyen felállítható és jó csomagolásban érkezett. Nagyon meg vagyok elégedve, és nagyon jól áll a kertemben. Csak ajánlani tudom. Nem néz ki se cukinak, se olcsónak. De épp ellenkezőleg! Mivel most kaptam meg, nem tudok nyilatkozni arról, hogy hosszú távon hogyan fog tartani, de az első benyomások kiválóak.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Solarbrunnen entspricht genau der Beschreibung und passt gut in unseren Garten. Bei Sonne läuft der Pool, leider haben wir zur Zeit nicht genügenden Sonnenschein um den Akku aufzuladen.

A napelemes szökőkút pontosan a leírásnak megfelelő és jól illeszkedik a kertünkbe. A medence akkor jár, ha süt a nap, sajnos jelenleg nincs elég napsütésünk az akkumulátor töltéséhez.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Lieferung kam zeitnah der Bestellung. Die Verpackung war innen wie aussen unbeschädigt Leider war es nicht die Farbe die ich bestellt habe, aber es fügt sich doch in meinem Garten ein. Auch der Aufbau war nach kurzem überlegen einfach. Gleichwohl habe ich die Bedienungsanleitung via Internet,die gibt es nur im Netz, anschauen müssen (-Punkt). Dort waren einige Details in Deutsch und einige in Englisch...warum? Aber mit überlegen und Logik kommt man dann drauf. Ich habe die Idee eines anderen Bewerters aufgegriffen und habe kleine Steine da zugegeben und mir Wasserpflanzen besorgt. Sieht richtig gut aus. Der einzige Punkt, der wirklich störend ist: um den Brunnen ein, oder abzuschalten muss man das Solarpanell immer aus dem Boden (oder wo auch immer er angebracht ist) nehmen. Das ist bestimmt mit einen separaten Knopf oder wie auch immer besser zu lösen. Mein Fazit: Ich bereue den Kauf in keinster Weise und der Brunnen verschönert wirklich meinen Garten und die Vögel interessieren sich auch schon für die Wasserquelle. Es war ein guter Kauf. Wegen der Bedienung aber nur 4 von 5 Sternen.

A szállítás a rendelés után azonnal megérkezett. A csomagolás kívül-belül sértetlen.Sajnos nem az a szín, amit rendeltem, de a kertembe illik. Az építés is könnyű volt rövid gondolkodás után. Ennek ellenére meg kellett néznem az interneten keresztül a kezelési útmutatót, ami csak online elérhető (pont). Volt néhány részlet németül és néhány angolul... miért? De gondolkodással és logikával rájössz. Megfogadtam egy másik értékelő ötletét, és apró sziklákat tettem oda, és szereztem néhány vízinövényt. Nagyon jól néz ki. Az egyetlen dolog, ami igazán zavaró: a szökőkút be- vagy kikapcsolásához mindig ki kell venni a napelemet a földből (vagy bárhol is van). Ezt biztosan jobban meg lehet oldani külön gombbal vagy bármi mással. Következtetésem: Egyáltalán nem bántam meg a vásárlást és a szökőkút valóban megszépíti a kertemet és a madarak már érdeklődnek a vízforrás iránt. Jó vétel volt. Csak 4 csillag az 5-ből a szolgáltatás miatt.

Ellenőrzött ellenőrzés

Tolles Produkt, einzige was schade ist, man muss den Brunnen immer wieder neu starten, wenn über Nacht der Aku leer ist.

Remek termék, csak az a szégyen, hogy folyamatosan újra kell indítani a szökőkutat, ha egyik napról a másikra lemerül az akkumulátor.

Ellenőrzött ellenőrzés

Habe versehentlich wegen Einloggproblemen 2 Brunnen bestellt. Hab dann aber doch beide behalten. Da sehr schönes Aussehen, einfacher unkomplizierter Zusammenbau, nettes Plätschern auch z.B. beim Einschlafen auf dem Balkon. Schöne Beleuchtung abends und nachts. Wir haben noch ein paar schöne Steine in beide Brunnen hineingelegt, - leider war das auch notwendig weil sich in einem Becken die Farbe ab ist und die gelbe Farbe darunter hervorkam. In einem Becken sehr stark, in 2 weiteren Becken (je in 1 Brunnen) nur leicht. Trotzdem schöner Brunnen, bezüglich Romantik, Entspannung etc. Katastrophal ist jedoch die Steuerung via Solarpanel und die Akkulaufzeit. Die Halterung ist so schlecht, dass bei einem Panel gleich, die Leiste die in die Halterung gesteckt wird herausgebrochen ist. Das zweite Panel ist auch völlig instabil in der Halterung so dass beide Solarpanal auf dem Boden oder im Blumentöpfen irgendwo ohne Halterung anlehen. Der Ein/ Ausschalter ist auf der Rückseite angebracht, stufenlos man merkt nicht ob der Ein und Ausschaltvorgang erfolgreich war. So nach ungefähr 6-7 drücken war das meistens erfolgreich (erfolgreicher Tastendruck nicht spürbar). Dies ist besonders mit der schlechten Akku Laufzeit ein Problem, weil wenn der Akku leer ist der Brunnen nicht mehr läuft und irgendwann wieder angeht, wenn der Akku geladen ist. z.B in der Mittagszeit, da keine Kontrolle möglich ob Brunnen an oder aus ist (außer nervigen Stecker ziehen), läuft der Brunnen dann nachmittags während der Arbeit wieder los, und abends ist der Akku wieder leer.

Véletlenül bejelentkezési problémák miatt rendeltem 2 szökőkutat. De aztán mindkettőt megtartottam. Mivel nagyon jól néz ki, egyszerű, nem bonyolult összeszerelés, kellemes fröccsenő hang, például elalváskor az erkélyen. Gyönyörű világítás este és éjszaka. Mindkét szökőkútba tettünk még néhány szebb követ - sajnos erre szükség volt, mert az egyik medencében kopott a szín, és kijött alulról a sárga szín. Nagyon erős egy tartályban, csak enyhén 2 másik tartályban (mindegyik 1 kútban). Még mindig szép szökőkút, romantika, kikapcsolódás stb. szempontjából. A napelemes vezérlés és az akkumulátor élettartama azonban katasztrofális. A tartó annyira rossz, hogy a tartóba helyezett rúd azonnal kitört egy panelen. A második panel is teljesen instabil a tartóban, így mindkét napelem a földre dől, vagy valahol virágcserépben tartó nélkül. A be/ki kapcsoló a hátoldalon található, fokozatmentesen nem veszi észre, hogy a be- és kikapcsolás sikeres volt-e. Kb. 6-7 lenyomás után többnyire sikerült is (a sikeres billentyűleütés nem észrevehető). Ez különösen a gyenge akkumulátor-élettartamnál jelent problémát, mivel amikor az akkumulátor lemerül, a szökőkút leáll, és az akkumulátor feltöltésekor újraindul. Pl. ebédidőben, mivel nem lehet ellenőrizni, hogy a szökőkút be van-e kapcsolva (az idegesítő dugó kihúzásán kívül), így délután munka közben újra beindul a szökőkút, este pedig újra lemerül az akkumulátor.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Brunnen ist optisch ein Hingucker. Das Solarmodul ist allerdings so schwach dimensioniert, dass die Pumpe nur bei direkter Sonneneinstrahlung genügend Strom erhält.

A szökőkút vonzza a tekintetet. A napelem modul azonban olyan gyengén van méretezve, hogy a szivattyú csak közvetlen napfényben kap elegendő energiát.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése