[Használt] Wonderwall Air Art Smart infravörös hősugárzó

76 150 Ft 127 990 Ft ÁFA-val
Termékkód: 53037898
Wonderwall Air Art Smart infravörös hősugárzó
76 150 Ft 127 990 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Új termék vásárlása
  89 590 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

A termék állapota: enyhe kopásnyomok

Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.

Fö jellemzök

 • Termékek kategorizálása kép szerint az eszköz teljesítményének összehasonlításával: Infrared heaters

 • Kellemes, mint a nap:az IR Comfort Heat egészséges infravörös sugárzással melegít

 • Por és zaj nélkül: az infravörös panel ventilátor nélkül is fűt - ideális allergiásoknak és zajérzékeny területeken

Tulajdonságok

 • Teljesítmény: 700 W
 • hatékonysági terület: legfeljebb 14 m²
 • hatásos hatótávolság: kb. 4 m
 • Védelmi osztály: IP44
 • nincs fűtési fázis, azonnal hőt sugároz
 • Hőmérsékleti tartomány: 0 - 37 °C
 • infravörös hő: a levegő közvetlen felmelegítése nélkül melegíti a besugárzott személyeket és tárgyakat
 • fűtőpanel felületi hőmérséklete: 85-95 °C
 • Túlmelegedés elleni védelemmel
 • Kombinálható más panelekkel nagyobb helyiségek fűtésére
 • egyszerű összeszerelés
 • motívum: márvány I
 • Tápellátás: 220 - 240 V~ | 50 Hz
Termékkód: 53037898

Méretek és műszaki adatok

 • méretek: kb. 60 × 120 × 5 cm (SZ × M × H)
 • kábel hossza: kb. 150 cm
 • súly: kb. 6,9 kg
 • tápellátás: 220 - 240 V ~, 50 Hz

Mi lett kiküldve?

 • 1 x infravörös hősugárzó
 • 1 x szerelési anyag
 • használati útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

Vásárlói értékelések
50 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 01/06/2024

Bello da vedere e pratico da gestire, si installa facilmente e il calore che produce si irradia velocemente. Molto utile è l'app che dal cellulare consente la gestione e il monitoraggio di tutti i tuoi dispositivi.

Nagyon szép látvány és praktikus a kezelése, könnyen felszerelhető, és az általa termelt hő gyorsan kisugárzik. Nagyon hasznos az az alkalmazás, amely lehetővé teszi az összes eszköz kezelését és felügyeletét mobiltelefonjáról.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/06/2024

Bello da vedere e pratico da gestire, si installa facilmente e il calore che produce si irradia velocemente. Molto utile è l'app che dal cellulare consente la gestione e il monitoraggio di tutti i tuoi dispositivi.

Gyönyörű látvány és praktikus a kezelése, könnyen felszerelhető, és az általa termelt hő gyorsan sugárzik. Nagyon hasznos az az alkalmazás, amely lehetővé teszi az összes eszköz kezelését és felügyeletét mobiltelefonjáról.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/06/2024

Bello da vedere e pratico da gestire, si installa facilmente e il calore che produce si irradia velocemente. Molto utile è l'app che dal cellulare consente la gestione e il monitoraggio di tutti i tuoi dispositivi.

Gyönyörű látvány és praktikus a kezelése, könnyen felszerelhető, és az általa termelt hő gyorsan sugárzik. Nagyon hasznos az az alkalmazás, amely lehetővé teszi az összes eszköz kezelését és felügyeletét mobiltelefonjáról.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/06/2024

Ottimo prodotto, bello da vedere, facile da installare e veramente funzionale. Si programma con app che è una cosa veramente comoda e permette di monitorare e gestire tutti i dispositivi di casa. Non fa rumore e il caldo che produce si irradia velocemente.

Kiváló termék, szép ránézésre, könnyen telepíthető és valóban működőképes. Olyan alkalmazással van programozva, amely igazán kényelmes, és lehetővé teszi a ház összes eszközének megfigyelését és kezelését. Nem ad zajt, és az általa termelt hő gyorsan kisugárzik.

Ellenőrzött ellenőrzés 05/04/2024

Tout est parfait, la livraison rapide et bien emballée, le radiateur est magnifique et fonctionne parfaitement avec Google home ainsi que les autres.
Nous l'avons installé dans le salon avec l'autre modèle mappemonde, le troisième vertical lac montagne est dans la véranda et tout cela fonctionne très bien.
Bravo et merci Klarstein.

Minden tökéletes, gyors szállítás és jól csomagolt, a radiátor pompás és tökéletesen működik a Google home-nal és a többivel is. A másik világtérkép modellel a nappaliba szereltük, a verandán van a harmadik függőleges tóhegy, és nagyon jól működik. Szép munka és köszönöm Klarstein.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/04/2024

we paid the money but never received the product.
several time contacted customer service and each time we received the same answer " In order to fulfil your request, we need an assistance, and we can confirm that we have already forwarded your request to the relevant department. Once we have an answer, we will reach out to you immediately. "
several time asked for refund..each time the same answer. Very disappointed.

kifizettük a pénzt, de nem kaptuk meg a terméket. többször felkerestük az ügyfélszolgálatot, és minden alkalommal ugyanazt a választ kaptuk " Kérésének teljesítéséhez segítségre van szükségünk, és megerősíthetjük, hogy kérését már továbbítottuk az illetékes osztálynak. Miután megkaptuk a választ, azonnal forduljon Önhöz." többször kért visszatérítést..minden alkalommal ugyanaz a válasz. Nagyon csalódott.

Ellenőrzött ellenőrzés 10/01/2024

serietà dell'azienda unita a cordialità e tempestività dell'assistenza clienti sono le principali note da mettere in evidenza! sono davvero molto soddisfatta di questa esperienza di acquisto e il prodotto piace tanto a mia figlia! grazie

a cég komolysága az ügyfélszolgálat barátságosságával és időszerűségével kombinálva a fő szempont, amit érdemes kiemelni! Nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlási tapasztalattal, és a lányomnak nagyon tetszik a termék! Köszönöm

Ellenőrzött ellenőrzés 05/01/2024

Certamente ben fatto.
Ottima la app per controllare accensione, spegnimento e quant'altro.
Scarso il telecomando nel senso che è poco interattivo e non capisco perchè.
Per la cosa essenziale, cioè per la capacità di riscaldamento, consiglio di non prendere elementi sotto i 700 watt.
Atttenzione bisogna posizionarlo ad altezza umana, perchè funzionano bene solo se rimanete di fronte al pannello altrimenti non sentirete il calore.

Természetesen jól sikerült. Kiváló alkalmazás a be-, kikapcsolási és így tovább vezérléshez. A távirányító szegényes abból a szempontból, hogy nem túl interaktív, és nem értem miért. A lényeges dologra, vagyis a fűtőteljesítményre azt javaslom, hogy ne vegyünk 700 watt alatti elemeket. Legyen óvatos, embermagasságba kell helyezni, mert csak akkor működnek jól, ha a panel előtt marad, különben nem érzi a hőt.

Ellenőrzött ellenőrzés 27/12/2023

Muy mal. Me enviaron uno con una imagen distinta, no lo pude devolver porque lo necesitava urgente pero el diseño era otro.

No estoy nada contento

Nagyon rosszul. Küldtek egy másik képpel, nem tudtam visszaküldeni, mert sürgősen szükségem volt rá, de más volt a dizájn. Egyáltalán nem vagyok boldog

Ellenőrzött ellenőrzés 27/12/2023

Diseño muy bonito para la habitación de los peques. La potencia de calefacción es buena y se nota bastante radiación de calor. Solo lo tengo desde hace 10 días, pero por ahora es 100% recomendable.

Nagyon szép kialakítás a kicsik szobájába. A fűtőteljesítmény jó, és sok a hősugárzás. Még csak 10 napja szedem, de egyelőre 100%-ban ajánlott.

Ellenőrzött ellenőrzés 16/12/2023

bello, ma per piccoli spazi

szép, de kis helyekre

Ellenőrzött ellenőrzés 09/10/2023

Llego todo sobre lo previsto y bien empaquetado.
Fácil instalación, a mi gusto el cable tendría de ser un poco más largo.
Lo hemos puesto en marcha y funciona genial. Al principio algo de olor pero al cabo de un dia se ha ido la olor. Consume exactamente lo que dice la marca comprobado.
Queda precioso en el cuarto de nuestro hijo.

Minden a megbeszéltek szerint és jól becsomagolva érkezett. Könnyű telepítés, véleményem szerint a kábelnek kicsit hosszabbnak kell lennie. Elindítottuk és remekül működik. Eleinte volt némi szag, de egy nap múlva a szag eltűnt. Pontosan azt fogyaszd, amit a márka mond, bevált. Nagyon jól néz ki a fiunk szobájában.

Ellenőrzött ellenőrzés 09/10/2022

Easy to handle, But only for small rooms.

Könnyen kezelhető, de csak kis helyiségekhez.

Ellenőrzött ellenőrzés 07/10/2022

Ich habe etwas länger gebraucht, um es alleine aufzuhängen, aber es sieht super schön aus und passt in mein gaming room

Kicsit tovább tartott, amíg felakasztottam egyedül, de nagyon jól néz ki, és elfér a játékszobámban

Ellenőrzött ellenőrzés 04/10/2022

Schnelle Lieferung, leider ein Kratzer auf dem Display. Habe den Artikel zurück geschickt

Gyors szállítás, sajnos a kijelzőn egy karc. visszaküldtem a tételt

Ellenőrzött ellenőrzés 04/10/2022

Die Heizung sieht top aus und sorgt nach Bedarf schnell für einen warmen Raum. Hab sie bei mir im Gaming Zimmer. Lässt sich schnell und einfach bedienen. Bin zufrieden

A fűtőtest jól néz ki, és szükség esetén gyorsan meleget biztosít a helyiségben. Legyen a játékszobámban. Gyorsan és egyszerűen kezelhető. elégedett vagyok

Ellenőrzött ellenőrzés 03/10/2022

Die Medien konnten nicht geladen werden.

A hordozót nem lehetett betölteni.

Ellenőrzött ellenőrzés 03/10/2022

Es tut was es soll

Azt teszi, amit kell

Ellenőrzött ellenőrzés 03/10/2022

Das Motiv hat mich sofort überzeugt: Sehr imposant und gleichzeitig dennoch schlicht gehalten durch den weißen Hintergrund. Die Auflösung ist super. Die Infrarotheizung funktioniert überraschend gut für mein Schlafzimmer. Es ist meine erste Heizung per Infrarot, wodurch ich leider keinen Vergleich habe. Die Oberfläche wird ziemlich schnell warm und nach einiger Zeit merkt man auch die Wärme im gesamten Zimmer. Man sollte sich jedoch vorher gut überlegen, wo man die Heizung aufhängt um das Maximum rauszuholen. Alles in allem kam das Produkt schnell, sorgfältig verpackt und gut geschützt bei mir an.

A motívum azonnal meggyőzött: a fehér háttérnek köszönhetően nagyon lenyűgöző és egyben egyszerű is. A felbontás remek. Az infrafűtő meglepően jól működik a hálószobámban. Ez az első infrafűtőm, így sajnos nincs összehasonlításom. A felület elég gyorsan felmelegszik, és egy idő után érezni lehet a meleget az egész szobában. Előtte azonban alaposan át kell gondolni, hogy hova tegye le a fűtést, hogy a maximumot kihozza belőle. Összességében a termék gyorsan megérkezett hozzám, gondosan csomagolva és jól védett.

Ellenőrzött ellenőrzés 29/09/2022

Lässt sich super über die App Steuern, auch der eingebaute Thermostat funktioniert super. Haben ihn im Bad an der Tür befestigt, da heizt er genau den Raum wo wir uns nach dem Duschen aufhalten. Die Wärmeleistung ist dadurch super.

Az alkalmazáson keresztül vezérelhető, a beépített termosztát pedig remekül működik. Ha a fürdőszobában az ajtóhoz rögzítettük, pontosan azt a helyiséget fűti fel, ahol zuhanyozás után vagyunk. A hőteljesítmény ennek köszönhetően kiváló.

Ellenőrzött ellenőrzés 29/09/2022

Sehr schönes Bild, Wärmeleistung ist sehr gut, heizt 12 m² innerhalb einer Stunde um 3-4 Grad auf.

Nagyon szép kép, nagyon jó a hőleadás, 12 m²-t 3-4 fokkal melegít fel egy óra alatt.

Ellenőrzött ellenőrzés 22/09/2022

Problemlos einzurichten

Könnyen beállítható

Ellenőrzött ellenőrzés 21/09/2022

Schnelle Lieferung, alles passt

Gyors szállítás, minden passzol

Ellenőrzött ellenőrzés 14/07/2022

Sehr einfache Montage, mit Schablone für Bohrlöcher…

Nagyon egyszerű összeszerelés, sablonnal lyukak fúrásához...

Ellenőrzött ellenőrzés 16/02/2022

Schaut super aus und funktioniert prima. Im Schlafzimmer montiert.

Jól néz ki és remekül működik. A hálószobába szerelve.

Ellenőrzött ellenőrzés 05/01/2022

Für alle New-York Freunde gibt es hier ein echt heißes Bild. Ob per Smartphone App oder mit der Fernbedienung lässt sich diese Infrarot Heizung ganz leicht steuern. Eine angenehme Wärme ganz einfach als übliche Heizungsluft. Optisch ein bildschöner Hingucker mein einfacher Funktionsweise. Bei gerade mal 350 Watt wärmt die Heizung Räume/Bereiche bis 7 m² spielend. Durch die IP44 Schutzart (Spritzwasser geschützt) auch perfekt für Badezimmer. Egal wie hoch man die Heizung dreht, sie ist dabei immer Geräuschlos. Dank der App sind Heizzeiten speicherbar oder von Unterwergs auf dem Heimweg schon mal einheizen damit es zuhause schön warm ist. Sollte man nicht vorgeheizt haben, kein Stress den die Heizung wird sehr schnell warm und gibt durch die Strahlleistung die Wärme auch direkt weiter.

Minden New York-i barát számára van egy igazán forró kép. Ez az infravörös fűtőelem egyszerűen vezérelhető okostelefonos alkalmazással vagy távirányítóval. Egyszerűen kellemes meleg, mint a szokásos levegő fűtés. Vizuálisan gyönyörű szemet gyönyörködtető az én egyszerű funkcióm. Mindössze 350 watttal a fűtés könnyedén felmelegít akár 7 m²-es helyiségeket/területeket. Az IP44-es védettségnek köszönhetően (fröccsenésmentes) fürdőszobákba is tökéletes. Nem számít, milyen magasra fordítja a fűtést, mindig néma. Az alkalmazásnak köszönhetően fűtési idők spórolhatók meg, vagy hazafelé fűthetsz Unterwergsből, hogy jó meleg legyen otthon. Ha nem fűtöttél elő, ne stresszelj, mert a fűtőtest nagyon gyorsan felmelegszik és a sugárzó teljesítménynek köszönhetően közvetlenül továbbadja a hőt.

Ellenőrzött ellenőrzés 16/12/2021

Läuft super über app oder Fernbedienung… alles top!

Remekül működik alkalmazással vagy távirányítóval... minden nagyszerű!

Ellenőrzött ellenőrzés 06/12/2021

Wir haben die Heizung bestellt, da unser Haus ein wenig älter ist und das Dach eine schlechte Dämmung hat. Die Heizung kam über Spedition. Pluspunkt gibt es für die Optik, niemand erkennt, dass es ein Heizkörper ist. Im Schlafzimmer hängt er zwischen meinen anderen Bildern und wirkt sehr harmonisch. Der Aufbau war sehr einfach und unkompliziert. Ich hab es auch ohne Hilfe geschafft. Die Wärmeleistung ist für ein Zimmer mit 30qm absolut ausreichend und wärmt sehr gut! Eine Stunde vor dem zu Bett gehen angemacht und schon ist der ganze Raum angenehm warm. Ein sehr guter Ersatz für meine normale Heizung, die gerade im Winter sehr problematisch ist.

A fűtést azért rendeltük meg, mert a házunk kicsit régebbi, és a tető rossz szigetelésű. A fűtés egy szállítmányozón keresztül történt. Van egy plusz az optikának, senki sem ismeri fel, hogy radiátor. A hálószobában a többi képeim között lóg, és nagyon harmonikusan néz ki. Az építés nagyon egyszerű és nem bonyolult volt. Segítség nélkül sikerült. A hőteljesítmény abszolút elegendő egy 30 négyzetméteres helyiséghez, és nagyon jól fűt! Kapcsolja be egy órával lefekvés előtt, és az egész szoba kellemesen meleg lesz. Nagyon jó helyettesítője a normál fűtésemnek, ami nagyon problémás, főleg télen.

Ellenőrzött ellenőrzés 05/12/2021

Wir haben uns für diese Wandheizung entschieden, da uns das Design gefällt und wir keine Möglichkeit haben eine normale Heizung zu installieren. Mein Mann hat sich seinen Traum erfüllt und endlich eine schöne geräumige Bastelwerkstatt in der ehemaligen Doppelgarage eingerichtet. Die Heizung kam gut verpackt an und das montieren mit dem beiliegenden Material und Schablone war sehr einfach. Gesteuert wird diese bei uns über die Fernbedienung was sehr gut funktioniert. Was leider nirgends erwähnt wird, ist der Hauptschalter , welcher ja eingeschaltet werden muss, das die Heizung überhaupt betriebsbereit ist. Dieser befindet sich rechts an der Unterseite der Heizung, wir dachten schon die Heizung sei defekt, da sie nicht reagierte. Schön wäre auch, wenn an der Fernbedienung ein Display angebracht wäre, denn leider kann man ja nicht immer voraussetzen, dass überall WLan vorhanden ist. Die Heizung funktioniert sehr gut, auch den Timer finde ich für eine gute Sache. Für das arbeiten in direkter Nähe der Heizung ist eine angenehme Sache. Natürlich darf man nicht erwarten, das diese den ganzen Raum richtig warm macht. Aber für meinen Anspruch reicht sie vollkommen aus.

Azért választottuk ezt a fali melegítőt, mert tetszik a kialakítás, és nincs lehetőségünk normál fűtőtest beépítésére. Férjem beteljesítette álmát és végre egy szép, tágas kézműves műhelyt alakított ki az egykori dupla garázsban. A fűtőtest jól becsomagolva érkezett, és a mellékelt anyaggal és sablonnal nagyon könnyen összeszerelhető volt. Ezt a távirányítón keresztül vezéreljük, ami nagyon jól működik. Amiről sajnos sehol nincs szó, az a főkapcsoló, amit be kell kapcsolni, hogy egyáltalán üzemkész legyen a fűtés. Ez a jobb oldalon van a fűtőtest alatt, azt hittük, hogy a fűtés hibás, mert nem reagált. Az is jó lenne, ha a távirányítóhoz egy kijelzőt csatolnának, mert sajnos nem mindig lehet azt feltételezni, hogy mindenhol elérhető a WiFi. A fűtés nagyon jól működik, az időzítőt is jó dolognak tartom. A fűtőtest közvetlen közelében dolgozni kellemes dolog. Persze nem szabad elvárni tőle, hogy az egész helyiséget igazán meleg legyen. De az én igényeimnek tökéletesen megfelel.

Ellenőrzött ellenőrzés 02/12/2021

Sieht super aus,bringt wohlige Wärme sowie neuen Glanz und Farbe in meinem Wohnzimmer und ist dabei durch ihre Infrarot-Technik sehr energieeffizient und umweltbewusst und besonders für haut angenehme Wärme,über Smart App Steuerbar,besonders clever ist der einstellbare Wochentimer, er ermöglicht dir die Programmierung der Heizzeiten für jeden Wochentag,einfach top

Remekül néz ki, kellemes meleget, valamint új fényt és színt hoz a nappalimba, és nagyon energiatakarékos és környezetbarát infravörös technológiájának köszönhetően, és különösen a bőrnek kellemes meleg miatt, Smart App segítségével vezérelhető, a Az állítható heti időzítő különösen okos, lehetővé teszi a fűtési idők programozását a hét minden napjára, egyszerűen nagyszerű

Ellenőrzött ellenőrzés 27/11/2021

die lieferung war schnell und problemlos. verpackt war sie sicher sodass sie nicht beschädigt werden konnte. das design ist der hammer. klare strukturen und ein tolles Motiv. die installation war problemlos durch die mitgeführte beschreibung und das befestigungsmaterial. nach der installation erfolgte die konfiguration mit der app. diese war evenfalls problemlos und es ist toll die platte über das Smartphone zu steuern. so kann man sie vorher anschalten sodass sie dann schon wärme an den raum abgibt bevor man ihn betritt. ein tolles produkt.

a szállítás gyors és egyszerű volt. Biztonságosan volt becsomagolva, így nem sérülhetett meg. a dizájn fantasztikus. tiszta szerkezetek és nagyszerű motívum. a beszerelés egyszerű volt a mellékelt leírásnak és a rögzítőanyagnak köszönhetően. telepítés után az applikációval történt a konfigurálás, ez is problémamentes volt és remekül lehet okostelefonon keresztül vezérelni a lemezt. Előzetesen bekapcsolhatja, hogy hőt adjon a helyiségnek, mielőtt belépne. nagyszerű termék.

Ellenőrzött ellenőrzés 23/11/2021

Wir wollten in unsere Essecke einen Kamin einbauen, was aus mehreren Gründen leider nicht umsetzbar war. Als Alternative haben wir eine Infrarotheizung als Idee gehabt. Ziel war es die Sitzecke so zu bestrahlen, dass man beim gemütlichen Essen etwas direktere Wärme verspürt, als über die Heizungsluft. Damit das ganze auch schick aussieht, haben wir uns diese Bildvariante gegönnt. Das Infrarotbild macht erstmal einen schicken Eindruck und lässt sich gut und einfach montieren. Der erste optische Effekt ist schonmal toll. Es ist auch gleich betriebsbereit und benötigt ein paar Minuten um voll durchgehitzt zu sein. Tia. Also auf 3 Meter Entfernung spürt man die abgestrahlte Wärme nicht mehr wirklich. Das ist also für unseren 2 Meter Tisch mit 1 Meter Abstand so, dass die hinteren Plätze nurnoch vom schicken Anblick profitieren. Da hätte ich mehr erwartet. Wir haben das Bild nun in einem kleineren Raum als Zusatzheizung montiert. Das geht ganz gut. Der hat 14 qm und man spürt in allen Ecken die Wärmestrahlung. Für unsere Sitzecke muss was Größeres / Leistungsstärkeres her.

Az étkezőhelyiségünkbe kandallót szerettünk volna beépíteni, ami sajnos több okból nem volt kivitelezhető. Alternatív megoldásként volt ötletünk az infrafűtésre. A cél az volt, hogy az ülőfelületet úgy sugározzuk be, hogy kényelmes étkezés közben kicsit közvetlenebb hőt érezzünk, mint a felforrósodott levegőtől. Hogy az egész elegánsnak tűnjön, ezzel a képváltozattal kedveskedtünk. Az infravörös kép elsőre elegáns benyomást kelt, jól és egyszerűen felszerelhető. Az első vizuális hatás nagyszerű. Azonnal használatra kész, és néhány perc alatt teljesen felmelegszik. Tia. Így 3 méteres távolságban már nem igazán lehet érezni a kisugárzott hőt. Így az 1 méteres távolsággal rendelkező 2 méteres asztalunknál a hátsó ülések csak profitálnak az elegáns megjelenésből. többet vártam volna. A képet most egy kisebb helyiségbe szereltük fel kiegészítő fűtésként. Rendben van. 14 négyzetméteres és minden sarokban érezhető a hősugárzás. Valami nagyobb / erősebb kell az ülőhelyünkhöz.

Ellenőrzött ellenőrzés 22/11/2021

Die Lieferung war recht schnell. Das Produkt ist tatsächlich leichter als ich dachte und die Installation ist wirklich einfach :) das Kabel ist lang genug. Der Druck sieht wirklich schön aus und man sieht eigentlich nicht, dass es sich um eine Infrarotheizung handelt. Die Wärme ist wirklich schön. Die App ist einfach zu installieren und benutzerfreundlich. Hatte wirklich keine Probleme mit dem Anschließen. Wirklich einfach zu kontrollieren. Meine Wohnung ist ziemlich klein (ca 30m2), also macht es tatsächlich einen Unterschied. Auch die Option "Fenster öffnen" funktioniert einwandfrei. Ich würde es wirklich empfehlen! Es wird wahrscheinlich helfen, die Berlin Winterdepression zu bekämpfen und in wärmeren Zeiten werde ich wahrscheinlich nur das Kabel dahinter verstecken Ich denke, es ist seinen Preis wirklich wert.

A szállítás elég gyors volt. Valójában könnyebb a termék, mint gondoltam, és a telepítés is nagyon egyszerű :) a kábel elég hosszú. A nyomat nagyon jól néz ki, és valójában nem látja, hogy ez egy infravörös fűtőelem. Nagyon kellemes a meleg. Az alkalmazás könnyen telepíthető és felhasználóbarát. Valójában nem volt probléma a csatlakozással. Igazán könnyű irányítani. Az én lakásom elég kicsi (kb. 30m2), szóval ez tényleg különbséget jelent. Az "Ablak megnyitása" opció is jól működik. Nagyon ajánlom! Valószínűleg segít leküzdeni a berlini téli kékséget, és a melegebb időkben valószínűleg csak mögé rejtem a kábelt, szerintem tényleg megéri az árát.

Ellenőrzött ellenőrzés 22/11/2021

Wir haben den Infrarotheizkörper im Wohnzimmer montiert. Dazu haben wir uns für ein Weltkartenmotiv entschieden das ein ähnlich aussehendes Bild ersetzt hat. Besonders wichtig war für uns dabei ein leises Lüfter loses Gerät das direkt Wärme spendet ohne die ganze Raumluft aufheizen zu müssen und unnötig Staub aufwirbelt. Entsprechend haben wir uns Informiert und uns letztendlich für diese Infrarot Heizung entschieden. Sie spendet uns beim einschalten eine angenehme direkt spürbare Wärme und ist zeitgleich ein echter Blickfang. Neben der Bedienung mit der Fernbedienung steuern wir die Heizung vor allem mit der App in der sich die Heizzeiten sehr komfortabel und individuell einstellen lassen. Allgemein wurden wir durchaus positiv überrascht und sind sehr zufrieden mit der effizienten und gleichzeitig dekorativen Infrarotheizung.

A nappaliba szereltük az infrafűtőt. Ennek érdekében egy világtérkép-motívum mellett döntöttünk, amely egy hasonló megjelenésű képet váltott fel. Számunkra különösen fontos volt egy csendes ventilátor nélküli készülék, amely közvetlenül ad hőt anélkül, hogy a helyiség teljes levegőjét fel kellene melegíteni, és feleslegesen fel kellene porozni. Ennek megfelelően tájékozódtunk, és végül az infrafűtő mellett döntöttünk. Bekapcsolva kellemes, közvetlenül érzékelhető melegséget ad nekünk, és egyben igazi figyelemfelkeltő. A fűtést a távirányítós kezelés mellett elsősorban az applikációval vezéreljük, melyben nagyon kényelmesen és egyedileg is beállíthatók a fűtési idők. Általában pozitívan meglepődtünk és nagyon elégedettek vagyunk a hatékony és egyben dekoratív infrafűtéssel.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/11/2021

Wir haben unsere Garage als Hobby-/ Bastelraum umfunktioniert und brauchten dort dringend eine Heizung. Da das installieren einer Heizung mit viel Kosten und Aufwand verbunden ist, haben wir uns erstmal für diese Infrarot Heizung entschieden. Das die Wärmeleistung so klasse ist, hätten wir ehrlich gesagt auch nicht erwartet. Die Handhabung ist ganz easy und das Wärmegefühl ist super! Und das Design toppt das Ganze noch mal :)

A garázsunkat hobbi/kézműves helyiséggé alakítottuk, és sürgősen szükségünk volt egy fűtőre. Mivel a fűtőberendezés felszerelése sok költséggel és erőfeszítéssel jár, először ezt az infravörös fűtőtestet választottuk. Őszintén szólva nem számítottunk arra, hogy a hőteljesítmény ilyen nagy lesz. A kezelés nagyon egyszerű, a melegség érzése pedig nagyszerű! És a dizájn ismét az egészet felülmúlja :)

Ellenőrzött ellenőrzés 17/11/2021

Ist wirklich ein cooles & stylisdhes Ding. Kauf hat sich auf jeden Fall gelohnt! :)

Tényleg klassz és stílusos dolog. A vásárlás határozottan megérte! :)

Ellenőrzött ellenőrzés 17/11/2021

- sieht gut aus - schneller Versand - leicht - gute Heizleistung

- jól néz ki - gyors szállítás - könnyű - jó fűtési teljesítmény

Ellenőrzött ellenőrzés 16/11/2021

Alles so weit perfekt die Verbindung ist

A kapcsolat szempontjából minden tökéletes

Ellenőrzött ellenőrzés 14/11/2021

Ich bin zufrieden, sieht aus wie es soll und tut, was es soll. Das Kabel könnte noch ein wenig länger sein, denn viel höher hätte das Bild nicht hängen dürfen (hängt jetzt auf Kopfhöhe) Ansonsten kann ich mich aber nicht beschweren. Es war durch die Anbauvorlage gut und einfach abzubauen.

Meg vagyok elégedve, úgy néz ki, ahogy kell, és azt csinálja, amit kell. A kábel lehetett volna kicsit hosszabb, mert a képnek nem kellett volna sokkal feljebb lógnia (most már fejmagasságban lóg).Egyébként nem panaszkodhatok. Jó és könnyen szétszedhető volt a csatolósablonnak köszönhetően.

Ellenőrzött ellenőrzés 13/11/2021

Ich habe mich für dieses Modell aufgrund des Zug Designs entschieden. Für mich war es wichtig, dass das Objekt so als Heizung nicht erkenntlich ist und trotzdem ohne eine offene Hitzestelle wärmt aufgrund meines kleinen Bruders. Das Gerät kann entweder über eine Fernbedienung, über das Thermostat am Heizkörper oder über die App gesteuert werden. Alle 3 Optionen funktionieren ohne Verzögerung und sind selbsterklärend. Das Gerät ist leise da es ohne einen Lüfter funktioniert und stinkt nicht. Für Leute die Wert auf Optik legen eine Überlegung wert.

A vonat kialakítása miatt választottam ezt a modellt. Számomra fontos volt, hogy az objektum ne legyen felismerhető fűtőtestként, és az öcsém miatt nyitott melegpont nélkül is melegszik. A készülék távirányítóval, a radiátoron lévő termosztáttal vagy az alkalmazáson keresztül vezérelhető. Mindhárom lehetőség késedelem nélkül működik, és magától értetődő. A készülék csendes, mert ventilátor nélkül működik és nem büdös. Érdemes megfontolni azoknak, akik értékelik az optikát.

Ellenőrzött ellenőrzés 12/11/2021

super IR-Heizkörper! er braucht gar nicht viel platz wie man bei anderen - vor allem alte - Heizkörper kennt. Tolles Motiv und die Bedienung ist echt mega einfach mit meinem Handy, die ganze Einstellungen kann ich sehr intuitiv mit dem App ändern. nur braucht man bei der Montage ein wenig Erfahrung damit die Heizung sicher an der Wand hängt und ich fände es schön wenn die Motive etwas dynamisch sind oder wenn man mehr Auswahl hat. sonst alles tipitopi! das Gerät tut sein Job!

nagyszerű IR melegítő! Egyáltalán nem foglal sok helyet, ellentétben más - különösen régi - radiátorokkal. Remek motívum és tényleg szuper egyszerű a kezelés a mobilommal, nagyon intuitívan módosíthatom az összes beállítást az alkalmazással. csak az összeszerelés során kell egy kis tapasztalat, hogy a fűtőtest biztonságosan lógjon a falon, és szeretném, ha egy kicsit dinamikusak lennének a motívumok, vagy ha több választási lehetőség lenne. különben minden tipitopi! a készülék teszi a dolgát!

Ellenőrzött ellenőrzés 11/11/2021

Es ist sehr praktisch, da Sie es nach dem Auspacken einfach anschließen. Ich verwende es in meiner Halle, da ich es als den besten Ort empfinde, um 100% der Wärme zu genießen, die es liefert. Es dauert ein paar Minuten, aber die Strahlung geht direkt auf die Wände und den Boden und macht die ganze Umgebung super gemütlich. Das Design ist großartig und funktioniert als schönes Art Deco für meine Gäste, während sie ihre Mäntel ausziehen und es sich in meinem Haus gemütlich machen. Sieht toll aus und die Fernbedienung ist eine perfekte Ergänzung

Nagyon kényelmes, mert csak a kicsomagolás után kell bedugni. Az előszobámban használom, mert szerintem ez a legjobb hely az általa nyújtott hő 100%-os élvezetére. Néhány percet vesz igénybe, de a sugárzás egyenesen a falakra és a padlóra jut, így az egész környezet szuper hangulatossá válik. A dizájn nagyszerű, és szép art decoként működik vendégeim számára, amikor levetik a kabátjukat és betelepednek az otthonomba. Jól néz ki, és a távirányító tökéletes kiegészítője

Ellenőrzött ellenőrzés 10/11/2021

Die Heizung ist schon komplett montiert, dass heißt einfach aufhängen und los gehts. Die Bedienung ist kinderleicht und lässt sich sogar per Smartphone steuern. Es dauert keine Minute, bis die Heizung die Temperatur erreicht hat. Eine sehr angenehme Wärme gibt die Heizung ab. Das beste ist, man erkennt nicht, das es eine Heizung ist, da die Optik sehr sehr schön ist. Verarbeitung und Qualität ist hervorragend. Für den Preis kann man echt nicht meckern! Klare Empfehlung von mir

A fűtőelem már teljesen össze van szerelve, ami azt jelenti, hogy egyszerűen le kell akasztani, és már indulhat is. A kezelés gyerekjáték, és akár okostelefonról is vezérelhető. Kevesebb, mint egy percbe telik, amíg a fűtőelem eléri a hőmérsékletet. A fűtőtest nagyon kellemes meleget áraszt. A legjobb az, hogy nem ismered fel, hogy fűtő, mert az optika nagyon-nagyon szép. A feldolgozás és a minőség kiváló. Az árra tényleg nem lehet panasz! Egyértelmű ajánlás tőlem

Ellenőrzött ellenőrzés 06/11/2021

Ich find diese Heizungen mega geil. Sparsam im Energieverbrauch und ein echter Hingucker. Mein Papa hat von mir eine bekommen, für sein Badezimmer und ich selber habe diese hier im Wintergarten. Kann sie immer wieder nur empfehlen. Es wird schön mollig warm.

Nagyon szeretem ezeket a melegítőket. Gazdaságos energiafelhasználás és igazi figyelemfelkeltő. Apám kapott egyet tőlem a fürdőszobájába, és itt van a télikertben. Csak ajánlani tudom őt újra és újra. Szép és meleg lesz.

Ellenőrzött ellenőrzés 05/11/2021

Ich finde diese Heizung einfach super schön und praktisch zugleich. Man hat hier eine von Leistung: 700 womit man bis 14 m² und ca. 2 - 4 m beheizt. Die Heizung ist ideal für Badezimmer und durch Schutzart IP44, vollkommen gegen Spritzwasser geschützt. Ich persönlich habe die Heizung aber im Flur installiert da es bei mir hier immer sehr zieht und kalt ist. Dabei finde ich es toll, dass ich die Heizung über Wifi-Steuerung via Smartphone steuern kann und zusätzlich Heizzeiten für jeden Wochentag programmieren kann. Die Heizung hat kein Betriebsgeräusch. Ich bin sehr zufrieden.

Szerintem ez a melegítő egyszerűen szuper szép és praktikus egyben. Itt van a teljesítménye: 700, amely 14 m²-ig és kb. 2-4 m-ig fűt fel. A fűtőberendezés ideális fürdőszobába, és IP44-es védettségének köszönhetően teljesen védett a fröccsenő víz ellen. Én személy szerint a folyosóra szereltem be a fűtést, mert itt mindig nagyon hideg és huzat van. Szerintem nagyon jó, hogy okostelefonon keresztül WiFi-n keresztül tudom szabályozni a fűtést, és a hét minden napjára beprogramozhatom a fűtési időket. A fűtésnek nincs működési zaja. nagyon elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés 05/11/2021

Ware wurde pünktlich angeliefert, macht optisch auch wirklich einen sehr guten Eindruck. Heizstrahlung eigentlich sehr gut in der Nähe. Sehr ordentlich verarbeitet!

Az árut időben kézbesítették, optikailag is nagyon jó benyomást kelt. A hősugárzás valójában nagyon jó a közelben. Nagyon szépen feldolgozott!

Ellenőrzött ellenőrzés 04/11/2021

Die Infrarotheizung heizt sich schnell auf, ohne dass man sich die Hände verbrennt. Zudem ist sie super leicht per App zu steuern und bringt eine schöne Wärme ins Haus ohne schlechten Geruch.

Az infravörös melegítő gyorsan felmelegszik anélkül, hogy megégetné a kezét. Ezenkívül rendkívül egyszerűen vezérelhető alkalmazáson keresztül, és kellemes meleget hoz a házba rossz szag nélkül.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/11/2021

Fügt sich super ins Zimmer ein. Auch die automatische Fenster is offen Erkennung funktioniert super.

Tökéletesen illeszkedik a helyiségbe. A nyitott ablak automatikus érzékelése is remekül működik.

Ellenőrzött ellenőrzés 31/10/2021

Ein paar Dinge die mir super gefallen an der Heizung: - sie erheizt sich sehr schnell und erwärmt den Raum in wenigen Minuten, man muss also nicht vorheizen und es reicht, die Heizung anzuschalten, wenn man morgens ins Bad kommt - Die Wärmeleistung ist super und unerwartet bei der Größe (verglichen mit einem klassischen Heizkörper) - Die Glasoptik passt sehr gut ins Bad - mit der App kann man genau einstellen, wann die Heizung an und ausgehen soll Zwei Sachen die noch besser gemacht werden könnten: - die Beleuchtung des Panels könnte noch heller sein, sodass das Cover richtig von innen heraus leuchtet - die Kopplung mit der App war ein bisschen holprig, da sollte noch ein bisschen dran gearbeitet werden Ansonsten aber super Teil, kann ich nur weiterempfehlen!

Néhány dolog, amit nagyon szeretek a melegítőben: - nagyon gyorsan felmelegszik, és néhány perc alatt felmelegíti a helyiséget, így nem kell előmelegíteni, és a fürdőszobába érve elég bekapcsolni a fűtést. reggel - a hőteljesítmény nagyszerű és váratlan a mérethez képest (egy klasszikus radiátorhoz képest) - az üveg megjelenése nagyon jól illeszkedik a fürdőszobába - az alkalmazással pontosan beállíthatja, hogy mikor menjen be és ki a fűtés Két dolog még jobban meg lehet csinálni: - a panel világítása lehetne még világosabb, hogy a burkolat belülről kifelé valóban világítson - kicsit döcögős volt a csatolás az applikációval, még dolgozni kellene rajta Különben, de remek része, csak ajánlani tudom!

Ellenőrzött ellenőrzés 24/01/2021

Hallo Ich bin sehr zufrieden Ist auch ein sehr schönes Bild Lässt sich sehr gut über mein Handy ein und ausschalten Und wärmt auch gut

Szia nagyon meg vagyok elégedve Nagyon szép kép is nagyon jól be- és kikapcsolható a mobilomon és jól melegít is