Basel, elektromos kandalló, 2000 W, LED, távirányító
Basel, elektromos kandalló, 2000 W, LED, távirányító
Basel, elektromos kandalló, 2000 W, LED, távirányító
Basel, elektromos kandalló, 2000 W, LED, távirányító
Basel, elektromos kandalló, 2000 W, LED, távirányító
Basel, elektromos kandalló, 2000 W, LED, távirányító

Basel elektromos kandalló

Ezüst léghűtó 2000 watt
119 390 Ft ÁFA-val
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Látványos elektromos kandalló, lángok illúziójával

élethű méreteivel vonzza a tekinteteket

Beépített 2000 W-tos melegítő

Termék leírása

Tegye még szebbé otthonát és hozzon létre romantikus hangulatot a Klarstein Basel elektromos kandallóval. A csiszolt nemesacél és üveg előlap már kikapcsolt állapotban is modern eleganciát ad a nappalinak. Bekapcsolásakor életre kelnek a gyönyörű élethű lángok, amelyek szép, tompa fénybe borítják a helyiséget, akárcsak egy igazi kandalló. A Basel kandalló ügyesen megspórolja önnek a fáradalmakat: nem kell behordania a fát és a tüzet sem kell megrakni, nem is szólva a keletkező koszról - elég egy gombot megnyomni, és máris beindul a hangulat. A sötétítő funkcióval beállíthatjuk a fényerőt, tehát kedve és ízlése szerint választhat a lángoló és a kellemesen parázsló tűz között. élethű, 90 x 60 cm-es méreteinek köszönhetően a gyönyörű Basel kandalló vonzza a tekinteteket. Tehetjük a nappaliba, a hálószobába, vagy dolgozószobába.

Szükség esetén alulról jövő LED megvilágítással erősíthetünk a Klarstein elektromos kandalló hangulatán. Hét különböző színű fény közül választhatunk. Természetesen a Basel kandalló nem csak egy dekorációs elem: A berendezésben egy 2000 W erősségű melegítő rejtőzik, amelyet külön bekapcsolhatunk. Két fokozatban (1000 W és 2000 W) árasztja a kellemes meleget, rögtön bekapcsolásakor. Nem csak a hideget űzi el a szobából, de a lángok illúzióját is növeli a kandallóban. Legyen az egy hideg nyári este, vagy egy téli nap, az elektromos kandalló felkészült arra, hogy kényelmet hozzon létre otthonában.

Az ellazult pihenéshez a Klarstein kandalló egy távirányítót nyújt, amellyel kényelmesen elvégezhet minden beállítást a kanapén ülve. Természetesen használhatja a kandalló felső részén található vezérlőpanelt is. Az elektromos kandalló további előnye, hogy szabad kezet kapunk a beszerelésekor. A szereléshez szükséges anyagokkal probléma nélkül a falra szerelheti, vagy a mellékelt állvánnyal a földre teheti. Esetleg ha arra lenne szükség, a levehető előlapnak köszönhetően a Basel kandalló tisztítása is nagyon egyszerű.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Előlap anyaga: csiszolt nemesacél és üveg
 • Kandalló anyaga: acéllap
 • Kétfokozatú melegítő: 1000 W és 2000 W
 • Impozáns LED megvilágítás
 • 7 választható szín
 • Lángok fényerője csökkenthető
 • Egyszerű összeszerelni, a rögzítéshez szükséges anyagokat és az állványt mellékeljük
 • Egyszerű tisztítani, az előlap levehető
 • Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a kandalló felső részén
 • Áramellátás: 220-240 V/50-60 Hz
Basel, elektromos kandalló, 2000 W, LED, távirányító

Méretek és műszaki adatok

 • Előlap méretei: 90 x 56 cm (SzxM)
 • Kandalló méretei (előlap nélkül): 78 x 53 x 10 cm (SzxMxM)
 • Kandalló méretei felállítva, állvánnyal együtt: 90 x 61 x 30 cm (SzxMxM)
 • Kábel hosszúsága: 1,65 m
 • Tömeg: kb. 18,6 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x kandalló
 • 1 x falhoz szereléshez szükséges anyagok
 • 1 x állvány
 • 1 x távirányító (elemek mellékelve)
 • Használati útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(1 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich benütze den Kamin mittlerweile 2 Wochen und jeden Abend ist das LED-Feuer in Betrieb. Der zusätzliche Heizlüfter arbeitet nur ab und zu , zum Beispiel nach dem Lüften. Da reichen dann 5-10 Minuten um eine angenehme Temperatur zu erreichen- den Rest erledigt dann die Fußbodenheizung. Somit ist der Stromverbrauch für mich akzeptabel. Beim reinen LED-Feuer ist ein recht leises Geräusch, vermutlich von einem Motor, zu hören. Beim Heizlüfter ist es vergleichbar mit einem normalen Heizlüfter. Der Aufbau ging schnell und einfach von der Hand. Zum Einhängen der Front ist eine helfende Hand praktisch- es geht aber auch allein. Somit bin ich sehr zufrieden und möchte den Kamin nicht mehr missen.

Már 2 hete használom a kandallót, és minden este ég a LED-es tűz. A kiegészítő fűtés csak időnként működik, például szellőztetés után. 5-10 perc elegendő a kényelmes hőmérséklet eléréséhez – a többiről a padlófűtés gondoskodik. Szóval az áramfelvétel számomra elfogadható. A tiszta LED-es tűznél elég halk, feltehetően motoros zaj hallható. A fűtőventillátor egy normál ventilátorhoz hasonlítható. A beállítás gyors és egyszerű volt. A segítő kéz az előlap felakasztásánál hasznos – de egyedül is megteheti. Szóval nagyon elégedett vagyok, és nem akarok tovább nélkülözni a kandallót.