3 év jótállás 14 napos elállási jog

KLARSTEIN KLARSTEIN KLARSTEIN KLARSTEIN KLARSTEIN KLARSTEIN KLARSTEIN KLARSTEIN KLARSTEIN KLARSTEIN

Rólunk

Jelenleg

2500+

termékünk van

Jelen vagyunk a világ

20

országában

A portfóliónk

10%-át

okos termékek alkotják
(és számuk folyamatosan növekszik)

Hol talál bennünket

Berlinben és Pozsonyban talál meg bennünket, innen látjuk el azokat az európai piacokat, amelyeken jelen vagyunk. Pozsonyban a Grössling utca 6-8. szám alatt található a székhelyünk. Itt dolgozunk termékeink kreativitásán és ez az a hely, ahonnan válasz érkezik kérdéseikre.

A társaság székhelye nem működik üzletként, sem márkaszervizként.

A sikeres megrendelés után a Klarstein készülékek elindulnak önhöz a németországi kamp-lintfort-i vagy a szlovák szenci raktárakból. Nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelések mielőbbi kiszállítására. Éppen ezért folyamatosan tökéletesítjük és bővítjük logisztikai központunkat.

Az országok, amelyekben jelen vagyunk

A Klarstein mindehol ott van, ahol Berlin Brands Group van, és a Berlin Brands Group mindenhol ott van, ahol Klarstein van. Ez Európa 28 országában, valamint az USA-ban és Kínában jelent hivatalos képviseletet. Európa nagy részén biztos lehet benne, hogy kérdés esetén közvetlenül tőlünk kap választ, nem pedig közvetítőtől.

Karrier

A Klarstein portfóliója folyamatosan növekszik. És vele együtt csapataink is, ezért folyamatosan új munkatársakra van szükségünk. Minden jelenleg nyitott pozíciót, részletes tájékoztatással együtt megtalál honlapunkon

fel