Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód Piros
Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód Piros
Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód Piros
Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód Piros
Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód Piros
Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód Piros
Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód Piros

Luca multifunkcionális robotgép

turmixgép, Multifunkciós konyhai robot, Power mixer Piros 1000 watt
69 690 Ft 73 590 Ft ÁFA-val
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Nagy erő: 1000 watt teljesítmény és 3 liter térfogat aprításhoz, keveréshez és még sok minden máshoz

Aprítás és szeletelés: tartozék apróra vágott hagymához, krumpli szeleteléséhez vagy Julienre vágott zöldséghez

Egészséges és ízletes: nagyméretű robotgép állvánnyal ízletes smoothiek és vitaminos italok készítéséhez a saját konyhájában

Termék leírása

Egy mindenkiért: Klarstein Luca multifunkcionális robotgép azonnal átveszi szinte az összes feladatot a konyhában - Önnek csak főznie kell majd.

Mindegy, hogy apróra vágjuk, lereszeljük, összekeverjük, mixeljük, felaprítjuk, facsarjuk, emulgeáljuk, őröljük a kávét vagy összetörjük a jeget a Klarstein Luca  Food Processor 20 darabos kiegészítői mindig megfelelő szolgálatot biztosítanak. A hatékony konyhai kisegítő 1000 wattos teljesítménye minden igényre készen áll és segít szinte minden munka elvégzésében a konyhában. A 3 literes térfogattal rendelkező robotgép rengeteg helyet biztosít a tésztának, smoothieknak és szószoknak, és egy nagy családi burgonya adagot is szeletelt hasábburgonyává varázsolhatunk. Itt mindent kézben tarthat, a Luca robotgép nemcsak 6 üzemmóddal és fokozatmentesen állítható sebességgel dolgozik, hanem gondoskodik arról is, hogy a legjobb alapanyagok kerüljenek a salátástálba, serpenyőbe és fazékba. Ezért minden műanyag alkatrész BPA nélkül készül.

Támogatja Önt abban, hogy még a takarítást is könnyen kezelje. A Klarstein konyhai turmixgép öntisztító funkciójával és alkatrészeivel könnyen mosható akár mosogatógépben is.

Az élet megkönnyítése: a Klarstein Luca multifunkcionális konyhai készülék mindenre jó.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Teljesítmény: 1000 watt
 • Keverőtartály űrtartalma: 3 liter
 • Állványos robotgép űrtartalma: 1,75 liter
 • 6 program: plusz funkció, jégtörés, smoothie, tészta dagasztása, aprítás, öntisztítás
 • Manuális mód: fokozatmentes sebességbeállítás
 • Biztonságos stabilitás a 4 gumilábnak köszönhetően
 • A műanyag alkatrészek BPA-mentesek
 • Edény mérleggel
 • tápegység: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Luca, multifunkcionális robotgép, 1000 W, 3 L, fokozatmentes sebességbeállítás, 6 üzemmód

Méretek és műszaki adatok

 • Robotgép méretek (nagy 3 L edény): 22,5 x 46 x 24 cm (SzxMxH)
 • Méretek állvány robotgép (közepes 1,7 l-es edény): 28 x 43,5 x 24 cm (SzxMxH)
 • Méretek aprító (kávédaráló tartozék): 22,5 x 32,5 x 24 cm (SzxMxH)
 • Kábel: 120 cm
 • Súly: kb. 3 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x készülékalap
 • 1 x 3 literes keverőtartály  (1 x tartály, 1 x fedél, 1 x emulgáló toldat, 1 x hosszabbító tengely, 1 x adagoló)
 • 1 x keverő és aprító toldat (1 x rozsdamentes acél penge, 1 x műanyag penge)
 • 1 x állvány toldat (1 x keverőtál, 1 x fedél, 1 x adagoló)
 • 1 x daráló toldat (1 x darálótál, 1 x aprító toldat)
 • 1 x facsaró toldat (1 x szűrő, 1 x facsaró)
 • 1 x penge készlet (1 x rögzítés, 1 x julienne penge, 1 x reszelő penge, 1 x hasábburgonya penge)
 • 1 x törlő
 • használati útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(13 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Also ich kann nur positives erzählen. Das Gerät hat soviel Möglichkeiten ich hatte noch garnicht Zeit alle zu testen. Der einzigste Minuspunkt überhaupt wäre das beim raspeln die Endstücke mit in den Auffangsbehälter fallen, z.b. Beim Karotten raspeln. Ist vielleicht dem enormen Fassungsvermögen der Schüssel geschuldet, aber ich wollte so eine große Schüssel mit riesigem Inhalt. Ist schon jammern auf höchsten Niveau. Also alles Top

Szóval csak pozitív dolgokat tudok mondani. Az eszköznek annyi opciója van, hogy nem volt időm mindegyiket tesztelni. Az egyetlen hátránya az lenne, hogy a végdarabok a gyűjtőedénybe esnek reszeléskor, például sárgarépa reszelésekor. Talán a tál hatalmas kapacitásának köszönhető, de én egy ilyen nagy tálat szerettem volna, hatalmas tartalommal. A legmagasabb szinten nyüszít. Szóval minden szuper

Ellenőrzött ellenőrzés

Sieht hübsch aus und kann auch was aber er ist unfassbar laut meiner Meinung nach. Werde nur denn Stand Mixer verwenden und zum Zerkleinern denn Nicer dicer, kann ja meine Nachbarn nicht immer mit Lärm belästigen. Lieber Finger weglassen wenn man Nachbarn hat.

Szépen néz ki és tud is valamit, de szerintem hihetetlen. Aprításhoz csak az állványos mixert és a szebb kockavágót használom, így nem tudom mindig zavarni a szomszédokat zajjal. Jobb, ha lehagyod az ujjaidat, ha vannak szomszédaid.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Maschine ist größer als erwartet. Für unseren 2-Personen-Haushalt eher zu groß. Auch die Öffnung zwischen dem "Füllrohr" und dem Hobel ist zu groß, so dass beim Gurken oder Möhren in Scheiben schneider viel zu große Stücke seitlich weg gezogen werden und somit nicht mehr zu verwenden sind - zu viel Verschnitt. Zwiebeln schneiden geht gar nicht, gibt nur Matsch. Nach ungefähr 20mal ist ein Stück an der Schüssel (Mixtopft) abgebrochen. Siehe Fotos. Dieses Stück ist quasi die Arretierung und Auslösung zum Motor. Wir haben nur noch ein mini kleines Stück Plastik welches überhaupt dafür sorgt dass wir das Gerät noch verwenden können. Wenn dieses auch noch abbricht ist die der Mixtopft nicht mehr zu verwenden.

A gép a vártnál nagyobb. Inkább túl nagy a 2 fős háztartásunkhoz. A "töltőcső" és a szeletelő közötti nyílás is túl nagy, így uborka vagy sárgarépa szeletelésekor a túl nagy darabok oldalra húzódnak, és már nem használhatók – túl sok a pazarlás. Hagymát nem lehet vágni, csak sarat kapsz. Körülbelül 20 alkalom után a tálból (keverékedényből) letört egy darab. Lásd a fényképeket. Ez a darab olyan, mint a motor reteszelő és kioldó mechanizmusa. Csak egy pici műanyagdarabunk van, ami biztosítja, hogy továbbra is tudjuk használni a készüléket. Ha ez is eltörik, a keverőedény már nem használható.

Ellenőrzött ellenőrzés

Nach kleinen Anfangsproblemen habe ich das Gerät bisher hauptsächlich zum Zerkleinern von Gemüse benutzt. Es arbeitet einwandfrei und lässt sich leicht reinigen. Da die Arbeitsfläche in meiner Küche sehr begrenzt ist, ist es hilfreich, dass das Gerät nicht allzu viel Platz benötigt .

Néhány kezdeti probléma után eddig főleg zöldségek aprítására használtam a készüléket. Hibátlanul működik és könnyen tisztítható. Mivel a konyhámban nagyon korlátozott a munkafelület, segít, hogy a készülék nem foglal túl sok helyet.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Teil ist der Hammer alles Top

A rész fantasztikus minden a tetején

Ellenőrzött ellenőrzés

Bin völlig zufrieden

Teljesen elégedett vagyok

Ellenőrzött ellenőrzés

Leider ist er mega laut....wollte ihn heute benutzen,um Kekse zu zerkleinern.eigentlich ganz simpel. Ich habe das Teil zusammengesetzt und es funktionierte nicht .ich habe mein altes genommen und zack fertig. Richtig zufrieden bin ich nicht. hätte ich noch alle Kartons würde ich es zurücksenden

Sajnos nagyon hangos... ma keksz törésére akartam használni. Valójában nagyon egyszerű. Összeraktam az alkatrészt és nem ment.Vettem a régit és ennyi. Nem vagyok igazán elégedett. Ha még megvan az összes doboz, visszaküldeném

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Mixer ist bei mir nicht gut angekommen, hat kleines und leicht angetautes Obst nur schwer zerkleinert. Zum Glück benötige ich eigentlich nur die Raspel-Funktion für Gemüse. Karotten funktionieren prima, der Weißkohl für Krautsalat wurde noch nicht von mir getestet. Das Gerät ist recht laut und die Saugnapf-Füße sind Fluch und Segen zugleich, da sie einen festen Stand sichern, man das Gerät aber nicht einfach mal schnell an eine andere Position versetzen kann.

Nekem nem ment be a turmixgép, nehéz volt összetörni az apró és kissé felengedett gyümölcsöket. Szerencsére csak a zöldségekhez van szükségem az aprító funkcióra. A sárgarépa remekül bevált, a fehér káposztát még nem próbáltam káposztasalátának. A készülék elég hangos, a tapadókorongos lábak pedig áldás és átok is egyben, hiszen biztos támaszt biztosítanak, de nem lehet egyszerűen más pozícióba mozgatni a készüléket.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ein top gerät nur zu empfehlen.... optisch ist das Gerät ein echter hingucker

Csúcskészüléket csak ajánlani lehet.... optikailag igazi szemrevaló a készülék

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis. Ich brauche ihn nicht oft, deshalb muss es kein Profigerät sein. Bin sehr zufrieden. Habe das Gerät in Rot und finde es chic

Nagyon jó ár-érték arány. Nincs rá gyakran szükségem, így nem kell profi készüléknek lennie. Nagyon örülök. Nálam piros a készülék, és szerintem elegáns

Ellenőrzött ellenőrzés

Heute habe ich die Küchenmaschine das erste mal ausprobiert, zuerst habe ich Sellerie und Karotten klein gehobelt danach noch einen Apfel. Mittags habe ich noch den Pfannkuchen Teig gemacht, also ich muss sagen das alles gut funktioniert hat. Wir sind nur ein 2 Personen Haushalt dafür ist diese Maschine hervorragend, weil sie so schön aussieht stelle ich sie auch nicht in den Küchenschrank. Ich bin sehr zufrieden mit dieser Maschine.

Ma próbáltam ki először a konyhai robotgépet, először zellert és sárgarépát vágtam fel, majd egy almát. Délben elkészítettem a palacsintatésztát, szóval azt kell mondjam, hogy minden jól sikerült. Még csak 2 fős háztartásunk van, de ez a gép kiváló, mert olyan gyönyörűen néz ki, nem teszem be a konyhaszekrénybe. Nagyon elégedett vagyok ezzel a géppel.

Ellenőrzött ellenőrzés

Tolle Kombination aus Mixer, Chopper und Entsafter. Multifunktionsmodi mit unterschiedlichen Geschwindigkeiten. Obwohl es multifunktional ist, ist es sehr einfach zu bedienen und zu reinigen. Es kommt auch mit toller Verpackung. Man kann dies für Eisbrecher, Smoothies, Teigmischen, Zerkleinern verwenden. Ich denke, es gibt den besten Wert zu einem günstigen Preis. Erstaunliches Produkt und sehr zufrieden damit. Ich würde dieses Produkt allen empfehlen, die alle Funktionen in einer Maschine benötigen, und ich denke, dieses Produkt ist der richtige Weg. Alles in einem Produkt.

A turmixgép, aprító és facsaró nagyszerű kombinációja. Többfunkciós üzemmódok különböző sebességgel. Bár többfunkciós, nagyon könnyen használható és tisztítható. Szuper csomagolás is jár hozzá. Használható jégtöréshez, turmixhoz, tésztakeveréshez, zúzáshoz. Szerintem ez adja a legjobb értéket jó áron. Csodálatos termék és nagyon elégedett vagyok vele. Mindenkinek ajánlom ezt a terméket, akinek minden funkcióra szüksége van egy gépben, és úgy gondolom, hogy ez a termék a megfelelő út. Minden egy termékben.

Ellenőrzött ellenőrzés

habe den Artikel für die Oma bestellt und so ist sie zufrieden. Die Bedienung klappt ohne Probleme und es ist auch einfach. Die Qualität der Verarbeitung ist auch passend. so kann ich nichts schlechtes sagen und bin zufrieden. auch gut gefällt mir das Design

Rendeltem a terméket a nagymamának, és elégedett vele. A művelet problémamentesen és egyszerűen is működik. A kivitelezés minősége is megfelelő. Nem tudok rosszat mondani és elégedett vagyok. A dizájn is tetszik

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése