Tennessee, tálalókocsi, konyhai kocsi, 4 szintes, fa, gránit, mobil Fekete
Tennessee, tálalókocsi, konyhai kocsi, 4 szintes, fa, gránit, mobil Fekete
Tennessee, tálalókocsi, konyhai kocsi, 4 szintes, fa, gránit, mobil Fekete
Tennessee, tálalókocsi, konyhai kocsi, 4 szintes, fa, gránit, mobil Fekete
Tennessee, tálalókocsi, konyhai kocsi, 4 szintes, fa, gránit, mobil Fekete
Tennessee, tálalókocsi, konyhai kocsi, 4 szintes, fa, gránit, mobil Fekete

Tennessee, tálalókocsi, konyhai kocsi

0 58 cm Konyhai kocsi
84 354 Ft ÁFA-val
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Luxus konyhai kocsi sok tárolási lehetőséggel

Kiváló minőségű kivitelezés: kizárólag valódi fából készült, gránit munkalappal

Munkaterület: 2 320 cm² finom gránit

Termék leírása

Luxus tárolóhely a konyhában, étkezőben vagy bárhol, ahol szüksége van rá: a Klarstein Tennessee felszolgáló kocsi okos és elegáns kiegészítője minden otthonnak. Három emeleten a konyhai kocsi többféle tárolási lehetőséget kínál a rend és egyben reprezentatív megjelenés érdekében. A Tennesse kocsi teljes egészében bambuszfából készült, rozsdamentes acél elemekkel díszítve, már önmagában is a szemrevaló. A bambusz használatával a Klarstein nemcsak a megjelenésre, hanem a tartósságra is fogad: a bambusz különösen gyorsan növekszik, strapabíró, robusztus és víztaszító is, így több mint alkalmas konyhában vagy tálalóbútornak.

A kocsi alsó részén két rácsos rács található, amelyeken az edények vagy kellékek tárolhatók, és szükség esetén mindig kéznél vannak. A padló megfelelő magassága, 28 cm, elegendő helyet biztosít palackok, dobozok vagy tetrapakok számára. A tárolóhely egy tágas fiókból áll evőeszközök vagy konyhai eszközök, például konzervnyitó vagy sajtreszelő számára. Természetesen a Klarstein Tennessee konyhai kocsija teljesen más dolgokkal is megtölthető – hagyjon teret a fantáziájának.

A számos lehetőség mellett a rendteremtésre a kocsi több mint 2400 cm²-es, polírozott fekete gránitból készült munkalapokkal rendelkezik. Ideális ételek elkészítéséhez a konyhában, tálalóként vagy asztalként az étkezőben, vagy egyszerűen tárolóhelyként, ahol csak szüksége van rá. A kőfelület nagyon könnyen karbantartható, és még a magas páratartalom vagy a késsel való közvetlen érintkezés sem károsítja, sokáig szép marad.

A gyors mozgásról négy sima gumigörgő gondoskodik, mellyel a kocsi könnyedén mozgatható a lakásban vagy a teraszon. Még a szőnyegeket is könnyedén legyőzi egy hajszállal. A Klarstein Tennessee konyhai kocsija biztonságos és stabil helyzetben van a két kéziféknek köszönhetően, amelyek szilárdan tartják a kiválasztott helyen.

Vezmite, prosím, na vedomie, že produkt je dodávaný ako montážna sada. Az összeszerelés egyszerű és egy órán belül elvégezhető.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Anyaga: fa és gránit
 • maximális terhelhetőség (szintenként): 75 kg
 • Rozsdamentes acél részek
 • könnyen mozgatható a simán mozgó gumikerekeknek köszönhetően
 • Tároló polcok nagyvonalú, 28 cm-es magassággal
 • kivehető fiók
 • Parkolófék a biztonságos állás érdekében
 • Egyszerű összeszerelés
Tennessee, tálalókocsi, konyhai kocsi, 4 szintes, fa, gránit, mobil

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek: körülbelül 58 x 85 x 40 cm (Sz x Ma x Mé)
 • Polc (belső méretek): kb. 46,5 x 28 x 32 cm (Sz x Ma x Mé)
 • Fiók (belső méret): kb. 44,5 x 5,5 x 28 cm
 • Munkalap: 58 x 40 cm (Sz x H)
 • Kerekek: 5 x 2 cm (Ø x Sz)
 • Tömeg: körülbelül 20,2 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x tálalókocsi (beleértve a rögzítőszerelési anyagot)
 • szerelési útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(12 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieser Servierwagen ist optisch und funktional einwandfrei.

Ez a kiszolgáló kocsi optikailag és funkcionálisan is hibátlan.

Ellenőrzött ellenőrzés

Als Servierwagen ist das Teil recht funktional - für meine Zwecke perfekt und ausreichend Stabil.

Kiszolgáló kocsiként az alkatrész teljesen funkcionális - az én céljaimnak tökéletes és kellően stabil.

Ellenőrzött ellenőrzés

Schnelle Lieferung. Unkomplizierter Aufbau.

Gyors szállítás. Egyszerű kivitelezés.

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr gute Passgenauigkeit und Stabilität, Granit-Natursteinplatte, schnelle und bestellkonforme Lieferung, empfehlenswert!

Nagyon jó illeszkedési és stabilitási pontosság, gránit természetes kőlap, gyors és rendelésnek megfelelő szállítás, ajánlott!

Ellenőrzött ellenőrzés

Für den von mir geplanten Einsatzzweck optimal. Es steht der neue Thermomix drauf :) Aufgrund der relativ schweren Granitplatte ist der Servierwagen auch stabil genug. Die Verarbeitung ist okay und sieht wertig aus. Die Lieferung erfolgte schnell und zuverlässig. Die Einzelteile wurden gut und sicher verpackt. Für meinen Geschmack allerdings mit etwas zu viel Styrpor. Der Aufbau ist schnell getan. Sehr hilfreich ist, dass alle Einzelteile auch entsprechend der Aufbauanleitung beschriftet sind (und das trotz der geringen Anzahl von Einzelteilen). So entfällt die nervige Suche nach Teil A oder B oder D ... Den Punktabzug gibt es für zwei kleine Kritikpunkte: Schön wäre es, wenn die Bohrlöscher der Schrauben durch farblich passende Abdeckkappen verdeckt werden würden. Bei der Schublade wurden die Gleitschienen eingespart. Zwar ist die Schublade auch so noch gut und leicht beweglich, der größte Mangel ist jedoch ein fehlender Stopper am Auszug.

Arra tökéletes, amire használni akarom. Rajta van írva az új Thermomix :) A viszonylag nehéz gránitlap miatt a tálaló kocsi is kellően stabil. A feldolgozás rendben van, és értékesnek tűnik. A szállítás gyors és megbízható volt. A tárgyak jól és biztonságosan voltak becsomagolva. Az én ízlésem szerint viszont kicsit túl sok hungarocell. Az építkezés gyorsan megtörténik. Nagyon hasznos, hogy minden egyes alkatrészt az összeszerelési útmutatónak megfelelően címkéznek (annak ellenére, hogy kis számú egyedi alkatrész van). Ez kiküszöböli az A, B vagy D alkatrész bosszantó keresését... Két apró kritika pontért levonják a pontokat: Jó lenne, ha a csavarokon lévő furatokat megfelelő színű fedősapkák fednék. A csúszósíneket a fiókra mentettük. Bár a fiók továbbra is jó és könnyen mozgatható, a legnagyobb hiba a kihúzónál hiányzó ütköző.

Ellenőrzött ellenőrzés

Habe den Tisch schon mal bestellt und jetzt fűr den Sohn, der auch sehr zufrieden und happy ist damit.

Már megrendeltem az asztalt és most a fiamnak, aki szintén nagyon elégedett és elégedett vele.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe den Küchenwagen für eine Studentenwohnung gekauft, er ist sehr robust, gut verarbeitet und sieht noch super aus. Ich würde ihn jederzeit wieder kaufen.

A konyhai kocsit diáklakásba vettem, nagyon robusztus, jól kidolgozott és még mindig jól néz ki. Bármikor újra megtenném.

Ellenőrzött ellenőrzés

Aufgrund der durchgehend positiven Bewertungen haben wir uns entschlossen, diesen Küchenwagen zu bestellen. Heute ist er dann angekommen und wir haben ihn gleich aufgebaut. Grundsätzlich kann man sagen, dass die Qualität der Verarbeitung der Preisklasse entspricht. Der Tisch macht insgesamt einen soliden Eindruck, die Granitplatte ist ein Hingucker. ABER: Beim Zusammenbau hat eine der Schrauben direkt durchgedreht. Das wäre kein Grund, den Tisch zurückzuschicken - mit etwas Holzleim und Spanngurten habe ich das Problem gelöst. Zwei Sterne Abzug gebe ich jedoch dafür, dass die Holzleisten unter der Granitplatte nicht gerade aufgebracht waren, so dass sich die Platte nicht wie vorgesehen auf das Gestell schrauben ließ, noch nicht einmal mit gutem Willen und etwas schieben. Nachdem ich Vor- und Nachteile einer Rücksendung abgewägt habe, habe ich mich entschieden, selbst ein Loch für die Schraube vorzubohren und den Tisch zu behalten. Bei einem Produkt für 50 EUR hätte ich diese unsaubere Verarbeitung wahrscheinlich ohne Punktabzug hingenommen. Bei einem Tisch, der mehr als das Doppelte kostet, sehe ich es jedoch als Mangel an. Wäre es ohne großen (Verpackungs-) Aufwand möglich gewesen, den Tisch zurückzuschicken, hätte ich es getan, so darf er bei uns bleiben. Der Stabilität tun die Mängel voraussichtlich keinen Abbruch, ein schaler Beigeschmack bezüglich der Verarbeitungsqualität bleibt jedoch. Wenn ich halbwegs sicher sein könnte, dass die beschriebenen Mängel Ausreißer sind, würde ich den Tisch wieder kaufen. Wenn nicht, dann eher nicht - dafür wäre er dann zu teuer. Drei Sterne gibt es von mir noch, weil die Qualität des Produkts bis auf die zwei Mängel durchaus gut ist.

A folyamatosan pozitív vélemények miatt úgy döntöttünk, hogy megrendeljük ezt a konyhai kocsit. Ma meg is érkezett és rögtön be is állítottuk. Alapvetően elmondható, hogy a kivitelezés minősége megfelel az árkategóriának. Összességében az asztal masszív benyomást kelt, a gránitlap pedig vonzza a tekintetet. DE: Az összeszerelés során az egyik csavar közvetlenül bepattant. Ez nem lenne ok az asztal visszaküldésére - néhány faragasztóval és racsnis hevederekkel megoldottam a problémát. Azért levonok két csillagot azért, hogy a gránitlap alatti facsíkok nem voltak pontosan rögzítve, így jó akarattal és kicsit nyomkodva sem lehetett a födémet rendeltetésszerűen felcsavarozni a keretre. Miután mérlegeltem a visszaküldés előnyeit és hátrányait, úgy döntöttem, hogy magam fúrok egy lyukat a csavar számára, és megtartom az asztalt. Egy 50 eurós termékkel valószínűleg pont levonás nélkül elfogadtam volna ezt a tisztátalan feldolgozást. A duplánál többe kerülő asztalnál viszont hibának látom. Ha nagy (csomagolási) erőfeszítés nélkül vissza lehetett volna küldeni az asztalt, ha megcsináltam, akkor nálunk maradhatott. A hiányosságok valószínűleg nem rontják a stabilitást, de az építési minőséget illetően marad egy ócska utóíz. Ha kellőképpen biztos lehetnék abban, hogy a leírt hibák kiugróak, újra megvásárolnám az asztalt. Ha nem, akkor valószínűleg nem – túl drága lenne ahhoz. Még mindig három csillag van tőlem, mert a termék minősége a két hibától eltekintve egész jó.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir sind so begeistert, dass wir schon den zweiten Wagen gekauft haben. Fügt sich sehr gut in unsere Küche ein und man kann auch mal etwas heißes auf die Granit Platte stellen.

Annyira izgatottak vagyunk, hogy már megvettük a második autót. Nagyon jól illeszkedik a konyhánkba, és a gránitlapra is tehetsz valami meleget.

Ellenőrzött ellenőrzés

Schönes teil, sieht auch echt hochwertig aus. Wir haben es gekauft um eine Mikrowelle drauf zu stellen. Zwei kleine Abzüge weil a) die Schublade keinen stopper hat, also könnte man es sehr leicht raus ziehen beim offenen und b) keine kitchenaid drunter passt

Szép darab, nagyon jó minőségűnek tűnik. Azért vettük, hogy bekapcsoljuk a mikrohullámú sütőt. Két kis levonás, mert a) a fióknak nincs dugója, így kinyitva nagyon könnyen kihúzható, és b) nem fér el alatta konyhai segédeszköz

Ellenőrzött ellenőrzés

Erstes Paket musste wegen erheblichen Beschädigungen sowohl am Holz (Fuss war gerissen; Absplitterungen an den Holzbeinen) und Kratzern auf der Steinplatte retourniert werden. Dies funktionierte allerdings - bis auf den Umstand - beanstandungsfrei. Das zweite Paket war dann von besserer Qualität, allerdings auch nicht fehlerfrei. So ist die Leiste für den Einschub der Schublade abgerissen gewesen, aber ansonsten war es in Ordnung und wir hätten nochmals Alles austauschen können. Er wird jetzt häufig benutzt.

Az első csomagot mind a fa jelentős sérülése (a lábfej elszakadt, a falábak leszakadtak), mind a kőlap karcolásai miatt vissza kellett küldeni. Ez azonban - a körülményektől eltekintve - minden panasz nélkül működött. A második csomag akkor jobb minőségű volt, de nem is hibamentes. A fiók behelyező rúdja leszakadt, de egyébként rendben volt, és mindent újra cserélhettünk volna. Ma már gyakran használják.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Servierwagen kommt gut verpackt an. Die Aufbauanleitung ist nicht sehr umfangreich und der Aufbau insgesamt einfach. Eine zweite Person wird zum Aufbau nicht benötigt. Vor allem fand ich es angenehm, dass alle Teile, Schrauben und Zubehör beschriftet sind. Der kleine Küchenwagen ist für die Küche durch die Granitplatte ideal. Optisch durch die Holzfarbe ein wenig mediterran angehaucht und in unserer Küche trotz des etwas anderen Holzes passend. Gerade die Granitplatte ist ein kleiner Blickfang, vor allem aber stabil. Die Verarbeitung ist gut, ich konnte hier keine großen Mängel an den sichtbaren Stellen erkennen, einzig die Schienen für die Schublade waren nicht ganz so sauber verarbeitet, aber da diese unsichtbar sind, stört mich das nicht. Die beiden unteren Regalböden vertragen ein wenig Gewicht, denn der ganz Waagen wird durch die schwere Granitplatte stabilisiert. Ähnlich ist es bei der Schublade, welche durchaus belastungsfähig ist, dadurch dass sie entnommen werden kann, allerdings mit ein wenig bedacht zu füllen ist. Die Räder machen ihn zu einem flexiblen Helfer, jedoch ist das Gewicht von um die 20 Kilogramm nicht zu verachten. Fazit: Nicht ganz so günstiger Servierwagen, dafür ist die Optik, Qualität und Handlichkeit genial und somit fünf Sterne, denn wir sind überzeugt.

A kocsi jól becsomagolva érkezik. Az összeszerelési útmutató nem túl terjedelmes, és az összeszerelés egésze egyszerű. Az összeszereléshez nincs szükség második személyre. Különösen tetszett, hogy minden alkatrész, csavar, tartozék feliratozott. A kisméretű konyhai kocsi a gránit tetejének köszönhetően ideális a konyhába. Vizuálisan a fa színe egy kis mediterrán hangulatot kölcsönöz neki, és a kissé eltérő fa ellenére is illeszkedik a konyhánkba. Különösen a gránitlap vonzza a szemet, de mindenekelőtt stabil. A kidolgozása jó, a látható részeken nem láttam komolyabb hibát, csak a fiók sínek nem voltak olyan tisztán megmunkálva, de mivel láthatatlanok, ez nem zavar. A két alsó polc elbír egy kis súlyt, mert a teljes mérleget a nehéz gránitlemez stabilizálja. Hasonló a helyzet a fiókkal, ami elég rugalmas, mert kivehető, de óvatosan meg kell tölteni. A kerekek rugalmas segítőtárssá teszik, de a 20 kilogramm körüli súlyon nem lehet csúfolni. Következtetés: Nem túl olcsó tálalókocsi, de a megjelenés, a minőség és a kézreállóság zseniális, ezért öt csillag, mert meg vagyunk győződve.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése