[Használt] Fonduelette raklette grill fonduevel

30 670 Ft 40 490 Ft ÁFA-val
Termékkód: 53034138
Fonduelette raklette grill fonduevel
30 670 Ft 40 490 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Új termék vásárlása
  36 090 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

A termék állapota: enyhe kopásnyomok

Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.

Fö jellemzök

 • Ízletes ételek: az 1 literes fondue tálnak és 6 darab nemesacél villácskának köszönhetően

 • Tökéletesen grillezett: tapadásmentes felülettel ellátott 8 darab raklette serpenyővel és 38 cm átmérőjű grillező lappal

 • Egyszerű irányítás: folyamatosan szabályozható termosztát beépített kontrollégővel

Tulajdonságok

 • teljesítmény: 1350 W
 • fondue fazék: 1 liter
 • grillező lap: 38 cm Ø
 • 8 tapadásmentes felülettel ellátott raklette serpenyő
 • 6 nemesacél fondue villa
 • hőálló tartók
 • folyamatosan szabályozható termosztát
 • kontrollégőkkel
 • 4 csúszásgátló gumilábacska
 • tápegység: 220 – 240 V, 50/60 Hz
Termékkód: 53034138

Méretek és műszaki adatok

 • méret: cca 40 x 22 cm (Ø x M)
 • tömeg: cca 3,3 kg
 • hálózati kábel: cca 1 m

Mi lett kiküldve?

 • 1 x berendezés
 • 1 x grillező tartozék
 • 1 x fondue fazék
 • 8 x raklette serpenyő
 • 6 x nemesacél raklette villácska
 • német nyelvű használati útmutató (további nyelv: angol, spanyol, francia, olasz)

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

Vásárlói értékelések
16 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 17/12/2023

Es ist alles sehr übersichtlich u.von guter Qulittät

Minden nagyon tiszta és jó minőségű

Ellenőrzött ellenőrzés 11/03/2022

Alles Bestens

Minden jót

Ellenőrzött ellenőrzés 15/01/2022

Also die Kombi aus Raclette und Fondue ist schon cool, aber im Einsatz ergab sich das Problem.... Bei Käsefondue in Verbindung mit Raclette ergab sich das Problem, daß wir das Fondue abgenommen hatten (es war leergefuttert und Reste koechelten an) und man dann eine passende Abdeckung zum Schutz vor Fettspritzern vermisst hat... Schade das es sowas nicht als Zubehör gibt. Aber sonst top... Das naechste mal RacDue mit Gemüsebruehe

Szóval klassz a raclette és fondü kombinációja, de a probléma a használat során merült fel.... A sajtfondünél a raclette kapcsán felmerült az a probléma, hogy a fondüt eltávolítottuk (üresen etették és a maradék forrt) és te aztán kimaradt egy megfelelő huzat a zsírfröccsenés ellen... Kár, hogy tartozékként nem kapható ilyesmi. De egyébként remek... Legközelebb RacDue zöldséglével

Ellenőrzött ellenőrzés 01/12/2021

Leider musste ich beim auspacken feststellen das die Pfannen fehlen und zudem das Gerät schmutzig ist und gebraucht aussieht. Kontakt aufzunehmen gestaltet sich schwierig.

Sajnos kicsomagoláskor rá kellett jönnöm, hogy hiányoznak a serpenyők, a készülék pedig koszos, használtnak tűnik. Nehéz a kapcsolatfelvétel.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/01/2021

wir hatten uns das Fonduelette für Silvester gekauft und können sagen: Tolles Gerät - die Zubereitung und das Essen machen hier besonderen Spaß - für alt und jung...Auch außerhalb von Feier- und Festtagen ist das Zubereiten von Speisen auf diesem Gerät eine Super-Sache...Also Daumen hoch

mi szilveszterre vettük a fondueltettet, és azt mondhatjuk: Remek készülék - itt nagyon szórakoztató az elkészítés és az étel - kicsiknek és nagyoknak... Az ételkészítés ezzel a készülékkel ünnepnapokon és fesztiválokon kívül is nagyszerű dolog. ... Szóval remek

Ellenőrzött ellenőrzés 31/12/2020

Top

Top

Ellenőrzött ellenőrzés 28/12/2020

Wir haben es an Weihnachten benutzt und es hatte unsere Erwartungen übertroffen .

Karácsonykor használtuk, és minden várakozásunkat felülmúlta.

Ellenőrzött ellenőrzés 25/12/2020

Alles sehr gut.. Sehr zu empfehlen

Minden nagyon jó.. Erősen ajánlott

Ellenőrzött ellenőrzés 21/12/2020

Macht ansich einen wertigen Eindruck. Es klappert nicht. Einzig das die Gabeln nicht vollzählig sind und der Hersteller auch nicht reagiert veranlasst mich dazu Punkte abzuziehen.

Érdemes benyomást kelteni. Nem zörög. Csak az a tény, hogy a villák nem teljesek, és a gyártó nem reagál, pontokat von le.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/12/2020

abwarten was der beschenkte sagt

várja meg, mit mond a címzett

Ellenőrzött ellenőrzés 16/12/2020

Fondue und Raclette in einem Gerät,weltbest,da es immer Streit in der Familie gab,jetzt kommt jeder auf seine Kosten

Fondü és raclette egy készülékben, a világ legjobbja, hiszen mindig is voltak viták a családban, most mindenki megkapja a pénzét

Ellenőrzött ellenőrzés 16/11/2020

Ein tolles Gerät . Unsere Erwartungen wurden voll erfüllt ! Hat viel Spaß gemach.

Remek készülék. Elvárásaink teljes mértékben beváltottak! Nagyon jól szórakoztam.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/02/2020

Wir sind sehr zufrieden. Hat super geklappt und da man Raclette, Grill und Fondue in einem hat, ist für jeden Geschmack was dabei. Einzig das Fondue wurde so dermaßen heiß, das wir das Gerät runter drehen mussten. Dadurch ist der Grill / die Pfännchen dann natürlich auch weniger heiß. Trotzdem ein klasse Gerät. Ich hab nicht bereut doch den etwas stolzen Preis gezahlt zu haben. Freu mich schon aufs nächste Sylvester :)

Nagyon elégedettek vagyunk. Remekül sikerült, és mivel a raclette, a grill és a fondü egyben van, minden ízléshez van valami. Csak a fondü lett olyan forró, hogy le kellett kapcsolnunk a készüléket. Ennek eredményeként a grill / serpenyők természetesen kevésbé forróak. Még mindig remek készülék. Nem bántam meg, de megfizettem a kissé meredek árat. Várom a következő szilvesztert :)

Ellenőrzött ellenőrzés 03/01/2020

Haben das Fonduelette Weihnachten im Einsatz gehabt und sind sehr zufrieden. Die Platte wird schnell heiss,das Öl im Fonduetopf ebenso.Beides konnte über die gesamte Dauer super bedient werden,auch die Pfännchen wurden gut beheizt. Die Reinigung danach war ein Kinderspiel,einfach abspülen und sauber. Tolle Beschichtung.Die Kombination aus Raclette und Fondue macht ein geselliges Essen noch interessanter.

Karácsonykor használtam a fondueltet, és nagyon elégedettek vagyunk. A tányér gyorsan felforrósodik, akárcsak a fondüs edényben lévő olaj, mindkettőt nagyon jól lehetett tálalni a teljes időtartam alatt, és a serpenyők is jól felforrósodtak. A takarítás utána gyerekjáték volt, csak öblítse le és tisztítsa meg. Kiváló bevonat. A raclette és a fondü kombinációja még érdekesebbé teszi a kellemes étkezést.

Ellenőrzött ellenőrzés 02/01/2020

Sehr gutes Kombi-Gerät. Alles wird sehr schnell heiss und die Pfännchen sind sehr gut beschichtet. Reinigung sehr einfach und man kommt sehr gut überall heran. Sehr stabiles und gut verarbeitetes Gerät. Würde es immer wieder kaufen.

Nagyon jó kombinált készülék. Minden nagyon gyorsan felforrósodik, és a serpenyők nagyon jól vannak bevonva. Nagyon könnyen tisztítható és mindenhová könnyen beszerezhető. Nagyon stabil és jól megépített készülék. Mindig újra megvenném.

Ellenőrzött ellenőrzés 27/11/2019

Mit diesem "Fonduelette" muss man sich nicht mehr zwischen Fondue und Raclette entscheiden, da man hiermit beides gleichzeitig machen kann, und es funktioniert sehr gut! Es reicht, wenn man das Gerät erst kurz vor dem Essen einschaltet, da es sehr schnell aufheizt. Trotz des Fonduetopfs in der Mitte ist auf dem Grillaufsatz noch ausreichend Platz für Fleisch oder Brot. Auch die Beschichtung ist klasse, da nichts in den Pfannen oder auf dem Grill kleben bleibt und sich die Einzelteile daher schnell und einfach reinigen lassen.

Ezzel a "Fonduelette"-vel már nem kell választanod fondü és raclette között, mert mindkettőt meg tudod csinálni egyszerre, és nagyon jól működik! Elegendő, ha csak röviddel étkezés előtt kapcsolja be a készüléket, mert nagyon gyorsan felmelegszik. A középen található fondü edény ellenére a grillrögzítésen még mindig van elég hely húsnak vagy kenyérnek. A bevonat is nagyszerű, mivel semmi nem tapad a serpenyőre vagy a grillre, így az egyes részek gyorsan és egyszerűen tisztíthatók.