Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél

Mundschenk XXL + hűtőspirál sörkészítő berendezésekhez

Aprító Ezüst 3000 watt
256 590 Ft ÁFA-val
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Saját sör: 8 darabos komplett készlet kazánnal, szűrőbetéttel, gabonatartállyal, keringtető szivattyúval és merülőhűtővel a könnyű otthoni sörfőzéshez

Nagy teljesítményű cefrekályha: opcionális 3000 W a gyors és pontos fűtéshez

Higiénikus és ízsemleges: rozsdamentes acél kazán a könnyű tisztítás és az egyenletes hőmérsékletelosztás érdekében

Termék leírása

Legyen szó világos vagy sötét, felső vagy alsó erjesztésű, búza- vagy pilsner sörről, a Klarstein Mundschenk XXL cefre katlan a megfelelő eredeti sörcefrével látja el az otthoni sörfőzdét. Házi sörfőzőként még az amatőrök is könnyedén szolgálhatnak fel üdítően finom házi sört!

Legyen Ön kezdő vagy gyakorlott hobbifőző, a Klarstein Mundschenk cefrefőző egy egyszerű komplett csomagot kínál a cefre készítéséhez. A nagyméretű rozsdamentes acél vízforralóban akár 50 liter ital is főzhető. Az átlátszó érintőképernyős LCD kijelzővel manuálisan beállíthatja a hőmérsékletet, a főzési időt és a teljesítményt, vagy a teljes folyamatot az automatikus vezérlésre bízhatja. A cefrét ezután egy 3000 W-os fűtőelem ébreszti életre. Gyakorlatilag azonnal eléri a kívánt hőmérsékletet, majd órákon át állandó hőmérsékleten tartja. A beépített kijelzőn mindig pontosan látható, hogy a készülék a hat egyedileg programozható főzési lépés közül éppen melyikben van.

A Klarstein Mundschenk XXL sörfőző rendszer tartozékválasztéka rendkívül praktikus, többféleképpen segíti a folyamatot: A szitabetét és a gabonatároló nagyon könnyen kivehetővé teszi a használt szemek eltávolítását az elősörből. A szintén mellékelt keringető szivattyú megkönnyíti a cefre keverését. Ha a cefre infúziójáról van szó, a Klarstein merülőhűtője kerül a képbe. A 10 tekercselt üreges csövön keresztül, amelyek teljes átmérője 25 cm, egyszerűen hideg vizet vezetnek be, amely egy pillanat alatt lehűti a forró kását. Ezután már csak át kell vinnie az erjesztő tartályba a leeresztőcsapon keresztül. Minden része 304-es rozsdamentes acélból készült. Ez azt jelenti, hogy a sörbe nem jutnak fémes ízek, és használat után nagyon könnyen tisztíthatók.

Friss sör a saját sörfőzdéjéből? Mi sem lehet egyszerűbb: A Klarstein Mundschenk cefrefőzővel minden amatőr sörfőző könnyedén elkészítheti a megfelelő eredeti sörcefrét

Megjegyzés: Németországban a sörfőzést be kell jelenteni az illetékes központi vámhivatalnál.

Bővebben

Tulajdonságok

 • cefrézési folyamat kézi vagy automatikus vezérlése
 • akár hat programozható cefrézési lépés
 • Állítható hőmérséklet, idő és teljesítmény
 • Aktuális cefrézési lépés megjelenítése
 • Leeresztő csap tömlőbe épített szűrővel
 • Edzett üvegből készült fedél
 • Kivehető tároló a felgyülemlett szemek könnyű eltávolításához
 • Keringető szivattyú a könnyű keveréshez
 • beleértve a cefre szűrésére szolgáló szűrőt
 • Kapcsoló a készülék elején
 • minden fém alkatrész 304-es rozsdamentes acélból készült
 • Merülőhűtő hajlított csővégekkel a kazánra akasztáshoz
 • Tápegység: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
Mundschenk XXL + merülő hűtő, 50 l, 3000 W, sörfőző berendezés, rozsdamentes acél

Tulajdonságok és méretek

A főzőedény méretei:

 • Méretek: kb. 43 x 80 x 42 cm (SZ x M x M)
 • Belső méretek: kb. 34,5 x 53 cm (ØxH)
 • Tömeg: kb. 12 kg

A merülő hűtő méretei

 • Méretek: kb. 25,5 x 37 x 34 cm (Sz x Ma x Mé)
 • Spirál átmérő: 25,5 cm
 • Belső átmérő: 7,25 mm
 • Külső átmérő: 9,45 mm
 • Tömeg: kb. 0,9 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x üst
 • 2 x szita betét
 • 1 x keringető szivattyú
 • 1 x túlfolyó darab
 • 1 x gabonatároló
 • 1 x gabonatartály fogantyú
 • 1 x üveg fedél
 • 1 x merülő hűtő
 • Német nyelvű használati útmutató (további nyelvek: angol)

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(2 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieses Teil ist etwas für Fortgeschrittene aber auch Anfänger können damit brauen. Für die Herstellung von 30l empfele ich die 50l Version. Das gute ist man braucht nicht so viele extras. Ich selber verwende das Gerät wöchentlich um 30l Bier für unsere illegale Bar herzustellen. Das Ding kann locker 10 Sude im Monat abliefern. Also 300l im Monat war auch mein Rekord. Wer das Geld für den Klarstein hat kann auch direkt ne Zapfanlage dazu kaufen. Fassgärung und Zack! Außerdem epfehle ich die passenden konischen Gärbehälter von Klarstein kosten auch nochmal so 180 Steine. Alles in allem ist man mit 2000€-3000€ dabei und kann seine Bar selbst versorgen. Aber das lohnt sich. Ich braue z.B. nach Feierabend fange um 18 uhr an zu maischen und bin um 23 uhr fertig mit putzen. Und ab ins Bettchen.(Tag vorher schroten,Tag drauf impfen) Also wie gesagt damit kann man schon ordentlich was herstellen und muss faktisch nicht permanent dabei sein. Also brauen und nebenbei für die Prüfung lernen kein Problem. Ist also auch was für Studenten. Mit einer guten Programmierung muss man 4x zum Gerät! Einmaischen, Läutern und nachgießen und Treber raus(ca. 20 min), Hopfen, und abfüllen. Alles in allem gutes Teil einziger Nachteil ist die Ausbeute. Ich komme nicht unter 8 Plato beim Treberauswaschen (Nachguss) Man muss halt auch gröber schroten bei diesem Brausystem sonst stockt alles. Aber die Zeitersparnis und das einfache Handeling machen die 30-40% mehr Gerste locker wieder gut.

Ez a rész haladó sörfőzőknek szól, de kezdők is főzhetnek vele. 30l gyártásához az 50l-es változatot ajánlom. Az a jó, hogy nincs szüksége annyi extrára. Jómagam hetente használom a készüléket, hogy 30 liter sört készítsek illegális bárunkba. Ez a dolog könnyen elkészíthet 10 főzetet havonta. Szóval a havi 300l nekem is rekord volt. Ha van pénze a Klarsteinre, közvetlenül is vásárolhat adagolót. Hordós erjedés és bumm! Ajánlom a hozzáillő Klarstein kúpos erjesztőtartályokat is, amelyek szintén további 180 kőbe kerültek. Összességében 2000-3000€-val vagy, és magad is gondoskodhatsz bárodról. De megéri. Például munka után főzök, 18 órakor kezdem a cefrézést, és 23:00-ra befejezem a takarítást. És lefekvés (előző nap őrölni, másnap beoltani) Szóval, ahogy mondtam, tényleg lehet vele valamit produkálni, és valójában nem kell állandóan ott lenni. Így nem okoz gondot a főzés és a vizsgára való tanulás egyszerre. Szóval ez is valami a diákoknak. Jó programozással 4x kell odamenni a készülékhez! Cefrézés, lauterezés és az elhasznált szemek beöntése és eltávolítása (kb. 20 perc), komló és palackozás. Összességében jó az egyetlen hátránya a hozam. Nem érek 8 Platón alá az elhasznált gabona kimosásánál (utóöntés) Ezzel a főzési rendszerrel durvábbra kell darálni, különben minden akadozik. De az időmegtakarítás és a kereskedés egyszerűsége könnyen pótolja a 30-40%-kal több árpát.

Ellenőrzött ellenőrzés

Als Neuling habe ich mich natürlich erst auf Youtube schlau gemacht, wie man damit umgeht. Selbst das noch etwas stümperhaft gebraute erste Bier wurde ein voller Erfolg! Dieses Gerät macht's einem ziemlich einfach.

Kezdőként természetesen először a YouTube-on tudtam meg, hogyan kell kezelni. Már az első, kissé ügyetlenül főzött sör is teljes sikert aratott! Ez az eszköz nagyon egyszerűvé teszi.