Tastemaker Sous-vide Garer lassú főző, 550 W, 6 l, rozsdamentes acél, piros

Piros , 36 cm , 23 cm
36.820 HUF ÁFA-val
Variánsok
Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 nap
  • 14 napos elállási jog
  • 60 000 forint felett ingyenes szállítás!
10028298_Tastemaker_TechnikZuHause.png 10028298_Klarstein_TastemakerSousVide_TestlaborEU_new.png
Tastemaker Sous-vide Garer lassú főző, 550 W, 6 l, rozsdamentes acél, piros

Termék leírása

Ezennel az ön konyhája is professzionális konyhastúdióvá válhat! A Klarstein Tastemaker Sous-vide Garer lassú főzővel tökéletes steaket, ropogós zöldségeket vagy aromatikus halételeket készíthet, az ujja megégetése nélkül. A Sous-Vide, azaz vákuumfőzés már a 70-es években is használatos módszer volt a professzionális séfek által az olyan ételek készítéséhez, amelyek az otthoni elkészítéshez túlságosan komplikáltnak tűntek: Nem volt megfelelő eszköz, és nem tudták folyamatosan figyelni az időt, valamint a hőmérsékletet. Ezt a feladatot ma már a Tastemaker vállalja magára. Minden, amit csinálnia kell, az a főzéshez szükséges nyersanyagokat - húst, zöldséget, gyümölcsöt - a fűszerekkel és a pácokkal együtt vákuumzacskóba tenni, és beállítani a megfelelő főzési időtartamot és hőmérsékletet a készüléken (javaslatokat a használati utasításban talál). A főzés alatt a készülék megtartja az állandó hőmérsékletet maximum 1 °C-os ingadozással.

Az 550 Wattos teljesítménynek köszönhetően az eltávolítható, tapadásmentes alumíniumből készült 6 literes belső fazék egyenletesen melegszik fel 40 - 99 °C között, és ezáltal gondoskodik a sikeres ételkészítésről. Főzés közben 1 Celsius fokonként állítható a hőmérséklet, amelyet azután a lassú főző végig fenntart. A főzés időtartama 10 perces fokozatokkal állítható be, 1 órától egészen 24 óráig - tökéletesen alkalmazkodik az adott étel igényeihez. Minden beállítás az egyszerű vezérlő panel segítségével szabályozható a készülék elülső oldalán. Az LCD kijelző vizuálisan is támogatja a választási lehetőségeket.

Természetesen a Klarstein Tastemakert nem csak vákuumos főzésre használhatja, probléma nélkül kipróbálhatja normál, alacsony hőfokon való főzésre, melegítésre vagy melegen tartásra is.

Használat után a tisztítás következik, amelyben a Klarstein szintén segíti önt. A kivehető betét és a fedő is mosható mosogatógépben, ami nagyon praktikus. Azonban a kézzel való tisztítás is egyszerű, mivel a fazék belső felülete tapadásmentes anyagból készült.

Kompakt méreteinek köszönhetően a Sous-vide Garer a legkisebb konyhákban is megtalálja a helyét, ahol modern és elegáns külsejével, valamint piros rozsdamentes acél konstrukciójával és az átlátszós ablakocskával ellátott fekete fedőjével vizuálisan is jó benyomást kelt.

Elérhető színek: piros, ezüst/fekete (10028297 számú termék)

Bővebben

Tulajdonságok és funkciók

Professzionális Sous-Vide főzés

Egyenletes hőmérséklet órákon át a tökéletes eredményért

Teljesítmény: 550 W

Egyenletes hőelosztás az alumínium belső fazéknak köszönhetően

Tulajdonságok és méretek

Alap szín Piros
Szélesség 36 cm
Magasság 23 cm
Hossz 30 cm
Összesen 3,8 kg
Típus Lassú főző, Sous-vide Cooker
Anyag Rozsdamentes acél
Maximális hőmérséklet 90 CELSIUS
Teljesítmény 550 watt
Kapacitás 6 Ltr
Hőmérsékleti tartomány 40 - 90 °C
28 x 10,5 x 20 cm
230V / 50Hz

Használati útmutató letöltése

Klarstein Tastemaker Sous-vide Garer lassú főző, 550 W, 6 l, rozsdamentes acél, piros

Szállítási feltételek

Mi lett kiküldve?
  • 1 x készülék
  • 1 x belső fazék
  • 1 x fedő
  • 1 x grillező rács
  • Használati utasítás

Küldésre kész | Kézbesítési idő: 3 - 5 nap

Vásárlói értékelések

(0 értékelés) Írjon értékelést
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést.
Megfelelő termékek