[Újracsomagolt] Paco kutyafekhely

31 580 Ft ÁFA-val
Termékkód: 52037569
Paco kutyafekhely
31 580 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  29 820 Ft
 • Új termék vásárlása
  35 090 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

A termék állapota: újracsomagolt

Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.

Fö jellemzök

 • Ortopéd: viszkoelasztikus párna kutyák részére az optimális nyomáseloszlás és a gerinc, valamint az ízületek tehermentesítése céljából

 • Kellemes: puha plüss felület, belül hideghab matrac, az alján csúszásgátló alátét a tökéletes kényelem érdekében

 • Praktikus utazáshoz: összecsukható, tépőzárral és fogantyúkkal a könnyű szállítás érdekében

Tulajdonságok

 • anyag: memória-hideghab
 • levehető huzat
 • karbantartási javaslat: 30 °C -on mosható
 • légáteresztő anyag
 • fogantyúk
 • összecsukható funkció tépőzárral
 • csúszásgátló felület az alsó oldalon
 • kutyák és macskák részére
Termékkód: 52037569

Méretek és műszaki adatok

 • méret: kb. 80 × 8 × 55 cm (SZ x M x M)
 • tömeg: kb. 3,3 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x kutyafekhely

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 7 - 9 munkanap

Vásárlói értékelések
18 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 01/10/2022

Das ist ein schönes dickes orthopädisches Hundebett. War so begeistert, dass ich sofort eine zweites bestellt habe.Wurde vom Hund direkt angenommen. Lieferzeit war sehr kurz. Bin echt zufrieden.

Ez egy szép vastag ortopéd kutyaágy. Annyira izgatott voltam, hogy azonnal rendeltem egy másodikat, amit a kutya egyből elfogadta. A szállítási idő nagyon rövid volt. Nagyon elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés 27/04/2022

Haben es im Flur liegen da unser Hund gerne auch mal seine Ruhe hat und wandert. Der Schaumstoff geht immer wieder in seine Ursprüngliche Form zurück. Ist für unseren Hund jedoch etwas zu kurz nach vorne hin weil er sich gerne lang macht. Und die Haare lassen sich trotz Gummibürste sehr schlecht weg bürsten.

Tartsa a folyosón, mert kutyánk szereti a nyugalmat és a nyugalmat, és túrázni. A hab mindig visszanyeri eredeti alakját. Viszont a kutyánknak kicsit túl rövid elöl, mert szeret nyújtózkodni. A hajat pedig a gumikefe ellenére nagyon nehéz kikefélni.

Ellenőrzött ellenőrzés 02/03/2022

Wir waren auf der Suche nach einem bequemen aber dennoch transportablen Hundekörbchen für unsere Cane Corso Dame. Ausgepackt - und zack - die Dame liegt seitdem drauf! :) Die orthopädische Matratze ist wirklich dick und stabil... Und anscheinend auch sehr bequem. Die Verarbeitung sieht wirklich hochwertig aus, so dass Hund auch dort einen gepflegten Eindruck hinterlässt (man will ja als Großhundbesitzer ja gerne wiederkommen dürfen und die negativen Vorurteile (das Hunde nur Dreck machen und stinken) nicht bestätigen). Durch die Option, dass die Matratze (von Matte kann man wirklich nicht mehr sprechen) zusammenklappbar ist, ist sie wirklich handlich mitnehmbar. Bin mehr als zufrieden und würde sie jederzeit wieder kaufen. P.S. wie die Nähte und der Reisverschluss langfristig (auch nach mehrfachem Waschen) halten, kann ich leider noch nichts sagen.

Kényelmes, mégis szállítható kutyakosarat kerestünk Cane Corso hölgyünknek. Kicsomagolt - és bumm - a hölgy azóta is rajta fekszik! :) Az ortopéd matrac nagyon vastag és stabil... És látszólag nagyon kényelmes is. A kidolgozás valóban minőséginek tűnik, így a kutya is ápolt benyomást hagy ott (nagytestű kutyatulajdonosként szeretne visszatérni, és ne erősítse meg a negatív előítéleteket (hogy a kutyák csak koszosak és büdösek) ). Azzal a lehetőséggel, hogy a matrac (szőnyegről már nem is beszélhetünk) összecsukható, igazán praktikus, ha magával viheti. Maximálisan elégedett vagyok, és bármikor újra vásárolnám őket. Arról sajnos nem tudok mit mondani, hogy a varratok és a cipzár hosszú távon (még többszöri mosás után sem) bírják.

Ellenőrzött ellenőrzés 17/01/2022

Wir haben mehrere Hundeschlafplätze und Hundebetten. Doch wenn wir verreisen sind diese zu sperrig. Das klappbare Hundebett ist ideal. Meinem Hund gefällt es. Das Bett liefert alle Vorteile eine orthopädischen Hundebettes und ist gleichzeitig ein super Reisebett.

Több kutyahálóhelyünk és kutyaágyunk is van. De amikor utazunk, ezek túl terjedelmesek. Az összecsukható kutyaágy ideális. a kutyámnak tetszik Az ágy az ortopéd kutyaágy minden előnyét biztosítja, és egyben nagyszerű utazóágy is.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/12/2021

Unser Hund liegt (tagsüber) auch zuhause sehr gerne auf dem Bettchen. Die Posterung ist sehr dick und stabil, und das Bett ist sehr praktisch wenn wir verreisen (klappbar). Absolut empfehlenswert!

A mi kutyánk is szeret otthon (nappal) az ágyon feküdni. A kárpit nagyon vastag és stabil, az ágy pedig nagyon kényelmes utazás közben (összecsukható). Nagyon ajánlott!

Ellenőrzött ellenőrzés 10/10/2021

Die Qualität ist durchaus in ordnung, die Lieferung hat leider etwas länger gedauert. Aber unser Hund liegt gern drauf

A minőség rendben van, de a szállítás kicsit tovább tartott. De a mi kutyánk szeret ráfeküdni

Ellenőrzött ellenőrzés 27/09/2021

Das klappbare Hundebett hab ich für meinen Kater gekauft Wurde sofort in Gebrauch genommen Meine Kater füllt sich sehr wohl auf dem Bett Gute Qualität schön dick Mein Kater zufrieden und ich auch Der Preis ist zwar sehr hoch aber ich kann das jedem empfehlen

Megvettem a macskámnak az összecsukható kutyaágyat Azonnal használatba került A macskám nagyon jól megtelik az ágyon Jó minőségű, szép és vastag A cicám elégedett és én is Az ára nagyon magas, de ajánlani tudom mindenkinek

Ellenőrzött ellenőrzés 29/08/2021

Erst einmal für zuhause die größere Matratze um zu sehen, ob der Hund sie annimmt, die mittlere nachher für den Urlaub, weil diese Matratze in den Koffer passte zum verschicken. Diese reichte aus für unseren Labbi Mix. Der Hund liebt diese Matratze für zwischendurch und im Urlaub durfte er nicht mit ins Bett. Es funktionierte super. Eine klasse Matratze und den Preis wert.

Először a nagyobb matrac otthonra, hátha a kutya elfogadja, aztán a középső az ünnepekre, mert ez a matrac belefért a bőröndbe, hogy küldjem. Ez elég volt a Labbi Mixünkhöz. A kutya szereti ezt a matracot a kettő között, és nem engedték, hogy aludjon vele a nyaralás alatt. Remekül működött. Nagyszerű matrac és megéri az árát.

Ellenőrzött ellenőrzés 07/07/2021

Mega Hundebett, sehr praktisch und super für Hunde mit Gelenkproblemen

Mega kutyaágy, nagyon praktikus és kiváló ízületi problémákkal küzdő kutyák számára

Ellenőrzött ellenőrzés 02/07/2021

Meine Hündin findet es super! Das ist ein tolles Reisebett! Das Bett ist so dick bzw gut gepolstert dass man nicht den Boden berührt wenn man drauf steigt oder der Hund drauf liegt. Es biete Komfort. Nachteil es zieht Haare und Fussel an.

A kutyám szerint remek! Ez egy nagyszerű utazóágy! Az ágy olyan vastag és jól párnázott, hogy ne érjen hozzá a padlóhoz, amikor rálép, vagy a kutya fekszik rajta. Kényelmet kínál. Hátránya, hogy vonzza a hajat és a szöszöket.

Ellenőrzött ellenőrzés 21/06/2021

Auf Reisen wirklich praktisch und leicht, allerdings gabe ich es mir grösser vorgestellt

Igazán praktikus és könnyű utazás közben, de nagyobbnak képzeltem el

Ellenőrzött ellenőrzés 21/04/2021

Ob es bequem ist kann ich nicht bewerten, aber unser Hund liegt gern drauf!.

Nem tudom megítélni, hogy kényelmes-e, de a kutyánk szeret feküdni rajta!.

Ellenőrzött ellenőrzés 15/04/2021

Ab und zu liegt einer unserer Hunde auf dem Bett, aber es gehört aus irgend einem Grund nicht zu den Favoriten. Aus nicht Hunde-Sicht ist es gut verarbeitet und macht einen soliden Eindruck.

Időnként egy-egy kutyánk felfekszik az ágyra, de valamiért nem kedvenc. Nem kutyás szempontból jól elkészített és szilárd érzés.

Ellenőrzött ellenőrzés 11/04/2021

Mein Hund liebt diese Hundebtten (wir haben zwei davon)! 100% Kaufempfehlung!

A kutyám imádja ezeket a kutyaágyakat (kettő van belőle)! 100% vásárlási ajánlás!

Ellenőrzött ellenőrzés 13/03/2021

Es hält was es verspricht, ist aber teuer im Preis. Meine ältere 21 kg-Hündin ist soweit zufrieden damit, im Büro. Gut ist die Höhe, und dass es nach Feierabend platzsparend zusammen geklappt werden kann. Super wäre noch ein Kissen oder eine Erhöhung seitlich, Hunde mögen es i.d.R. den Kopf erhöht abzulegen, und hier sind die Ränder ganz flach, anders als im klassischen ''Körbchen''. Noch nicht gewaschen.

Azt teszi, amit ígér, de drága az ára. A nagyobbik 21 kg-os szukám eddig elégedett vele, az irodában. Jó a magassága és munka után felhajtható, így helytakarékos. Jó lenne egy párna vagy egy magasítás az oldalán, a kutyák általában szeretik felemelni a fejüket, és itt nagyon laposak a szélei, ellentétben a klasszikus kosárral. Még nem mosott.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/03/2021

Though I don't have the pillow/bed long enough to judge the quality and ease of maintenance - our Golden Retriever of 4 months loves to sleep on it in her bench. You can tell by the touch and feel that in all this is a great quality product - happy to have ordered it through Amazon

Bár nincs elég hosszú párnám/ágyam ahhoz, hogy megítéljem a minőséget és a könnyű karbantartást – a 4 hónapos Golden Retrieverünk nagyon szeret rajta aludni a padján. Tapintással és érezhetővé válik, hogy mindez egy kiváló minőségű termék – örülök, hogy az Amazonon keresztül rendeltem

Ellenőrzött ellenőrzés 21/01/2021

Dieses Hundebett ist im Verhältnis zur Größe zwar recht teuer, es ist aber sehr gut verarbeitet und die Schaumstoffeinlage super fest! Außerdem riecht es absolut nicht nach Chemie wie es bei Matratzen oft anfangs der Fall ist. Das Außenmaterial ist recht stabil und das Bett lässt sich per Klettverschluss super halbiert transportieren. Nur die oberste Kunstfellschicht ist leider nicht auf den Unterstoff gesteppt oder vernäht und lässt sich abheben bzw. verschieben. wie lange das hält kann ich derzeit nur sehr schwer abschätzen. Auf der Unterseite lassen sich beide Seiten des Betts per Zippverschluss öffnen und die Schaumstoffpackungen entfernen. So kann man das Bett auch einmal waschen wenn es nötig sein sollte. Aus Erfahrung würde ich das allerdings so selten wie möglich machen, denn jeder Waschvorgang schädigt nahezu alle Hundebetten etwas. Im inneren besteht das Bett aus zwei Schichten Schaumstoff. Die untere Schicht ist eine relativ dichte Schaumstoffschicht aus vermutlich normalen PU-Schaum. Diese ist allerdings super fest und bietet eine sehr gute Stützwirkung. Oben sind rund 2cm Memoryschaum aufgebracht. Diese 2cm klingen nach wenig, sie sind aber ausreichend, da es sich auch hier um überdurchschnittlich gute und starke Qualität handelt. Drückt man den Memoryschaum zusammen braucht dieser sehr lange um sich wieder auszudehnen, die einzelnen Poren sind also sehr dicht und fein. Zudem sind beide Schaumstoffe mit einer atmungsaktiven Schicht Fließ umspannt. Zusammengefasst ist das Bett wirklich super. Obwohl das Bett keine erhöhte Umrandung bietet und im Vergleich zu anderen Betten extrem hart ist, lieben es meine Hunde sehr und wechseln sich permanent ab! Anscheinend ist die harte Polsterung doch sehr angenehm, wobei hart etwas übertrieben ist, denn der Schaumstoff gibt trotzdem ausreichend nach. Die fehlende Umrandung ist in meinem Fall sogar optimal, da das Bett perfekt in eine offene Hundebox passt, welche meine Tiere gerne als Schlafplatz und Rückzugsort benutzen. Und im Endeffekt zählt nur ob es den Hunden gefällt. Daher bekommt das Bett derzeit volle 5 Sterne. Sollten sich im Laufe der Zeit Probleme mit der Langlebigkeit zeigen, werde ich diese Rezension natürlich ergänzen.

Ez a kutyaágy a méretéhez képest elég drága, de nagyon jól van elkészítve és szuper erős a habbetét! Ráadásul egyáltalán nincs vegyszerszag, ahogy az elsőre a matracoknál lenni szokott. Külső anyaga meglehetősen stabil, és az ágy félbe is szállítható a tépőzárral. Sajnos csak a műszőrme felső rétege nincs steppelve vagy felvarrva az alapszövetre, és eltávolítható vagy mozgatható. Nem igazán tudom biztosan megmondani, meddig fog ez tartani. Alul az ágy mindkét oldala cipzárral nyitható és a habcsomagok eltávolíthatók. Így az ágyat egyszer kimoshatja, ha szükséges. Tapasztalatból viszont a lehető legritkábban tenném, mert minden mosás szinte minden kutyaágyat károsít. Belül az ágy két réteg habból áll. Az alsó réteg egy viszonylag sűrű habréteg, valószínűleg normál PU-habból készül. Ez azonban szuper szilárd, és nagyon jó támogató hatást kínál. Körülbelül 2 cm-es memóriahab van felhordva a tetejére. Ez a 2cm kevésnek hangzik, de elég, hiszen ez is átlagon felüli és erős minőség. Ha összenyomja a memóriahabot, hosszú időbe telik, amíg újra kitágul, így az egyes pórusok nagyon sűrűek és finomak. Ezen kívül mindkét hab lélegző gyapjúréteggel van bevonva. Összefoglalva, az ágy nagyon jó. Bár az ágynak nincs megemelt szegélye, és más ágyakhoz képest rendkívül kemény, a kutyáim nagyon szeretik és folyamatosan váltják egymást! Látszólag nagyon kényelmes a kemény párnázás, bár a kemény kicsit túlzás, mert a hab így is eleget ad. A hiányzó szegély az én esetemben még optimális is, hiszen az ágy tökéletesen elfér egy nyitott kutyabokszban, amit az állataim előszeretettel használnak alvó és elhúzódó helynek. És végül csak az számít, hogy tetszik-e a kutyáknak. Ezért az ágy jelenleg teljes 5 csillagot kap. Ha idővel problémák merülnek fel a hosszú élettartammal kapcsolatban, természetesen frissítem ezt az áttekintést.

Ellenőrzött ellenőrzés 30/10/2020

Mein Hund hat das Reisebett sehr gut angenommen

A kutyám nagyon jól viselte az utazóágyat