Téglalap alakú napellenző, 5 x 7 m, rögzítőgyűrűkkel, poliészter, légáteresztő 5 x 7 m | Közép szürke
Téglalap alakú napellenző, 5 x 7 m, rögzítőgyűrűkkel, poliészter, légáteresztő 5 x 7 m | Közép szürke
Téglalap alakú napellenző, 5 x 7 m, rögzítőgyűrűkkel, poliészter, légáteresztő 5 x 7 m | Közép szürke
Téglalap alakú napellenző, 5 x 7 m, rögzítőgyűrűkkel, poliészter, légáteresztő 5 x 7 m | Közép szürke
Téglalap alakú napellenző, 5 x 7 m, rögzítőgyűrűkkel, poliészter, légáteresztő 5 x 7 m | Közép szürke
Téglalap alakú napellenző, 5 x 7 m, rögzítőgyűrűkkel, poliészter, légáteresztő 5 x 7 m | Közép szürke

Téglalap alakú napellenző

500 cm , 5,6 kg
39 890 Ft 46 590 Ft ÁFA-val
Méret:
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Tető a természetben: praktikus védő napellenző

Kertbe, teraszra vagy erkélyre: rugalmasan kifeszíthető rögzítőgyűrűk segítségével

Bármilyen időjárásban biztosítja a védelemet: árnyékot nyújt, véd eső és UV sugárzás ellen

Termék leírása

Szeretné a szabadban tölteni a napsütéses nyári napokat és a kellemes nyári éjszakákat anélkül, hogy kellemetlen forróságtól vagy hirtelen nyári záportól kellene tartania? Ebben az esetben pontosan a Klarstein bambuswald napellenzőre van szüksége. A kertben, teraszon, erkélyen vagy egy pikniken a természetben - a napellenző egy pillanat alatt ki van feszítve. Így már nyugodtan hátradőlhet a fekvőszéken vagy a kiterített pokrócon és élvezheti a nyarat. Pihenés közben nem fogja zavarni sem a nap, sem a szél, sem pedig az eső. A napellenzőt kényelmes hordtáskában bárhová magával viheti.

A rozsdamentes acél gyűrűknek köszönhetően a rögzítés teljesen egyszerű. Egyszerűen húzza meg a kötelet a rögzítőgyűrűknél, és rögzítse tetszés szerint. Az állandó rögzítéshez javasoljuk, hogy kötél helyett használjon rögzítőkampókat vagy karabinereket. A szakadásálló szilárd poliészter anyagnak köszönhetően a napellenzőt erősen és egyenletesen ki tudja feszíteni. Ezenkívül az anyag légáteresztő is, úgyhogy nem halmozódik fel alatta a hő. Az ellenző véd eső ellen is, szilárd anyaga, minőségi kivitelezése és a kettős varrás nagyon ellenállóvá teszi.

Élvezze a szabad levegőt forróság vagy nyári zápor nélkül: a Klarstein bambuswald napellenző egész nyáron biztosítja a kellemes árnyékot!

Bővebben

Tulajdonságok

 • multifunkcionális ponyva mint napellenző
 • anyaga: kiváló minőségű 160 g / m² poliészter
 • rozsdamentes acél rögzítőgyűrűk
 • vízhatlan és légáteresztő
 • opcionális rögzítőanyag megvásárolható
 • egyszerű telepítés rögzítéssel
 • többféle színben és formában kapható
 • védelem napsütés és UV sugárzás ellen
 • védelem szél és eső ellen
 • enyhén lekerekített sarkok
Téglalap alakú napellenző, 5 x 7 m, rögzítőgyűrűkkel, poliészter, légáteresztő

Méretek és műszaki adatok

 • teljes méret: kb. 5 x 7 m (SZ x H)
 • tömeg: kb. 5,6 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x napellenző

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(19 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Superschnelle Lieferung, alles tip top. Wir beschatten damit den Balkon.

Szuper gyors szállítás, minden a legjobb. Az erkély árnyékolására használjuk.

Ellenőrzött ellenőrzés

Regendurchlässig und viel Schatten!! So muss das sein

Esőáteresztő és sok árnyék!! Ennek így kell lennie

Ellenőrzött ellenőrzés

Nicht dicht

Nem szűk

Ellenőrzött ellenőrzés

Super schönes sonnensegel, qualitativ hochwertige Ware , besser als ich es mir vorgestellt habe. Sehr stabile Halterungen dabei. Bin sehr zufrieden

Szuper szép napellenző, jó minőségű áru, jobb, mint képzeltem. Nagyon stabil konzolok mellékelve. Nagyon örülök

Ellenőrzött ellenőrzés

Schönes Sonnensegel. Mussten es leider zurück schicken, da es bei einer Größe von 5m nur 4 Ösen an den Ecken hatte. Dadurch hängt es extrem durch . Rücksendung war aber problemlos und ein sehr netter Kundenservice - würde hier wieder bestellen - haben auch den Wunsch nach mehr Ösen an den Hersteller weiter gegeben

Szép napvitorla. Sajnos vissza kellett küldeni, mert 5m-es méretben csak a sarkain volt 4 fűzőlyuk. Ennek eredményeként rendkívül megereszkedik. A visszaküldés azonban problémamentes volt, és egy nagyon kedves ügyfélszolgálat - itt is rendelnék - a további fűzőlyukak kérését is továbbította a gyártónak.

Ellenőrzött ellenőrzés

Hat bis jetzt ihr Berechtigung Sonnensegel zu heißen wenn es sehr heiß wahr konnte man sich trotzdem darunter einen kühlen Kopf bewahren auch bei Regen bildet sich kein Wassersack darauf ganz feinmaschig durchlässig mit der Qualität kann ich nach einen halben Jahr noch nicht die vollen Sterne geben 1Stern Abzug wir gucken mal nach 1Jahr

Eddig joga van arra, hogy napellenzőnek hívják, ha nagyon meleg van, igen, alatta még lehetett hideg fejet tartani, esőben is, nincs rajta vízzseb, nagyon finom hálós, áteresztő a minősége, Fél év után nem tudok teljes csillagot adni, 1 csillagos levonás 1 év múlva meglátjuk

Ellenőrzött ellenőrzés

ich habe es noch nicht lange im Einsatz, kann daher nicht sagen wie es dauerhaft bei Wind und Wetter ist, aber bisher macht es für den Preis einen sehr guten Eindruck

Nem sokáig használtam, így nem tudom megmondani, mennyire bírja szélben és időben, de eddig nagyon jó benyomást kelt az árához képest

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Sonnensegel entspricht in der Verarbeitung genau meinen Erwartungen. Es ist keine wasserundurchlässige Plane, sondern es ist ein Kunststoffgewebe, welches etwas Licht und auch etwas Luft durchlässt. Das Segel schützt gut vor der Sonne und spendet einen angenehmen Schatten. Auch ist die Plane wasserdurchlässig. Bei Regen können sich also keine Pfützen auf dem Sonnensegel bilden. Dies ist praktisch, da man das Sonnensegel bei Regen nicht abnehmen muss. Die Aufhängung und die Ränder sind stabil genäht. Das Segel wird mit rostfreien Ringen aufgehängt. Es macht einen soliden Eindruck. Auch ist die mitgelieferte Tasche praktisch zur Aufbewahrung im Winter. Es ist ein gutes Preis Leistung Verhältnis mit pünktlicher Lieferung. Ich würde es wieder kaufen.

A napvitorla feldolgozása pontosan megfelel az elvárásaimnak. Ez nem egy vízálló ponyva, hanem egy szintetikus anyag, amely átengedi a fényt és a levegőt. A vitorla jól véd a naptól és kellemes árnyékot biztosít. A ponyva is vízáteresztő. Ha esik, nem képződhetnek tócsák a napvitorlán. Ez praktikus, mert esőben nem kell eltávolítani a napvitorlát. A felfüggesztés és a szélek szilárdan varrtak. A vitorla rozsdamentes acél gyűrűkkel van felakasztva. Szilárd benyomást kelt. A hozzá tartozó táska télen is jól használható. Jó ár-érték arányú, időben történő szállítással. újra megvenném.

Ellenőrzött ellenőrzés

Man bekommt eine grobmaschig gewebte Kunststoffbahn mit 4 Ösen zur Aufhängung inklusive kurzer Bänder zum befestigen. Die Bahn wirft einen Halbschatten, der definitiv ausreicht, damit sich die gewünschte Fläche nicht übermäßig aufheizt. Dem Kunststoff ist es zu schulden, dass es nach dem Auspacken streng riecht, der Geruch verfliegt aber nach einer Weile. Durch die groben Maschen wird das nicht vor einem Starkregen schützen, gegen leichten Nieselregen allerdings schon. Wer eine feste, umweltfreundliche Zeltbahn erwartet, wird enttäuscht. Wer einen günstigen Schattenspender erwartet, wird mit diesem Produkt meiner Einschätzung nach, zufrieden gestellt werden.

Kapsz egy durva szemű műanyag hálót, 4 fűzőlyukkal a rögzítéshez, beleértve a rögzítéshez szükséges rövid hevedereket is. A pálya félárnyékot vet, ami mindenképpen elegendő ahhoz, hogy a kívánt terület ne melegedjen fel túlzottan. A műanyagnak köszönhető, hogy kicsomagolás után erős szaga van, de a szag egy idő után elmúlik. A durva háló miatt ez nem véd a heves esőtől, de az enyhe szitálástól igen. Aki masszív, környezetbarát sátrat vár, az csalódni fog. Véleményem szerint, aki olcsó árnyékolót vár, az elégedett lesz ezzel a termékkel.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben zwei von den Sonnensegel für unsere Terrasse gekauft. Sie sind echt super. Wir hatten anfangs bedenken wenn es stark windet das das Segel reißen könnte, aber es lässt den Wind sehr gut durch und reißt auch nicht an der Befestigung. Es war super schnell befestigt mit dem im Lieferumfang enthaltenen Material. Nur die Ösen zum einhängen muss man noch besorgen, sonst war alles dabei. Man hat schön viel Schatten darunter- würden wir jederzeit wieder kaufen.

Az árnyékvitorlák közül kettőt vettünk a teraszunkra. Tényleg nagyszerű vagy. Eleinte attól tartottunk, hogy erős szél esetén elszakadhat a vitorla, de nagyon jól átengedi a szelet és a rögzítésnél sem szakad el. Szupergyorsan rögzítették a szállítási terjedelemben található anyaggal. Csak a fűzőlyukakat kell megszerezni, hogy felakassza őket, különben minden megvolt. Sok árnyék van alatta – bármikor újra vásárolnánk.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben das Sonnensegel bestellt, um unsere Terrasse vor der Abendsonne zu schützen. Das funktioniert prima und optisch gefällt uns das Segel auch sehr gut. Der Regen wurde auch davon abgehalten. Wir bestellen uns direkt noch ein zweites Sonnensegel für unseren Wohnwagen.

Napvitorlát rendeltünk, hogy megvédjük teraszunkat az esti napsütéstől. Ez remekül működik, és nagyon tetszik a vitorla megjelenése. Az esőt is elzárták tőle. Azonnal rendelünk egy második napvitorlát a lakókocsinkhoz.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben das Sonnensegel als Terassenüberdachung. Leider hat unser Sonnensegel leichte Produktions Fehler im Gewebe. Von unten, siehe Bild, sieht es aus als wäre es verschmutzt.

A napellenzőt terasztetőként használjuk. Sajnos a napvitorlánk anyagában enyhe gyártási hibák vannak. Alulról, lásd a képet, úgy tűnik, hogy koszos.

Ellenőrzött ellenőrzés

Der Aufbau der beiden Sonnensegel (je 7 x 10 m) war etwas aufwendiger als erwartet, da jedes Segel einzeln verspannt werden musste. Im Ergebnis stimmt's: die Segel hängen gut und spenden Schatten.

A két napvitorla (egyenként 7 x 10 m) építése kicsit bonyolultabb volt a vártnál, hiszen mindegyik vitorlát külön kellett merevíteni. Az eredmény helyes: a vitorlák jól lógnak és árnyékot adnak.

Ellenőrzött ellenőrzés

Produkt ist wie beschrieben, hochwertig verarbeitet und pünktlich geliefert worden. Was soll ich noch mehr sagen? Sonnensegel halt... Trotz dem günstigen Preis ist es genau so gut, wie hochpreisigere Produkte (aber bitte nicht mit wind- und wasserdicht verwechseln/vergleichen!)

A termék a leírtaknak megfelelő, jó minőségű és időben kézbesített. Mit mondhatnék még? Csak a nap vitorlák... Az alacsony ár ellenére ugyanolyan jó, mint a drágább termékek (de kérem, ne keverje össze/hasonlítsa össze a szél- és vízállókkal!)

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Sonnensegel ist sehr gut verarbeitet, die Fläche ist gleichmäßig gearbeitet, die laschen aus Metal sind ebenfalls sehr stabil eingenäht. Als Aufbewahrungsmöglichkeit wurde das ganze in einer Foliensäcke mit Reißverschluss geliefert. Alles in allem ein sehr zu empfehlendes Produkt. Die Lieferung war ebenfalls pünktlich.

A napellenző nagyon jól kidolgozott, felülete egyenletesen kidolgozott, a fém pántok is nagyon stabilan vannak bevarrva. Az egészet cipzáras fóliazacskóban szállították a tároláshoz. Összességében erősen ajánlott termék. A szállítás is időben megtörtént.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben das Sonnensegel in der Größe 3x4 m bestellt. Die Hinweise zum Aufbau sind sehr gut beschrieben. Das Segel ist qualitativ hochwertig. Die mitgelieferte Tasche eignet sich bestens zur Aufbewahrung im Winter. Somit eine klare Kaufempfehlung. Die Farbe Terracotta ist wie abgebildet geliefert. Sehr schönes Produkt, als Alternative zu einem festen Dach, welches Schatten und UV-Schutz gewährleisten soll. Preis-Leistung ist top. Das Produkt würden wir wiederkaufen.

A napvitorlát 3x4 m-es méretben rendeltük. Az összeszerelési útmutató nagyon jól le van írva. A vitorla kiváló minőségű. A mellékelt táska ideális a téli tároláshoz. Így egyértelmű vásárlási ajánlás. A terrakotta színt az ábrán látható módon szállítjuk. Nagyon szép termék, a fix tető alternatívájaként, árnyék és UV védelem biztosítására szolgál. Az ár-érték arány nagyszerű. Újra megvennénk a terméket.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Segel kommt in einer schönen kleinen Tasche, in der es jederzeit wieder verstaut werden kann. Es besteht aus groben Webmaterial, welches die Sonnenstrahlen abschirmt, ohne alles komplett abzudunkeln. Wir benutzen es als Markiesenverlängerung, um unsere Terasse blickdicht zu machen. Klappt super.

A vitorla szép kis táskában érkezik, ahol bármikor újra el lehet rakni. Durva szövésű anyagból készült, amely megvédi a napsugarakat anélkül, hogy mindent teljesen elsötétítene. Napellenző bővítményként használjuk, hogy átlátszatlanná tegyük teraszunkat. Jól működik.

Ellenőrzött ellenőrzés

Super schnelle Lieferung auch ohne prime. Geliefert wird das Sonnensegel in einer Tasche was toll ist so können wir es im Winter wieder verpacken. Wir haben die Grösse 5 x 7 m gekauft. Wir hatten für unseren Garten eine Alternative zu einer festen Überdachung gesucht welche aber trotzdem Schatten spendet und sich leicht anbringen lässt. Wir haben mit dem Segel unseren Pool und das Schaukel Gestell abgedeckt, dass die Kinder nicht in der prallen Sonne sitzen. Das Segel ist toll es schützt einwandfrei vor der Sonne und sieht zudem auch super aus. Wir sind sehr begeistert von diesem Produkt. Auch der Preis ist super für diese Grösse. Wir würden uns wieder für dieses Segel entscheiden.

Szupergyors szállítás még előfizetés nélkül is. A napvitorlát táskában szállítjuk, ami remek, így télen újra bepakolhatjuk. 5 x 7 m-es méretet vettünk. Kertünkbe kerestünk alternatívát a fix lombkorona helyett, amely még mindig árnyékot ad és könnyen rögzíthető. Vitorlával lefedtük a medencénket és a hintakeretet, hogy a gyerekek ne üljenek a tűző napon. A vitorla remek, tökéletesen véd a naptól és jól is néz ki. Nagyon izgatottak vagyunk ettől a terméktől. Az ára is szuper ehhez a mérethez. Újra ezt a vitorlát választanánk.

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieses Sonnensegel ist aus sehr robustem Material und sehr hochwertig verarbeitet. Die Ösen sind aus Edelstahl und können somit schon nicht rosten, was ein absoluter Plus-Punkt ist. Das umlaufend eingearbeitete Band hält die Ösen und sorgt somit dafür, dass diese nicht ausreißen können. Wir haben es bei uns über der Terrasse gespannt und es hat selbst den starken Sommerregen mit Sturmböen unbeschadet überstanden. Durch die HDPE-Geflechtstruktur ist das Segel innerhalb kürzester Zeit wieder getrocknet.

Ez a napvitorla nagyon robusztus anyagból készült és nagyon jó minőségű felülettel rendelkezik. A fűzőlyukak rozsdamentes acélból készültek, ezért nem rozsdásodhatnak, ami abszolút plusz pont. A körbefutó szalag tartja a fűzőlyukakat, és így biztosítja, hogy ne szakadjanak ki. A teraszunk fölé feszítettük, és még a heves nyári esőt is sértetlenül vészelte át széllökésekkel. A HDPE fonott szerkezetnek köszönhetően a vitorla nagyon rövid idő alatt újra megszárad.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése