Vermont, tálalókocsi, konyhakocsi

49 990 Ft 80 290 Ft ÁFA-val
 • 0
 • 60 cm
 • Konyhai kocsi
Termékkód: 10041118
Vermont, tálalókocsi, konyhakocsi
49 990 Ft 80 290 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  42 490 Ft 80 290 Ft
 • Újracsomagolt termék vásárlása
  Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  44 990 Ft 80 290 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • luxus konyhai kocsi egy további munkahelyhez és többféle felhasználási lehetőséget kínál

 • Munkaterület: 2 400 cm² rozsdamentes acél

 • Finom borok: Bortartó állvány akár négy palack számára

Termék leírása

Luxus tárolóhely konyhák, étkezők vagy nappalik számára. A Klarstein Vermont   konyhai kocsi akkor hasznos, ha több helyre van szükség. A teljes egészében fából készült Vermont   konyhai kocsi nemcsak a megjelenésre, hanem a tartósságra is készült.

Mindennek van hely: az evőeszközök, kellékek, palackok és egyéb konyhai cikkek a Klarstein Vermont konyhai kocsi négy szintjén szépen el vannak helyezve. A rács, a tálca, a palackrács és a felső fiók gondoskodik erről. A kivehető tálalótálca különösen praktikusnak bizonyult. A rend és a raktározás teszi ki az egyik felét, a másikat a munkafelület. 2400 cm²-es rozsdamentes acél munkafelület áll rendelkezésére ételkészítéshez. Masszív gumi kerekeinek köszönhetően a felszolgáló kocsi szőnyegen is könnyedén mozog.

Nemes és minőségi: a Klarstein Vermont   konyhai kocsi egy luxus segítő a konyhában, világos pácolt fából, rozsdamentes acél tetejével.

Tulajdonságok

 • Anyaga: fa és rozsdamentes acél
 • maximális terhelhetőség (szintenként): 75 kg
 • könnyen mozgatható a simán mozgó gumikerekeknek köszönhetően
 • Laminált polc nagyvonalú, 28 cm-es magassággal
 • kivehető fiók
 • Palack állvány akár 4 üveg részére
 • Tároló kivehető tálcával
 • Parkolófék a biztonságos állás érdekében
 • Egyszerű összeszerelés
Termékkód: 10041118

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek: kb. 60 x 86 x 40 cm (Sz x Ma x Mé)
 • Polc (belső méretek): kb. 46,5 x 28 x 32 cm (Sz x Ma x Mé)
 • Fiók (belső méret): kb. 44,5 x 5,5 x 28 cm
 • Munkalap: 60 x 40 cm (Sz x H)
 • Tálca: kb. 49 x 31 cm (Sz x H)
 • Kerekek: 5 x 2 cm (Ø x Sz)
 • Súly: kb. 11 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x tálalókocsi (beleértve a rögzítőszerelési anyagot)
 • szerelési útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
13 értékelés
Vásárlói vélemények Magyarországról
Ellenőrzött ellenőrzés 25/03/2024

Szuper, praktikus, stabil

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 09/05/2022

Der Küchenwagen ist bereits vormontiert. Schnell und einfach zusammen zu bauen.

A konyhai kocsi már előre össze van szerelve. Gyorsan és egyszerűen összeszerelhető.

Ellenőrzött ellenőrzés 12/02/2022

Ist ständig erfolgreich im Einsatz. Die Schublade könnte höher sein.

Mindig sikeresen használatban. A fiók lehet magasabb.

Ellenőrzött ellenőrzés 06/01/2022

Wir haben lange nach einem richtigen Küchenrollwagen gesucht, wollten unbedingt einen dunklen aus Holz. Da sind wir auf diesen hier gestoßen und haben Ihn gleich bestellt und 2 Tage später war er auch schon da! Der Zusammenbau ging einfach und schnell, sieht auch schön aus aber nicht so hochwertig wie beschrieben.

Régóta kerestünk egy igazi konyhai kocsit, és nagyon szerettünk volna egy sötét fából készült kocsit. Találkoztunk ezzel és azonnal megrendeltük, és 2 nappal később már meg is volt! Az összeszerelés gyors és egyszerű volt, jól néz ki, de nem olyan jó minőségű, mint a leírtak.

Ellenőrzött ellenőrzés 19/12/2021

This is a very attractive rolling cart, and we have used it several times for extra preparation surface. Looks very nice and good quality.

Ez egy nagyon tetszetős gördülő kocsi, többször használtuk extra előkészítő felületre. Nagyon jól néz ki és jó minőségű.

Ellenőrzött ellenőrzés 12/11/2021

Schöner stabiler Küchenwagen mit Edelstahlplatte. Preis Leistung ist okay.

Gyönyörű stabil konyhai kocsi rozsdamentes acél lemezzel. Az ár teljesítménye rendben van.

Ellenőrzött ellenőrzés 07/04/2021

Der Küchenwagen ist wunderbar verarbeitet und lässt sich super leicht aufbauen. Das Paket wiegt grob zehn Kilo, also wiegt der Wagen wenig und lässt sich gut verschieben. Die materialen sehen sehr hochwertig aus.

A konyhai kocsi gyönyörűen kidolgozott és rendkívül könnyen felállítható. A csomag nagyjából tíz kilós, így az autó kis súlyú és könnyen mozgatható. Az anyagok nagyon jó minőségűnek tűnnek.

Ellenőrzött ellenőrzés 02/04/2021

Der Küchenwagen kam gut verpackt und unbeschädigt an. Der Zusammenbau gestaltet sich Dank der Anleitung recht einfach. Man sollte sich aber schon 45 – 60 Minuten Zeit nehmen. Wenn man alles nach Anleitung zusammengebaut hat, ist der Wagen stabil und lässt sich dank der Rollen gut verschieben. Für mich macht der Küchenwagen einen sehr guten Eindruck, er hat eine wundervolle Optik und rundet das ganze mit der Metalloberfläche ab. Ich benutze alle Fächer, die Arbeitsplatte steht voll und der Schub ist auch gefüllt. Der Wagen hat damit keine Probleme. Ich bin voll auf zufrieden.

A konyhai kocsi jól becsomagolva, sérülésmentesen megérkezett. Az összeszerelés nagyon egyszerű az utasításoknak köszönhetően. De 45-60 percet kell félretenned. Ha mindent az utasítások szerint szerelt össze, a kocsi stabil, és a görgőknek köszönhetően könnyen mozgatható. Számomra a konyhai kocsi nagyon jó benyomást kelt, csodás a megjelenése, és a fém felülettel lekerekíti az egészet. Minden rekeszt használok, tele a munkalap és a fiók is. Az autónak nincs vele gondja. Teljesen elégedett vagyok.

Ellenőrzött ellenőrzés 16/03/2021

Der Wagen war sehr schnell und ganz unkompliziert aufzubauen. Auf den ersten Blick war die Farbe genauso wie beschrieben und wie erwartet. Das besondere Extra ist für mich die stabile Arbeitsfläche aus Edelstahl auf dem wir unser Brot und Ähnliches schneiden. So ist es tatsächlich ein "Gebrauchsgegenstand" und nicht nur eine Ablage. Dazu kommt noch das herausnehmbare Serviertablett, absolut praktisch. Zusätzlich gibt es noch ein Ablagerost und eine Flaschenablage die man nicht nur für Wein benutzen kann. Wir richten da Abends unsere Getränkeflaschen an, wo wir wissen, dass wir sie ganz sicher auch brauchen werden. Für einen sicheren Stand hat der Wagen Gummirollen mit Bremsen. Der Wagen steht bei uns im Esszimmer und dient als zusätzliche Fläche wenn wir Gäste haben. Wir sind sehr zufrieden!

Az autó nagyon gyorsan és könnyen beállítható volt. Első pillantásra a szín pontosan olyan volt, mint a leírásban és a vártnak. A különleges extra számomra a stabil rozsdamentes munkafelület, amin felvágjuk a kenyerünket és hasonlókat. Tehát valójában egy "áru", és nem csak egy polc. Ezen kívül ott van a kivehető tálalótálca, teljesen praktikus. Ezen kívül van egy tároló állvány és egy palacktartó, amely nem csak borra használható. Este elrendezzük az italos üvegeinket, ahol tudjuk, hogy mindenképp szükségünk lesz rá. A kocsinak gumi kerekei vannak fékekkel a biztonságos állvány érdekében. A kocsi az étkezőnkben található, és kiegészítő területként szolgál, amikor vendégeink vannak. Nagyon elégedettek vagyunk!

Ellenőrzött ellenőrzés 13/02/2021

Einfach schön,in Gebrauch und nutzen

Egyszerűen szép, használatban és használatban

Ellenőrzött ellenőrzés 12/12/2020

Der Artikel war wie beschrieben, ist jedoch nicht luxuriös. Die Lasur ist nicht hochwertig ausgeführt (definitiv nicht so wie auf den Fotos). Verpackung kann als gut bewertet werden. Das Holz ist extrem leicht, keine Ahnung was das für ein Typ ist. Die Aufbauanleitung ist mit den Fotos viel zu klein, sodass man Raten muss, wie es Zusammenbauen muss. Gut, das die Edelstahlplatte mit Folie abgedeckt ist. Schlecht, sie lässt sich nur mit Mühe vollständig entfernen. Hier besteht auch, das man das Holz beschädigt. Es ist nicht ersichtlich wo das Möbel produziert wurde, meine Vermutung "China". Definitiv keine 79,99 € hier oder bei OTTO sogar 134,99 € wert. Wenn ich das Möbel im Laden sehen würde, hätte ich es nicht erworben. Zurückschicken werde ich ihn jedoch nicht, er steht nun in der Küche....

A termék a leírásnak megfelelő volt, de nem luxus. A máz nem jó minőségű (egyértelműen nem olyan, mint a képeken). A csomagolás jónak minősíthető. A fa rendkívül könnyű, fogalmam sincs, hogy milyen. Az összeszerelési útmutató túl kicsi a fotókkal együtt, ezért ki kell találni, hogyan kell összeszerelni. Jó, hogy a rozsdamentes lemezt fólia borítja. Rossz, csak nehezen lehet teljesen eltávolítani. Itt a fa is sérült. Nem világos, hogy a bútorokat hol gyártották, szerintem "Kína". Itt biztosan nem ér 79,99 eurót, vagy az OTTO-nál még 134,99 eurót sem. Ha meglátom a bútort a boltban, nem vettem volna meg. De nem küldöm vissza, most a konyhában van....

Ellenőrzött ellenőrzés 17/12/2018

Soweit passt alles. Montage wie bei Ikea Möbeln, aber leider auch die Wertigkeit. Sehr einfacher Aufbau. Material wirkt billig. Holz (keine Presspappe wie aus Schweden) ist sehr leicht und die Oberfläche ist lasiert. Die Metalloberfläche/Arbeitsfläche ist sehr dünn auf die Holzkonstruktion (vermutlich) geklebt. Das Metall macht einen minderwertigen Eindruck, da die Fläche nicht voll aufliegt und Wellen erzeugt. Die Matetialstärke ist so dünn, dass Beulen im Blech wahrscheinlich nicht lange auf sich warten lassen werden :-( Hatte das Teil für meine Kaffeemaschine gekauft ( siehe Bilder). Jedoch nur als reine Ablage zu verwenden, da vermutlich bei Belastung durch Betätigung des Handhebels der Maschine, das Gestell auseinander brechen würde. OK, bei dem Preis darf man nicht viel erwarten. Ich würde den Servierwaagen nicht nochmal kaufen. Abwicklung war einwandfrei.

Eddig minden passzol. Összeszerelés mint az Ikea bútoroknál, de sajnos az érték is. Nagyon egyszerű felépítés. Az anyag olcsónak tűnik. A fa (nem préselt karton, mint Svédországból) nagyon könnyű, felülete üvegezett. A fém felület/munkafelület nagyon vékonyan van ráragasztva a fa szerkezetre (valószínűleg). A fém gyengébb benyomást kelt, mert a felület nem fekszik teljesen és hullámokat hoz létre. Az anyag vastagsága olyan vékony, hogy a fémlemezen való horpadások valószínűleg nem fognak sokáig várni :-( Megvettem a kávégépemhez való alkatrészt (lásd a képeket). Viszont csak polcnak használható, hiszen a Gép ami eltörné a keretet.Rendben az árért nem lehet sokat várni.A tálaló mérleget nem venném újra.A feldolgozás hibátlan volt.

Ellenőrzött ellenőrzés 09/02/2017

Die Lieferung erfolgte promt und war hervorragend verpackt. Der Zusammenbau ist leicht und es gab nichts zu beanstanden. Das Ergebnis entspricht den Abbildungen. Schön anzusehen und er passt in jede 60er Lücke.

A kiszállítás gyors volt és kiválóan be volt csomagolva. Az összeszerelés egyszerű, nem volt okunk panaszra. Az eredmény megfelel az illusztrációknak. Gyönyörű ránézésre, és minden 60-as évekbeli résbe belefér.