DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér 50l/24h

DryFy Pro Connect 50 Párátlanító készülék

párátlanító Fehér
225.790 Ft ÁFA-val
A párásító változó kapacitása:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog ingyenes szállítás

Fö jellemzök

Ideális páratartalom:  párátlanító kapacitás 50  l/24 ó belső terek szárításához építési és felújítási munkák után, vagy a páratartalom szabályozására a konyhában, fürdőszobában és hálószobában

Hosszú üzemidő:  7 literes víztartály riasztással és automatikus kikapcsolási funkcióval

Könnyű kezelhetőség:  WiFi kapcsolat a Klarstein alkalmazáson keresztül történő egyszerű vezérléshez

Termék leírása

Az ideális páratartalom egyszerű módja: a   Klarstein  DryFy Pro Connect 50   párátlanító WiFi interfésszel páramentesíti a nedves helyiségeket építkezés, felújítás vagy vízkár után, valamint egyszerűen szabályozza a páratartalmat a konyhában, fürdőszobában és hálószobában.

A megfelelő páratartalom jobb közérzetet biztosít: a  Klarstein  DryFy Pro Connect 50  párátlanító pillanatok alatt eltávolítja a nedvességet, így friss levegőt biztosít a konyhában, fürdőszobában vagy hálószobában, és gyors száradást építkezés vagy felújítás után. A  360 m³-es légáramlásnak köszönhetően naponta akár 50 liter nedvességet is kivon a levegőből - így a  Klarstein  DryFy Connect 50   párátlanító ideális 45- 55 m² alapterületű helyiségekbe. A nagy, 5 literes tartály összegyűjti a felgyülemlett vizet, és a riasztási funkciónak és a tartály megtelésekor történő automatikus kikapcsolásnak köszönhetően mindig időben kiüríthető. A WiFi interfésznek köszönhetően a készülék regisztrálható az otthoni hálózaton, és könnyen vezérelhető a Klarstein alkalmazáson keresztül. És ez még nem minden: A  Klarstein  DryFy Connect 50 beépített aktívszén szűrős légtisztítója a por és a szagok mellett a finom részecskéket, valamint a baktériumokat is kiszűri a levegőből. Egy készülék, amely kétszeresen javítja a helyiség levegőjét. Egyszerű és praktikus használat: a DryFy Pro Connect 50 néhány gombnyomással beprogramozható a felső részen lévő kijelző segítségével. Így beállítható a kívánt páratartalom, valamint az időzítő is.

Tökéletes páratartalom könnyebben, mint valaha: A   Klarstein  DryFy Pro Connect 50 párátlanító gondoskodik a legjobb levegőről.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • WiFi kapcsolat: 2,4 GHz SSID
 • Be-/kikapcsolás a fenti kijelzőn
 • Automatikus párátlanítás: a készülék működésbe lép, ha a páratartalom 5%-kal magasabb a beállított értéknél
 • Szárítási üzemmód: a készülék folyamatosan működik, függetlenül a beállított páratartalomtól
 • Állítható páratartalom 5%-os lépésekben 30 és 80% között
 • WiFi interfész a Klarstein alkalmazáson keresztül történő egyszerű vezérléshez
 • Óránként állítható időzítő 24 óráig (készenléti üzemmód / kikapcsolás időzítő)
 • Oszcillációs üzemmód: szellőzőcsappantyú teljesen, illetve  90°-ban vagy 45°-ban nyitott állapotban
 • Elegáns fehér konstrukció
 • Környezeti hőmérséklet: 5 - 35°C
 • Max. párátlanító teljesítmény 30 °C-on és 80 % relatív páratartalom mellett
 • Hangjelzés és automatikus leállítás, ha a víztartály megtelt
 • Aktuális páratartalom kijelzés
 • A belső szárítási mód megakadályozza a penészesedés kialakulását a berendezésben
 • Fogantyú és görgők a könnyű mozgatás érdekében
 • Opcionális tömlő a folyamatos vízelvezetéshez
 • Kivehető víztartály
 • Hűtőfolyadék: R290
 • Működési zajszint: maximálisan 46 dB
 • Tápegység: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
DryFy Connect 50 Párátlanító WiFi kompresszor 50l / d 45-55m² Fehér

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek: kb.  37 x  61,5 x  26 cm (Sz x M x H)
 • A tápkábel hossza: kb. 180 cm
 • Tömeg: körülbelül  18,5 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x készülék
 • 1 x vízelvezető tömlő
 • Angol kézikönyv  (egyéb nyelv: német)

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(14 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Schnelle Lieferung, gute Funktion

Gyors szállítás, jó működés

Ellenőrzött ellenőrzés

Alles super zufriedenstellend !!! Top Ware und superschnelle Bearbeitung und Lieferung

Minden szuper kielégítő!!! Kiváló áruk és szupergyors feldolgozás és szállítás

Ellenőrzött ellenőrzés

Luftentfeuchter funktioniert ganz gut, toll ist auch der Schlauch welcher z. B. direkt in den Kanal geleitet werden kann, da erspart man sich das Kübel entleeren. Die Software dürfte jedoch nicht ausgereift sein, der Luftentfeuchter hängt sich manchmals auf, manchmal kann per App (iOS) nicht zugegriffen werden, oder es erscheinen falsche Fehlermeldungen. Der Zugriff lässt zu wünschen übrig.

A párátlanító egész jól működik, remek az a tömlő is, ami z. A B. közvetlenül a csatornába vezethető, mivel Ön kíméli a vödröt az ürítéshez. Előfordulhat azonban, hogy a szoftver nem érett, a párátlanító néha lefagy, néha az alkalmazás (iOS) nem érhető el, vagy hibás hibaüzenetek jelennek meg. A hozzáférés sok kívánnivalót hagy maga után.

Ellenőrzött ellenőrzés

Gefälliges Aussehen, funktioniert einwandfrei! Kaufempfehlung!

Tetszetős megjelenés, tökéletesen működik! Vásároljon ajánlást!

Ellenőrzött ellenőrzés

Vorab, das Gerät macht was es soll. Es entfeuchtet meinen Keller nach dem Jahrhundertregen vor zwei Monaten. Ich hatte erst zwei Geräte von der Fa. Boels (15L / 24h) im Einsatz und bin nach zwei Wochen auf das eigene Gerät umgestiegen, da die Mietkosten höher wurden als eine eigene Anschaffung und wir keine Elementarversicherung hatten (nun schon). Positiv: Das Gerät macht einen wertigen Eindruck Das Gerät zieht bei mir ca. 7L in 12-15h aus der Luft (Wäschekeller) bei angezeigten 50-55% Luftfeuchtigkeit, dann ist der Tank voll und das Gerät wird abgeschaltet (incl. Lüfter) Über den Tank lief das Gerät nur in der Testphase, nun ist es über den mitgelieferten Schlauch am Kanal angeschlossen und schaltet natürlich daher nicht mehr ab. Lautstärke voll und ganz ok (läuft bei mir nur in Stufe low) im Keller, da stört es eh niemanden. Das Gerät kann über eine externe Spannungsaufschaltung ein und ausgeschaltet werden (Zeitschaltuhr), es läuft im letzten gewählten Modus wieder an. Bei mir wird es über eine WLAN-Steckdose gesteuert, welche mit der Solaranlage vom Haus kommuniziert (Edimax SP2100V2). Damit halte ich die Kosten mit Hilfe der Sonne gering. Das Gerät zieht immerhin folgdende Leistungen: Lüfter Stufe low 26W Lüfter stufe high 35W Trocknung Stufe low 460W Trocknung Stufe high nicht gemessen, da Modus nicht genutzt wird. Jedem sollte klar sein, das das Gerät in 24h bei 460W 11,4kwh (also in etwa 3,10€) an Strom verbraucht. Neutral: Die Appsteuerung (WLAN) habe ich nicht getestet, da ich das Controlling ja extern betreibe. Macht aber sicher für Leute ohne Homematic bzw. Solaranlage Sinn. Negativ: Das Gerät ist mittlerweile (nach 2 Monaten) zwei mal seitens des Prozessors abgestürzt (alle LED's an, keine Funktion mehr anwählbar). Nach Stecker raus und rein war alles wieder gut. Dieses habe ich auch in mehreren Rezensionen gelesen, scheint daher wohl ein nicht unbkanntes Problem zu sein. Alles in Allem bin ich mit dem Preis- Leistungsverhältnis des Gerätes gut zu frieden.

Először is, a készülék azt csinálja, amit tennie kell. Párátlanítja a pincémet a két hónappal ezelőtti évszázad esője után. Csak két Boels készüléket használtam (15L / 24h), és két hét után áttértem a saját készülékemre, mert a bérleti költségek magasabbak voltak, mint a saját vásárlásnál, és nem volt alapbiztosításunk (jól). Pozitívum: A készülék értékes benyomást kelt A készülék 50-55%-os páratartalom mellett 12-15 óra alatt kb.7 l-t szív fel a levegőből (mosókonyha), majd a tartály megtelik és a készülék ki van kapcsolva (ventilátorral együtt) A készülék csak a tesztfázisban futtatta a tartályt, most a mellékelt tömlőn keresztül csatlakozik a csatornához, ezért nem kapcsol ki többé. A hangerő teljesen rendben van (én csak alacsony szinten futok) a pincében, úgyhogy ez senkit sem zavar. A készülék külső feszültségcsatlakozáson (időkapcsoló) keresztül kapcsolható ki és be, az utoljára kiválasztott üzemmódban indul újra. Az én esetemben a vezérlése egy WLAN aljzaton keresztül történik, ami a ház napelemes rendszerével kommunikál (Edimax SP2100V2). A költségeket alacsonyan tartom a nap segítségével. Végül is a készülék a következő szolgáltatásokat veszi igénybe: Ventilátor szint alacsony 26W Ventilátor szint magas 35W Szárítási fokozat alacsony 460W Szárítási szint magas, nincs mérve, mivel az üzemmód nincs használatban. Mindenki számára világosnak kell lennie, hogy a készülék 11,4 kWh (azaz körülbelül 3,10 euró) áramot fogyaszt 24 óra alatt 460 W-on. Semleges: Nem teszteltem az alkalmazásvezérlést (WLAN), mert a vezérlést kívülről futtatom. De minden bizonnyal van értelme azoknak, akik nem rendelkeznek Homematic vagy napelemes rendszerrel. Negatívum: A készülék most (2 hónap után) kétszer lefagyott a processzor részéről (minden LED világít, funkció nem választható). Ki- és bekötés után ismét minden rendben volt. Ezt több véleményben is olvastam, tehát úgy tűnik, nem ismeretlen probléma. Összességében nagyon elégedett vagyok a készülék ár-érték arányával.

Ellenőrzött ellenőrzés

gutes Gerät mit guten Trocknungsergebnissen

jó készülék jó szárítási eredménnyel

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Trocknungsleistung ist gut der Geräuschpegel ist gut nur die lange Lieferzeit war nicht gut

A szárítási teljesítmény jó, a zajszint jó, csak a hosszú szállítási idő nem volt jó

Ellenőrzött ellenőrzés

Mit dem Gerät lässt sich der Keller im Neubau hervorragend trocknen.

A készülék ideális új épület pincéjének szárítására.

Ellenőrzött ellenőrzés

Erfüllt seinen Zweck, bin zufrieden.

A célnak megfelel, meg vagyok elégedve.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir sind sehr zufrieden. Das Gerät hört man, ist ja auch ein Gerät, aber wenn wir zum Beispiel im Wohnzimmer sind und es im schlafzimmer haben, hört man es nicht. Erfüllt sein Zweck zu 100 %

Nagyon elégedettek vagyunk. A készüléket hallod, az is egy készülék, de ha például a nappaliban vagyunk, és a hálószobában van, akkor nem hallod. Célját 100%-ban teljesíti

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Gerät an sich ist super und macht genau das was es soll. Leider ist die App totaler Schrott. Nach dem 48. Versuch das Gerät mit verschiedenen wlan zu verbinden hat es endlich funktioniert. Ich war sehr erleichtert auch wenn die Benutzeroberfläche sehr simpel ist. Leider hielt meine Freude genau 20 min. da das Gerät in der App als offline angezeigt wurde und seitdem in den verschiedensten Netzwerken nicht mehr eingebunden werden konnte. Auch das Update vor zwei Tagen hat den Fehler nicht behoben. Ich hab mich nun damit abgefunden dass ich ein smartes Gerät gekauft habe dass es nicht ist.

Maga a készülék nagyszerű, és pontosan azt csinálja, amit kell. Sajnos az alkalmazás totál szar. A 48. próbálkozás után, hogy más wifi-hez csatlakoztassa az eszközt, végül sikerült. Nagyon megkönnyebbültem, bár a felhasználói felület nagyon egyszerű. Sajnos pont 20 percig tartott a boldogságom, mert az alkalmazásban offline-ként jelent meg a készülék és azóta nem sikerült beilleszteni a különböző hálózatokba. Még a két nappal ezelőtti frissítés sem javította ki a hibát. Mostanra beletörődtem, hogy vettem egy okoseszközt, ami nem az.

Ellenőrzött ellenőrzés

Nach 2 Wochen im Einsatz teile ich hier nun meine pro's und contra's. Dabei zu beachten ist das dies mein erster Luftentfeuchter ist und ich daher keinen Vergleich habe. Entschieden für einen Luftentfeuchter habe ich mich da ich meinen Kleiderschrank aus Platzgründen im Badezimmer stehen habe. Dieses ist zwar groß (15m²) und hat ein großes Fenster, denoch wollte ich das risiko nicht eingehen das die Luftfeuchte hier überhöht ist. Nun steht das gute Stück dort im Automatikmodus, überwacht die Luftfeuchtigkeit und schaltet sich bei Bedarf ein und wieder aus. + Schlichtes und einfaches Design + Großer Wasserauffangbehälter (7l) + Automatikmodus + App steuerbar - Wenn der Kompressor arbeitet wird er recht laut. Ich hatte mir 2 Waschmaschinen Schallmatten untergelegt da sich die Nachbarin unter mir bereits über das Tiefe brummen beschwert hatte (helhörige Altbauwohnung) - Beim arbeiten ist der Lüfter an der oberseite immer an - Nur mit 2,4 Ghz WiFi Netz erreichbar. Dies war leider nicht konkret mit in der Beschreibung angegeben. STROMVERBRAUCH: ca. 700 W Demnach liegen die Stromkosten im Dauerbetrieb bei einem Strompreis von 31ct/kWh bei 22ct in der Stunde. Ich hatte mir erhofft das dieser etwas verbrauchsarmer ist. Wie schon gesagt habe ich keinerlei Vergleich zu anderen Entfeuchtern. Ich hoffe ich konnte euch hiermit für eure Kaufentscheidung helfen da ich selbst lange gesucht und recherchiert hatte.

2 hét használat után megosztom az előnyeimet és hátrányaimat itt. Megjegyzendő, hogy ez az első páramentesítőm, ezért nincs összehasonlításom. Azért döntöttem a párátlanító mellett, mert helyhiány miatt a gardróbszekrényem a fürdőszobában van. Bár ez nagy (15m²) és nagy ablaka van, nem akartam megkockáztatni, hogy túl magas a páratartalom. Most ott van a jó darab automata üzemmódban, figyeli a páratartalmat és ha kell, újra ki-be kapcsol. + Egyszerű és egyszerű kialakítás + Nagy vízgyűjtő tartály (7 l) + Automata üzemmód + Alkalmazással vezérelhető - Amikor a kompresszor működik, elég hangos lesz. 2 mosógép alá tettem hangszőnyeget, mert az alattam lévő szomszéd már panaszkodott a halk zümmögésre (régi építésű lakás hallatszik) - Munka közben mindig be van kapcsolva a tetején lévő ventilátor - Csak 2,4 Ghz-es WiFi hálózaton érhető el. Sajnos a leírásban ez konkrétan nem szerepel. ÁRAMFOGYASZTÁS: kb.700 W Eszerint a villamos energia költség folyamatos üzemben 22ct óránként 31ct/kWh áramár mellett. Reméltem, hogy ez egy kicsit üzemanyag-hatékonyabb lesz. Mint mondtam, semmi összehasonlításom nincs más páramentesítővel. Remélem, ezzel tudtam segíteni a vásárlási döntésében, mert magam is régóta keresgéltem és kutattam.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich leide an Allergien und habe mir diesen Luftentfeuchter gekauft, um die Luft in meinem Zimmer auszutrocknen. Dies ist das erste, das ich je gekauft habe, aber es ist sehr einfach zu bedienen. Es kann über die App ferngesteuert und überwacht werden, und meine Allergien haben sich bereits enorm verbessert. Daher bin ich sehr zufrieden. Es ist nicht die leiseste Maschine, aber ich habe sie nur an einigen Stunden pro Tag, wenn ich nicht in meinem Zimmer bin, also stört es mich überhaupt nicht. Sehr effektiv. Vielen Dank.

Allergiában szenvedek, és azért vettem ezt a párátlanítót, hogy kiszárítsam a levegőt a szobámban. Ez az első, amit vásároltam, de nagyon könnyen használható. Az alkalmazáson keresztül távolról is vezérelhető és felügyelhető, és az allergiám máris óriásit javult. Ezért nagyon elégedett vagyok. Nem a leghalkabb gép, de csak napi pár órában van bekapcsolva, amikor nem vagyok a szobámban, szóval egyáltalán nem zavar. Nagyon hatékony. Nagyon szépen köszönöm.

Ellenőrzött ellenőrzés

I like machine, fast dehumidify house or flat. I like function set wanted humidity because machine care about set humidity. Also you can check status of the machine through wireless connection if you are not at home.

Szeretem a gépet, gyorsan párátlanítani házat vagy lakást. Szeretem a funkciókészlet kívánt páratartalmát, mert a gép törődik a beállított páratartalommal. Vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is ellenőrizheti a gép állapotát, ha nincs otthon.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése