Camden Heat Deluxe infravörös hősugárzó

46 890 Ft 103 290 Ft ÁFA-val
 • , Mennyezeti melegítők, Sugárzó fűtés, Infravörös sugárzó fűtőberendezés
 • Fekete
 • 2500 watt
Termékkód: 10035346
 • A termék jelenleg nincs raktáron A termék jelenleg nincs raktáron
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Kellemes, mint a napsugár: IR Comfort Heat egészséges infravörös sugarakkal melegíti Önt és vendégeit a hideg napokon is

 • Stílusos fűtés: mennyezeti sugárzó fűtőberendezés retro kivitelben kültéri használatra

 • Könnyen használható: Vezérlés távirányítóval vagy a készüléken lévő ON/OFF kapcsolóval

Termék leírása

Kényelmes meleg balkonokra, teraszokra és kültéri területekre: blumfeldt Camden Heat Deluxe teraszfűtés IR ComfortHeat rendszerrel gyengéd infravörös hőt hoz a hideg napokba és éjszakákba!

Ha a hőmérséklet lecsökken, kapcsolja be a blumfeldt Camden Heat Deluxeinfravörös sugárzó fűtőtestet a távirányítóval vagy a ON/OFF kapcsolóval, válassza ki a kívánt fűtési szintet, és leheljen új életet bármilyen buliba, vagy vacsorázzon kényelmesen a szabadban késő éjszakáig. A kiváló minőségű, eredeti, fémtestű kialakítás egy festői camdeni kocsma melegségét is megadja.

A könnyű Blumfeldt Camden Heat Deluxe sugárzó fűtőtest könnyen felszerelhető a mennyezetre, így nem lesz útban, miközben gyorsan és hatékonyan melegíti Önt és vendégeit a felülről sugárzó, akár 2500 wattos teljesítményével. Az IR ComfortHeat rendszer nemcsak nagyon gyorsan szállítja a hőt, hanem a nagy hatékonyságú alumínium reflektornak és a hosszú hullámú infravörös sugárzásnak köszönhetően célzottan, a levegő felmelegítése nélkül juttatja el a közelben lévő emberekhez és tárgyakhoz. Élvezze a kellemes meleget az első másodperctől kezdve! Az ON/OFF kapcsolóval másodpercek alatt kiválaszthatja a 3 fűtési fokozat - 1000, 1500 vagy 2500 W - egyikét, és könnyedén reagálhat vendégei igényeihez. Tervezzen vacsorát az erkélyen vagy partit a garázsban anélkül, hogy aggódnia kellene a környezeti hőmérséklet miatt, mert a infravörös fűtőberendezés bekapcsolás után azonnal kellemes, kellemes és biztonságos meleget termel, hosszú bemelegedési fázis nélkül. A megfelelő világításról az energiatakarékos LED-lámpa gondoskodik, amely a fűtési funkciótól függetlenül is használható.

Ünnepelje az éjszakai életet, mint Camdenben, élvezze a pillanatokat a barátokkal, vagy töltsön el egy romantikus estét borral és gyertyákkal a teraszon, amíg a csillagok felragyognak az égen: a teraszfűtő blumfeldt Camden Heat Deluxe mindenkit otthonosan és melegen tart a fináléig.

Tulajdonságok

 • Csak kültéri használatra
 • Teljesítmény: 1000 / 1500 / 2500 Watt
 • Hatékony hatótávolság: 50 m²-ig
 • Hatótáv: kb. 5 m
 • Védelmi osztály: IP24
 • Bemelegedési fázis nélkül, azonnali hőt termel
 • Karbon fűtőcsövek
 • kapcsolható LED lámpa
 • Tartalmazza a távirányítót (CR 2025 elemmel együtt)
 • Mennyezetre függesztve: gyermekek számára elérhetetlen helyen
 • Alumínium reflektor az optimális hőeloszlásért
 • Energiafogyasztás: max. 2500 W
 • Minimális oldaltávolság: 25 cm
 • Minimális távolság a mennyezettől: 30 cm
 • Minimális távolság a földtől: 180 cm
 • Tápegység: 220-240 V~ | 50/60 Hz
Termékkód: 10035346

Méretek és műszaki adatok

 • Méretek: kb. 49 x 50 cm (Ø x M)
 • Lánc hossza: kb. 60 cm
 • A tápkábel hossza: körülbelül 185 cm
 • Tömeg: körülbelül 3,6 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x fűtőberendezés
 • 1 x lánc horgokkal
 • 4 x szorítószalagok
 • 1 x távirányító
 • Többnyelvű használati útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések
20 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 07/10/2022

Es hat die Geburtstagsfeier gerettet, als es abends kühler wurde.

Megmentette a szülinapi bulit, amikor esténként hűvösebb lett.

Ellenőrzött ellenőrzés 06/10/2022

Super Lampe erfüllt ihren Zweck

A szuper lámpa megfelel a céljának

Ellenőrzött ellenőrzés 03/10/2022

Sehr guter Strahler für meine Nutzung leider ungeeignet.

Nagyon jó radiátor, sajnos nem alkalmas a használatra.

Ellenőrzött ellenőrzés 12/09/2022

Die Lampe ist alledings ein Witz. Nicht viel mehr als ein Teelicht.

A lámpa azért vicc. Nem sokkal több, mint egy tealámpa.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/09/2022

Verwendung als Terrassenstrahler. Auch das Licht ist bei Dunkelheit ausreichend für gemütliche Stunden.

Használja teraszfűtőként. A fény a sötétben eltöltött kellemes órákhoz is elegendő.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/08/2022

Ich bin sehr zufrieden . Hatte mir vorher im Baumarkt verschiedene Modelle angeschaut und war nicht so glücklich . Durch das Design ,die Heizleistung und die Kette zum Aufhängen ist es dann zu diesem Kauf gekommen . Preis Leistung passt auch. Sie hängt unter einer Terassendecke und wir hatten es, obwohl es nur 14 Grad waren , schön warm.

nagyon elégedett vagyok. Korábban különféle modelleket néztem meg a vasboltban, és nem voltam annyira boldog. Ez a vásárlás a kialakítás, a fűtőteljesítmény és a felakasztási lánc miatt jött létre. Az ár-teljesítmény is megfelel. Egy terasz takaró alatt lóg, és jó meleg volt, pedig csak 14 fok volt.

Ellenőrzött ellenőrzés 31/07/2022

Wärmeleistung sehr gut. Lichtleistung zu schwach. Würde aber das Teil wieder kaufen, da die Luxleistung für meinen Zweck nicht ausschlaggebend ist.

Hőteljesítmény nagyon jó. A fénykibocsátás túl gyenge. De újra megvenném az alkatrészt, mivel a lux teljesítmény nem meghatározó a célom szempontjából.

Ellenőrzött ellenőrzés 28/07/2022

So manche kalte Nächte hätten die Stimmung die am Tag war kaputt gemacht. Aber dank des Heizstrahlers können wir auch gemütlich bis in die späten Abendstunden unter dem Pavillon sitzen. Top Kaufempfehlung!! Alles in Ordnung nur zu empfehlen

Néhány hideg éjszaka tönkretette volna a napközbeni hangulatot. De a sugárzó fűtésnek köszönhetően a pavilon alatt is kényelmesen ülhetünk késő estig. Kiváló vásárlási ajánlás! Minden rendben, csak ajánlani tudom

Ellenőrzött ellenőrzés 22/06/2022

der Strahler ist in Ordnung, könnte aber eine zwei Stufen-Schaltung vertragen. Außerdem finde ich den Ort des Schalters und den Kabelausgang nicht optimal gewählt. Ich habe eine Zweistufenschaltung mit einem Kippschalter und zwei Dioden realisiert, kostet paar Euro und etwas Bastelzeit. Außerdem habe ich den Schalter a/e verlegt und die Kabeleinführung nach oben gelegt. Jetzt kann ich den Strahler auch unter meinem Sonnenschirm hängen, da er in der Mitte ein Loch hat, in dem der Schirmständer durchpasst. Die Schirmmontage ist gefahrlos möglich ist, da nach oben kaum Wärme abgegeben wird. Natürlich sollte die Heizung aus sein, wenn der Schirm eingeklappt wird.

a radiátor rendben van, de egy kétfokozatú kapcsolóval meg lehetne tenni. Ráadásul a kapcsoló és a kábelkivezetés helyét nem találom optimálisan megválasztva. Kiépítettem egy kétfokozatú áramkört billenőkapcsolóval és két diódával, néhány euróba kerül és némi kézműves idő. Az a/e kapcsolót is áthelyeztem, és a kábelbemenetet a tetejére tettem. Most már a napernyőm alá is akaszthatom a reflektort, mert van egy lyuk a közepén, amin átfér a napernyő állvány. A képernyő összeszerelése kockázat nélkül lehetséges, mivel felfelé alig bocsát ki hőt. Természetesen a fűtést le kell kapcsolni, amikor az esernyő össze van hajtva.

Ellenőrzött ellenőrzés 21/06/2022

Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis, gute Verarbeitung

Nagyon jó ár-érték arány, jó kidolgozás

Ellenőrzött ellenőrzés 20/06/2022

Das schwarze Bedienteil, welches im unteren Teil des Heizers angebracht ist, ist schräg montiert. Daher leidet die Optik etwas, Punktabzug. (Hatte keine Lust, das Riesenteil zurückzuschicken) Die Materialien und die Heizleistung ist gut. Fernbedienung funktioniert bisher ohne Probleme.

A fekete kezelőpanel, amely a fűtőelem alsó részére van rögzítve, ferdén van felszerelve. Ennek eredményeként az optika némileg pontlevonást szenved. (Nem volt kedvem visszaküldeni az óriásit) Jók az anyagok és a hőteljesítmény. A távirányító eddig gond nélkül működik.

Ellenőrzött ellenőrzés 17/06/2022

Wärmt sehr schön, habe den Strahler über dem Gartentisch hängen.

Nagyon szépen melegszik, a radiátor a kerti asztal fölött lóg.

Ellenőrzött ellenőrzés 31/05/2022

Völlig ausreichend für mal eben schnell ein bischen Wärme ohne großen Aufwand

Teljesen elegendő egy kis melegítéshez, különösebb erőfeszítés nélkül

Ellenőrzött ellenőrzés 29/05/2022

Die Wärmelampe halt was sie verspricht, angenehme Wärme und so haben wir dieses Jahr auch schon länger auf der Terrasse sitzen können, auch wenn es schon etwas frischer war. Fernbedienung ist einfach zu handhaben, ob die Zusätze Lampe jetzt sein muss - sie bringt halt nicht wirklich viel Licht ;) Preis Leistung ist top

A hőlámpa azt csinálja, amit ígér, kellemes meleget és így idén egy kicsit a teraszon ülhettünk, még ha kicsit hűvösebb is volt. A távirányító könnyen kezelhető, akár a kiegészítő lámpának kell lennie most - igazából nem hoz sok fényt ;) Ár-teljesítmény remek

Ellenőrzött ellenőrzés 08/05/2022

Aufgrund der teilweise irreführenden Bewertungen vorher mach ich mir mal wieder die Mühe eine Bewertung zu schreiben. Ich habe die Lampe 3 Abende getestet und bin sehr zufrieden. Das Gerät hat 2000 Watt. Man kann eine Spirale mit 800 Watt einschalten und/oder eine mit 1200 Watt. Das heisst wenn beide an sind ist man bei 2000 Watt. Das wurde in einer anderen Bewertung falsch geschrieben. Das Kabel an der Strahler ist 1,5m lang. Wenn man sich so eine Strahler aufhängt sollte man sich bewusst sein, daß man dann auch dort eine Stockdose installiert und nicht eine 10m Zuleitung bekommt. Das Licht ist eine kleine LED die etwas Licht macht. Da es hauptsächlich ein Heizstrahler ist erwarte ich dort auch kein Flutlicht. Die Heizspirale gibt ansich schon ein schönes Wohlfühllicht ab. Ich bin sehr zufrieden. Bestellen und seine eigene Erfahrung machen, besser als über manche irreführende Verwertung zu hören.

A részben megtévesztő vélemények miatt, mielőtt megpróbálom újra írni. 3 este teszteltem a lámpát és nagyon elégedett vagyok. A készülék 2000 wattos. Bekapcsolhat egy 800 wattos és/vagy egy 1200 wattos tekercset. Ez azt jelenti, hogy amikor mindkettő be van kapcsolva, akkor 2000 watton van. Ezt rosszul írták egy másik értékelésben. A radiátor kábele 1,5 m hosszú. Ha leakaszt egy ilyen radiátort, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy ott padlóaljzatot is szerel, és nem kap 10 m-es tápvezetéket. A lámpa egy kis LED, amely némi fényt ad. Mivel főleg sugárzó fűtésről van szó, ott sem számítok reflektorokra. Maga a fűtőspirál már jó érzésű fényt bocsát ki. nagyon elégedett vagyok. Rendeljen és tapasztaljon saját maga, jobb, mint néhány félrevezető véleményről hallani.

Ellenőrzött ellenőrzés 27/04/2022

Ich habe den Strahler unter dem Pavillon. Das geht sehr gut. Der Abstand durch die Kette zum Dach reicht gut aus. Viel zu kurz ist leider das Kabel. Wer hat schon eine Steckdose an der Decke? Die Heizleistung muss auf 2500Watt gestellt sein. Sonst kommt nicht einmal am Kopf, am Tisch sitzend, etwas an. Bis zu einer Außentemperatur von +12 Grad bei Windstille für mich aber dann ausreichend. Mit einer vernünftigen Kabellänge würde ich ihn weiterempfehlen. Lieferung ging schnell und unkompliziert. Artikel war gut verpackt.

A reflektorfény a pavilon alatt van. Ez nagyon jól megy. A távolság a láncon keresztül a tetőig elég jó. Sajnos a kábel túl rövid. Kinek van aljzata a mennyezeten? A fűtési teljesítményt 2500 wattra kell beállítani. Különben még az asztalnál ülő fej sem kap semmit. Akár +12 fokos külső hőmérsékletig szél nélkül, de akkor nekem elég. Ésszerű kábelhosszúsággal ajánlom. A szállítás gyors és egyszerű volt. Az áru jól be volt csomagolva.

Ellenőrzött ellenőrzés 20/04/2022

Schnelle Lieferung, gute Verpackung, komplett vormontiert. Aufhängen, Batterien in fie FB, fertig. 1pt Abzug, weil die beschriebenen 5 m Radius nicht erreichbar sind. Für 2, also direkt über dem Tisch, ist das Gerät gut. Insofern ist es ok, dass es keine Reduzierstufen gibt. Preis Leistung sehr gut.

Gyors szállítás, jó csomagolás, teljesen összeszerelve. Tedd le, elemek a FB-ban, kész. 1pt levonás, mert a leírt 5 m-es sugár nem érhető el. 2-re, azaz közvetlenül az asztal fölé jó a készülék. Ebből a szempontból rendben van, hogy nincsenek csökkentési szakaszok. Ár/ajánlat: Nagyon jó.

Ellenőrzött ellenőrzés 19/04/2022

Lieferung sehr schnell, Artikel ohne Schäden. Die Heizleistung reicht nur für einen kühlen Abend. Enttäuschend ist die Beleuchtung, die sehr schwach ist und keinesfalls für einen geselligen Abend reicht.

Nagyon gyors szállítás, sérülésmentes termék. A hőteljesítmény csak egy hűvös estére elegendő. A világítás kiábrándító, mivel nagyon homályos, és semmiképpen sem elegendő egy vidám estéhez.

Ellenőrzött ellenőrzés 30/03/2022

Fernbedienung schwer zu betätigen oder hat einen Fehler sonst alles top.

A távirányító nehezen kezelhető vagy hibás, különben minden szuper.

Ellenőrzött ellenőrzés 27/03/2022

Der Strahler wird unter einem Pavillon betrieben und reicht völlig aus um 6 Personen zu erwärmen ! Die Wärmeabstrahlung nach oben ist sehr gering ,also kein Problem mit der Plane darüber .Die Fernbedienung funktioniert einwandfrei ! Was mich fast zur Rücksendung bewogen hat war das doch stark verbogene Gitter ( Foto) Ich habe es dann aber selbst gerichtet! Da hat wohl offensichtlich keine Endkontrolle stattgefunden.

A radiátor pavilon alatt üzemel és 6 fő fűtésére elegendő! A hősugárzás felfelé nagyon csekély, így a felette lévő ponyvával semmi gond.A távirányító tökéletesen működik! Amitől majdnem vissza kellett küldeni, az a rosszul meggörbült hűtőrács (fotó), de aztán magam javítottam! Nyilvánvalóan nem volt végső ellenőrzés.