3 év jótállás 14 napos elállási jog

Minden az Ön kikapcsolódásához

A kényelmes otthon és a kellemes környezet az alapfeltételei a jó minőségű pihenésnek. Az emelkedő hőmérsékletnél kellemes szobahőmérsékletre vágyunk és szeretnénk elkerülni a túl magas páratartalmat. A hideg időszakban a kellemesen meleg környezetet igényeljük. Az okos Klarstein segítőkkel néhány egyszerű lépésben megengedheti magának az óhajtott kikapcsolódást. Pihenjen egyet, töltődjön fel energiával és szenteljen időt a hobbijának nyugalma oázisában.

Őrizze meg a hidegvérét a Klarsteinnel

Emlékszik a nyári napok trópusi hőségére? A homlokán gyöngyöztek a verítékcseppek, az átizzadt ruha kellemetlenül a bőréhez tapadt és a szokásos otthoni kényelem elérhetetlenül messzire került. Intsen búcsút ennek a szenvedésnek! A beltéri Klarstein klímaberendezések megoldják ezt a gondot: A mi megoldásaink szisztematikusan légkondicionálják a helyiséget az Ön által választott hőmérsékletre. Ilyen módon élvezheti otthonában a kikapcsolódást a forró nyári napokon is.

Klarstein klimák

Semmi sem múlhatja felül a jó klimatizációt: Felfrissít, de mégsem annyira hideg! Állítsa be a hőmérsékletet úgy, hogy kényelmesen érezze magát és pihenje ki magát a tűző napsütéstől. Mondjon a forróságra egy határozott nemet! Ha a beépített időzítő segítségével beállítja a kívánt hőmérsékletet, akkor már a hazafelé tartó úton örömmel töltheti el Önt, hogy egy kellemesen hűs lakás várja, amelyben hideg fejjel élvezheti az óhajtott kikapcsolódást a szó szoros értelmében.

Fedezzen fel többet

Klarstein léghűtők

Bemutatjuk: A klímaberendezések Ferrarija - a Klarstein léghűtő Beépített ventilátorral, valamint párhuzamos hűtéssel, párásítással és légtisztítással. Ezzel a készülékkel Önt már semmilyen időjárás nem fogja meglepni. Teremtse meg a melegérzet kényelmét intuitív módon saját igényei szerint úgy, hogy otthonában a kedvenc tevékenységeivel foglalkozhasson és nyugodtan pihenhessen.

Fedezzen fel többet

Klarstein ventilátorok

Amikor a lakásában szó szerint felforr a levegő és izzadságcseppek csorognak a homlokán elalváskor, a célzott huzat éppen az, amire a legjobban vágyik. A Klarstein ventilátorok, amelyeket a mennyezetre függeszthet, a helyiség sarkába állíthat ventillációs oszlopként vagy hagyományos állványos ventilátorként használhat, az otthonában mindig biztosítani fogják a kellemes klímát. Tehát: A friss szellőhöz mit szólna?

Fedezzen fel többet

Jó levegő, jó hangulat a Klarsteinnek köszönhetően

Otthona levegőminőségétől sokminden függ. A levegő tisztasága és a páratartalom mértéke alapozza meg a hosszú távú egészséges lakhatás alapját. A jó levegő megteremti a kényelmet, hozzájárul a koncentrációhoz, pihenéshez és hogy kedve legyen minél több időt tölteni a kedvenc helyiségében. A Klarstein léghűtőkkel tökéletes környezetet teremt.

Klarstein légtisztító

Belégzés, kilégzés és átmegyünk a pihenő üzemmódba! Tiszta levegővel minden sokkal kellemesebb. Kifejezetten kiváló az allergiások számára: a por, a kedvencei szőre és szaga vagy az atkák, mindet hatékonyan eltávolítja. Minél több friss levegőhöz jut a szervezete, annál jobban fog működni és megteremtheti a nyugalmát.

Fedezzen fel többet

Klarstein páramentesítők

A túl magas nedvességszint káros a szív- és érrendszerre, és mindent összevetve stresszt okozhat. Elkezd izzadni és kényelmetlenül érzi magát. A Klarstein megoldást kínál: Légpárásító! A felesleges nedvesség szisztematikus eltávolítása a helyiség levegőjéből javítja a klímát, csökkenti a páralecsapódást és megakadályozza a penész kialakulását. Tökéletes relaxációs eszköz a fürdőszobában vagy a hálószobában.

Fedezzen fel többet

Klarstein légpárásítók

A nappaliban és a hálószobában a száraz, fűtött levegő kiszáríthatja a nyálkahártyánkat, és különösen az asztmások számára teszi nehezebbé a légzést. Jó hír: A Klarstein ebben az esetben is segít! Légpárásítóink a levegőt annyi nedvességgel látják el, amely a légutak ellazításához és a friss levegő helyreállításához szükséges otthonában.

Fedezzen fel többet

Teremtse meg a Klarsteinnel a meleget és a kényelmet

Minden melegszerető embernek és a meleg rajongóinak: Klarstein okos kütyük csakis Önnek! A kellemes melegtől most csak néhány kattintásra van. Pillanatokon belül pihenhet. Segítőink tökéletesen illenek az otthona oázisába.

Klarstein elektromos takarók

Otthonosan és kényelmesen! Akár az ágyba, kanapéra vagy a fotelbe készül: Puha, elektromos és mindenekelőtt melegítő Klarstein takaróinkat egyetlen gombnyomással bekapcsolhatja. Így gyorsan és egyszerűen bebugyolálhatja magát a kényelmes melegbe, amelyben biztonságban fogja érezni magát. Pihentesse meg fáradt lábait és lazítsa el a kezeit. Üljön le, hunyja be a szemét vagy meditáljon. A legfontosabb, hogy jól érezze magát.

Fedezzen fel többet

Klarstein infravörös melegítők

Fűtés a napsugárzás elve alapján: A Klarstein infravörös lámpája infravörös sugárzással hevít, ahelyett, hogy felmelegítené a levegőt és felkavarná a port. Nincs hőpazarlás és a levegő sem szárad ki feleslegesen ... a helyiség hőmérséklete kellemes marad, amelyet Önhöz és az Ön igényeihez igazítottunk.

Fedezzen fel többet

Klarstein kandallók

A kandallót tartja otthona kényelme szimbólumának? Akkor nincs más dolga, mint csatlakoztatni a kábelt és már pihenhet is. Az elektronikus Klarstein kandallóval egy rusztikus hétvégi ház hangulatát idézi fel a tűz valós hatású szimulációjának, a fényerő szabályozásának és a beépített fűtési teljesítménynek köszönhetőn - mindezt a stílusos megjelenés egészíti ki.

Fedezzen fel többet

fel