3 év jótállás 14 napos elállási jog

Minisütők

Fritőz, Forrólevegős sütő

Az olaj nélküli fritőz sütők, illetve forrólevegős sütők segítségével egészséges módon és költségtakarékosan lehet megsütni azokat az ételeket, mint a hasábburgonya vagy a rántott, grillezett húsok olaj használata nélkül. A hőlégkeveréses, forrólevegős fritőz halogén infravörös hevítőtest segítségével süti meg az ételeket hozzáadott zsiradék felhasználása nélkül, így egy egészséges alternatívát kínál a rántott- vagy grillételek kedvelőinek. A sütők akár 230 Celsius fokon is képesek sütni, amivel gyorsan, akár percek alatt elkészítik a választott ételt.

Hőlégkeveréses fritőz

A Klarstein hőlégkeveréses fritőz készülékek akár 1400 W teljesítményre képesek és változatos színekben, illetve formákban érhetőek el áruházunkban. A forrólevegős fritőz sütő halogén infravörös hevítőtesttel, valamint manuális és automata programokkal készíti el a grillételeket és köreteket energiahatékony módon. A multifunkciós készülék tepsivel, grillráccsal és nyárssal és grillező kosárral is felszerelt, így bármilyen húsételt, halat vagy zöldséget el lehet készíteni benne. Egyes forrólevegős fritőz készülékek pizzakészítő, illetve steak-készítő üzemmóddal is rendelkeznek, melyeket a digitális vezérlőpanelen lehet kiválasztani.

Fogantyús forrólevegős olajsütő

A fogantyús forrólevegős olajsütő hasonló elven működik, mint a hőlégkeveréses fritőz, segítségével gyors és egyszerű az alacsony zsírtartalmú ételek elkészítése. A legtöbb fogantyús olajsütő 1700 W teljesítménnyel működik és 5,4 liter kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi hasábburgonya, steak húsok, zöldségek, vagy akár tésztás sütemények elkészítését is, akár az egész család részére. A fogantyús forrólevegős olajsütő a keringő forró levegő segítségével süti ropogósra vagy aranybarnára a választott fogásokat.

Multifunkciós forrólevegős sütő

A változatos konyhai igényeket talán legjobban a Klarstein multifunkciós, 3 az 1-ben forrólevegős sütője elégíti ki. Ez a készülék hasonló elven, a forró levegő keringetésével süt és grillez mint a forrólevegős fritőz, azonban emellett rendelkezik szárító funkcióval, illetve dehidratáló funkcióval is. A termék tíz különböző üzemmódban képes futni, amelyek az LCD kijelző és a kezelőpanel segítségével jól átláthatók és könnyen kiválaszthatók. A készülék sütőkosárral, tepsivel, állvánnyal, illetve egy forgó nyárssal is fel van szerelve, így szinte bármilyen étel elkészíthető benne.

A forrólevegős fritőz készülékek fő tulajdonságai

A forrólevegős fritőz készülékek 50 és 230 Celsius fokos tartományon képesek működni, így párolt ételeket, steak ételeket és csirkenyársakat is könnyen el lehet segítségükkel készíteni, nem beszélve a zöldségekről és a köretekről. A sütők bekapcsolható forgatás üzemmóddal vannak felszerelve, melyet grillnyárs és grillkosár használata mellett lehet alkalmazni. Az időzítő program segítségével előre be lehet állítani a választott programot, hogy az étel pont a tervezett időpontra, az étkezés kezdetére készüljön el. Egyes fritőzök 1400 W, míg mások 1700 W teljesítmény mellett működnek, így minden igényre található tökéletes megoldás a Klarstein webáruházában.

Hogyan válasszunk fritőz olajsütő berendezést?

Fritőz vásárlása esetén mindenképpen érdemes átgondolni, hogy hány főre szeretnénk sütni vele, illetve azt, hogy elsősorban milyen jellegű ételeket szeretnénk vele készíteni. Emellett javasolt figyelembe venni konyhánk kialakítását, színvilágát és stílusát, és egy olyan sütőt választani, ami harmonikusan illeszkedik otthonunkba.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen hőmérsékleten működik a hőkeveréses fritőz?

A legtöbb fritőz sütő 50-230 Celsius fok közötti tartományon képes sütni.

Mi az előnye a fritőznek a hagyományos sütőhöz képest?

Egy fritőz használatával időt és energiát is meg lehet takarítani, hiszen a fritőzben gyorsabban megsül az étel, illetve kevesebb energiát használ mint egy villanysütő.

Milyen kiegészítők érhetők el fritőz olajsütőkhöz?

A legtöbb termékhez elérhető, vagy külön beszerezhető sütőkosár, tepsi, sütőállvány, illetve forgó nyárs is, így szinte bármilyen étel könnyedén elkészíthető a sütőkben.

Olvasson tovább

Forrólevegős fritőz teszt

fel