3 év jótállás 14 napos elállási jog

Minden a hatékony tároláshoz

Tisztítás, fagyasztás, előkészítés: tartsa mindig tisztán a konyháját, felesleges élelmiszerpazarlás nélkül. Készítse el kedvenc reggelijét a reggeli rohanás előtt, tegye el az ebédről maradt lasagne-t a hűtőszekrénybe későbbre vagy vigyen magával citromszelettel, mentával és gyömbérrel kevest üdítő ásványvizet. A találékony ételtárolás időt takarít meg és kellemes perceket okoz. Engedje, hogy meglepjük.

Praktikus Klarstein tárolóedények

Nagyszüleink tudták, mit csinálnak! Az élelmiszertárolás nagyon előnyös megoldás. Akár a hétvégi lakomára tárolják, akár előfőzött ételről van szó néhány napra előre, vagy fagyasztásról későbbre: Ezzel a hozzáállással nemcsak időt takarít meg, amit egyébként lustálkodással is tölthetne, de egy váratlan látogatás sem fog gondot okozni és egy szempillantás alatt bőséges lakomát csaphat. Ilyen módon csökkentheti a szemétbe kerülő élelmiszerek összmennyiségét, mert ha most éppen nincs kedve a tegnapi felfújthoz, későbbre elteheti egy légmentesen lezárt Klarstein dobozba. Próbálja ki...

Klarstein tároló edények és dobozok

Szeret pár nappal előre főzni, hogy mindig legyen készen valami? Meg akarja oldani a burgonya, a hagyma vagy a fűszerek tárolását, amelynek köszönhetően a hozzávalók nemcsak kéznél lesznek, de a konyháját dekorációként is kiegészítik? Akkor jó helyen jár: a Klarstein tároló edények és dobozok segítenek az ételek elkészítésében olyan egyszerűen, mint azelőtt még soha. A hideg füstölt húsoktól kezdve a friss kenyéren és süteményeken át egészen a felfújtig. Mindent légmentesen csomagolhat, biztonságosan tárolhat, és végül ízletesen tálalhat.

Fedezzen fel többet

Jól csomagolt és ízletes ételek a Klarstein jóvoltából

Készítse elő az ételt utazáshoz! Ön és családja egész nap élvezheti az ételeket a Klarstein ebédhordóknak, dobozoknak és vizespalackoknak köszönhetően. A házi készítésű ebédek táplálóak és egészségesek. A délutáni mini büfé a házi jeges teával tökéletes energiaforrás, amikor úton van. ​

Klarstein ebédhordók és dobozok

Kérnénk szépen magunkkal vinni! Hogy miért? Az ebédhordók jóvoltából pénzt takaríthat meg, az otthon elkészített étel mindig az Ön elképzelései szerint készül, mindig azt vihet magával, amit szeret, mellesleg felelősségteljesen a környezetet is kíméli. Akár édes reggeliről, ízletes ebédről vagy laktató vacsoráról van szó: A Klarstein segítők mindenhová elkísérik. Hazatérését követően egyszerűen berakja a mosogatógépbe és másnapra ismét megtöltheti őket. Ugye, így még érdekesebb kint tölteni az időt?

Fedezzen fel többet

Klarstein palackok

A Fanta vagy a Capri Sonne már nem menők! Készítsen házi készítésű limonádét pontosan az ízlésének megfelelően, és vigye magával bárhová. A limonádé ízletesebb, egészségesebb, és örömet okoz az örökmozgó csemetéinek is. Edzéshez, kiránduláshoz, irodába, iskolába vagy óvodába a Klarstein palackok szó szerint mindenhol gondoskodni fognak Önökről.
Plusz: Elkerülheti az üzletben vásárolt italok felesleges vegyi adalékanyagait, és így támogathatja a fenntarthatóbb és egészségesebb folyadékbevitelt. A szomjoltás szórakoztatóvá válik!

Fedezzen fel többet

fel