Madáretető állvány, vízálló kartontető, kezelt fenyőfa
Madáretető állvány, vízálló kartontető, kezelt fenyőfa
Madáretető állvány, vízálló kartontető, kezelt fenyőfa
Madáretető állvány, vízálló kartontető, kezelt fenyőfa
Madáretető állvány, vízálló kartontető, kezelt fenyőfa

Madáretető állvány

0 42 cm madárház
16 290 Ft 17 190 Ft ÁFA-val
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog ingyenes szállítás

Fö jellemzök

Biztonságosan védett: etető kisebb szabadon élő madarak részére stabil állványon

Sokféleségre nyitott: használják cinegék, pintyek, csuszkák, sármányok és vörösbegyek

Szélben és esőben is: a kezelt fenyőfának és az időjárásálló kartontetőnek köszönhetően

Termék leírása

Mi lehet kellemesebb egy madárcsicsergős reggelnél? A Klarstein bambuswald madáretető állvánnyal számos vadmadarat tud a kertjébe csábítani, amely érdekes megfigyelési lehetőséget kínál.A madárház teteje időjárásálló, a talapzat pedig szélálló. A gondosan megmunkált madáretetőt az év bármely szakában meg lehet tölteni táplálékkal vadmadarak részére.

A madarak nem csak szépek, de nagyon hasznosak is. Elpusztítják a kártevőket a kertben, reggel pedig kellemes énekkel ébresztenek. Ha a teraszról vagy a meghitt nappaliból szeretné megfigyelni a kis verebeket, akkor ez a madáretető ideális választás! Madáretetőnk fenyőfából készült és könnyen elhelyezhető az Ön által kiválasztott helyre. 

Az elegáns madárvilla elsősorban télen tesz jó szolgálatot a madaraknak, amikor nincs elegendő eleség. Azonban egész évben kint lehet hagyni finom falatokkal megtöltve, kertje így sokkal élénkebb lesz. A madáretető teljes mértékben időjárásálló: a sötétzöld tető fantasztikus védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, és megvédi a takarmányt az esőtől, a hótól és a nedvességtől. A fenyőfa kezelve van és az egész madárház szépen megmunkált. 

A madáretető elegendő helyet kínál cinege, pinty, csuszka, sármány, vörösbegy és más madárfajták részére, alkalmanként azonban a mókusok is meglátogatják! Éppen ezért a madaraknak való takarmány mellé odacsempészhet pár szem mogyorót is. 

Kézbesítés után pár percen belül fel tudja állítani a madáretetőt és rögtön használni kezdheti. A madáretetőt helyezze egyenes felületre (pázsit, sóder, terasz), olyan helyre, ahol védve van a cicáktól. Ne felejtse el elkészíteni az itatót is.         

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
  • kedvelik cinegék, pintyek, csuszkák, sármányok, vörösbegyek  és más madarak is
  • kezelt fenyőfából készült időjárásálló kartontetővel
  • tökéletes kiegészítő a megnyugtató kerti környezethez
  • stabil állvány
  • 9 darabos készletként küldjük csavarokkal és szerelési útmutatóval
Madáretető állvány, vízálló kartontető, kezelt fenyőfa

Méretek és műszaki adatok

  • méret: kb. 42 x 30 x 23 cm (SZ x M x M)
  • magasság állvánnyal együtt: 105 cm

Mi lett kiküldve?

  • 1 x madáretető állvány
  • szerelési útmutató

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(16 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Schnelle Lieferung, super Preis, sehr stabil und sieht sehr schön aus.

Gyors szállítás, jó ár, nagyon stabil és nagyon jól néz ki.

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr schönes Vogelhaus, gut verarbeitet und für den Preis sind die Erwartungen erfüllt. — Sicherlich sollte man nicht zu lang warten, mit dem Nachlasieren, der Holzteile. —

Nagyon szép madárház, jól kidolgozott és az árért az elvárásoknak megfelel. — Természetesen nem szabad túl sokáig várni a fa részek újraüvegezésével. —

Ellenőrzött ellenőrzés

Aufbau hat mir missfallen Ansonsten ist das Preis Leistungsverhältnis fair

Nem tetszett a szerkezet.Egyébként az ár-érték arány korrekt

Ellenőrzött ellenőrzés

…aber das zusammenbauen ging nicht so einfach, wie beschrieben. Aber jetzt steht es und die Vögel freuen sich.

...de összeszerelése nem volt olyan egyszerű, mint leírták. De most áll, és a madarak boldogok.

Ellenőrzött ellenőrzés

das produkt entsprach in allen bereichen unserer erwartung. es fehlte jedoch ein anbauteil.einer bitte um nachlieferung beim lieferanten kam dieser nicht nach.wir haben daher rückversand beantragt.

a termék minden téren megfelelt az elvárásainknak. Viszont hiányzott egy melléklet. Egy kérés utólagos szállításra a szállítótól. Ez nem érkezett meg, ezért visszaküldést kértünk.

Ellenőrzött ellenőrzés

Verarbeitung und Material passen zum Preis...bin sehr zufrieden

A feldolgozás és az anyag árban megegyezik... Nagyon elégedett vagyok

Ellenőrzött ellenőrzés

alles zu meiner zufriedenheit, pünktlich, ware einwandfrei

minden megelégedésére, időben, az áru hibátlan

Ellenőrzött ellenőrzés

Leider ist die verbindungs Schraube schwache punkt ,sonst okay , sieht gut aus

Sajnos az összekötő csavar gyenge pont, egyébként oké, jól néz ki

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Vogelhaus war dank schlechter Verpackung bei der Lieferung beschädigt (aus dem Holz am Dach waren Teile herausgebrochen). Im übrigen ist das Holz von minderer Qualität, und beim eindrehen der Schrauben gerissen (bei wenig druck durch die Schrauben).Hätte es besser zurückgehen lassen statt zu reparieren.

A madárház szállításkor megsérült a rossz csomagolás miatt (a tetőn lévő fa részei letörtek). Ellenkező esetben a fa rossz minőségű és a csavarok becsavarásakor repedezett (a csavarok csekély nyomásával) Jobb lett volna visszavinni javítás helyett.

Ellenőrzött ellenőrzés

Also leider ist das Teil gerade mal ein Meter groß,und die vor gemachten Löcher stimmen auch nicht,ich würde den Erbauer mal raten mal ne Brille aufzusetzen oder nochmal es zu lernen.Aber ich will auch was gutes schreiben,sonst habe ich nicht zu Meckern,ich habe es zusammen gebaut und nun steht es.

Így sajnos csak egy méter magas az alkatrész, és a korábban készült lyukak sem megfelelőek, azt tanácsolom az építtetőnek, hogy tegyen fel szemüveget, vagy tanulja meg újra.De én is szeretnék valami jót írni, különben nincs kifogásom kb összeraktam és most áll.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Verarbeitung ist nicht die beste. Ich fürchte, dass das Häuschen den Winter nicht unbeschadet übersteht.

A feldolgozás nem a legjobb. Félek, hogy a ház nem éli át sértetlenül a telet.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Vogel haus hätte etwas Höher sein können und auf die geöße vom Haus sollte man achten

A madárház lehetett volna kicsit magasabban, és érdemes odafigyelni a ház méretére

Ellenőrzött ellenőrzés

Verbindung ist nicht mittig

A kapcsolat nincs középre állítva

Ellenőrzött ellenőrzés

Häuschen wurde schnell geliefert, Aufbau war recht einfach dauerte aber länger als in der Beschreibung angegeben :-) Leider waren 2 kleinere Schäden im Material, was uns jedoch nicht so störte. Es ist stabil, hat bisher jedem Wetter, auch Sturm getrotzt und wurde von den Vögeln gut angenommen

Gyorsan kiszállították a házat, az összeszerelés elég egyszerű, de tovább tartott, mint a leírásban szerepel :-) Sajnos 2 kisebb sérülés volt az anyagban, ami minket annyira nem zavart. Stabil, ellenáll minden időjárásnak, beleértve a viharokat is, és a madarak is jól fogadták

Ellenőrzött ellenőrzés

... darum fliegen kaum Vögel hin. Ich habe diese Vogelhaus gekauft, damit die Tauben nicht wieder alles wegfressen und so die Meisen, Spatzen, Rotkehlchen, Finken, etc. nimmer viel vorfinden. Allerdings ist das Vogelhaus nicht hoch genug - ich habe das unter- bzw. überschätzt. Das Zusammenschrauben geht einfach und leicht, aber es ist eine sehr wacklige Angelegenheit :( Ich finde das Häuschen zwar sehr süß, aber es verfehlt seinen Zweck komplett - ich würde es, ehrlich gesagt, nicht mehr kaufen, weil es für einen Garten absolut ungeeignet ist - für einen Balkon wird es aber mit Sicherheit nahezu perfekt sein.

... ezért alig repül ott madár. Azért vettem ezt a madárházat, hogy a galambok ne egyenek újra mindent, és hogy a cinegek, verebek, vörösbegyek, pintyek, stb. soha ne találjanak sokat. A madárház azonban nem elég magas – ezt alá- vagy túlbecsültem. Összecsavarni egyszerű és könnyű, de nagyon ingatag dolog :( Szerintem a ház nagyon cuki, de totálisan lebuktatja a célját - őszintén szólva nem venném újra, mert kertbe - erkélyre teljesen alkalmatlan minden bizonnyal szinte tökéletes lesz.

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Produkt sieht ansprechend aus. Wir haben es zusammengebaut, weil es in mehrere Teile zerlegt geliefert wurde. Das hat alles funktioniert, wobei ich bemängeln muss, dass die "vorgestanzten" kleinen Löscher im letzten Arbeitsschritt (waagerechte Abschlussleisten) nicht unbedingt passgenau mit den Teilen bzw. den vorgegebenen Löchern (durch die Schrauben gedreht werden müssen) der "Abschlussbeine" kompatibel sind. Man muss schon ein wenig tricksen. Aber das ist kein wahrer Mangel, der zur Abwertung führt. Jetzt hoffen wir auf die Vögel, dass sie das Häuschen mit Futter finden. ;-)

A termék vonzónak tűnik. Összeszereltük, mert több részre bontva érkezett. Minden működött, bár kifogásolnom kell, hogy az utolsó lépésben "előre kilyukasztott" kis lyukak (vízszintes véglécek) nem feltétlenül kompatibilisek az alkatrészeivel vagy a megadott furatokkal (amelyeken át kell csavarni a csavarokat) "véglábak". Kicsit trükközni kell. De ez nem valódi hiányosság, amely leértékeléshez vezet. Most reméljük, hogy a madarak megtalálják a házat étellel. ;-)

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése