Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró Fenyő

Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió

0 25,5 cm Konyhaszekrény rádió
48 990 Ft 63 990 Ft ÁFA-val
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Konyhai segédeszköz: Opcionális tablettartó rögzítésének lehetőségével

Erőteljes: Beépített internetes rádió bassz-reflex kivitelben, beépített 2 x 3"-os hangszórókkal

Az egész rádiós világ: DAB+ és FM tuner RDS-Feeddel, valamint internetes rádiózás WiFi-n keresztül

Termék leírása

Az auna Connect Soundchef MKII beépíthető konyhai rádióval az erőteljes hangzás a legjobb minőségben garantált főzés közben!

Az auna Connect Soundchef MKII konyhai rádió azonban többre képes, mint a hang lejátszása: az auna opcionális Connect Soundchef MKII táblagéptartójával a rádióerősítő praktikus platformmá válik az olvasáshoz és videók megtekintéséhez, amelyek közvetlenül és egyértelműen bemutatják a legjobb recepteket és főzési tippeket az internetről. A beépített háttérvilágítás három fokozatban biztosítja a szükséges fényerőt az olvasáshoz, szeleteléshez, keveréshez és főzéshez. Egy másik érdekes funkció a kihangosító funkció, amely a rádiót Bluetooth-kapcsolaton keresztül kihangosító készülékké alakítja - így szabad a keze, és könnyedén kicserélheti a recepteket.
Annak érdekében, hogy a megfelelő hangzást a konyhában is biztosítsa a lejátszáshoz, a Connect Soundchef MKII rádiót közvetlenül két extra nagyméretű, 3" teljes tartományú hangszóróval szerelték fel az eredeti MDF-szekrényben, bassz-reflex nyílással. Amellett, hogy praktikus főzési segédeszköz, számtalan rádióállomást kínál a DAB+ és FM frekvenciasávokból, és WiFi-n keresztül több ezer internetes rádióállomáshoz csatlakozik. Ha kedvenc zenéje nem érhető el ott, a Spotify Connect több mint 80 millió dalt kínál azonnali online streamingre. A vezeték nélküli zenelejátszás lehetőségén túl az auna Connect CD MKII internetes rádió klasszikus vonali bemenetet is kínál kábeles audioforrások, például mobiltelefonok vagy számítógépek csatlakoztatásához. A 6 cm-es (2,4") nagy felbontású színes TFT-kijelző és az áttekinthető, többnyelvű menüvezérlés nagyon egyszerűvé teszi a kezelést. Ezen kívül az auna Connect CD MKII kényelmesen kezelhető a mellékelt távirányítóval.

Több, mint egyszerű hang: a beépíthető digitális rádió igazi csoda saját formátumában, és az erőteljes hangzást stílusos dizájn borítással és praktikus konyhai eszközökkel ötvözi.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
 • Csatlakozások: 1 x 3,5 mm jack AUX bemenet, 1 x 3,5 mm fejhallgató jack kimenet (sztereó)
 • Hangszóró kimeneti teljesítmény: 2 x 80 W (max.)
 • Támogatott fájlformátumok (streaming/USB): MP3, WMA
 • Titkosítási profilok WEP, WPA, WPA2 (PSK), WPS
 • Hálózat: vezeték nélküli hálózat IEEE 802.11 a/b/g/n (WiFi)
 • DAB/DAB+: III sáv (170 - 240 MHz)
 • 10 tárolóhely a rádióállomások számára
 • Kiterjedt ébresztési funkciók programozható kettős ébresztőórával, beleértve az ébresztési intervallumot és az alvásidőzítőt is
 • Különböző equalizer előbeállítások: Normál, Flat, Jazz, Rock, Movie, Classic, Pop és hírek
 • Kézi equalizer basszus, magasság és hangerő beállításokkal
 • Könnyű kezelhetőség a multifunkciós forgatható vezérlővel
 • Menü navigáció több nyelven
 • Zenelejátszó lejátszási listával, ismétlési funkcióval és véletlenszerű lejátszással
 • Riasztás csengővel, internetes rádióval, DAB+-on, UKW-n keresztül
 • Beállítási útmutató
 • Frissíthető szoftver
 • Fém hangszó védőrács
 • Tartalmaz szerelőlemezt a fali szekrényekhez való egyszerű rögzítéshez
 • Burkolat anyaga: MDF
 • Ki- bekapcsoló a készülék hátoldalán
 • Távirányító tápellátása: 2 x 1,5 V-os AAA elem (nem a csomagolás része)
 • Tápegység: DC 12 V, 2000 ma adapteren keresztül 100 - 240 VAC | 50/60 Hz
Connect Soundchef MKII, beépíthető konyharádió, internetes rádió, DAB+, UKW, 2x3" hangszóró

Méretek és műszaki adatok

 • Rádió méretei: kb. 25,5 x 8,5 x 23 cm (Sz x Ma x Mé)
 • Hálózati kábel hossza: kb. 185 cm
 • Rádió súlya: kb. 1,8 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x beépíthető konyhai rádió
 • 1 x hálózati adapter
 • 1 x távirányító
 • 1 x szerelőlemez a beszereléshez
 • 1 x 3,5 mm-es jack kábel
 • 1 x antennakábel
 • Kezelési útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(12 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Das Gerät an sich ist OK, jedoch hat es eine komische Werbeeinspielung nach dem Einschalten und im Internetradio ein merkwürdiges Grundrauschen. Loben möchte ich aber den Versender, der das Radio problemlos zurückgenommen und erstattet hat.

Maga a készülék rendben van, de bekapcsolás után furcsa reklám van rajta, és furcsa háttérzaj az internetes rádióban. De szeretném megdicsérni a feladót, aki visszavette a rádiót és minden gond nélkül visszafizette az árát.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wirklich, nach mehreren Anläufen anderswo erscheint mir dieses Gerät ziemlich makellos. Die Konstruktion scheint sogar solide und besser durchdacht als erforderlich, und sieht mir nicht nach auf Niedrigpreis getrimmter Massenproduktion aus. Die spezifizierten Funktionen funktionieren nicht nur, sondern funktionieren EINFACH, und stabil, von Wifi-Connect über Konfiguration bis zur eigentlichen Benutzung. Das Licht unten ist absolut brauchbar. Überhaupt: Macht alles einen ziemlich guten, responsiven und im Detail durchdachten Eindruck. Der Klang von den 2+1 Lautsprechern ist für ein Küchenradio superb. Kein Hifi, aber jenseits dessen, was ich von Küchenradios gewohnt bin. Sogar einen kleinen Basstunnel habe ich drinnen entdeckt. Nun müsste mir aber bitte einmal irgendeiner erklären, warum man das Display nicht auf 0 runterdimmen kann, wenn das Radio läuft. Das geht ja noch: Leider kann man das display auch im OFF-Zustand nicht ausschalten, wenn ich richtig sehe. Die digital hingemalte Analog-Uhr ist ja ganz nett, aber warum soll ich da Strom verbrauchen lassen, wenn ich gar nicht da bin? Muss ich wirklich die nächste WLAN-Steckdose dazwischenschalten, damit ich ohne Steckerziehen das Gerät ganz abschalten kann? Wirklich eine Kleinigkeit, aber eine dauerhaft nervig-blöde, die komplett vermeidbar gewesen wäre. Vielleicht kommt ja ein firmware-Update, der das ermöglicht. Und, das Gerät hat ein Mikro, für Freisprech. Okay. Brauch ich nicht. Würde am liebsten das Mikro wegkonfigurieren, oder ganz rausreissen, denn rein theoretisch kann der Hersteller sich jederzeit auf das Ding draufschalten, im Internet ist es ja, und womöglich mithören. Kein angenehmer Gedanke. Im Vergleich zu dem üblichen Ramsch ist dieses device aber trotzdem 5 Sterne wert und würde auch ein zweites Mal den Weg in meine Küche finden.

Valóban, több máshol tett próbálkozás után ez a készülék nagyjából hibátlannak tűnik. A konstrukció még szilárdnak és a szükségesnél jobban átgondoltnak is tűnik, és nem úgy tűnik, hogy alacsony áron tömeggyártásra kerül sor. A megadott funkciók nem csak működnek, hanem EGYSZERŰEN és stabilan működnek a Wifi-Connecttől a konfiguráción át a tényleges használatig. Az alábbi lámpa teljesen használható. Általában: Minden nagyon jó, érzékeny és jól átgondolt benyomást kelt. A 2+1 hangsugárzók hangzása kiváló egy konyhai rádióhoz. Nincs hifi, de azon túl, amit a konyhai rádióktól szoktam. Még egy kis basszus-alagutat is felfedeztem benne. Most valakinek meg kellene magyaráznia nekem, hogy miért nem lehet 0-ra tompítani a kijelzőt, amikor a rádió be van kapcsolva. Ez még mindig lehetséges: Sajnos a kijelzőt kikapcsolt állapotban sem tudod kikapcsolni, ha jól gondolom. A digitálisan festett analóg óra egész szép, de miért használjak áramot, ha nem vagyok ott? Valóban a legközelebbi WLAN-aljzatot kell csatlakoztatnom ahhoz, hogy a készüléket teljesen ki tudjam kapcsolni anélkül, hogy kihúznák? Valóban apróság, de végleg idegesítő-hülyeség, ami teljesen elkerülhető lett volna. Talán lesz egy firmware frissítés, ami ezt lehetővé teszi. A készülékben pedig mikrofon található a kihangosított hívásokhoz. RENDBEN. Nincs rá szükségem. A mikrofont szívesebben konfigurálnám, vagy teljesen kiszedném, mert elvileg a gyártó bármikor bekapcsolhatja a dolgot, az interneten van, esetleg belehallgat. Nem kellemes gondolat. A szokásos szeméthez képest ez a készülék még mindig 5 csillagot ér, és másodszor is bekerülne a konyhámba.

Ellenőrzött ellenőrzés

Habe das Gerät bei wenig Platz in der Gartenlaube im Unterbau. Komplette Ausstattung für ein DAB Radio. Sogar Internet, wenn verfügbar. Guter Klang. USB, Bluetooth, Farbdisplay und einfache, komfortable Bedienung. Alles, was ein Radio braucht. Top Gerät.

Tartsa a készüléket az alépítményben, ha kevés a hely a pavilonban. DAB rádió komplett felszereltsége. Akár internet is, ha elérhető. Jó hang. USB, Bluetooth, színes kijelző és egyszerű, kényelmes kezelés. Minden, ami egy rádióhoz kell. Top készülék.

Ellenőrzött ellenőrzés

Habe es in der Küche reicht völlig aus an diesem Ort, macht was es soll, bediene es mit Handy , super

Ezen a helyen elég, ha a konyhában van, azt csinálja, amit kell, mobiltelefonnal működteti, nagyszerű

Ellenőrzött ellenőrzés

Ja, das Gerät gibt auch tieffrequente Töne von sich. Wahrscheinlich klingt es auch besser, als manch anderes kleine Radio, das so auf dem Markt ist. Dennoch bleibt es klanglich nicht mehr als ein Küchenradio. Wer diesbezüglich hohe Ansprüche hat, wird nicht zufrieden sein. Es klingt eher etwas "röhrig" und dumpf. Fürs Dudeln und Nachrichten hören bei der Hausarbeit aber ok. Ansonsten gibt es technisch und ausstattungsmäßig nichts zu meckern. Internetradio problemlos und stabil verbunden, DAB+, FM usw. auch. Menüführung geht voll in Ordnung. Viele Senderspeicher pro Quelle. Intelligente Gimmicks sind die mehrstufig dimmbare Beleuchtung (nach unten strahlend) und der Timer. Letzterer klingt allerdings wie ein Alarmstufe Rot in einem Sci-Fi-Raumschiff. Aber man wird garantiert in der ganzen Wohnung nicht überhören, dass der Kuchen aus der Röhre muss ;-) Das Gerät sitzt bombenfest auf der Befestigungsplatte, die man an unten an den Küchenschrank schraubt. Eher schon zu fest, das draufschieben war schon schwergängig.

Igen, a készülék alacsony frekvenciájú hangokat is ad ki. Valószínűleg jobban is szól, mint sok más kis rádió a piacon. Ennek ellenére hangját tekintve nem több, mint egy konyhai rádió. Ha magas követelményeket támaszt ezzel kapcsolatban, nem leszel elégedett. Inkább "csőnek" és unalmasnak hangzik. De jó, ha házimunka közben játszik és híreket hallgat. Egyébként sem műszakilag, sem felszereltségre nincs okunk. Internet rádió zökkenőmentesen és stabilan csatlakozik, DAB+, FM stb. A menü navigáció tökéletesen működik. Sok állomás előre beállított forrás forrásonként. Intelligens trükkök a több fokozatban szabályozható (lefelé sugárzó) világítás és az időzítő. Ez utóbbi azonban úgy hangzik, mint egy sci-fi űrhajó vörös riasztása. De nem maradsz az egész lakásban szó nélkül, hogy a süteménynek ki kell jönnie a sütőből ;-) A készülék szilárdan a rögzítőlapon ül, amit a konyhaszekrény aljára csavarsz. Inkább túl szoros, nehéz volt felnyomni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Schnell Lieferung und Gute Preis. Dieses Radio habe ich mir extra wegen dem Design gekauft. Es sollte unbedingt zu meiner Einrichtung passen. Zum Radio gehört auch eine Fernbedienung mit der man alles ganz einfach einstellen kann. Über das WLAN kann man bis zu 10000 Sender aus der ganzen Welt hören und der Klang ist immer gleich gut. Intuitives Menü. Man kann bequem navigieren und es gibt allerhand einzustellen und auszuwählen, was ich noch gar nicht alles testen konnte. Ich habe im Standby-Modus die Uhrzeit, das Datum, den Wochentag und die Außentemperatur eingestellt dass ich morgen immer gleich sehr wie das Wetter ist. Wir können dieses Küchenradio nur empfehlen!!!

Gyors szállítás és jó ár. Ezt a rádiót kifejezetten a dizájn miatt vettem. Mindenképpen passzolnia kell a belsőmhöz. A rádióhoz tartozik egy távirányító is, amivel egyszerűen beállíthatsz mindent. Akár 10 000 állomást hallgathat a világ minden tájáról a WLAN-on keresztül, és a hang mindig ugyanaz. Intuitív menü. Könnyen navigálható, és mindenféle beállítható és kiválasztható dolog van, amit még nem tudtam tesztelni. Beállítottam az időt, dátumot, a hét napját és a külső hőmérsékletet készenléti módban, hogy holnap mindig az időjárással legyek. Csak ajánlani tudjuk ezt a konyhai rádiót!!!

Ellenőrzött ellenőrzés

Das auna "Connect Soundchef MKII" Küchen - Unterbauradio wird sicher verpackt, in einem doppelten, stabilen Umkarton geliefert. Im Lieferumfang enthalten ist natürlich das Unterbauradio selbst, dessen Montageplatte zum Verschrauben unter`m Hängeschrank bzw. Regal samt entsprechender Befestigungsschräubchen, die Fernbedienung, das benötigte Netzteil sowie eine Antenne für den FM bzw. DAB+ - Empfang. Ebenfalls mitgeliefert wird eine optional zu verwendende Halterung, die zur Montage eines separat erhältlichen Tablethalters gedacht ist. Diese lässt sich rückseitig am Radio verschrauben, so daß diesbezüglich keine weiteren Montagelöcher im jeweiligen Schrank benötigt werden. Des weiteren mitgeliefert wird übrigens auch Audiokabel mit zwei Klinkensteckern, mit dessen Hilfe sich externe Geräte ans Unterbauradio anschließen lassen und natürlich auch eine Bedienungsanleitung, welche sowohl in deutscher als auch in englischer Sprache verfasst worden ist. Das Radio selbst hinterlässt rein optisch betrachtet bereits einen recht wertigen Eindruck: Die meiner Meinung nach durchaus elegant wirkende und dabei übersichtlich gestaltete Bedienfront des Radios passt in unserem Fall, ebenso wie das in hellem Holzdekor gehaltene Gehäuse, optimal in unsere Küche. Weshalb es unter der Farbbezeichnung "Schwarz" geführt wird, erschließt sich mir allerdings nicht ganz. Ein zusätzliches "Gadget" stellt meines Erachtens nach die integrierte, nach unten hin gerichtete "Ambiente - Beleuchtung" dar, welche in unserem Fall bei Bedarf auch etwas zusätzliches Licht auf die Arbeitsplatte bzw. den Arbeitsbereich dieser "wirft". Funktional gesehen bietet dieses Radio reichlich Möglichkeiten für den Musik - Genuss in der Küche, wobei man es meiner Ansicht nach natürlich auch in anderen Räumlichkeiten, irgendwo platzsparend untergebaut, ebenso nutzen könnte. Neben dem Anhören von üblichen FM - Radiosendern können diese auch digital, mit verbessertem Klang und absolut rauschfrei dank DAB+ gehört werden. Der wahre Kaufgrund in unserem Fall widerum war aber tatsächlich die Internetanbindung, worüber es möglich ist, unter einer enorm vielfältigen Auswahlmöglichkeit an Internet - Radiosendern aus aller Welt seinen persönlich favorisierten Sender auszuwählen und entsprechend anzuhören. Die Einbindung ins heimische Internet erfolgt über WLAN, was zum einen reibungslos funktioniert und zum anderen die oftmal doch eher umständliche Verlegung eines Netzwerkkabels überflüssig macht. Die Verbindung ist diesbezüglich entweder per WPS oder auch manuell herzustellen. Neben dem Internetradio und FM / DAB+ ist das Radio darüber hinaus auch für Spotify tauglich, ein entsprechendes Abonnement jedoch natürlich vorausgesetzt. Ansonsten können auch eigene Musikdateien von einem USB Stick wiedergegeben werden oder aber man verbindet das Radio per Bluetooth mit dem eigenen Smartphone, woraufhin sich das Radio dann auch als Freisprech - Einrichtung nutzen lässt oder aber ebenfalls die Wiedergabe eines Radio - oder Internetradiosenders über`s Smartphone möglich wäre. Die Bedienung des Gerätes ist prinzipiell nicht weiter schwierig, ein wenig Routine in einigen wenigen Punkten erfordert es meiner Ansicht nach aber schon: Beispielsweise finde ich persönlich es etwas ungewohnt, daß zum Ausschalten des Radios der Drehknopf etwas länger gedrückt werden muss, wobei dies per Fernbedienung mittels kurzer Betätigung geschieht. Insbesondere deshalb ist dies (für uns) etwas verwunderlich, da entsprechendes Ausschalten über den Drehknopf bei unserem anderen Gerät derselben Marke wie gewohnt durch kurzzeitiges Drücken erfolgt. Auch das Erreichen einiger Menü - Funktionen, beispielsweise für die Grundeinstellungen bezüglich des Klanges, geschieht meines Erachtens nach nicht unbedingt selbsterklärend. Freilich muss man diese widerum eigentlich nur einmalig einstellen, ansonsten werden diese wohl wahrscheinlich sowieso nicht allzu häufig benötigt, weshalb dies also nicht als grundlegend nachteilig zu werten ist. Der Klang des Radios ist nach meinem Empfinden doch sehr gut, sofern man die vorgegebenen Einstellungen "Normal", "Flat", "Jazz", "Rock", "Movie", "Classic", "Pop" und "News" links liegen lässt: All diese klingen meines Erachtens nach ein wenig dünn und nur wenig Voluminös bzw. unterscheiden sich diese teils nur geringfügig voneinander. Es gibt aber die Möglichkeit, eigene Einstellungen bezüglich "Bass" und "Treble" vornehmen zu können: In meinem Fall habe ich die Bässe "voll aufgedreht" und die "Treble" - Einstelungen nur etwas erhöht, Ergebnis ist ein meines Erachtens nach durchaus recht beeindruckender, ausgewogener Klang, gemessen an der kompakten Größe des Gerätes. Übrigens gibt das Radio derartig vorgenommene Klangeinstellungen durchaus her, ohne zu dröhnen bzw. gar zu "scheppern". Dies ist nicht zuletzt der soliden Bauweise des Gerätes selbst geschuldet, welches ein Gehäuse aus stabilem MDF besitzt. Die beiden, jeweils drei Zoll großen Breitbandlautsprecher und letztendlich auch der vorhandene Bassreflexport sorgen für kräftigen Sound. Das Gerät verfügt für jede Betriebsart (FM / DAB+ und Internetradio) jeweils über Speichermöglichkeiten, man kann seine jeweils bevorzugten Sender, einmal eingestellt und abgespeichert, entsprechend also jederzeit über die Stationstasten aufrufen. Dies geht selbstredend ebenso per Fernbedienung wie auch am Gerät direkt. Die Suche nach einem bestimmten Internetradiosender beispielsweise kann nach Region bzw. Land oder auch nach einen bestimmten Genre (Folk / Pop / Rock etc.) erfolgen, ebenso lässt sich der Sender nach Eingabe des jeweiligen Sendernamens bei Bedarf auch direkt suchen bzw. finden. Alles in allem sind wir sehr zufrieden mit dem Gerät und von dessen vielfältigen Nutzungsmöglichkeiten begeistert. Vor allem aber sind auch seine klanglichen Qualitäten, wie bereits erwähnt, mehr als überzeugend. Letztendlich also volle fünf Sternchen für dieses Produkt im Hinblick auf die Bewertung meinerseits! Somit kann ich durchaus gerne und guten Gewissens eine Kaufempfehlung für dieses Küchen - Unterbauradio aussprechen!

Az auna "Connect Soundchef MKII" konyhai alépítményes rádió biztonságosan be van csomagolva egy dupla, masszív külső dobozba. Természetesen a szállítási terjedelem magában foglalja magát az alépítményes rádiót, a fali szekrény vagy polc alá csavarozható szerelőlapját a megfelelő rögzítőcsavarokkal együtt, a távirányítót, a szükséges tápegységet és egy antennát az FM vagy DAB+ vételhez. A csomaghoz tartozik egy opcionális konzol is, amely egy külön megvásárolható táblagéptartó rögzítésére szolgál. Ez felcsavarozható a rádió hátuljára, így nincs szükség további rögzítési lyukakra az adott szekrényben. Továbbá egy két jack csatlakozóval ellátott audiokábel is jár hozzá, melynek segítségével külső eszközök csatlakoztathatók az alépítményrádióhoz és természetesen egy kezelési útmutató, amely németül és angolul is meg van írva. Pusztán vizuális szempontból maga a rádió minőségi benyomást kelt: Véleményem szerint a rádió véleményem szerint meglehetősen elegáns megjelenésű és áttekinthető kialakítású előlapja tökéletesen illeszkedik a konyhánkba, akárcsak a ház világos fa felülettel. Hogy miért szerepel a "fekete" színnév alatt, nem teljesen világos számomra. Kiegészítő "kütyü" szerintem a lefelé irányított integrált "környezeti világítás", ami esetünkben szükség esetén némi plusz fényt is "dob" a munkalapra vagy a munkaterületre. Funkcionális szempontból ez a rádió rengeteg lehetőséget kínál a konyhában való zenehallgatásra, bár véleményem szerint természetesen más helyiségekben is használható lenne, valahol alatta helytakarékosság céljából. A hagyományos FM-rádióállomások hallgatása mellett ezek digitálisan is hallgathatók, a DAB+-nak köszönhetően továbbfejlesztett hangzással és teljesen zajmentesen. Esetünkben a vásárlás valódi oka tulajdonképpen az internetkapcsolat volt, amely lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról érkező, rendkívül változatos internetes rádiók kínálatából kiválaszthassa és hallgathassa személyesen kedvenc állomását. Az otthoni internethez való csatlakozás WLAN-on keresztül történik, ami egyrészt zökkenőmentesen működik, másrészt feleslegessé teszi a hálózati kábel sokszor meglehetősen körülményes lefektetését. Ebben a tekintetben a kapcsolat WPS-en keresztül vagy manuálisan is létrehozható. Az internetes rádió és az FM / DAB+ mellett a rádió kompatibilis a Spotify-val is, de természetesen megfelelő előfizetéssel. Ellenkező esetben saját zenei fájljait is lejátszhatja USB pendrive-ról, vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja a rádiót az okostelefonhoz, ami után a rádió kihangosítóként is használható, vagy rádiót vagy internetes rádiót is lejátszhat. állomás okostelefonján keresztül lehetséges. A készülék működése elvileg nem különösebben nehéz, de véleményem szerint néhány ponton némi rutint igényel: Én például személy szerint kicsit szokatlannak tartom, hogy a forgatógombot egy kicsit tovább kell nyomni, kapcsolja ki a rádiót, bár ez rövid megnyomással végrehajtott távirányítóval történik. Ez különösen meglepő (számunkra), hiszen a másik, azonos márkájú készülékünkön a forgatógomb kikapcsolása a szokásos módon, rövid megnyomásával történik. Véleményem szerint egyes menüfunkciók elérése, például a hanggal kapcsolatos alapbeállítások esetében nem feltétlenül magától értetődő. Ezeket persze csak egyszer kell beállítani, különben valószínűleg úgysem lesz rájuk túl gyakran szükség, éppen ezért ez nem tekinthető alapvető hátránynak. Véleményem szerint a rádió hangja nagyon jó, feltéve, hogy az alapértelmezett beállítások a "Normal", "Flat", "Jazz", "Rock", "Movie", "Classic", "Pop" és "News" left lets: Véleményem szerint ezek mindegyike kissé vékonynak és csak kicsit terjedelmesnek hangzik, vagy csak kis mértékben térnek el egymástól. Lehetőség van azonban arra, hogy saját maga állítsa be a „Mély” és a „Treble” beállítását: az én esetemben „végig felcsavartam a basszust”, és a „Magas” beállítások csak kis mértékben növekedtek. , az eredmény egészen lenyűgöző, kiegyensúlyozott hangzás, tekintve a készülék kompakt méretét. A rádió egyébként határozottan dübörgés vagy akár "zörgés" nélkül adja meg az így elkészített hangbeállításokat. Ez nem utolsósorban magának a készüléknek a masszív felépítésének köszönhető, amelynek háza stabil MDF-ből készült. A két, egyenként három hüvelykes szélessávú hangszóró, és végső soron a meglévő basszusreflex port is erőteljes hangzást biztosít. A készülék minden üzemmódhoz (FM / DAB+ és internetes rádió) rendelkezik tárolási lehetőséggel, az állomásgombok segítségével bármikor előhívhatja kedvenc állomását, miután beállította és elmentette. Természetesen ez megtehető távirányítóval, valamint közvetlenül a készüléken. Egy adott internetes rádióállomás keresése például végrehajtható régiónként vagy országonként vagy egy adott műfaj szerint (folk / pop / rock stb.), és az állomás közvetlenül is kereshető vagy megtalálható a megfelelő beírása után. az állomás nevét, ha szükséges. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a készülékkel, és lelkesedünk a sokféle felhasználási lehetőségért. Mindenekelőtt tonális tulajdonságai, mint már említettük, több mint meggyőzőek. Így végül egy teljes öt csillag ezért a termékért az értékelésemet tekintve! Így határozottan és tiszta lelkiismerettel tudok vásárlási ajánlást adni erre a konyhai szekrény alatti rádióra!

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir suchten ein Küchenradio mit Internetradio, unterbaufähig und gutem Klang Das haben wir hier gefunden. Die Installation stellte uns nicht vor große Herausforderungen Wir sind zufrieden

Alatta beépíthető, jó hangú konyharádiót kerestünk internetrádióval, itt találtuk. A telepítés nem jelentett számunkra nagyobb kihívást, elégedettek vagyunk

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe wirklich nicht viel erwartet bei diesem Preisniveau. Dieses Gerät ersetzte ein älteres Sony, das abgenutzt war, aber ich habe nicht erwartet, dass dieses so gut funktioniert, wie es tut. Alles am Radio und Player funktioniert gut und einfach. Bluetooth funktioniert problemlos und die Kopplung ist kein Problem. Wifi WPS ist in Sekundenschnelle angeschlossen. Webradio und Spotify sind einfach mehr als erstaunlich. Ich höre auf meinen Lieblingssender, indem ich einfach eine Taste drücke, wenn ich in die Küche komme.

Ezen az árszinten tényleg nem vártam sokat. Ez az egység egy régebbi Sony-t váltott fel, amely elhasználódott, de nem számítottam arra, hogy ez olyan jól fog teljesíteni, mint amilyen. A rádión és a lejátszón minden jól és egyszerűen működik. A Bluetooth jól működik, és a párosítás nem probléma. A Wifi WPS másodpercek alatt csatlakozik. A webrádió és a Spotify elképesztő. Úgy hallgatom a kedvenc állomásomat, hogy egyszerűen megnyomok egy gombot, amikor belépek a konyhába.

Ellenőrzött ellenőrzés

Nachdem unser altes Küchenradio den Geist aufgegeben hat sollte ein Neues her. Möglichst unterbaufähig und funktional. Wir entschieden uns für das auna connect soundchef, da dies laut Beschreibung alles hatte was wir uns wünschten. Es war durch das mitgelieferte Montageset fix und easy angebaut. Die Verbindung mit dem W-Lan und die Einrichtung der Radiosender ging unkompliziert. Wir haben es seit 3 Tagen in Gebrauch und sind ob der Größe vom Klang und der Lautstärke begeistert. Ob Radio oder Spotify bisher hat alles funktioniert wie es sollte.

Miután a régi konyhai rádiónk feladta a szellemet, szükségünk volt egy újra. Lehetőleg alépítményesebb és funkcionálisabb. Az auna connect soundchef mellett döntöttünk, mert a leírás szerint minden benne volt, amire vágytunk. A mellékelt szerelőkészlet segítségével gyorsan és egyszerűen telepíthető volt. A WiFi-hez való csatlakozás és a rádióállomások beállítása egyszerű volt. 3 napja használjuk, és lelkesedünk a hang méretéért és a hangerőért. Legyen szó rádióról vagy Spotifyról, eddig minden úgy működött, ahogy kell.

Ellenőrzött ellenőrzés

sehr guten klang

nagyon jó hangzás

Ellenőrzött ellenőrzés

Gut und praktisch

Jó és praktikus

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése