3 év jótállás 14 napos elállási jog

Faszén grillezők, füstölők és pizzakemencék


A pizzasütő, a füstölő, a faszéngrill és még sok más: finomságok saját maga készítése

Mi lenne a nyár grillezés nélkül, partik pizza nélkül és kolbászok füstös íz nélkül? Kiváló minőségű készülékeinkkel bármikor elkészítheti a legfinomabb ételeket. Kellemes légkör, beszélgetési lehetőség és sok idő a szórakozásra. A tapasztalt önkiszolgáló szakácsok és az alkalmi szakácsok egyaránt biztosan megtalálják a megfelelő készüléket széles kínálatunkban, amellyel a jövőben még gyakrabban lakomázhatnak.

Igazi rajongóknak: a pizzasütő az otthonra

Ismeri a finom pizza titkát? Nem csak a tészta és a feltét teszi egyedivé az étkezési élményt. A hőmérséklet ugyanilyen fontos. Ezt egy hagyományos sütőben szinte lehetetlen elérni. A pelletes sütőnk viszont biztosítja a szükséges hőmérsékletet, amely mellett az alap ropogós lesz, a feltét pedig szaftos marad. A pellet pizzasütő áram nélkül működik, így bárhol elhelyezhető. A beépített hőmérő mutatja, hogy készen áll-e az indításra.

Ha a pizzasütő fatüzelésű, akkor a legjobb ízeket kapja, legyen szó pizzáról, kenyérről, lasagne-ról vagy zöldségről..... A természetesség mellett a megfelelő hőmérséklet is fontos. A pizzát a tölteléktől függően nagyon magas, 350-400 °C-os hőmérsékleten kell elkészíteni, míg a kenyeret általában 180-220 °C-on. Ez azt jelenti, hogy minden ételnek saját hőmérséklete és főzési ideje van. Kültéri pizzasütő használata esetén a pizza általában 2-4 perc alatt kész, míg a kenyér sütése körülbelül 40-50 percig tart.

Faszénen grillezés: egy klasszikus újragondolva

Mi lenne a szabadtéri főzés faszéngrill nélkül? A mi modelljeinknek az egyetlen közös vonása az egyszerű, hagyományos változatokkal a fűtés. A vízforraló grillsütőnk nagyméretű sütőráccsal rendelkezik. Fedeles faszéngrill, a hőfejlődést a kapcsolható szellőztetéssel szabályozhatja. Ezzel a faszéngrillel a grillezés tiszta ügy: a zsírfogó megakadályozza, hogy a lecsöpögő zsír a faszénnel keveredjen. A faszénből származó hamu egy kivehető hamutartályba kerül, amely lehűlés után könnyen kiüríthető.

Az igazi siker a kamado grill. Különlegessége a kerámia kupola. Kerámia anyaga nagyon jól tárolja a hőt, és hosszú időn keresztül egyenletesen adja le azt. A kamado grill meglepően kevés üzemanyaggal éri el a legmagasabb hőmérsékletet. Kupolaformája hőszívást hoz létre, amelyet szellőzőlapok szabályoznak. Ez teszi ezt a tökéletes faszéngrillt főzésre, sütésre és füstölésre is alkalmassá. A faszéngrill a modelltől függően nagyméretű polcokkal is rendelkezik. Itt könnyen elérhető helyen tárolhatja a grillezőeszközöket, fűszereket, szószokat és minden mást, amire a grillezéshez szüksége van.

Ha tőlünk szeretne faszéngrillt vásárolni, többféle anyagból választhat. Rozsdamentes acélból készült faszéngrillt, magas hőmérsékletű bevonattal ellátott grillsütőt, amely egyben védelmet nyújt az időjárás ellen, és különböző színű kerámia grillt kínálunk Önnek. A nagyobb adag húsok kedvelői például szívesen grilleznek egy malacot. Többféle változatban kapható, így pontosan azt rendelheti meg, amelyik a legjobban illik az Ön projektjéhez.

A füstölőházban saját maga által kifogott halakat, házi kolbászokat, sajtokat és még sok mást is tökéletesen elkészíthet ízlése szerint. A vegánok és vegetáriánusok is értékelni fogják a tofu és a zöldségek saját receptek szerinti finomítását és a végső füstölt ízesítését. Az ablakos modellekkel még azt is végignézheti, ahogy a füstölt termék a befejezéshez közeledik. A belső teret a saját preferenciáinak megfelelően választja ki: a polcok, tálcák és akasztók a legfontosabb elemek közé tartoznak.

Odnímateľné mriežky uľahčujú čistenie. A csepegtető tálcák szintén kivehetők, és felfogják a füstölés közben kiszivárgó folyadékot és zsírt. A beépített hőmérővel ellátott modellek lehetővé teszik a hőmérséklet ellenőrzését az ajtó kinyitása nélkül. Ezáltal megspórolja a hőmérséklet- és füstveszteséget, a füstölési folyamat nem szakad meg. A mellékelt szellőzőnyílások a faszéngrill füstjének sűrűségét szabályozzák. Nemcsak a sikeres dohányzás, hanem a biztonság érdekében is, a dohányzóhelyiségeket csak a szabadban szabad használni. A megfelelő modell mellett egy megjegyzés is található.

Smokehouse mint a királyi osztály a faszén grillek között

A faszenes grillek királya kétségtelenül a füstölő vagy BBQ füstölő, ahol az ételeket nem annyira grillezik, mint inkább főzik vagy füstölik. Ako palivo sa používa drevo, drevené uhlie alebo brikety. A füstölőházakat általában az élelmiszerek klasszikus grillezésére és füstölésére használják. Az előkészítés gyakran hosszabb időt vesz igénybe, mint más faszénparázs grilleknél, különösen alacsony hőmérsékleten. A barbecue-rajongókat azonban bőven kárpótolja a füstös ízű hús, amely a hosszabb sütési időnek és a közvetett grillezésnek köszönhetően rendkívül puha.

Ha először használja a BBQ Smokert, akkor elő kell készítenie, pl. egyszer meggyújtották étel nélkül. Ez a folyamat fontos, és meghosszabbítja a füstölőház élettartamát. A füstölő egyik legfontosabb jellemzője más típusú grillekkel szemben a különálló égető- és főzőkamra. Ennek a kialakításnak számos előnye van:

  • Az élelmiszer nem éghet meg, mivel nem érintkezik közvetlenül a lángokkal.
  • Az elkészítés alacsony hőmérsékleten is lehetséges
  • Indirekt grillezés, főzés és füstölés
  • Nem gyulladnak meg a zsírcseppek, amelyek káros füstöt okozhatnak
  • Az élelmiszereket nem kell forgatni
  • A hús rendkívül puha és szaftos marad

  • fel