Intelligens virágcserép

GrowIt Farm, intelligens otthoni kert, 28 növény, 48 W-os LED, 8 liter
GrowIt Farm intelligens otthoni kert Fehér
94 390 Ft 131 690 Ft
-28%
GrowIt Nutri Kit 300, tápoldat, tartozék, 2 x 300 ml
GrowIt Nutri Kit 300 tápoldat Átlátszó
11 890 Ft
GrowIt Farm, intelligens otthoni kert, pót tápegység, 24 V/2 A
GrowIt Farm pót tápegység Adapter Fehér
13 490 Ft 18 190 Ft
-25%
GrowIt Farm, intelligens otthoni kert, pót tápegység, 24 V/6.25 A
GrowIt Farm pót tápegység Fehér
22 390 Ft 36 990 Ft
-39%
GrowIt, kis tál magokra, 15 mag, tartozék
GrowIt kis tál magokra Fehér
5 690 Ft 8 990 Ft
-36%
GrowIt, 28 kosár növényekre, tartozék készlet
GrowIt 28 kosár növényekre Átlátszó
6 290 Ft
GrowIt, 10 védőkupak a fény ellen, tartozék készlet
GrowIt 10 védőkupak fény ellen Lime zöld
4 190 Ft 6 291 Ft
-33%
GrowIt, szivacspanel 30 növényre, tartozék
GrowIt szivacspanel 30 növényre Fehér
3 990 Ft 6 790 Ft
-41%
GrowIt, nagy tál magokra, 30 mag, tartozék
GrowIt nagy tál magokra Fehér
3 090 Ft 5 990 Ft
-48%
GrowIt Nutri Kit 60, tápoldat, tartozék, 2 x 60 ml
GrowIt Nutri Kit 60 tápoldat Átlátszó
5 490 Ft 8 490 Ft
-35%

Beltéri kert: Hogyan hozzunk létre egy zöld paradicsomot

Sok kertbarát számára ez egy nagy álom: egy beltéri kert. Ha a téli hónapokban sem akarja elveszíteni kedvenc hobbiját, a megfelelő kiegészítőkkel saját négy falát is kerti paradicsommá varázsolhatja. A friss élelmiszerek kedvelői is könnyen termeszthetnek salátát és egyebet minden évszakban.

A Klarstein praktikus készletekkel, megfelelő kiegészítőkkel és különféle növényi magvakkal támogatja, hogy Ön is megvalósíthassa álmát a beltéri kertészkedésről.

A beltéri kert: gazdaságos, hatékony és fenntartható

A szenvedélyes kertészek és a friss élelmiszerek barátai biztosan hallottak már a szobakertészkedésről. Rugalmas növénytermesztést tesz lehetővé, és egész évben sokféle növény termesztését teszi lehetővé. A Klarstein Click and Grow termékeivel pillanatok alatt hatékony és vizuálisan szép intelligens kertet hozhat létre, amely friss salátával, ízletes zöldségekkel és illatos fűszernövényekkel látja el Önt.

A fenntartható termesztés teljesen géntechnológia és növényvédő szerek nélkül működik. Ha csak kis területtel rendelkezik, akkor építhet felfelé is: az automatikus világítási rendszer biztosítja a növények optimális növekedését.

A növénytálak elegáns kialakítása szinte bármilyen lakókörnyezetbe illeszkedik, és egyéniségével szinte minden lakberendezési stílust kiegészít. Ily módon zöldebb környezetet teremt és fenntartható hangsúlyokat helyez el.

Hidroponia és hidroponikus termesztés: mi a különbség köztük?

Ha szobakertben gondolkodik, valószínűleg már találkozott a hidroponika kifejezéssel. Ez a növénytermesztés olyan formája, amely nem igényel szerves szubsztrátumot, az az normál növényi talajt.

A növények itt nem a talajban gyökereznek, hanem szervetlen szubsztrátumban nőnek. Ez az szubsztrátum juttatja el a növények számára fontos tápanyagokat tartalmazó tápoldatot a gyökerekhez.

A növénytermesztés ezen módjának egy alcsoportja az úgynevezett hidroponika: ez a termesztési forma teljesen nélkülözi a szubsztrátumot, amelyen keresztül a tápoldat eljut a gyökerekhez. Ehelyett a növények közvetlenül az oldatban gyökereznek. A gyökerek szabadon lógnak, és részben vagy teljesen tápanyagban gazdag oldatba merülnek.

Intelligens kert: A talaj alkalmazása már a tegnapé

A beltéri kertészkedés teljesen nélkülözheti a tipikus talajt. A hidroponikus növények még sokoldalú előnyöket is kínálnak, és megkönnyítik a termesztést a négy fal között. Ezért a talaj nélkül termesztett növényeket nagyon ritkán vagy szinte soha nem támadják meg gyökérkártevők.

Ugyanakkor a karbantartás minimálisra csökken: a gyomoknak nincs esélyük a terjedésre, és a hidroponika jelentősen kevesebb vizet veszít a kondenzáció révén. A Klarstein nagyméretű növénycserepeivel kombinálva a növényeket csak nagyon ritkán kell öntözni. A tápoldat elősegíti a növények gyors és erőteljes növekedését is.

Ráadásul a Klarstein emeletes szettekkel sokkal hatékonyabban használhatja ki a helyét, és akár felfelé is terjeszkedhet. A hidroponikus növények kis területen termeszthetők, és lehetővé teszik, hogy egész évben friss fűszernövényeket és zöldségeket élvezhessen.

Click and Grow: Építs, várj, és élvezd

A Klarstein szettekkel a beltéri kertészkedés gyerekjátékká válik: még csak nem is kell hozzá különleges zöld hüvelykujj. Egyszerűen állítsa össze a tartozékokat, öntse bele a növénymagokat, és várjon. A növények igényeihez ideálisan igazított ültetési rendszer rövid időn belül friss élelemmel látja el Önt. Szépség: A betakarítás után a betakarítás előtt van. Ha az összes salátát és egyéb növényt elhasználta már, akko egyszerűen újakat termeszthet.

Így mindig eldöntheti, hogy mihez van kedve: A Klarsteinben számos olyan vetőmagot és vetőmagkészletet talál, amelyek sokféle élvezetet ígérnek Önnek. Megteremti saját zöld paradicsomát, amelyet bármikor megváltoztathat, hogy igényeinek megfelelően alakíthasson.

fel