3 év jótállás 14 napos elállási jog

Porszívók és robotporszívók


Porszívó a Klarsteintől

Akár a magánéletben, akár a munkahelyen vagy bármely más épületben, a tiszta padlót jelképnek tekintik. Az szívófejnek ebben az esetben nagy jelentősége van. A megfelelő készülékkel a tisztítás gyerekjátékká válik. Aki porszívót szeretne vásárolni, nagy választékot talál az online áruházban.

Hoover - különböző típusok

A boltban számos fajta megtalálható. A teljesítmény, az irányítás és a funkcionalitás mellett a saját igényei, szokásai és a ház, épület mérete is meghatározó. A leggyakoribb lehetőség a padlóporszívó. A 2 az 1-ben funkciónak köszönhetően számos készülék padló- és kézi porszívóként is használható. Ez utóbbi alkalmas például a közbeeső morzsák eltávolítására. A porszívófejen kívül gyakran más tartozékokat, például kárpittisztító fejet és réstisztító fejet is tartalmaz, amelyeket igény szerint csatlakoztathat. A zsák nélküli készülékeknek van egy portartályuk vagy gyűjtőtartályuk, amelynek tartalma a háztartási hulladékba üríthető. Ez jót tesz a környezetnek és a háztartás költségvetésének, mivel nem kell új porszívózsákokat vásárolnia.

Akkumulátoros vagy vezeték nélküli porszívó

A kifinomult akkumulátortechnológiának köszönhetően vezeték nélkül porszívózhat olyan helyeken is, ahol nincs hálózati áram. A lépcsők, az autó belseje vagy a kertes ház könnyedén tisztítható vele. A modern, nagy teljesítményű, újratölthető akkumulátorok lehetővé tették a nagyobb, rugalmas porszívók kifejlesztését. A 25,2 voltos Li-Ion akkumulátor például hosszú üzemidőt garantál, így akár 50 percig is porszívózhat vezeték nélkül. Ha porszívót szeretne vásárolni, érdemes figyelni az akkumulátor élettartamára és a tisztítási teljesítményre is. Amikor a porszívó befejezte a munkát, a töltőállomáson feltöltődik. A praktikus vezeték nélküli porszívó másik előnye a vékony kialakítása. Ezért helytakarékosan tárolható a szoba bármelyik fülkéjében, és ugyanolyan gyorsan újra kéznél van.

1 x porszívó nedves/száraz porszívózáshoz

A nedves-száraz porszívók nagyon alkalmasak az erősen szennyezett padlók tisztítására. Mind a szilárd, mind a folyékony szennyeződéseket felfogják, míg a hagyományos porszívók károsíthatják a nedvességet. Kárpitokat és szőnyegeket is tisztíthat vele. Ezért nevezik őket gyakran univerzális porszívóknak. A nedves porszívók eredetileg a kereskedelmi és ipari szektorból származnak, de időközben a háztartásokban is többcélú készülékeket használnak. Egy szennyezett bejárat ősszel és télen jó példa az alkalmazásra. A szabadban is jól használható, például a kiömlött virágföld tisztítására.

Ipari porszívó

A nagy teljesítményű ipari porszívók már bizonyítottak a berendezések és gépek tisztításában. Az erős szennyezéssel és a nagy mennyiségekkel is megbirkóznak. Az ipari porszívók rendkívül nagy teljesítményűek és ideálisak kereskedelmi használatra. A legtöbb készüléket többcélú porszívóként tervezték, amelyek nagy szívóerővel távolítják el a különböző típusú nedves és száraz szennyeződéseket, valamint a durva anyagokat, például az építési törmeléket. A hagyományos porszívók itt gyorsan elérik határaikat. Még a magánháztartások számára is érdemes néha beruházni ipari porszívókba, amelyek különböző szívóteljesítményekkel és különböző tartálymennyiségekkel kaphatók.

Robotporszívó

A modern robotporszívók lehetővé teszik az automatikus tisztítást, ezért rendkívül kényelmes módja annak, hogy a kemény padlót és a rövid bolyhos szőnyegeket az Ön távollétében is megtisztítsák. A robotporszívót beprogramozhatja úgy, hogy egy meghatározott időpontban induljon el. Az egységek speciális érzékelőkkel rendelkeznek az akadályok észlelésére. Némelyikük alkalmazással vezérelhető, és törlési funkcióval is rendelkezik, így nedves tisztítás is lehetséges.

Vásároljon porszívót porszívózsák nélkül

Manapság már sokféle porszívó áll rendelkezésre. A választék széles, legyen szó hagyományos készülékről, akkumulátoros porszívóról, nedves és száraz porszívóról, folyadékok felfogására is alkalmas ipari porszívóról vagy teljesen automatikus porszívórobotról.

fel