3 év jótállás 14 napos elállási jog

Pedálos szemetes kosarak


Pedálos szemetes kosár

Akár a konyhában, akár a fürdőszobában vagy bárhol máshol, mindenhol rengeteg hulladék keletkezik. Ezért egyetlen háztartásban sem hiányozhat a szemetes kosár. Ha már unja a hajolgatást, a kosár beszennyeződését és a hátának megerőltetését, vásárolhat pedálos kosarat. Olvasson tovább, hogy megtudja, mitől tűnnek ki ezek a modern példák, mire használhatja őket, és milyen funkciókat kínálnak.

Mitől különleges a pedálos szemetes?

A kosarak lábpedállal rendelkeznek, ami nagyon kényelmessé és hátkímélővé teszi a használatukat. Nem kell a kezével hozzáérni. Lépjen a pedálra, és szórja ki a hulladékot. Ha elengedi, a fedél magától becsukódik. Az ujjlenyomatok vagy maradványok a vödrön már a múlté. A nagyobb, akár 30 literes vagy még nagyobb kapacitású kosarak ideális pedálos kosarak a konyhába. A szorosan zárt belső tér távol tartja a szagokat. Sokféleképpen használhatja őket, például:

 • Konyha

 • A lakás egyéb helyiségei, például a fürdőszobák

 • Kert

 • Iroda

 • Gasztronómiai terület

Különböző típusú pedálos szemetesek különböző funkciókkal

A szeparációs rendszerrel ellátott szemetes kosárban a szemetesben lévő hulladék elkülönítve van gyűjtve. Ön döntheti el, hogy két vagy három kivehető tartályt szeretne. A Klarstein Grandmaster pedálos szemetes tágas belsejében három 18 literes tároló van, amelyekben például szelektálhatja a hulladékot:

 • Maradék hulladék

 • Szerves hulladék

 • Sárga táska

 • Robusztus rozsdamentes acélból készült külső tok

 • Rozsdamentes acélból készült pedálok

 • Csúszásmentes, könnyen kezelhető pedálok

 • Szorosan záródó fedelek

 • Egyszerű tisztítás

Pedálos szemetes kosár vásárlása - melyik legyen az?

A pedálos tárolók a lábpedál megnyomásával könnyen nyithatók. Ön dönti el, hogy egy integrált vödörrel ellátott tok legyen-e, vagy egy két vagy három kivehető vödörrel ellátott modell. Ez egy nagyszerű módja a hulladék szétválogatásának. Minden belső kosár egyenként kivehető. A kapacitás is változó. Válassza ki a megfelelő méretet, amely tökéletesen illeszkedik a szobájába és megfelel a hulladék mennyiségének. A puhán és halkan záródó patentok szintén előnyt jelentenek. Böngésszen az electronic.star kínálatában. Itt kiváló minőségű kosarakat kaphat különböző kialakításban, anyagokban és színekben. A rozsdamentes acélra jellemző a robusztusság, a tartósság és a könnyű tisztíthatóság. A modellek modernek, kiváló minőségűek és vonzó kialakításukkal meggyőzőek.

GYIK

Mi az a pedálos szemetes kosár?

A szemetes kosár minden háztartásban nélkülözhetetlen. A pedálos kosarak rendkívül népszerűek, mert a pedál megnyomásával könnyen kinyithatók, és nem kell lehajolnia. Mindkét keze szabad a hulladék likvidálásához. A rossz szagok a záródó fedeleknek köszönhetően ellenőrzés alatt maradnak.

Milyen előnyei vannak a pedálos szemetes kosaraknak?

Mivel a vödröt nem kell kézzel kinyitni, lehetővé teszi a hulladék kényelmes és higiénikus likvidálását. A fedél ezután újra finoman becsukódik. A szétválasztó rendszerrel ellátott hulladékgyűjtő segít a különböző típusú hulladékok újrahasznosításában.

Mire használhatja a pedálos szemetest?

A pedálos szemetest használhatja a konyhában, a fürdőszobában és sok más helyen, például a kertben vagy az irodában. Minden tartály könnyen karbantartható anyagokból készült.
fel