Connect System sztereó rendszer

98 090 Ft ÁFA-val
 • 1
 • 22 cm
 • Hifi torony
Termékkód: 10039894
Connect System sztereó rendszer
98 090 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  83 370 Ft 90 990 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Legjobb csatlakozás: Integrált DAB+/FM internet rádió több mint 10 000 állomással és WiFi interfésszel

 • Alkalmazás - abszolút praktikus: UNDOK alkalmazás a rendszerek csoportjainak konfigurálásához és kényelmes vezérlés

 • Sokoldalúan csatlakoztatható: 1 x sztereó hangszóró kimenet, 1 x AUX bemenet

Termék leírása

Az auna Connect System sztereó rendszer 2 x 15 wattos RMS hangszóróval kiváló minőségű hangzással gazdagítja otthonát, és számos funkciójának köszönhetően mindig a megfelelő zenét játssza a megfelelő időben. A beépített internet/DAB+/FM rádióval ellátott univerzális rádió akár 10 000 állomást is fogad, és rendelkezik beépített WiFi-vel, klasszikus CD-lejátszóval, USB-porttal MP3 lejátszáshoz, valamint AUX bemenettel is. Külön figyelmet érdemel a Spotify Connect kiterjesztésű vezeték nélküli Bluetooth funkció, amelyen keresztül a Connect System megbízható hangátvitelt biztosít okostelefonon, táblagépen vagy laptopon keresztül. A Multiroom funkció lehetőséget ad arra is, hogy a rendszert olyan Multiroom-eszközök csoportjának részeként konfigurálja, amelyek ugyanazon a WiFi hálózaton keresztül vezérelhetők.

A kényelmes vezérléshez elég letölteni az UNDOK alkalmazást és a távirányítót, hogy kényelmesen, távolról vezérelhesse a sztereó rendszert. Az átlátható 2,4"-os színes, háttérvilágítású TFT-kijelző minden információt tartalmaz a vezérléssel és zenelejátszással kapcsolatban, és megbízhatóan tájékoztatja Önt a nap és éjszaka bármely szakában.

Az aunaConnect System Sztereo rendszer a jó zene kompakt és erőteljes garanciája, amely jogosan foglal állandó helyet sok háztartásban.

Tulajdonságok

 • Csatlakozások: 1 x hangszóró kimenet, 1 x AUX bemenet, 1 x fejhallgató kimenet
 • Internet/DAB+/FM rádió
 • CD lejátszó
 • Bluetooth funkció
 • Spotify Connect
 • UNDOK alkalmazás
 • USB csatlakozás MP3 lejátszáshoz
 • Több mint 10 000 állomás
 • Átlátható, színes 2,4" TFT kijelző
 • Mellékelve Infravörös távirányító
 • Különféle színekben kapható
 • Tápellátás: 100 - 240 V ~ 50/60 Hz
Termékkód: 10039894

Méretek és műszaki adatok

 • Fő rendszer méretei: kb. 22 x 12 x 24 cm (Sz x M x M)
 • Hangszóró méretei: kb. 15 x 25 x 17,5 cm (Sz x M x M)
 • Hálózati kábel hossza: kb. 150 cm
 • Hangszóró kábel hossza: kb. 145 cm
 • Teljes tömeg: kb. 5,4 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x Sztereó rendszer
 • 2 x hangszóró
 • 1 x távirányító
 • Kezelési útmutató több nyelven

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
11 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 23/07/2022

Die beschriebene Multiroom-Funktion ist nicht vorhanden. Abspielen von Musik aus dem eigenen Netzwerk bzw. Einbindung als Multiroom-Lautsprecher funktioniert nicht.

A leírt többszobás funkció nem elérhető. A saját hálózatról való zenelejátszás vagy többszobás hangszóróként való integráció nem működik.

Ellenőrzött ellenőrzés 18/06/2022

Alles gut

Minden rendben

Ellenőrzött ellenőrzés 29/05/2022

Die Anlage hat meine Erwartungen an sie nicht enttäuscht. Bis auf die Fernbedienung welche nach drei Tastenbetätigungen erst nach kurzer Verzögerung wieder funktioniert.

A létesítmény nem váltotta be a vele kapcsolatos várakozásaimat. Kivéve a távirányítót, ami csak három gombnyomás után, rövid késleltetés után működik újra.

Ellenőrzött ellenőrzés 13/05/2022

Das Erscheinungsbild ist OK, das Klangbild auch OK. Was gar nicht geht ist Feinabstimmung der Fernbedienung. Speicherung von Internet Sendern sehr schwierig. Uhrzeit verstellt sich. Warum, wenn alle Angaben wie Zeitzone, Sommerzeit stimmen. Bekomme ich noch raus. Fazit, ich würde mir diese Anlage wieder kaufen.

A megjelenés rendben van, a hang is rendben van. Ami egyáltalán nem működik, az a távirányító finomhangolása. Az internetes állomások tárolása nagyon nehéz. idő változik. Miért, ha minden információ, például az időzóna, a nyári időszámítás helyes. Még kijuthatok. Következtetés: újra megvenném ezt a rendszert.

Ellenőrzött ellenőrzés 12/05/2022

Für den Preis unschlagbare Anlage. Top Quality, Klang und alle mögliche Konnektivität ist schon toll!

Az árért verhetetlen létesítmény. Kiváló minőség, hang és minden lehetséges csatlakozás nagyszerű!

Ellenőrzött ellenőrzés 26/03/2022

Das perfekte Preis Leistungsverhältnis. Super klarer Sound und echt guter Bass. Die Bedienung ist selbsterklärend und super übersichtlich. Anlage in wenigen Minuten angeschlossen und betriebsbereit. Klare Kaufempfehlung !

Tökéletes ár-teljesítmény arány. Szuper tiszta hangzás és nagyon jó basszus. A művelet magától értetődő és szuper egyértelmű. A rendszer csatlakoztatva van, és néhány perc alatt üzemkész. Egyértelmű vásárlási ajánlás!

Ellenőrzött ellenőrzés 21/03/2022

Die Stereoanlage wurde gut verpackt und schnell geliefert. Und es ist erstaunlich, was man hier alles in einem Gerät bekommt: FM-Radio, DAB+, Internetradio, USB-Eingang zum Abspielen von mp3-Dateien, es verfügt über eine Bluetoothverbinden und einen CD-Spieler. In diesem Preissegment darf man beim Sound keine audiophile Perfektion erwarten. Aber für den Alltag ist der Sound Dank der beiden Lautsprecher recht ordentlich und reicht vollkommen aus. Insgesamt bekommt man hier ein wirklich gut gemachtes Produkt zu einem guten Preis-Leistungsverhältnis.

A sztereó jól be volt csomagolva és gyorsan szállították. És elképesztő, amit egyetlen készülékben kapsz: FM-rádió, DAB+, internetrádió, USB-bemenet mp3-fájlok lejátszásához, Bluetooth-kapcsolattal és CD-lejátszóval. Ebben az árszegmensben hangzás terén nem kell audiofil tökéletességre számítani. De a mindennapi használatra a hangzás egészen tisztességes a két hangszórónak köszönhetően, és teljesen elegendő. Összességében egy igazán jól elkészített terméket kap, jó ár-érték arány mellett.

Ellenőrzött ellenőrzés 21/03/2022

Hab die Anlage jetzt ein wenig in Gebrauch gehabt und bin zufrieden. Sie macht einen wertigen Eindruck von der Verarbeitung her. Der Klang ist für mein Empfinden völlig ausreichend. Die Bedienung gestaltet sich relativ einfach. Bin auch froh über den CD Player. Bin da noch ein wenig oldschool auch wenn ich diverse Radiossender gerne über DAB + höre die man sonst leider nicht mehr empfangen kann.

Már egy kicsit használom a rendszert és elégedett vagyok. Értékes benyomást kelt a feldolgozásról. A hang teljesen elegendő az érzéseimhez. A működés viszonylag egyszerű. A CD lejátszóval is elégedett vagyok. Még egy kicsit old school vagyok, még akkor is, ha szeretek DAB+-on keresztül különféle rádiókat hallgatni, amiket egyébként sajnos már nem lehet fogni.

Ellenőrzött ellenőrzés 16/03/2022

Der Klang ist echt super und praktisch ist die Fernbedienung. Nimmt nicht viel Platz weg und trotzdem klingt es super- haben es im Partyraum und sind total zufrieden damit. ich kann man ja schon fast Disko damit machen.

Nagyon jó a hangja és praktikus a távirányító. Nem foglal sok helyet, és még mindig jól hangzik – tartsa a buliteremben, és teljesen elégedett vele. Majdnem diszkót tudok csinálni vele.

Ellenőrzött ellenőrzés 15/03/2022

Die Größe ist perfekt für Bücherregale und die Verbindung mit dem handy funktioniert gut und einfach. Die Lautstärke ist auch gut, insgesamt ist es ein großartiges Produkt, besonders jetzt, wo ich ein Gerät brauche, um CDs zu hören, und ich vergessen habe, wie schön Radios sind

A méret tökéletes a könyvespolcokhoz, és a mobiltelefonnal való kapcsolat jól és egyszerűen működik. A hangerő is jó, összességében remek termék, főleg most, hogy szükségem van egy készülékre CD-hallgatáshoz, és elfelejtettem, milyen szépek a rádiók

Ellenőrzött ellenőrzés 13/03/2022

Die Anlage wurde schnell und problemlos geliefert. Schon die Verpackung erschien mir sehr wertig und auch bei der Anlage selbst wurde ich nicht enttäuscht. Das Design hat mich voll überzeugt und passt wunderbar in jedes Wohnzimmer oder in die Küche. Der Aufbau und das Setup war kinderleicht, so dass es schnell ans erste Hören ging. Die Anlage hat einen satten Sound mit schönem Bass und durch die verschiedenen Euqalizer Möglichkeiten ist die Anlage für jedes Genre geeignet. Dank Internetradio gibt's eine riesige Auswahl an Sendern und spätestens durch die Verbindungsmöglichkeit mit Spotify bleiben keine Wünsche offen. Absolute Kaufempfehlung!

A rendszert gyorsan és egyszerűen szállították. Már a csomagolás is nagyon értékesnek tűnt számomra, és magában a rendszerben sem csalódtam. A dizájn teljesen meggyőzött, és tökéletesen illeszkedik bármely nappaliba vagy konyhába. A felépítés és a beállítás gyerekjáték volt, így az első hallgatás gyorsan elkezdődött. A rendszer gazdag hangzással és szép basszussal rendelkezik, a különféle Euqalizer opciók pedig minden műfajhoz alkalmassá teszik a rendszert. Az internetes rádiónak köszönhetően óriási a választék az állomásokból, és legkésőbb a Spotify-hoz való csatlakozás lehetőségének köszönhetően semmi sem maradhat kívánnivalóra. Abszolút vásárlási ajánlás!