Graz, elektromos kandalló, 1000/2000 W, termosztát, PanoramaView, fehér Fehér
Graz, elektromos kandalló, 1000/2000 W, termosztát, PanoramaView, fehér Fehér
Graz, elektromos kandalló, 1000/2000 W, termosztát, PanoramaView, fehér Fehér
Graz, elektromos kandalló, 1000/2000 W, termosztát, PanoramaView, fehér Fehér
Graz, elektromos kandalló, 1000/2000 W, termosztát, PanoramaView, fehér Fehér
Graz, elektromos kandalló, 1000/2000 W, termosztát, PanoramaView, fehér Fehér
Graz, elektromos kandalló, 1000/2000 W, termosztát, PanoramaView, fehér Fehér

Graz elektromos kandalló

Elektromos kandalló Fehér 2000 watt
46 290 Ft 74 690 Ft ÁFA-val
Alap szín:
A termék jelenleg nincs raktáron
14 napos elállási jog

Fö jellemzök

Lenyűgöző: elektromos kandalló lángok élethű illúziójával

PanoramaView: az effekt három oldalról látható

Hősugárzó erős teljesítménnyel: választhat 1000 vagy 2000 Watt között

Termék leírása

A Klarstein Graz elektromos kandalló minden helyiségbe lángok élethű illúzióját varázsolja. A finom fény megtévesztően hasonlít az igazi lángokra és a parázsló farönkökre. Azonnal meghitt, romantikus hangulatot áraszt.

A lángok a melegítő funkciótól függetlenül is lobognak. Még nyári éjszakákon is használhatja. Kívánság esetén rendelkezésére áll a bekapcsolható fűtő funkció, amely legfeljebb 30 m²-es helyiséget fűt, 1000 vagy 2000 W teljesítménnyel. Az elektromos kandalló vezérlése közvetlenül a készüléken történik: a kapcsolók diszkréten vannak elrejtve a kandalló ajtaja mögött. A hőmérsékletet és a lánghatás intenzitását is egyszerűen vezérelheti a forgógombbal.

Az öntvény kandallóegyedi dizájnja mindenhol romantikus hangulatot teremt. A nagy ablaknak köszönhetően tökéletes rálátása lesz a megtévesztően élethű fahasábokra három oldalról. A PanoramaView panoráma látványa pattogó tűz hatását kelti, igazi tűz és korom nélkül, és tényleg mindenkit elvarázsol.

Klarstein Graz elektromos kandalló: a romantikán van a hangsúly!

Figyelmeztetés: ez a készülék csak jól szigetelt helyiségekben való használatra és alkalmi használatra javasolt.

Bővebben

Tulajdonságok

Használati útmutató letöltése
  • teljesítmény: 1000 vagy 2000 W
  • legfeljebb 30 m²-t melegít fel
  • termosztáttal
  • fényerő és melegítés fokozatmentesen állítható
  • védelem a túlmelegedés ellen
  • tápellátás: 220-240 V~, 50 Hz
Graz, elektromos kandalló, 1000/2000 W, termosztát, PanoramaView, fehér

Méretek és műszaki adatok

  • méretek: kb. 42 x 58,5 x 32 cm (Sz x H x M)
  • tömeg: kb. 7,5 kg

Mi lett kiküldve?

  • 1 x kandalló
  • német nyelvű használati útmutató (egyéb nyelvek: angol, spanyol, francia, olasz)

Szállítási feltételek

A termék jelenleg nincs raktáron

Vásárlói értékelések

(16 értékelés) Írjon értékelést
Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból

Ellenőrzött ellenőrzés

Une jolie petite cheminée qui donne une belle ambiance dans notre appartement de montagne. et en plus elle chauffe !

Egy csinos kis kandalló, amely gyönyörű hangulatot kölcsönöz hegyi lakásunknak. és mi több, felmelegszik!

Ellenőrzött ellenőrzés

Sehr schöne Optik

Nagyon szép optika

Ellenőrzött ellenőrzés

Schöner Deko Ofen. Preis und Leistung ist OK. Ohne Heizbetrieb sehr leise. Mit Heizbetrieb normales Lüftergeräusch. Zusammenbau sehr einfach. Mit einen Kreuzschraubendreher in 2 Minuten gemacht. Eine Fernbedienung ist nicht vorhanden und ist auch nicht vorgesehen. Die Bedienung ist hinter der zu öffnenden Tür.

Gyönyörű dekoratív tűzhely. Az ár és a teljesítmény rendben van. Nagyon csendes fűtés nélkül. Normál ventilátorzaj fűtési móddal. Összeszerelés nagyon egyszerű. 2 perc alatt készült Phillips csavarhúzóval. Távirányító nem elérhető, és nem is arra való. A szerviz a nyitható ajtó mögött van.

Ellenőrzött ellenőrzés

Dieses Gerät vermittelt ein wohlig heimisches Gefühl. Auch wenn das Gerät nicht in Betrieb ist, passt es sehr gut in jede Wohnung. Flammeffekt wirkt sehr natürlich

Ez a készülék az otthonos otthon érzését közvetíti. Még akkor is, ha a készülék nem működik, nagyon jól illeszkedik minden lakásba. A lánghatás nagyon természetesnek tűnik

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Medien konnten nicht geladen werden. Der Ofen ist wirklich super schön, allerdings nervt es ein wenig, dass er so laut ist (wenn man nur das Licht anschaltet - im Video zu hören). Wenn man aber Musik oder TV anhat, dann hört man es nicht mehr.

A hordozót nem lehetett betölteni. A sütő tényleg szuper szép, de kicsit idegesít, hogy ilyen hangos (ha csak felkapcsolod a villanyt - a videón is hallod). De ha zene vagy tévé van bekapcsolva, többé nem hallod.

Ellenőrzött ellenőrzés

Da war keinen richtigen kamin in der wohnung dürfen haben wir uns entschlossen einen elektrischen zu kaufen. Das kaminfeuer sieht echt aus Heizleistung ist auch super. Kann man auf zwei stufen wählen.haben es nicht bereut.verpackt war er super

Mivel a lakásban nem volt igazi kandalló, úgy döntöttünk, hogy veszünk egy elektromosat. A kandalló valódinak tűnik, a hőteljesítmény is kiváló. Két szinten lehet választani.Nem bántuk meg.Szuper volt

Ellenőrzött ellenőrzés

Könnte noch etwas größer sein, aber für den Preis sieht der echt gut aus. Eine Fernbedienung ist leider nicht dabei.

Lehetne kicsit nagyobb, de az árához képest nagyon jól néz ki. Sajnos távirányító nem tartozék.

Ellenőrzött ellenőrzés

E Kamin kam sehr gut verpackt an . Preis ist total okay. Einfacher Zusammenbau Ein schönes Schmuckstück für jeden Raum , gibt ein tolle Atmosphäre , realistisches und schönes Feuer Heizt auch sehr gut und schnell , das ganze Wohnzimmer wird schnell warm (30qm) der Kamin ist sehr leise, die Scheiben sind aus Glas . Rundum er ist sein Geld wert , erfüllt seinen Zweck , sieht klasse aus zum Wohlfühlen habe mich sehr gefreut als ich ihn hingestellt habe das alles passt

Az E kandalló nagyon jól becsomagolva érkezett. Az ár teljesen rendben van. Könnyen összeszerelhető Gyönyörű ékszer minden helyiségbe, remek hangulatot ad, valósághű és szép tüzet Nagyon jól és gyorsan fel is melegszik, az egész nappali gyorsan felmelegszik (30 nm) a kandalló nagyon csendes, az üvegek üvegből készült. Körülötte megéri a pénzt, teljesíti a célját, jól néz ki, hogy jól érezzem magam, nagyon boldog voltam, amikor leraktam, minden passzol

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben uns den Kamin gekauft um im Winter in unserer Wohnung ein bisschen wohligeres Ambiente zu erzeugen,und mit dem Gerät geht das sehr gut. Die Flammen werden sehr natürlich datgestellt. Den Heizlüfter nutzen wir nicht ,das ist uns zu laut , aber wenn die Heizung mal ausfallen sollte dann sind wir gerüstet.

A kandallót azért vettük, hogy télen egy kicsit hangulatosabb légkört teremtsünk a lakásunkban, és a készülék nagyon jól működik. A lángok nagyon természetesen jelennek meg. Nem használjuk a fűtőtestet, túl hangos nekünk, de ha a fűtés meghibásodik, akkor készen állunk.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich hab lange überlegt und viel recherchiert, ob/welcher E-Kamin Sinn macht und kann nach der kurzen Zeit seitdem ich ihn habe sagen, dass ich mich für den absolut richtigen entschieden habe. Man kann die Farbe des Feuers und der "Holzscheite" beliebig einstellen und es wirkt schön echt. Das Einzige was mir fehlt, ist das typische Knistern, aber das ist Jammern auf hohen Niveau. Die Heizleistung habe ich noch nicht ausprobiert. Just for fun hab ich auch schon mal (ohne den Kamin aufzudrehen) eine batteriebetriebene LED- Lichterkette hineingelegt und auch das wirkt mega schön. Kann ich mir vorallem für die warme Jahreszeit gut vorstellen und werde es auch so verwenden.

Sokáig gondolkodtam és sokat kutattam, hogy van-e/melyik e-kandallónak van értelme, és az azóta eltelt rövid idő után kijelenthetem, hogy teljesen jól döntöttem. Tetszés szerint beállíthatja a tűz színét és a "fahasábokat", és nagyon valóságosnak tűnik. Egyedül a tipikus recsegést hiányolok, de ez magas szinten nyafog. A hőteljesítményt még nem próbáltam. Csak a móka kedvéért tettem bele egy elemes LED-es láncot (a kémény felkapcsolása nélkül), és ez is nagyon jól néz ki. Kifejezetten a meleg évszakra tudom elképzelni, és így is fogom használni.

Ellenőrzött ellenőrzés

Wir haben diesen Karmin bestellt, weil es uns gefallen hat, dass er von drei Seiten einsehbar ist. Lieferung ging schnell, aber als wir ihn starteten hat man von dem Lichteffekt ein störendes Geräusch gehört. Anscheinend wurde dies von der Walze, die die Flammen abspielt verursacht. Dass die Heizung durch die Lüftung rauscht ist ok. Also haben wir den Hersteller angeschrieben und dieser hat uns bestätigt, dass das Geräusch nur beim Lichteffekt ein Defekt ist. Also haben wir ihn zurück geschickt und einen Neuen erhalten. Dieser macht nun keine Geräusche mehr und wir sind wirklich positiv überrascht. Der Karmin sieht relativ echt aus und am Abend kann man die Lichtstärke perfekt zu Stimmung runter dimmen.

Azért rendeltük ezt a kármint, mert tetszett, hogy három oldalról is meg lehet nézni. A szállítás gyors volt, de amikor elindítottuk, a fényhatás zavaró zajt csapott. Ezt nyilván az okozta, hogy az orsó játszotta a lángokat. Az rendben van, hogy a fűtés zúg a szellőzésen keresztül. Ezért írtunk a gyártónak, és megerősítették, hogy a zaj csak a fényhatás hibája. Így hát visszaküldtük és vettünk egy újat. Már nem ad hangot, és igazán kellemesen meglepődünk. A kármin viszonylag igazinak tűnik, és este a hangulatnak megfelelően tökéletesen tompíthatja a fény intenzitását.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Medien konnten nicht geladen werden. Der kleine "Kamin" ist schön verarbeitet und verbreitet gleich eine gemütliche Stimmung im Raum. Der Flammeneffekt ist sehr nett gemacht. Schön ist, dass die Scheiben aus Glas sind und das Gehäuse wie Gusseisen anmutet. Der Kamin war sehr gut verpackt und kam heil an. Jetzt kann der ungemütliche Teil des Herbstes getrost kommen :-)

A hordozót nem lehetett betölteni. A kis "kandalló" gyönyörűen kidolgozott, és kellemes hangulatot áraszt a szobában. A lánghatás nagyon szépen megvan. Jó, hogy az üvegtáblák üvegből vannak, a ház pedig öntöttvasra hasonlít. A kandalló nagyon jól be volt csomagolva és épségben megérkezett. Most jöhet az ősz kellemetlen része :-)

Ellenőrzött ellenőrzés

Leider kam der Ofen defekt bei uns an. Sobald man ihn einschaltete ertönte ein laut klackerndes monotones Geräusch, so eindringlich dass man nicht mal mehr den Fernseher bei ruhigeren Passagen hören konnte. Absolut störend und wir waren sehr enttäuscht. Da mein Mann Elektriker ist, schraubte er das Teil auf und siehe da : der Motor lag am Gehäuse an und übertrug somit die eigentlich leisen Laufgeräusche auf das umliegende Blech. Er bekam es nach 2h repariert zu unserem Glück. Nun ist der Ofen nach unserer Vorstellung leise und so wie wir ihn uns gewünscht hatten : schönes Flammenbild, optisch dezent chic mit schönen großen Scheiben, keine Geräusche mehr und wärmt die Stube innerhalb von einer Viertelstunde komplett auf. Eigentlich 5 Sterne in allen Bereichen aber aufgrund des Defekts die Abzüge.

Sajnos a sütő hibásan érkezett. Amint bekapcsoltad, hangos, kattanó monoton zaj hallatszott, olyan erős, hogy halkabb átjárások közben a tévét sem lehetett hallani. Teljesen zavaró, és nagyon csalódottak voltunk. Mivel a férjem villanyszerelő, lecsavarta az alkatrészt, és lám: a motor nekitámaszkodott a háznak, és így továbbította a ténylegesen halk futási zajokat a környező fémlemezre. Szerencsére 2 óra múlva megjavította. Most olyan csendes a kályha, amilyennek elképzeltük, és olyan, amilyennek szerettük volna: gyönyörű lángok, vizuálisan diszkréten elegáns, szép nagy üvegtáblákkal, nincs több zaj és negyed óra alatt teljesen felmelegíti a szobát. Valójában 5 csillag minden területen, de a hiba miatt a levonások.

Ellenőrzött ellenőrzés

Die Optik und Verarbeitung ist dem Preis in hohem Maße angemessen. Der Lüfter ist laut aber leistungsstark. Wir verwenden den Kamin hauptsächlich für die Optik und die warme Atmosphäre.

Az optika és a kidolgozás nagyon megfelelő az árához. A ventilátor hangos, de erős. Elsősorban a kandallót használjuk a megjelenés és a meleg hangulat érdekében.

Ellenőrzött ellenőrzés

Ich habe den kleinen Ofen nicht unbedingt als Heizquelle bestellt, es ging mir eher um die gemütliche Atmosphäre, die das Flammenspiel erzeugt und das erfreut uns fast täglich. Ich hoffe, dass dieses auch noch lange funktioniert. Beim Heizen ist ein etwas nerviges Geräusch zu hören, allerdings wäre das bei einem Heizlüfter ebenfalls so. Ich hatte mich ursprünglich für einen größeren Ofen interessiert, allerdings ärgerte mich dass sich zwischen der Recherche und dem beabsichtigten Bestellvorgang, der Preis um 10 Euro erhöhte und so entschied ich mich um das jetzige kleine Modell, was sich im Nachhinein als bessere Lösung für den kleinen Raum erwies.

Nem feltétlenül a kis kályhát rendeltem hőforrásnak, inkább az a hangulatos hangulat érdekelt, amit a lángok játéka teremt és ezt szinte minden nap élvezzük. Remélem ez még sokáig fog működni. Fűtéskor kissé bosszantó zaj hallható, de ez a fűtőventilátor esetében is így lenne. Eredetileg egy nagyobb sütő érdekelt, de bosszantott, hogy a kutatás és a tervezett rendelési folyamat között 10 euróval drágult az ár, ezért úgy döntöttem, hogy megveszem a jelenlegi kis modellt, ami utólag jobb megoldásnak bizonyult. mert a kis hely bebizonyította.

Ellenőrzött ellenőrzés

Zwar musste ich nach dem Auspacken feststellen, dass die vordere Glasscheibe falsch eingebaut war (Magnet an der Türe konnte nicht schließen.) Aber da nichts gebrochen war, schraubte ich die Schiene runter und hab die Scheibe richtig eingesetzt. Ansonsten gibt's nichts zu bemängeln. Ein Hingucker in meinem Wohnzimmer ... Ganz ohne viel aufwendiger Technik ... On/Off ... Flamme dimmbar ... Temperatur steuerbar ... Super. Hoffentlich bald wieder verfügbar, denn die Panoramaverglasung macht diesen Kamin schon sehr extravagant zum leistbaren Preis von der Topmarke Klarstein.

Kicsomagolás után vettem észre, hogy az elülső üvegtábla rosszul lett beszerelve (az ajtón lévő mágnes nem tudott becsukódni.) De mivel nem tört el semmi, lecsavartam a sínt és helyesen behelyeztem az üvegtáblát. Különben nincs okunk panaszra. Figyelemfelkeltő a nappalimban... Komplex technológia nélkül... Be/Ki... Lángszabályozható... Szabályozható hőmérséklet... Szuper. Remélhetőleg hamarosan újra kapható lesz, mert a panorámás üvegezés rendkívül extravagánssá teszi ezt a kandallót elérhető áron a Klarstein csúcsmárkától.

Az összes értékelés megjelenítése Kevsebb értékelés megjelenítése