Minden a rend fenntartására

A rendben tartott és tiszta otthon nyugalmat teremt az életében, de sokkal tisztább képet nyújt egyéb terveiről, álmairól és céljairól. Szeretné, ha otthon mindig rend lenne? A Klarstein rendvédelmi tisztviselőinkkel hadat viselhet a szőnyegfoltok, szennyes edények, a halomban álló szennyes és szemétkupacok ellen - a győzelem garanciája az árában benne van. Tehát: Van kedve a takarításhoz? Mi már készen állunk!

Búcsúzzon el a halom szennyestől a Klarstein jóvoltából

Mosás, szárítás, vasalás... A takarítás kezdetén szenteljünk figyelmet a padlón heverő dolgoknak: a halom szennyesnek! Az előválogatás ésszerű és szükséges lépés. A fehér vászon környezetbarát citromporral újra fehérré válhat, a fekete ruháknak pedig a lehető legsötétebb árnyalatot kell megőrizniük, amennyiben lehetséges. A ruhaneműnek legyen mindig csodálatos az illata, és a színes szöveteket színerősítőkkel kell mosni - ezért válogassa szét a ruhaneműt. Ne felejtse el a megfelelő mosási hőmérsékletet! Ezután már csak a szárítás és a vasalás marad. Amit a takarítást megmorgók idegesítő házimunkának neveznek, az ügyes és hatékony Klarstein segítőknek köszönhetően valóban szórakoztatóvá válik, mert az eredmény azonnal látható lesz. Akkor vágjunk bele!

Klarstein mosógépek és szárítók

A hagyományos mosógépek és szárítók nagy háztartáshoz, szűkített modellek szólójátékosoknak vagy lakókocsival utazóknak vagy ingszárítók egyedülállóknak és az elfoglaltaknak pillanatok alatt elintézik a ruhanemű hegyeket. A Klarstein az intuitív kezelést hangsúlyozza. Csak helyezze be a ruhaneműt a dobba, csukja be az ajtót, nyomja meg a gombot és kész. Nem akarjuk Önt a bonyolult kezeléssel megfosztani az értékes idejétől. Azt akarjuk, hogy a szép dolgokra is legyen ideje az életben a takarítás elhanyagolása nélkül. A Klarstein segítségével mindenről áttekintése lesz.

Fedezzen fel többet

Klarstein vasalók

„Vasalj ki minket, drága!“ mondatja Önnel egy belső hang, amikor rátekint az ingek, blúzok és nadrágok halmára. Hallgattassa el! A Klarstein vasalók révén a nem mindig népszerű vasalás szórakozássá válik. Az integrált gőzölőrendszer, az erőteljes talapzat és a szuper könnyű csúszó vasalódeszkák gyorsabban eltávolítják az összes ruhadarab gyűrődését, mielőtt vége lenne sorozata kedvenc epizódjának a Netflixen. Fogadjunk?

Fedezzen fel többet

Búcsúzzon el a padlón lévő morzsáktól

Reggelente gyorsan ki szokott ugrani az ágyból és a kávéfőző felé veszi az irányt? Szeret zokniban futkosni a nappaliban? Akkor biztosan tudja, hogy akkor tiszta a padló, ha nem kell letörölnie a port és a morzsákat a talpáról, amikor vissza akar feküdni az ágyba vagy pihenni a kanapén. A Klarstein porszívók valóban hosszú ideig segítenek a rend fenntartásában. Akkor belevág?

Akkumulátoros Klarstein porszívók

Vezeték nélküli, porzsák nélküli, várakozást felülmúlóan erős: a Klarstein vezeték nélküli porszívónkkal nemcsak a padlón lévő szennyeződéstől szabadulhat meg, de a bosszantó kusza kábeleknek és a koszos porzsákcserének is búcsút inthet. Sokoldalú, praktikus és rugalmas, az egész lakáson végigfuthat vele, nyaraláskor magával viheti és kitisztítása után könnyen tárolható. A morzsák porszívózása még szórakoztatóbb lesz.

Fedezzen fel többet

Hagyományos és robot Klarstein porszívók

A porszívózás nagyon megnyugtató lehet - különösen, ha megszabadul a fürdőszoba összes porától, a konyhában kenyérmorzsától, a kanapé előtt leszórt chipsdaraboktól. 1:0 az Ön javára és a Klarstein porszívóéra! Nincs ideje a kézi porszívózáshoz? Semmi gond: Klarstein porszívózó robotjaink a morzsákkal vívott háborúban Önért harcolnak, akár úton van, vagy csak egy kicsit lógatni szeretné a lábait.

Fedezzen fel többet

Felmosóval kombinált Klarstein porszívók

Tényleg sikerül tisztán tartania a padlót? Képzelje el a porszívó és a felmosó kényelmét egyben. Az ilyen padlótisztítás szó szerint profi szinten zajlik. Üzenjen hadat az étkezőasztal, az ágy alatt és a fürdőszoba padlóján lévő morzsáknak. A „tökéletesen tiszta“ jelentése teljesen más dimenzióba kerül - majd meglátja!

Fedezzen fel többet

Visztát konyhai fejetlenség, a Klarstein jóvoltából

A ruhák kimosva, a padló ismét tiszta - a konyhában már csak egy halom mosogatnivaló és a teli szemeteszsák van. Ki nem állhatja a hosszas mosogatást? A szemetes szsák kellemetlenül bűzlik? Már úton a segítség: Takarítási buzgalmának utolsó lépésében a Klarstein automatikus háztartási hősei Önt ismét megmentik. Új mosogatógépe kiváló teljesítményt nyújt, a mosogató ismét üres és az edények újra tisztán ragyognak. Eközben a Klarstein hulladéktárolónk feltűnés nélkül elnyeli az élelmiszer maradékok szagát, és könnyedén kiegészíti a konyha dekoratív dizájnját, amely újra és gyorsan a kedvenc helyévé válik.

Klarstein mosogatógépek

Akár kicsi, vagy nagy a család: A Klarstein mosogatógépek újra meghozzák a kedvét a főzéshez és a sütéshez, mert a piszkos edények elmosogatásától Ön csak egy gombnyomásnyira lesz. Annak az időnek vége, amikor a konyhában a népszerű háromfogásos menü szaga terjengett. Ehelyett dőljön hátra, pihenjen és élvezze a békés estét a szeretteivel. Klarstein mosogatógépe a többiről gondoskodik.

Fedezzen fel többet

Klarstein szemeteskukák

Odpadkové koše sú skutočnými smoliarmi! Tie s pedálmi sú rozšírenou klasikou, ktorú vám samozrejme nechceme vziať. Extrémne robustné konštrukcie nás sprevádzajú už celé generácie a prežijú každé sťahovanie. Naše koše so senzormi vás oslobodia od dotykov s nie vždy perfektne čistými plochami. Koše sa otvárajú bez kontaktu, presne kedy vtedy, kedy chcete. Nežiaduce pachy alebo špinavé ruky? Nikdy viac. Váš odpad nebudete cítiť a vaše ruky zostanú čisté. Výhra na každej strane!

Fedezzen fel többet

fel