3 év jótállás 14 napos elállási jog

Háztartási cikkek


Klarstein háztartási gépek - a mikrohullámú sütőtől a hűtőszekrényig

Akár kicsi, akár nagy a négy fal - a háztartási gépek semmiképpen sem hiányozhatnak. Hiszen a hűtőszekrényből vagy a borhűtőből származó hűtött italok nem csak nyáron jelentenek szívesen látott felfrissülést, és e mindennapi segítő nélkül sok étel gyorsan tönkremenne. A hűvös tartalmú szekrény azonban messze nem az egyetlen olyan készülék, amelyet senki sem szeretne nélkülözni

Nélkülözhetetlen háztartási segítők a könnyebb életért

Már régóta nem tudjuk elképzelni a mindennapi életünket hűtőszekrények nélkül. Ez azonban a sütőkre és a mikrohullámú sütőkre is érvényes. Akár sütni szeretne valamit, akár pihentetni szeretné a steaket a sütés után, sütő nélkül nem megy. Másrészt a mikrohullámú sütők mindig akkor ideálisak, amikor az ételt gyorsan fel kell melegíteni. A kiegészítő funkcióktól függően főzni vagy kiolvasztani lehet benne az ételt.

Annak érdekében, hogy a konyha főzés közben véletlenül ne váljon gőzfürdővé, a páraelszívót nem szabad kihagyni . Nemcsak elnyeli a füstöt és a gőzt, hanem tisztább kilátást is biztosít. Emellett eltávolítja a nedvességet és a szagokat a levegőből. Ez egyrészt azt jelenti, hogy kevesebb folyadék csapódik le a bútorokon és a falakon, ami védi a felületeket. Másrészt ez csökkenti a szükséges tisztítás mennyiségét. A főzés során keletkezett gőzök zsírokat juttatnak a levegőbe, így a konyhába és a szomszédos helyiségekbe is. A páraelszívó megakadályozhatja ezt, és így csökkentheti az erőfeszítést.

Nagyszerű háztartási gépek - nagy megkönnyebbülés

A főzés és az evés után jön a munka következő kellemetlen része: a mosogatás. Az evőeszközök, edények és poharak gyorsan felhalmozódnak már néhány étkezés után. Ahhoz, hogy egy négyfogásos étkezés végén ne legyen rossz a hangulat, mert az edényeket és tányérokat el kell mosogatni, a konyhából nem hiányozhat a mosogatógép . Mindenki, aki azt gondolja, hogy egy mosogatógépet nem éri meg egy háztartásban használni, mert általában csak néhány edényt kell elmosogatni, az téved. A kis és nagy modelleknek köszönhetően ugyanis minden háztartás számára van megfelelő modell. És sokan már nem akarják nélkülözni.

A mosás, akárcsak a mosogatás, nem tartozik a legtöbb ember kedvenc témái közé. Természetesen mindenki szereti a frissen mosott ruhák illatát - de a mosás, a ruhák kivitele, szárítóba vagy szárítóba vitel, teregetés, elvitele.... Nem lehetne egyszerűbb? Lehet, ha vásárol egy szárítót . Ennek köszönhetően megbízhatóan tudja kimosni a száraz szennyest. Ez nem csak akkor előnyös, ha odakint esik az eső, vagy foglalt a ruhaszárító kötél. A szárítási folyamat különösen puhává teszi a szennyest, eltávolítja a szöszöket és az állatszőröket, és a szárító kendőknek vagy a megfelelő folyékony adalékanyagoknak köszönhetően kellemesen illatosítható.

A Klarstein a sörcsapoló rendszerek, jégkockagépek és főzőlapok választékát is kínálja. A Klarstein minden háztartási készülékhez kínál megfelelő tartozékokat is.

Háztartási gépek vásárlása - mire figyeljünk?

Mindenekelőtt természetesen fontos, hogy jó energiahatékonysággal rendelkezzenek. Mert bár ezek az eszközök praktikusak, mégis éjjel-nappal áramot fogyasztanak. A költségek alacsonyan tartása érdekében a hatékonyságnak a lehető legmagasabbnak kell lennie.

A saját igényeknek való megfelelés is fontos. Ezért kínálunk különböző méretek széles választékát, így egy háztartás vagy egy nagycsalád számára is megtalálhatja a megfelelő terméket.

Végül, de nem utolsósorban természetesen a megjelenésnek is megfelelőnek kell lennie. Végül is minden háztartási készülék hozzájárul a szoba hatásához. Ezért helyezzük a hangsúlyt a modern, vonzó és stílusos kialakításra.

fel