Streamo Chef konyhai rádió

58 790 Ft ÁFA-val
 • Bluetooth
 • 1
 • , UKW
Termékkód: 10034050
Streamo Chef konyhai rádió
58 790 Ft ÁFA-val
Más állapotban is elérhető
 • Használat jeleit mutató termék vásárlása
  Ügyfél által tesztelt vagy rövid ideig használt áru. A terméken csak enyhe kopásnyomok láthatók, például karcok vagy sérülések a dobozon/külső csomagoláson. A termék minden eredeti funkcióval rendelkezik, működését ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  49 970 Ft 52 990 Ft
 • Újracsomagolt termék vásárlása
  Ez a termék újcsomagolt vagy kisebb csomagolási sérüléssel rendelkező tétel. A termék teljes működőképességét ellenőriztük. 3 év garanciát vállalunk.
  52 910 Ft
 • Utolsó darabok a raktáron. Utolsó darabok a raktáron.
 • Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap
 • Expressz kiszállítás
 • 14 napos elállási jog
 • Ingyenes szállítás 19 390 Ft felett Ingyenes kiszállítás kártyás vagy banki átutalással történő fizetés esetén

Fö jellemzök

 • Sokszínűség: több mint 14000 rádióállomás fogadása a világ minden tájáról WLAN-on keresztül

 • Lejátszási formátumok: a nagy teljesítményű CD-lejátszó a lejátsza a legelterjedtebb  formátumokat

 • Vezeték nélküli rugalmasság: táblagép-, okostelefon- vagy számítógép csatlakozás Bluetooth-on keresztül

Termék leírása

oneConcept Streamo Chef egy olyan konyhai rádió, amely a modern médiavilágra összpontosít, és erőteljes hangerősségével hívja magára a figyelmet.

A WLAN funkció lehetővé teszi számtalan internetes rádióállomás vezeték nélküli fogadását, így világszerte több mint 14 000 rádióállomáshoz férhet hozzá. A nagy felbontású színes HCC kijelzőnek köszönhetően mindig láthatja az időt, a rádióállomást, a dal címét vagy az időjárási információkat. A Bluetooth segítségével egyszerűen streaming zenét tölthet le okostelefonjáról, táblagépéről vagy PC-jéről, és lejátszhatja a hangszórón keresztül. A beépített CD-lejátszó lejátsza a legelterjedtebb formátumot és könnyű használata is lenyűgöző.

A Streamo Chef konyhai rádió közvetlenül az eszközön vagy távolról is kényelmesen működtethető az Air Music alkalmazás segítségével.

A végtelen számú állomás és a CD-lejátszó információt és hangulatot hoz a konyhába: a oneConcept Streamo Chef konyhai rádió minden igényt kielégít.

Tulajdonságok

 • RMS teljesítmény: 2 x 2 W
 • WLAN 802.11b / g / n titkosítás: WEP, WPA, WPA2 (PSK), WPS
 • streaming: UPnP, DLNA
 • támogatott fájlformátumok: WMA, MP3
 • tápegység: 100 - 240 V ~ | 50/60 Hz
Termékkód: 10034050

Méretek és műszaki adatok

 • méretek: kb. 27,5 x 6,5 x 23 cm (szélesség x magasság x szélesség)
 • súly: kb. 0,79 kg

Mi lett kiküldve?

 • 1 x konyhai rádió
 • 1 x hálózati adapter
 • német használati útmutató (további nyelvek: angol, francia, spanyol, olasz)

Szállítási feltételek

Utolsó darabok a raktáron.

Kézbesítési idő: 4 - 6 munkanap

Vásárlói értékelések
14 értékelés

Ezekről a termékekről még nem írtak recenziót

Vásárlói vélemények más országokból
Ellenőrzött ellenőrzés 23/08/2022

Einfache Bedienung. CD Player war mir wichtig. Top Gerät.

Könnyű kezelhetőség. A CD-lejátszó fontos volt számomra. Top készülék.

Ellenőrzött ellenőrzés 16/05/2022

Es geht leider immer mal aus, bzw. Hat keine Verbindung, warum auch immer, denn alles andere ging. Also nein mit dwm WLAN verbunden uns es geht wieder. Leider muss man es davor generell komplett vom Netz nehmen.

Sajnos mindig kialszik vagy nincs kapcsolata, bármi okból, mert minden más működött. Tehát nem csatlakozik a dwm WLAN-hoz, és újra működik. Sajnos, mielőtt ezt megtenné, teljesen le kell választania a hálózatról.

Ellenőrzött ellenőrzés 01/08/2021

Dass es hier häufiger Störungen gibt als beim normalen Radio liegt wahrscheinlich an der Technik und nicht an diesem Gerät, aber da kenne ich mich nicht aus. Es läuft schon eine Weile, den Lieblings-Song kann man ordentlich laut schalten und meine fitten Kinder können auch die vielen Menüs bedienen.

Az, hogy itt nagyobb az interferencia, mint a normál rádiónál, valószínűleg a technikának köszönhető és nem ennek a készüléknek, de én nem tudok róla. Egy ideje fut, nagyon hangosra tudod forgatni a kedvenc dalodat, a fitt gyerekeim pedig navigálhatnak a sok menüben.

Ellenőrzött ellenőrzés 17/05/2021

Gerät sieht gut aus. Lautstärke für Küchenradio (Koch und Bratgeräusche) zu leise. Komplizierte, umständliche Bedienung mit spärlicher, aber deutscher Anleitung

A készülék jól néz ki. A konyhai rádió hangereje (főzési és pörkölési zaj) túl alacsony. Bonyolult, nehézkes működés ritka, de német utasításokkal

Ellenőrzött ellenőrzés 30/04/2021

Preis Leistung ist in Ordnung. Die Bedienung ist etwas umständlich. Leider ist der Sound sehr quäkig, da bekommen andere Hersteller sattere Töne hin.

Az ár teljesítménye rendben van. A művelet kissé körülményes. Sajnos a hang nagyon csikorgó, más gyártók gazdagabb hangokat kapnak.

Ellenőrzött ellenőrzés 19/04/2021

Für meine Mutter gekauft und sie ist sehr zufrieden damit.

Édesanyámnak vettem és nagyon elégedett vele.

Ellenőrzött ellenőrzés 28/03/2021

Soweit ist das Unterbau Radio super, nur der CD-Player ist der größte Mist. Liest nach 2-3 mal CD abspielen dir Disc nicht mehr. Habe dies reklamiert und auch Ersatz bekommen. Nun beim 2. Gerät der selbe Mist. Egal, da ich nicht auf dem CD-Player gesetzt habe auf meine Kaufentscheidung, kann ich damit leben. Traurig aber dennoch, daß hier nicht auf ein wenig bessere Qualität Wert gelegt wird.

Az alszerkezetes rádió eddig remek, csak a CD lejátszó a legnagyobb baromság. A CD 2-3 lejátszása után már nem olvassa be a lemezt. Panaszkodtam és kaptam egy cserét. Most a 2. készülékkel ugyanaz a baromság. Ettől függetlenül, mivel nem a CD-lejátszóra alapoztam a vásárlási döntésemet, ezzel együtt tudok élni. Szomorú viszont, hogy itt nem értékelnek egy kicsit jobb minőséget.

Ellenőrzött ellenőrzés 15/03/2021

Das Gerät funktioniert wie es soll, man darf halt für den Preis keinen Klanggenuss erwartet, bei zwei Minilautsprechern kommt halt nur Geschepper heraus. Für ein bisschen Unterhaltung beim Kochen gerade noch ausreichend.

A készülék úgy működik, ahogy kell, hangélményre nem kell számítani az árért, két mini hangszóróval csak zörög. Épp elég egy kis szórakozásra főzés közben.

Ellenőrzött ellenőrzés 05/02/2021

Das Radio ist toll. Lies sich auch einfach mit dem WLAN verbinden. Könnte etwas lauter sein. Eine Fernbedienung war leider nicht dabei, daher kann ich das auch nicht bewerten.

A rádió remek. Olvassa el azt is, csak csatlakozzon a wifi-hez. Lehetne egy kicsit hangosabb. Távirányító sajnos nem tartozott hozzá, így azt sem tudom értékelni.

Ellenőrzött ellenőrzés 17/01/2021

Wenn das Radio erst einmal richtig konfiguriert, mit dem häuslichen WLAN verbunden und unter den Oberschränken der Küche angebracht ist, funktioniert es richtig gut. Der Klang ist auch in Ordnung, reicht für ein Küchen Radio voll und ganz aus. Kritik gibt es für: die Bedienung des Radios ist nicht barrierefrei. Blinde und sie geschädigte können keine akustische Menüführung aktivieren. Ist nicht vorhanden. Für die Anbringung unter einem Küchen – Oberschrank mit Blendleiste muss man diese abbauen und eine Aussparung für das Radio heraus sägen, wenn man es direkt unter den Oberschrank schrauben will. Wenn das Radio unter der Blendleiste schweben soll, muss man sich selbst eine entsprechende Unterkonstruktion fertigen.

Ha a rádió megfelelően be van állítva, csatlakoztatva van az otthoni WiFi hálózathoz, és a konyhai fali egységek alá helyezték, akkor nagyon jól működik. A hang is rendben van, konyhai rádiónak teljesen elegendő. Kritika a következő: a rádió működése nem akadálymentes. Vakok és fogyatékkal élők nem aktiválhatják az akusztikus menünavigációt. Nincs jelen. A konyhai fali egység alá fedőléccel történő rögzítéshez el kell távolítania és ki kell fűrészelnie egy mélyedést a rádió számára, ha közvetlenül a fali egység alá szeretné csavarozni. Ha a rádió a fedőcsík alatt lebeg, akkor magának kell elkészítenie a megfelelő alépítményt.

Ellenőrzött ellenőrzés 04/01/2021

Gutes Gerät, einfache Bedienung, schnelle Montage unter einem Bord. Negativ ist, dass das Gerät keine eigene Fernbedienung besitzt, die Fernbedienung ist zwar mit einer Handy App möglich, aber in der Küche habe ich nicht immer das Handy zur Hand.

Jó készülék, egyszerű kezelés, gyors polc alá szerelés. Negatívum, hogy nincs saját távirányítója a készüléknek.A távirányító mobilalkalmazással lehetséges, de nem mindig van kéznél a konyhában a mobilom.

Ellenőrzött ellenőrzés 11/12/2020

Das Einrichten des Küchenradios hat gut funktioniert - leider gibt es Probleme beim Abspielen von CD's - das Gerät hängt sich immer wieder auf. Dann hilft nur noch den Netzstecker zu ziehen, dann funktioniert es wieder. Ein weiters Problem beim Abspielen von CD's ist das Überspringen von Titeln, die in der Beschreibung angegebenen Tasten sind bei dem Gerät gar nicht vorhanden. Ich werde das Gerät wohl zurück geben, wenn es keine Lösung des Problems gibt.

A konyhai rádió beállítása jól sikerült - sajnos a CD lejátszásával gondok vannak - a készülék újra és újra leteszi. Ezután már csak ki kell húzni a tápkábelt és újra működik. További probléma CD-k lejátszásakor a címek kihagyása, a leírásban megadott gombok nem érhetők el a készüléken. Valószínűleg visszaküldöm a készüléket, ha nincs megoldás a problémára.

Ellenőrzött ellenőrzés 22/08/2020

Das Radio war unter der Konsole der Küchenhänge etwas schwer zu montieren, ein Unterbau mußte gemacht werden, was aber mit einem Holzklotz problemlos geht. Zum Einrichten am W-Lan brauchte ich Hilfe. Jetz funktioniert alles zur Zufriedenheit. Erstaunlich gut ist der Klang.

A rádiót kicsit nehézkes volt a konyhai lejtők konzolja alá szerelni, alépítményt kellett készíteni, amit egy fatömbbel könnyű megcsinálni. Segítségre volt szükségem a wifi beállításához. Most minden kielégítően működik. A hangzás meglepően jó.

Ellenőrzött ellenőrzés 06/01/2020

Ware ist gut verpackt eingetroffen. Beim auspacken des Radios viel mir gleich auf,dass die Frontblende mit billiger Folie verklebt wurde und diese sich in den Ecken schon löste. Nach reichlich Zeit auf Zimmertemperatur und regelmäßigen andrücken verschwand dieses Problem zu meiner Zufriedenheit. Leider auch etwas Zeitaufwendig ist die Installation und Verbindung mit dem eigenen Wlan Netzwerk. Immer wieder war es nicht gespeichert. Jetzt geht es und die Wetterstation finde ich super. CD Player ok. Helles Display. Durch eine App mit dem Handy benutbar und steuerbar.

Az áru jól becsomagolva érkezett. A rádió kicsomagolásakor azonnal észrevettem, hogy az előlap olcsó fóliával van ragasztva, és már a sarkokban is kilazul. Szobahőmérsékleten töltött idő és rendszeres préselés után ez a probléma elégedettségemre megszűnt. Sajnos a telepítés és a saját WiFi hálózathoz való csatlakozás is kicsit időigényes. Újra és újra nem sikerült megmenteni. Most már működik, és szerintem az időjárás állomás nagyszerű. CD lejátszó rendben. Fényes képernyő. Használható és vezérelhető mobiltelefonnal egy alkalmazás segítségével.